Янев: Мислете за Казанлък като за ”Капалъ чарши”

Партия "Ред, законност, справедливост" ще внесе жалба до Общинската избирателна комисия и ще сезира Прокуратурата за купуването на гласове в Казанлък.

Обратно в новината

Коментари - Янев: Мислете за Казанлък като за ”Капалъ чарши” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички избори след 44 г са незаконни, защото няма изборен вот срешу тази крадлива измет, който да се брои! Констуцуонния съд е само една пачавра простряна от тези кретеноиди , за да могат с него да си трият задника за пред света! Вижте ги какви са в този съд! Ченге до донопсник!

ДОГОДИНА - ПРЕМИЕР !

Докато в Казанлък има такива личности, като въпросните кандидати на тази смешна партия ФАГО.....Казанлък колкото и красив град да е и с дадености-ще си остане селска, дълбока провинция за съжаление. А кандидати в тази партия са далеч от дори нисък интелект, а за среден въобще само могат да мечтаят. Наистина много жалко за нашия град....и за хората, които допускат такива нищожества да го управляват!

Че може наистина ориентацията на тия ФАГО наистина да е по-лява и по-социална. Че легалните партии си ги знаем що за крадци и негодници са, нали? С изключение на АТАКА, за които ще гласувам.

Всеки, който се противопоставя на системата е луд! И Янев, и Сидеров, и Костов, и Борисов, и... И ирландците са луди, като объркаха сметките на европейската система.

Яне Янев е или за лудницата, или за затвора. Вече не искам да гледам новини, не искам да слушам радио, защото ми омръзна да ме занимават с простотиите на този глупак. И Бойко Борисов е толкова досаден.

Договори за 150 лева хонорар на човек и допълнително заплащане в размер, вариращ от 30 до 90 лева в зависимост от броя на избраните съветници, е подписала Федерацията за активно гражданско общество (ФАГО) в Казанлък преди частичните местни избори, които трябва да се състоят на 21 юни (събота). Възложителят в лицето на пълномощника на ФАГО Денислав Сербезов раздава тези пари за извършване на агитационна дейност в рамките на преизборната кампания за общински съветници. Задачата на изпълнителите, подписали договора, е от 3.6.2008 г. до 19.6.2008 г. да разпространяват агитационни материали и да беседват с избиратели. Тов е типичен договор на т.нар. петдесeтници, обявиха пред Монитор представители на политически сили, които са се добрали до документа и го предоставиха в редакцията. Системата за купуване на изборите чрез петдесeтници е най-разпространената в страната по време на различните вотове. Според нея човекът, натоварен да разпространява агитационни материали и да провежда беседи с избирателите срещу еднократен хонорар от 150 лв., съставя списък от 50 души, които се ангажира да обработи в полза на съответната партия или коалиция. След като получи потвърждението им, възложителят му брои на ръка сумите, с които да гарантира гласовете на 50-те избиратели. След преброяването на бюлетините се установява дали изпълнителят е свършил добросъвестно работата си. В договора на ФАГО е фиксирана и допълнителната сума на петдесeтниците, ако са се справили добре със задачата си за набиране на нужния брой гласоподаватели: - 30 лева при избор на от 1 до 3 общински съветници от ПП ФАГО - 60 лева при избор от 4 до 7 общински съветници от ПП ФАГО - 90 лева при избор над 7 общински съветници от ПП ФАГО Според договора на ФАГО агитаторите му обаче няма да получат чисти сумите за пропагандната си дейност, а с удръжки, включително за здравни и осигурителни вноски. На редовните местни избори през 2007 г. ФАГО спечелила 5. Федерацията е известна в Казанлък като бизнесформирование на хора с предимно лява ориентация. В Казанлък търговията с гласове е по-страшна, отколкото в Сандански, споделиха участници в изборите пред Монитор.

Добре, дее! Кой точно е издал тези договори за агитация? Коя партия плаща парите? Какво е това ППфаго?

Всички избори след 44 г са незаконни, защото няма изборен вот срешу тази крадлива измет, който да се брои! Констуцуонния съд е само една пачавра простряна от тези кретеноиди , за да могат с него да си трият задника за пред света! Вижте ги какви са в този съд! Ченге до донопсник!

живеем и работим в Казанлък. знаем за г-н Георги Каличков, който предлага 10 лв преди и 10 лв след като си пуснеш гласчето за него. ама на нас лично не са ни предлагали (пък откогаааа чакаме да ни даде някой 100-200 лв, пък ние да идем да пуснем празна бюлетина). ама едно се чудим, защо купуват несигурни гласове като могат директно да манипулират резултатите от вота??? глупава работа ...

Моля Ви, дайте някаква власт на този човек, че ми омръзна да хленчи.Все му млякото горещо......

точно тоя боклук изобщо да не се обажда-варненския му кандидат марешки беше един от най-скандалните кандидат-кметове на последните избори!!!

ДОГОДИНА - ПРЕМИЕР !

ЕДИН ГЛАС, НО НЕ СЕ ПРОДАВА! ДАНО ИМА ОЩЕ 20000 ТАКИВА !

Защо слагаш Бойко Боклука до Сидеров, Яне и Костов?

Посочената снимка е от празника на розата в Казънлък от 31 май тази година и няма нищо общо с изборите там.

????????????????????

Защо не публикувате моя коментар? В него няма неприлични думи и невярна информация. Що за цензура сте вие, които поддържате сайта?

Каква е тази простотия с Капалъ чарши, изборите и ПОСТАВЕНАТА СНИМКА!!!!!!! Тя няма нищо общо нито с търговията, нито с политиката!!!!! Тя е от един прекрасен фестивал на българските народни танци за любителски състави! ДРАГИ МЕДИИ, НЕ ОПОРОЧАВАЙТЕ ХУБАВИТЕ БЪЛГАРСКИ ТАНЦИ!!!!! Ако бяхте на мястото си, щяхте да го отразите подобаващо, за да се гордеем, че сме българи!