48-и ден: ”Няма да ваканцувам, оставам тук да танцувам”

След целодневния протест пред парламента, вечерта протестиращите отново скандираха за оставка на правителството на 48-ия ден на недоволство.

Обратно в новината

Коментари - 48-и ден: ”Няма да ваканцувам, оставам тук да танцувам” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хората гладуват а наглите на море *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей хора, починете малко, съберете свежи сили, на есен идват гладни студенти поне 100 000 в София тогава почнете пак сега по 200 - 300 на вечер излагате се.....в кой друг град мрънкят като Вас.....направете стройна организация, раздайте кебапе, бира меанета......вие и дудуци не давате а пък искате хора да идват.......хихихихихи ай със здраве......не им пречите не разбрахте ли, ако бехте по 50 000 - 60 000 тогава щяха да се замислят.....сегаааааааа.........на моренцеееее.

Къде остана този лумпен бряг ?

що бе, виж, че съвсем точно си е написал от кого е ''коментар''

Рапърът е прав. Журналистите, ако въобще могат да бъдат така наречени, са пристрастни.

MИШО ШАМАРА, МЕКЕРЕТО, НА БСП-ТО ЛИЦЕТО...ХА-ХА-ХА... МНОГО ПАДНАХТЕ, БЕ ДРУГАРИ... ОСТАНА САМО МИШО ЛЕКЕТО И НЯКОЛКО БЕДНИ ПЕНСИОНЕРИ, КОИТО ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ ОТ ВАС НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ...И СА ТАМ ЗАРАДИ ВАШИТЕ ПОДАЯНИЯ ОТ НЯКОЛКО ЛЕВА... ИЗМЕКЯРИ ДОЛНИ...

Страхотна снимка с """"българско"""" негро, поздравления! Вчера някаква "българка" Жустин, днес чистокръвно негро. Не съм расист, но да се маха да си протестира в Сенегал или Руанда. АЗ ХОДЯ ЛИ ТАМ ДА ИМ ДАВАМ АКЪЛ? Вижда се, че в някои държави имаме нещо каято една степен преди внос на наемни убиици - има внос на наемни протестиращи. Ей, антикомунисте, след като сорос ни играе така курвачката /на всички нас, бърлгарите/ имат ли право 100 000 руски туристи /половината - мъжкари, почти всички мъжкари - със крупна мускулатура/, да се присъединят към антипротеста, да блокират президентчето и фандъчката, да им мятат камъни? АЗ смятам, че руснаците нямат право, както и тия чуждоземски отрепки нямат право. Призовавам полицията да направи масови проверки на документи и да експулсира всички чужденци, които се месят във вътрешен въпрос на суверенна държава!

И във форума има достатъчно нещастни, неграмотни и малоумни червени боклуци, на тях им се плаща за надомна работа да пишат простотии- подло предателско племе което си заслужава нещастието!

ДРАХ МАЙТАПА, на първи план на снимкта - коренячка българка! Май имаме сороски гамбит. В някои държави внасят наемни убиици, тука, слава богу, само наемни протестиращи. За сега...

Бяха милиони, после хиляди, сега стотици....до дни ще станат десетки и на финала ще остане само цвъцвъ.

Протестът" бързо гасне. Офисният планктон отива на море

Чудех, че вчера каква е тази злоба срещу 327 000 подписа на гражданската инициатива За нов Обществен договор? Днес разбрах, че протестиращите срещу правителството на Орешарски били събрали едва 7 000 подписа и затова се ядосали.

Напъни си тъпата глава да измислиш нещо друго,стига си копирал едно и също,поне честно да си заработваш парите.

Няма що. С плажуващите протестиращи в центъра на София опорочихте протеста. Какво ви остава още -групов секс на жълтите павета ще е върха на сладоледа.

Все по-жалки са протестиращите.

ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ МЛАДИ ХОРА!!! НАРОДА ОБИЧА ГЕРБ И ГЕРБ ОБИЧА НАРОДА!!! ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО И ГЕРБ ПОНЕ ИМАШЕ НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА!!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА НЕГО И ГЕРБ!!! КАКТО ГО Е КАЗАЛ НАРОДА ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН!!!

Когато човек се роди идиот, това е завинаги

Бате Бойко нали каза, че отлага за май догодина. Тогава таман и Цвъчката ще е размазал прокуратурата и ще може отново, по костинбродски да менажира изборите! Долу Бареков-крадеца на изборите на ГЕРБ!

Обзалагам се че НЕО е 100% комунист и ако си на работа ти що дириш в нета? От такива като вас младите хора може да са без работа или да си вземет отпуски за да махнат тия пердета от парламента.

този радослав каратанчев е типичен комуноид - баща му беше в АОНСУ (aко някой си спомня за такава "академия") , преподаваше политагитация на времето, изнасяше лекции от т.нар. политическа учебна година.....

КОГАТО ГЕРБ РАЗДАВАШЕ ЕВРОСУБСИДИЙТЕ ВСИЧКИ БЯХА ДОВОЛНИ И НИКОЙ НЕ СКЪРЦАШЕ!!! СЕГА ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ ПАК ЩЕ ОТКРАДНАТ ПАРИТЕ И ЩЕ ОГРАБЯТ ВСИЧКИ И ВСИЧКО!!! ЕТО ВЕЧЕ СПРЯХА 1МИЛЯРД ЕВРО ЗА БЪЛГАРСКОТО СЕЛО ЗАРАДИ КОМУНИСТИТЕ!!! И ОЩЕ 1МИЛЯРД ИСКАТ ДА СИ ПРИВАТИЗИРАТ ОТ БЮДЖЕТА!!!

е няма ли кой да те спре,месец и полвина едно и също пишеш,никакво развитие от твоя страна,толко тъпо парче като теб трудно ще се намери

Всички в герб сте толкова неграмотни

На перона на гарата група посреща роднина. Влакът спира от вагона излиза bludagger. Всички се втурват към него: - bludagger, как пътува? - Много кофти. Такъв билет ми дадоха, че през цялото време трябваше да седя с гръб към движението. Чак главата ме заболя. - Че не можа ли да се смениш с някого? Възрастен човек си, сигурно щяха да ти отстъпят място. - Нямаше с кога да се сменя. Купето беше празно.

САМО ГЕРБ ТАМ Е ИСТИНАТА АМА НЯКОЙ СА МНОГО ЗАБЛУДЕНИ ИСКАТ ОЩЕ 24 ГОДИНИ КОМУНИСТИТЕ ДА ГИ ГРАБЯТ ЕГАТИ ХОРАТА БОРИСОВ БЕШЕ ИСТИНСКИ И ПРАВЕШЕ НЕЩО ЗА ДЪРЖАВАТА!!!

Затова му спретнаха преврат.

И 150 000 МАЛКИ ФИРМИ ГИ ФАЛИРА

Точно така е .

На протест съобщават, че за вечеря ще има кюфтета. Всички нещастници са възхитени. Привечер идва пазача и им казва: - Трябват ми доброволци за каймата.

ТЕЗИ СА НЕКАДЪРНИ И СЕ ОПИТВАТ НАЙ-БРУТАЛНО ДА ИЗЛЪЖАТ ВСИЧКИ!!! ИСКАТ ДА СИ ВЪРНАТ ТЯХНИТЕ ЗАЕМИ ЕЛКА ДА СИ ПОСТРОИ БОЛНИЦА МЕСТАН ЗА ДЖАМИЙ СЕРГЕЙ ЗАЩОТО ДРУГО ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ ЗНАЕ ОСВЕН ДА Е ПОЛИТИК И ДА КРАДЕ!!! ОСТАВКА!!!

Да живее БСП - вечния строител на комунизма!

смени само собствеността, всичко друго си остана по комунистически, най - вече мисленето. Забелязах, че поставихте повече плюсове, затова искам да продължа мисълта си. Това което ни разделя е именно това мислене. В една пазарна икономика единствения дебат трябва да бъде как да правим повече пари и да си запазваме морала и съвестта. Всичко останало може само да разделя.

Няма пазарна икономика в България , а само монополи.Малкият бизнес едва крета,хората остават без работа и това вече 4 години.За сметка на това пък ,други си купиха яхти и самолети, скъпи бързи коли, та да стигат за 2 часа по построените за тях магистрали.

А предишните 20? Май си позабравил защо дойде ГЕРБ на власт.

Съгласен съм, че няма, но ако имаме дебат дали да има или не се връщаме в изходна позиция, където бяхме 99г.

Този Хафъзов трябва веднага да го обесят като заплаха за светския режим на държавата и заплаха за европейските ценности.

Какво ти е направил човека?Той само си Местанува и Доганува!

Внимателно следя изказванията на контрапротеста:)))) Бият по демагогия и нафталин тези,които подкрепят:))) Позитано води неравна битка с тези призраци от миналото и никак не им е лесно:)))

Те затова гласуват за БСПто. Едните да лапат от голямата баница, другите да събират трохите, но да е от баницата на другарите.:)

От сантимент изтъквам всички хубавини на социализЪма в нашата мила Татковина. Очаквах хиляди зелени плюсчета от поддръжниците на БСП идеята. али тях рекламирам? Какви ти хиляди? Цели стотици! За мое най-голямо учудване никой не ми цъка плюсчета :(

ще разберете колко са наетите от змиите, да тровят и спамят. И въпреки усилията да бъде спряно КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА, то се върти.

Да, така е ,върти се но само 360 градуса и винаги стигаме на изходна позиция. Ако народа още малко обеднее ,бъде подтискан и експлоатиран, ако ножицата между бедни и богати продължава да се разтваря, отново ще имаме революция..............

триглавата ламя се е активизирала и пише яко минусчета на всички постове които са против наглата и надменна власт

не, просто доста хора се изнервиха на протестиращите, защото защитават тези на някои опозиционни партии и вместо реална промяна искат оставка и ни съсипват движението в центъра, а са реално шепа хора. За това ти блъскат минуси. Отивай на работа и стига си пречил на хората. Има си време и причини за протести, има си и време за работа.

На мен не ми пречат на движението. Аз не работя в парламента.

ако имаха морал щяха да останат да работят...да сменят изборния кодекс......да задължат банките да НАМАЛЯТ ЛИХВИТЕ по кредитите.....да намалят безмислено голямата администрация.....да намалят броя на депутатите...ВСЕ НЕЩА КОИТО ТЕ НЕ ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ

С поредния милиард държавен заем, ще се вдигнат лихвите по кредитите и това не зависи от държавата. Държавни банки няма.

държавата има средства и лостове да влияе на банковата система...СТИГА ДА ИСКА

Абе,какво стана с творческия път на МИшо Шамара? Той кога твори като всеки ден е на контра протеста?Ей,то за пари човек е готов и душата си да продаде бе!!!!

Ловува "пички гимнастички", после ще им посвети нова песен.

смени само собствеността, всичко друго си остана по комунистически, най - вече мисленето.

Нали ти казаха къде да опитат да се пробват ... ама нали в България е свободия ...

Според трудовото законодателство, не трябваше ли човек да е бил минимум 8 месеца на работа за да има право на отпуск? Може би народните избранници не се трудят.

не се трудят а се учат, затова не са в отпуск а във ваканция.

Ми, че кой им плаща ученето?

егати наглярите...от два месеца са на работа и вече искат ваканция.....и то при положение че хората недоволстват срещу тях.../...при положение че е каша във държавата

бескрайно си прав

То с танци и плажуване нали знаете на кое на кого можете да пръднете ?

Да върнем наборната казарма. Да направим от жените ни мъже!

хахаха

Ей хора вижте само самодоволната ухилена мутра на Майчето в парламента!!!

Абе,не съм сигурен кои ще валцува.кои ще танцува и кои ще ваканцува,но съм сигурен,че тези,които работят, ще пцуват!Познаите кого!

КАК Е ВЪЗМОЖНО!!! ПЪЛЕН ПОЗОР!!! ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ!!! КРАДЦИ!!! ЕТО КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ ЛУМПЕН ВИДЯ СЕ СЕГА!!! СТАНА ПРЕДЕЛНО ЯСНО И ТОЛКОВА ТРУДНА И ПОСТИГНАТА С МНОГО УСИЛИЯ ФИНАНСОВАТА СТАБИЛНОСТ ОТ ГЕРБ ПРИ ТАЗИ КРИЗА СЕГА КУМУНДАРИТЕ СА ГОТОВИ ДА ЖЕРТВАТ И ВСИЧКО ДА ОГРАБЯТ САМО И САМО ДА СЕ УРЕДЯТ И ДА ОТКРАДНАТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-ВЕЧЕ!!! КАТО НАМАЛЯТ РЕЙТИНГА И КАТО СПРАТ ВСИЧКИ КРАНЧЕТА И ЩЕ СЕ МАХНАТ МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ НО ТОГАВА ЦЕНАТА ЩЕ БЪДЕ ЖЕСТОКА И НЕПОСИЛНА!!!

ти е...а стабилността - погледни гърците - голяма криза, проглушиха ни ушите - ама каква е най-голямата разлика между тяхната и нашата криза - при тяхната държавата няма пари, но хората имат, в БГ - хората нямат пари, ама държавата има - за спортни зали и не знам какво си, докато пенсионери замръзваха зимата в домовете си, понеже нямали пари да се отопляват

Европейския съюз даваше 600 евро на човек на година в Гърция. Ние трябваше да се оправяме сами, разбира се че ще имат повече пари. Ако ние повторим техните грешки, ще сме в несравнимо по-тежка ситуация.

Гърция има острови за продаване и вече продава. България има само моми за продан.

Господине, девет часа отдавна мина, вземи си хапчето за днес, иначе ще те върнем на 4-ти колометър!!!Поне така се разбрахме последния път!

кои сте това вие а....

Да върнем Строителни войски. Страната има нужда от евтина рабтна ръка!

или поне да върнем задължителната военна служба. От както не лоботомизираме младите там, започнаха да проявяват гражданско съзнание.

Както кажеш.,ако искаш и спи на паважа.

Да върнем софийското жителство!

Та то няма вече селяни за да се натискат.

Жельо Желев "демократа" да се връща в селото си....Той е виновният за пренаселването на София.

Ахмед Доган повече няма да ви търпи.

400 МИЛИОНА ОТ ЗАЕМА СА ПРЕДВИДЕНИ ЗА КРАДЕНЕ!!! ТВА Е НАЙ-МАЛКО ПОРЦЬОНЪТ И ТО САМО ЗА СТАНИШЕВ И ОРЕШАРСКИ ОЩЕ ТОЛКОВА ЗА ЦИГАНИТЕ ИМА ПРЕДВИДЕНИ ЗА БЕЛЯНЕ И ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ!!! НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ВРЪЩАМЕ 4-5 МИЛИЯРДА И СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! НЕ ГИ СВАЛИМ СЕГА НИ ЧАКА НОВО ТУРСКО КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО ЗА 45 ГОДИНИ!!! ОСТАВКА!!!

Да те светна нещо за олигарсите! Те държат 85% от материалните ценности на държавата съсредоточени в около 3000 крупни фирм с 47 МИЛИЯРДА лева капитал. В момента 602 са милионерите в БГ. Останалите 15% от населението има около 1 милион малки фирми, които едва кретат или фалират. Пиша го, за да знаеш срещу кого се бориш!

Толкова си ограничен, да не кажа тъп, как разбра че 400 млн са приготвени за крадене. Да те светна ли как се може да се краде най-лесно? Примерно един км. матистрала струва 1 млн, обаче аз ти давам на теб да я строиш за 3 млн на км., 1 за теб за да я построиш, 2 за мене, дето съм ти разрешил...

плете кошницата си на Балканите: "..Включването на Македония към Южен поток има стратегическо значение за страната, заяви председателят на правителството на републиката Никола Груевски. Този проект, който има многобройни предимства, ще осигури енергийната стабилност в държавата с продължителна перспектива. Цялото: link Правим джойнвенчъри със заеми да угодим на руснаците.

Недейте да противоречите на вожда си. ББ иска сега избори през 2014 г. м. май. Така че по-спокойно. Недейте да му чупите хатъра. Че ще вземе да отиде да се оплаче в Щатите. Пък там не се знае, може и един бой здрав да му ударят, за да се освести. А вие внимавайте със слънцето да не ви жарне, че ще останете мърцина, хайлази ниедни.

Да докараме Бузлуджа в София!

Да спасим България. Да върнем изходните визи!

По-добре да се върнат жълтите книжки (вместо паспорт). Тогава спасението от лумпенизираните маниаци ни е в кърпа вързано.

Веднага да ги раздадат на ВАКАНЦУВАЩИТЕ тъпунгери!

Ще има ли голи сцени днес? Готова съм да изпълня арията си в оскъдно облекло. Вход: 5.00 лв, за войници и пенсионери 3.00 лв.

Сцените не се препоръчват за деца под 12 години, бременни и хора със слабо сърце.

ще имаш такава възможност, като има търсене има и предлагане. а ти имаш желание. и ще имаш възможност за в бъдеще когат работата ти като платен драскач бъде ликвидирана.

За теб ще има специален превод от италиански и безплатна диплянка с либретото.

Умните и интелигентните проституиращи ще танцуват.Може би върху труповете на загиналите миньори от мина "Ораново"?Ето за какво си струва да се протестира,срещу експлоатацията на труда във всичките и форми.А т.н. "демократични"правителства не си мръднаха пръста да обуздаят алчния стремеж към "ПАРИТЕ ПРИМ."Даже нещо повече,парчедисаха икономиката в своя полза и на своите клакьори.А сега пак се натискат да ни оправят.Но както се видя,старите десни политически формации останаха без привърженици поради голямото лапане и лъжите към обществото.А с танци не се придобива авторитет.Тези наща си ги правете в телевизиите по предаванията:Танцувай с крадеца.

Платените манипулатори си личите от далеч.

на неразбрал , че Красимир Михайлов Христов - Парговия от Радомир е специален спонсор на БСП. Какво тук значат нЕкакви си миньори. Парговия праща кебапчета и от София до Бургас, дето руската мафия е на спокойствие и пазарува на изгода.

Заложи си имота ,изтегли кредит, започни бизнес, и стани ''експлоататор''. Ако фалираш и се гръмнеш с пищова в челото, ще те споменавам с добро. Обещавам ти.

Забрави, че може да дава по 4-5 хиляди евро заплата на хората си и да го носят на ръце.

ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ ПОДМЕНИХА ВОТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ А СЕГА ПО НАЙ БЪРЗИЯТ НАЧИН БЪРЗАТ ДА СВИЯТ МИЛИЯРДА И ДИМ ДА ГИ НЯМА!!!!!!

Не. Този милиард им трябва бързо, за да платят дивидента на спонсорите на последните избори. Иначе глави падат. После следва три години събиране на капитал за купуване на следващите такива.

Ако знаеше колко си проЗд, и какви глупости каканижеш, отдавна да си се гръмнал!

А бе бастун, ако си от София се огледай наоколо! Тези гигантски нови сгради, молове, затворени жилищни комплекси, огромни къщи-палати, лъскави офиси, бензиностанции, огромни магазини, хотели; те на кого са?! Що не отидеш пред тях да протестираш и да питаш с какви пари са построени, ами ходиш там, където НИКОЙ няма да те чуе?!