Готвят денонощна окупация на парламента

В 34-ия ден на протести недоволните граждани се заканиха следващата им стъпка до оставка на правителството да бъде денонощна окупация на парламента.

Обратно в новината

Коментари - Готвят денонощна окупация на парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ivo10

Само така. Дононощна окупация и дори по-твърди мерки срещу наглите и арогантни идиоти, които се мъчат да ни направят на маймуни за пореден път. Оставка за организираната престъпна група на БСП-ДПС.

Ама тия лакеи са съвсем безмозъчни - нали идват почивни дни - защо окупация,при това денонощна? Я, моля господарите да направят селекция измежду обслужващия си персонал. Когато слугите са глупави, това е опасно за господаря преди всичко. На тия ли си хвърляте кафето, белия роял и баницата - та те само ви излагат?

ivo10

Червен тъпан.

Ей, бая пара са нагушили тия гробарчета!!!!!!!!!!

тъпи изроди минь,ори умират под земята а вие вече втори месец пиете кафе и висите по улиците койя ви храни бе тъпаци кой ви купува кафето имате ли малко достойнство къде бяхте да протестирате при управлението на боко тиквата

Всъщност миньорите умират под земята заради един бизнесмен-престъпник свързан с БСП. От 3 дена миньори умират под земята, а собственикът на мината никакъв го няма, Днес се бил появил с адвокат. Това са комундетата. И не само той - всичката пасмина на червените милионери е такава. Олигарски разбира се не се сети да помогне на миньорите. Той има по-важна задача - да се бори с протестиращите. И да организира контрапротести на червените бабиички в своя полза.

чудно ми е пенсионерите ка са станали фенове на рап-музиката?????? Това е голямо превъплъщение на горкичките, мухлясали пенсионери!

Текстовете на оня манга.л -сводник много им харесали. Медицински някак. Много подходящо за партийен митинг.

защо се търси конфликт БЪЛГАРИН с БЪЛГАРИН ...................РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.замислте се а после драскайте глупости свързани с личните ВИ проблеми и сексуална ориентация.............ПРОБЛЕМА НЕ Е НА УЛИЦАТА,,,,,,,,,,,,,,,,,,,то й е навсякъде в БГ .докато се равъждат и настъняват из територията на страната ще се ослужнява все повече и повече ,а парата ще става все по малко .скорко полицайте ще са с по малко права от такситата и щат не щат ще минат от НАШАТА страна на протеста ....

незнам кой предлага повече .................но съм на мнение че всеки един си има достойнство и лични идей за състоянието на БГ.до сега беше ясно че само РОМИТЕ гласуват и действат за пари ..................ако и БЛГАРИТЕ започнат да се продават ЕФТИНО мисля че в ПОРНО ИНДУСТРИЯТА ще настъпи КРИЗА.чесането на езика и щраканенто по клавишите няма да донесе желаната промяна.енргията на протестите ще се изхаби и всички ще трябва да напуснеме страната .....................а ТЯ е ХУБАВА.

анти кризисни действия..............чувам нещо за нощен труд и за пари ................чакам си разписката някой да мия осребри че и на мен пара ми трябва писна ми всичко да е безплатно :) смешковци .............пишете си и се крийте от слънцето и времето извън АПАРТАМЕНТИТЕ............но навън трябват не ДОМАТИ а КАМЪНИ. МЛАДЕЖИ изяснете си бъдещето пред вас .заемемте страна СМЕЛО и се отстоявайте, ако ли не палщайте си данъците и си трайте че ромите имат нужда от ВАШИТЕ пари.

интересно ми е каква ли е нощната терифа на протестиращите хаха

почнаха и нощен труд да плащат!

ако БКП не си тръгне аз ще си тръгна ще плащам данъци където има нещо насреща след нова година Европа се отваря за нас "Робите на Труда"

Щом като не могат да запълнят тясна улица с две платна, наречена булевард "Цар Освободител" и са нужни още провинциални подкрепления, за какъв национален протест иде реч, за какви 5-15-20 лева и/или парченце баничка? Погледнете цифрите - 88% са бедни, 2% са подобрили стандарта си през последните години. Останалите 10% бленуват утре да се събудят на яхта, а на пристанището да ги чака поне "едно ферари в цвят червен". Е, добре, за да не се дразните - нека е сиво или синьо ...

Това правителство бързо бързо прави поправки там където им изнася. Обаяче за изборния кодекс - "трябва време да се мисли". Всяко правителство, от тук насетне, да знае че няма да си прави каквото си иска! Ще бъдат държани изкъсо! Да си преценяват дали да идват на власт.

Призовавам протестиращите - действайте, защото държавата загива! Ако не променим нещо сега, много от вас ще заминат скоро време и с държата ни е свършено. Ще емигрират работливите, готовите да спазват закони, тези които могат и имат волята за промяна - гръбнака на нашата Родина. Един месец толеранс на това правителство стига!! Достатъчно търпяхме вече!! Да се ПРЕДПРИЕМАТ ДЕЙСТВИЯ!

От МВР изпускат едната нула.То като гледах от Бургас какво показват телевизиите и аз нямах представа за мащаба на протеста.Тази вечер множеството беше огромно,а и много хора го поздравяваха от балконите.А МВР-шефа си е дребен лъжец.Той с лъжа излезе от президентската институция ,като каза,че няма да се занимава с политика и след две седмици влезе в правителството на орешарски/той не заслужава главна буква/

"ГЛАСУВАШ ЗА БСП ПОЛУЧАВАШ ДПС" - КАТО БОНУС. Винаги са били ЗАЕДНО /с малки изключения/.Това е истината. Това са ДВЕТЕ партии създадени от ДС, които съществуват от началото на прехода всички други вече ги няма. Те единствените имат интерес по-малко хора да гласуват и разчитат на своето твърдо ядро - пенсионери цигани и мюсулмани и така ТЕ имат НЕСЪРАЗМЕРНА ВЛАСТ въпреки своето незначително ВЛИЯНИЕ. За това ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ИЗБОРИ, за да минимизираме влиянието на БСП И ДПС. Половината мажоритарно избрани.

Усуша се плача за ГЕРБ. За да не им излизат повече кирливи ризи. Какво може да се очаква при избори 3 месеца след предишните. Същото начело с ББ. Защото Герб за 3 години целенасочено унищожиха останалото дясно. Спрете с безумните искания. Оставете БСП да се осере още през зимата и да се организира "нова десница". Иначе безрезултатни избори до дупка

Ти си позитански агент. И Местан каза като теб, СЪЩОТО.. - Чака ви да се организирате, за да го гримирате с удобна опозиция. Сега познай, защо Борисов не му е удобна и защо ви пращат вие да го душите - защото са по-умни от вас.

ТАКАВА ,,БЕЗПРЕДЕЛНА,, НАРОДНА ЛЮБОВ,ЖАЛКО,ЧЕ ОСТАВА НЕРАЗБРАНА.

КОМУНИЯГИТЕ С КРЪВ ВЗЕМАТ ВЛАСТА .....И НЕ Я ДАВАТ ДОКАТО НЯМА КРЪВ ...ЗАТОВА Е ДОШЛО ВРЕМЕ ЗА КРАЙНИ МЕРКИ....А ПОЛИЦАИТЕ ДА НЕ СЕ НАТЯГАТ И ТЕ ИМАТ ДЕЦА ЖЕНИ БЛИЗКИ НА ПРОТЕСТА....

Хайде безделници работете , не лежете по улиците , така няма да оправите България , а с труд и отговорност

комисията по корупция заседава:да им вземат тефтерчетата та да видим там какво пише?::::::::::)))))))))))))

Ако лайковете и коментите в подкрепа на БСП бяха реални, на контрапротеста трябваше да има поне 20 000 души, не 100 баби. Правете си изводите ;)

толкова ли си прост,бе?? Аз например пиша под 10 различни имена.

Mалко са.Аз стигам до 50

Ей,всички платени подлоги(не визирам партия),ма как не ви е грех,как нещо не ви тупче там между ребрата,срам ме е от Вас!

А протестирате ли срещу назначението на Валери-мутрата за районен кмет-май,не,направо хич.А претендирате за морал,а вашия е платен драги ми протестиращи.

Гледайте само провинцията да не ни кипне и като ще дойдем там в Софето и ще разринем богаташките ви рентиерски задници.....

Аз,кипнах!!!

пръц!!!!!!! кипят ми червата.

Много интересно как хора с определено нисък морал, могат да протестират за морал. Който пречи на другите хора, е именно човек с нисък морал, каквито са блокиращите пътищата. Очевидно не са добре възпитавани. Ако полицията не започне да действа по-решително, те ще си позволяват все повече. В момента е някакъв вид анархия или беззаконие. Полицията да почне да ги дебне и поред, кой за каквото най-малко нарушение направи, да го прибират. Да действат по твърдата граница на закона. После да ги съдят по бързата процедура. Ще видим платените като почнат да плащат големи глоби. Останалите със стадното мислене, туко виж се отрезвят. Ако протестиращите не се считат за представени в парламента, то те да си бяха направили партия и участвали в изборите. А ако са глусували за други, то за да не влезнат, значи че самите проестиращи не са представителни за българските избиратели.

А ти, другарю, явно си заслужаваш кочината в която живееш! Да са ти честити мутрите и червените башибозуци! Покорна главица, сабя не я сече! А днес честваме рождението на Апостола на свободата.... Ако Левски се прероди, такива като тебе ще са първите които ще го предадат и ще се радват като го видят на бесилото! Срам!

Имаш богато въображение. Но да те питам конкретно, кое от казаното не е вярно? Престъпниците не се съобразяват с другите хора. Социопатите не се съобразяват с другите хора. Е, сега и протестиращите или поне стоящите на пътища, не се съобразяват с другите хора. Къде е разликата? Със сигурност нарушават закони, като за обществения ред. Ако искаш да промениш нещо, направи го. След около 4 години се очакват избори. Действай, но по закон и ако не ти харесва, после го променяй. Ти не си народът. Както се казваше, всеки българин със собствено мнение.

Не Някой а СИ НИКОЙ,такива дупедавци като теб които не се спряха пред нищо свято от 45 до 89 само и само да ги забележат.На това му казват подмазвачество , а ние не "МОРАЛНИТЕ" в твоите очи и уста ако е необходимо и ЖП линии ще блокираме , но явно без бой работата няма стане.Бог да пази БЪЛГАРИЯ от такива измекяри.

На кого да се подмазвам? На закона? Пълна анархия е това което правят протестиращите. Правят си купон някакъв. Аз не харесвам много от решенията на това правителство, та дори може би над половината. Бих препоръчал БСП да смени Станишев. Но поне е някакво правителство, а да се очаква, че нещо ще се промени към по-добро след избори, е все едно да разправяш виц. Кой ще ни управлява по-добре? Онези от ГЕРБ дето почти фалираха държавата ли? И след нови избори пак няма да управляват - те се самоизолираха. Но да кажем, че това е мое мнение и не е валидно за други. ти не страната на закона ли си? Не претендирай, че си на страната на хората. След като на избори не постигате целта, значи не сте представителни. Между другото, не съм гласувал за никой.

Средствата за извънредния труд на полицията ще бъдат осигурени от заема, който ще бъде изтеглен в размер на 1 милиярд евро.

Абе шутове жалки.Стига се излагайтес тоя беззъб протест приличащ на гейпарад.Ученички!

Преди това премиерът Пламен Орешарски да излезе и да каже какъв е хоризонтът на правителството му. Колко време му трябва и за какво?

Защо ГЕРБ да не се върне в парламента, кабинетът да извърви пътя, който предварително е заявил и след това да отидем на избори?

А защо да речем модераторите на Дира не престанат да ни трият постовете.....факта е ,че няма как да стане:)

Никой не оспорва резултатите от последните избори. ГЕРБ имат най-много депутати. Но не им стигат за да направят правителство. Трябва да се коалират с някого. Но никой не иска да се коалира с тях. Същото е положението и с БСП, които са на второ място по депутати и също не им стигат за правителство. Само че те успяват да се коалират. Въпрос на математика.

Подписката ЗА Орешарски вече наближава 200 хиляди подписа. А тези против са няколко хиляди. В чий глас трябва да се вслушаме?

Самото ти словосъчетание е смешно да не кажем комично!

Другарке гражданко , каква пък работа имаш ти в библиотеката? По добре да отидеш пред пилоните на НДК и да подкрепиш протеста на своите връстници!!!!

Другарке гражданко , каква пък работа имаш ти в библиотеката? По добре да отидеш пред пилоните на НДК и да подкрепиш протеста на своите връстници!!!!

мамицата им мръсна. Искам да отида да работя в библиотека на БАН зарати тези сутришни бездлници трябва да си изваждам от института специалн документ да допуск, а и не знам дали полицята ще ми го признае. Вече трета седмица набирам литература която е само библ. на БАН и чакам това обзмислящо се ден след ден изтъпление да престане. Че да си довърш статията като хората. Мамцата ви мръсна проклети безделници.

Като слушам езика ви, другарко гражданка, ми става ясно каква ще е и статията ви - изцяло, напълно и прозрачно като у аквариум... Май по - добре да не я довършвате, че сигурно ще затъмните др. Дърева :)

Как пък толкова неграмотен човек пише статия? За кое издание работите, цигански новини?

Защо ГЕРБ да не се върне в парламента, кабинетът да извърви пътя, който предварително е заявил и след това да отидем на избори?

За да не се повторят предишните 70 години комунизъм.

Точно така! Да се преборим за капитализъм-вече 4 години гледам стара дама в Рим, хранят ме, обличат ме, чудесно са ме подслонили безплатно и МИ ПЛАЩАТ ПО 1000,-ЕВРО НА МЕСЕЦ!

не бяха ли 50?

Аз,мисля да им сменя джи-пи-е-са....директно на боклука :)

бост- Слънце не позволява.

Протестът не е насочен към създаване на "партия на протеста" и в това както че ли са и неговата сила, и неговата слабост. Той се обявява за рестарт на цялата партийна система. Това обаче, не може да се случи с инженерни модификации на изборните правила, а с нов Изборен кодекс.

Мантрата - Изборен кодекс не ти върши работа. Изборен кодекс без декомунизация и лустрация, няма да става и за задни цели. Изборния кодекс е едно от средставата за управление на политическата криза, с което разполагат олигархията и комунистите.

Само протеста на народа ще спаси нацията!!!Партийно-олигархичното управление води страната към крах и провал.Раждаемоста е 9.2% , смъртноста е 14.6% и щом ножицата между тия два показателя щракне - нацията е обречена и до 50 години-изчезва.Като се отчете и емигрирането на българите -нацията е пред изчезване след 25-30 години.Какво да чакаме повече - трябва да протестираме и да вземем нещата в свои ръце.

Хареса ми написаното от Димитър Ганчев във фейсбук, което цитирам без коментар: Да, можем сега да вкараме Сульо и Пульо, евентуално те да заместят Атака и да развалят мнозинството на "комунистите". А после как ще махнем Сульо и Пульо, след като свършат тази благородна работа и се окаже, че те самите за нищо друго не стават или че не сме знаели какви са им истинските интереси, както обикновено се случва?

Не намесвайте Левски в тази платена история ако обичате. Той не се е продавал за жълти стотинки. Не подлагал народа си на финансов гнет и унижение заради американците и други западни партньори

А за източни партньори може ли?

Не! не може и за източни партньори, но защо се връщате назад нали го решихме този въпрос. Друг е въпросът, че парите нае меришат и пазарите трябва да ползват

ПРОТЕСТАНТИТЕ КАТО СА ТРЪГНАЛИ ДА ТЪРГУВАТ С ЛЕВСКИ , МОЖЕ ЛИ ДА МИ РЕЗНАТ И НА МЕН 2 КИЛА ЛЕВСКИ - ХЕМ РЕБРА , ХЕМ ПАРЖОЛКА ДА ИМА

Можем и Димитровска мръвка да намерим...;)

Алоууу, комунягите, я се прибирайте по мишите дупки, където ви е мястото! Макар че вие сте вече навряни там от аверчетата ви турчолята... Ще се протестира до дупка, защото нормалните хора не искат турци за управляващи, или отявлени престъпници като комунягите...Айде, измитайте се, че положението заради вас отива на тотален провал, фалит и закриване на държавата...

Не съм очаквал, че в София има толкова много мързеливи лумпени, на които не им се работи. Добре мързи ги и не им се работи, но защо пречат на съвестните и трудолюбиви софиянци да стигнат до работните си места и да се приберат навреме след натоварения им трудов ден. Това не могат да го разберат почти 2 милиона от живеещите в столицата.Може би те са като двама мои познати които казват, че ако протестите продължат още 15 дни ще съберат достатъчно пари да отидат през м. август на море.

Другарю демократ, не осъзнавате случващото се и сте употребили думата - лумпен. Така за пореден път получаваме признаните но комунистите, че вместо да донеста благоденстиве на българия в последните 70 години са и донесли лумпенизация. Това е достатъчна причина за декомунизация и лустрация и изпълнение на евакуационната им програма.

Да използвам и поддържам, че в София има няколко хиляди лумпена, но останалите 2 милиона софиянци са добросъвестни и милеят за благото на страната ни както всички останали българи.

Няма по-голям враг на прогреса от липсата на толерантност и диалог в обществото!

НАРОДА Е ПРЕД НС вътре ДС!!!!!!!!!!!!!!

Кажи си бе, Костов, ти протестираш ли или си мижитурка зад кулисите? Хайде у лево!

Sangre sica

аз ПРОТЕСТИРАМ!!!!!!!!!!!!!!!

Протестите не били платени. А това кафе, което се раздава, някой трябва да го е купил или доставил, плащайку го?

другарко дето си кръстена на втората си баба не си ползвай фамилията за име!:))))))))))))

Някои протести са платени и вксички видяха това на екран. За портестите които те вълнуват най-много, защото клатят - социалистическата идея за необезпокояван грабеж на България, още нищо не се е появило, освен лукави въпроси като твоя.

Най-много са виновни чорбаджиите. до чорбаджията Ганчо Милев в Карлово, 10.V.1871 г. Интригата спира хода на народната работа. до Атанас П. Хинов, 25.VIII.1872 г. Трябва изпит за всеки. Защото има примери: Днес е човек, а утре магаре. до Д. Хр. Попов, 30.V.1871 г.

Чорбаджията ли е олицетворение на днешното дясно2

Аз съм се посветил на отечеството си жертва за освобождението му, а не да бъда кой знае какъв. (ДЕПУТАТ, МИ.ПРЕДСЕДАТЕЛ , ПРЕЗИДЕНТ И ПРОЧИЕ )

Какво се иска, към какво се стремим, и, което е по-важно, кой ще го осъществи на това протестиращите днес нямат адекватен отговор.

И аз питам, кой е днешния идеал на българското общество и осъществим ли е в условията на продължаващ 70 години комунизъм?

Кога най-после тези "протестиращи" ще излязат от анонимност? Кои са тези "организаторите на акцията" за денонощно окупиране на НС? Едо обаче е ясно, тези безредици нарушават законите на Р България. А призив за рушене на националните институции е направо тероризъм. А някои бг-хмери дори искат ЕС да им помага, като хленчат пред чуждите посолства. То бива гьон суратлък, но това даже надминава дивотиите в банановите републики!

И членски внос да плащат. И Членски внос. Освен това да ги пронумероват и прошнуроват и да им сложат печат и восък.

Ей социалист без трибуна и оратор неможе и ако някой не му покаже "правата линия на партията" не може да тръгне .Не разбрахте ли най-после , че на хората им писна от така наречения политически елит , който е абонират за депутатските кресла и за разнообразие и малко цирк вкарва такива като Пеевски, Волен, Емил ,бат Сали, Жорж и разни други шутове.

Добре де, форумци, отговорете на този елементарен въпрос: "кои са тези организатори на протестите"? Не се крийте зад "народа", защото сте шепа партизани на маргиналите вън от парламента и ГЕРБ ви е вождът.

Ти пък. На един елементарен въпрос ли не можеш да си отговориш сам? То бива елементарност, но чак такава, не бива.

Алоооу, кметицатааа, Фандъковааа, я да си влизаш в правомощията на кмет. Днешният протест разрешен ли е от общината, защото ако не е, полицията да си влиза в ролята и да маха всички "свободни електрони" от центъра на София. Заради 1000 недоволни, дето си мислят, че са народа, няма да карате хората да ходят пеша и да закъсняват за работа. Толкова ли са тъпи техните организатори, че не разбират, че тази шепа хора настройва обществото срещу тях. "Симпатичният, красив и интелигентен" протест май нещо започна да нагарча и досажда на болшинството от хората. Софийската управа, влизайте си в правомощията и осигурете правата на всички граждани, без да правите разлика и да се "подмазвате" на т.нар. "протестиращи". Като искат да си пият кафета и да седят по паветата по цял ден, да го правят без да ни пречат.

Да, тази провинциалистка не става за нищо. Но заслужава окупация на общината с искане за прозрачност на "разрешителните" за демонстрации. Тогава ще лъсне има ли такива, и ако има, на чие име са издадени, за колко часа и на кои места.

Има едно основно искане на протестиращите, с което не съм съгласна - избори сега и веднага

Аз всъщност не знам каква е гледната точка на протестиращите. Искат оставка! Добре. А след нея? Какво ще се прави?

Ще се прави декомунизация и лустрация по примера на немската денацификация. 70 години комунизъм са достатъчни на България.

Като , че ли ако подаде оставка Орешарски ще настъпи края на света няма в България други само "експертите " назначени от "Беловодски път" са единствените .