”Атака” осигури кворум в парламента, кабинет ще бъде избран

121 депутати се регистрираха на днешното заседание на парламента, на което трябва да бъде гласуван проектокабинетът на Пламен Орешарски. Решаващият за наличие на кворум един глас дойде от "Атака".

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” осигури кворум в парламента, кабинет ще бъде избран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

волен е момиче на повикване на сутеньора пеевски

Българския народ е прост и обича да бъде мачкан и насилван. Затова гласува за ГЕРБ, БСП, ДПС и АТАКА. Ако беше проявил елементарен разум и беше изключил тази четворка а също така останалите производни на БКП - България на гражданите, НФСБ, ДСБ, РЗС, Глас народен и беше гласувал за някоя от останалите партии можеше и да се надяваме на някакви промени.

Вратарят на Славия Георги Петков и Волен Сидеров са най-неморалния спортист и политик за м.май. Първият - игра така, че лиши Левски от титлата, вторият - въобразил си, че България има нужда от правителство и се регистрира за да има кворум в парламента. Позор за двамата!

защо не поискаш следващите 100 години Левски да е служебен шампион, а държавата без правителство, защото други не ти харесват? събуди се и си завий краката!

Дали са рашки футбол или нещо друго - разни д-та се опитват да изместят темата и скандала, я към Русия, я към Славия... а нещата са ясни, лицето Волен Сидеров се оказа мошенник.

Будала е, ала ви прибра парите.

От вчера БГ парламента си има небезопасен с ярко изразени психически отклонения милионер. Сутринта тичаше във всички Т.В. да замазва, но...уви. Толкова наивни няма. Както той казва, че всички журналисти са помияри, за да ни го докаже отиде при Бюреков. Двама жалки блюдолизци в ролята на Мирча Кришан с краставичката. Не го питаха колко милиона му плати мафията, но подчерта под сурдинка, че предпочита на власт да са турците. За такъв други думи освен политическа проститу.ка няма. На бившити си приятели от атака им препоръчвам да си го узаптисат преди да е навредил още повече на страната. И да внимават, защото има на разположение биячи, които палят коли, режат гуми и бият. А вече за него се грижат и новите му приятели.

Аркадаш Сидеров , наш будала-политик !

На 17 Декември 2009 вестник Атака пупликува тази статия: "Гоце Първанов и компания ибрикчии пак раболепничат пред Анкара" "Ревностните поклонници на Високата порта и овластени ибрикчии скочиха верноподанно срещу референдума за новините на турски език по обществената телевизия Канал - 1. Най-видният от тях , президентът Георги Първанов, направи поредното темане към Анкара и обяви допитването за неуместно" По-нататък в статията управлението на БСП е окачествено като "идиотско и пагубно за страната управлението им с антибългарската етнокоропорация ДПС и залязлата царска партия НДСВ..." 2013 БСП така го прекараха Сидеров, така извъртяха нещата, че накрая се оказа, че самия Сидеров и компания станаха ибрикчии и раболепничат пред Анкара! Направиха от СИДЕРОВ ИБРИКЧИЯ и поклонник на Високата порта, който да прави темане към Анкара всеки ден! ПЪРВАНОВ СИГУРНО СЕ ЗАЛИВА ОТ СМЯХ! Комунистите направиха от НАЦИОНАЛИСТИТЕ на Сиедеров-ИБРИКЧИИ и ги направиха ЗА СМЯХ! Сега Сидеров ще дава отчет пред Станишев и Доган!

попитали един каква е разликата между гладния арабин и гладния евреин? - ми никаква! докато ви пързалят да се хващате за гушата затова кой какъв ,а не на какъв хал е ще се четат подобни идиотщини по форумите!

А защо атака не се регистрира? Ще трябваше да гласуват ЗА и щяха да им лъснат голите задници. А че са комбина с ДПС и децата го знаят.

Не мога да разбера защо Болен Сидеров е такъв расист, а е ужким турски националист?! Не може само турския да е майчин език! Предлагам и циганския, и арменския, и гръцкия, и влашкия да се изучават като майчини езици!!! Моля гласоподавателите на Атака, да обърнат внимание на Болен че има и други майчини езици!!!

Мархаба другари, От партията на ДПС искаме да благодариме на Болен Сидеров за това че направи възможно да си избереме проф. Мариана Георгиева за министър на младежта и спорта. Все пак децата от малки трябва да започнат да изучават майчин език!

хайде стига де, Сидеров та Сидеров. Сидеров каза кратко и ясно на 13 Май. Няма да допусна нови Избори. Аман от хора дето мислят с това на което седат. Ако пък имате и нещо горе, ще проумеете какво пиша.

КУПИХА и Атака!! Браво на БСП!!!Следват примера на Бойко/той разби Атака/!!Сега , като "напълни"" гушката Волен е доволен!! Турско мекере!!

Вече всички разбрахме, че всъщност Атака са националисти, но НЕ БЪЛГАРСКИ, А ТУРСКИ...

Браво на Сидеров, това се казва мъж, така си посла, че да го защитават БСП и ДПС. Ех, сидерче, използвай сега да си хапнеш докато на власт е ДПС, защото не те виждам в следващия парламент. И лошо ако ГЕРБ спечели - тогава ще облечеш раираната дрешка..

Сидеров предател. Той си е баш комунде. Създаден да обере най - левия вот на тези бивши комунисти, които ги е срам да гласуват за БСП

А това човече Сидерчето, е такъв ПОМИЯР, че не мога да намеря точни думи, да го коментирам !...

нямаш проблем mr.sun, помагам с точни думи, а с други неща съм още по точен.

БСП не може без тройна коалиция. И с двойна не става. Толкова могат станишковците. Но на политическата пиаца винаги ще се намери подходящата проститутка, която да обслужи ДПС и БСП. Този път, в тази роля се прояви великият националист, другарят Волен.

по добре тройка или двойка, доставя удоволствие. При Вас мили ГЕРБери, преминали на самоОбслужване, как е.

Тая руска рулетка дето си я завъртял Сидеров, не е на добре. Сугурно ще се гръмнеш. Но без мен.

Предател!!!!

Предател!!!!

Точно за тези спекулации говоря, като твоя коментар. Предател можеш да кажеш само ако си гласувал за него, в което дълбоко се съмнявам. Личи си, че си гербераст.

Luna0102

Значи смяташ, че е предал тези, които са гласували за него, а "До Болен" за кого е гласувал е без значение! Статията е за предателството на продажник Болен, а не кой за кого е гласувал.

Значи 4 години ДИРА тотално мълча за ПП АТАКА и в един момент почват да пишат за същата партия акумулирайки IP трафик. Само искам да кажа преди да плюете по АТАКА гледайте първо по АЛФАТВ.БГ пресконференцията от вчера, гледайте и я слушайте внимателно и после като HOMO SAPIENS разсъдете правилно дали решението е правилно и другите медии като ДИРА правилно ли представят казаната информация или я насочват умишлено към друга посока. Умни сте, решете сами.

подкрепям те с изключение на последното изречение. Тези дето пишат тук, пишат това което им се Нареди .... всичко струва пари.

Никой не плюе срещу атака, срещу хората, които са гласували за Атака. Получи се обаче, че гласувайки за Атака, сме гласували за Местан. Всички, които плюят, плюят срещу един човек - Волен Сидеров. Той излезе предател на "Атака", толериращ ДПС и най-вече Местан и Пеевски). Жалко за Атака. Но винаги има предатели.

Пиша за тези които продължават да защитават действията на еничерската партия Атака. Господа, Атака не само бетонира правителство с пет министъра на ДПС, но е и на път да осигури икономически стимол на гласоподавателите на ДПС чрез промените в закона за тютюнопушенето. В закона предложен от Атака са направени специални членове целящи да се стимулира пушенето сред младежта, и имащи единствена цел да се осигури работа на производителите на тютюн (знаете това са избирателите на ДПС, а за да може да влезе този план в действие ДПС постави министър на младежта.) Ако има хора тук които продължават да мислят че Атака е националистична партия, то те не са Българи а Българоубийци.

Айде стига с този тютюн,банални ставате.Тютюна е в основата на всичко.Цъфнала Мара та вързала остава.Ами , като се лишат хората от поминък какво става,едни да се налагат на други-това ли е решението.

Досега аз все си мислех че политическата проституция е патент на БСП-то. И дупенето на ДПС е тяхно хоби. Оказва се че съм подценил рордните "националисти" в лицето (или може би по-точно в дупето) на Волен Сидеров. Волен се оказа същата политическа проститутка като Станишко. И сега, каквото и да обяснява няма вече кой да му се хване на моабетите. Е, дано са му платили достатъчно. Може и в натура. Защото повече никой няма да го потърси. А иначе той, Станишко е свикнал да стои в колянно-лакетна поза. Пък сега може да "обслужи" Волен по френски тертип. Така де, докато Доган го чаластри отзад, какво му пречи да действа с "големия кожен биберон" на Волен. Да си уплътнява работното време. Като Найда Манчева, известанат много машинничка. Само да не стане грешка та чаршафа да му влезе в задника на Волен, и после Станишката да му се наложи да духа.

съжалявам уважаеми KGB, вчера видяхме пдобни на теб, там в дясно да се въртят на столовете и по пътеките на сектора си. Всики видяхме колко ги и го боли неГо и замесника му. Сега плачете и по форумите, това си е ваш проблем, въртете се още ........ продългението Го знаете, нали?

Липсата на политик като Иван Костов ще се чувства все повече и все повече..един ден той пак ще спасява загубеняците от БГ...друга алтернатива няма и никога не е имало.

Сидеров не бил поткрепял кабинета, той просто им гарантирал състанянето на такъв. Смешник!

АТАКА и Сидеров били Български национолисти?!?!??........хахахахахахахахахаааааа.Лицемери и ПРОДАЖДНИЦИ, носете си фесовете с кеф сега

Уникално си елементарен. Това, очевидно беше по-малкото зло. Колко пъти да ти се обяснява за да стоплиш?

Един от начинините за ликвидирането на националните държави е компрометирането на техните лидери защитаващи национално-патриотични идеи. Прецаквайки избирателите си, Сидеров помогна на либерализма в България!

глупости на таркалета *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Предлагам на всички писали в тази тема. Проучете какво означава държавническо поведение. Какво е това аргумент и има ли той почва у нас Да спрем да определяме хората по политически критерии и симпатия, а по делата им. Е тогава имате правото да плюете като камили по всичко и всички. Знам че не всички ще са съгласни с мен, но все пак се надявам да има и здравомислещи и да разберат. Протеста доведе до сриване на едно правителство и предсрочни избори, ако поведението на политиците е такова каквото беше днес, то държавата ни ще отиде по дълбоко в блатото, ако ние бягаме от тази държава защото така е най-лесно и не се борим за правата си, политиците ще ни мачкат както си искат. Не съм съгласен да се хвърля кал по Волен Сидеров без да знаете какво е това държавническо мислене. Не съм съгласен че ако днес не беше трябваше да бъдат дадени нови средства за наови избори и отново да имаме един сърдитко /ББ/ в парламента, тези пари излизат от нашите джобове е затова не се чудете защо сме токова бедни и мрънкащи.Е това исках да кажа

Напълно подкрепям. Ние сме избрали тези хора да отидат в парламента и да свършат определена работа, ако някой седи на работното си място и нищо не върши, обикновенно го уволняват. Това че Волен си е свършил работата (аз хич не го харесвам) не трябва да повот за обидни коментари , а за похвални. Той каза, че после няма да подкрепи правителството, но ще си отиде на работа. Ако Боко и компания са отишли на СЕДЯНКА е време да ги разпуснем

Горе зелено,долу кафяво!В природата ,това е гората; в Парла-ментата -депутат в "атака"...

А сиво и синьо на райета какво е? Това е герберско райе,или по точно гербер в Централния...

Да обобщим: в правителството "Олигарски" 1.Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването 2.Мъжа на Мая Манолова е министър. 3.Жената на/до Лютфито е министър. 4.За министър на проектирането бе предложен топ-аферист, а после бе заменен от другаря му по стая. 5.Министъра на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв. Боже пази България!

Виждаш ли-не ги е срам!А за мен и моята посестрима Лилето(малката Фидоска)пържоли и кюфтаци няма да има вече,нали.Свърши ни царството. Тююююю-язък!

Това е като сценарий за сапунка, ужасно заплетена роднинска история с неочакван край.

Недейте плакаааааааааааа ами посока ТЕРМИНАЛ 2 е СПАСЕНИЕТОООООООООООООООООООООООооооооооооооооооо

Като избегаш, следващия път ще спечелим без интриги....

добро мнение"""Днес Волен приключи като политик,имаше да избере пред тоталното омаскаряване и и безславното но добре подплатено материално и постепенно напускане и той избра второто.Волен ви предаде от страх ,явно има тежки компромати които освен политика ще омаскарят човека Волен.Сега ще битува 4г. в парламента,а после ще взима поне още 4г.субсидий за около 2% от следващите избори ,другият вариант явно е бил вън от политиката, пълна забрава и мизерия. """"

Като се пишеш комунист хайде да правиме комуна бе.нали знаеш,че аз съм по тази част-да лапам наготово. Ще си поделим твоите неща поравно.Става ли?

Може и по братски ако искаш

Kraken

Бре,бре,бре-нямало да го бъде много:)Защо бе Вики?Ти ли ще го свалиш?

На такива...тиквеници като теб ще им се наложи да го свалят и то много скоро,защото...топлото гнезденце,в което сега доволно гукате няма да го има след 3-4 месеца!!!

А така Марти,кажи им.Аз съм прост и ти си прост-виж с теб как се разбираме.Ама с атакистите не е така.Те не се оказаха прости,за мое и твое най-голямо съжаление.И затова с тях не можах да се разбера. А сега-дупе да ми е яко.

лумпен

Ти защо плачеш на чужди гробища бе емигрантино?Твоето топло местенце в западняшката тоалетна дето я чистиш,нали е осигурено. Да не би да спиш на ветровито и студено под някой мост покрит с кашони,та си се разтревожил толкова?

Къде сте бре,Атакуващи...ибрикчии!!! Това ли ви беше...отговорността към България??? Мушмороци мамини,сладки!!!

atakista

Батково златно герберастче МаЛтинчо-готви си си раираните дрешки...:)

Milen Gagov

Атакисте,прост си като на Дан Колов задника в партер!!!А райета за мен ще има толкова,колкото имаше и за някой от твоите сегашни...идоли!!! И все пак да ти честитя Лешников ли беше,Бадемов ли беше,и дано след 4 години тиквениците като теб да са поне с един...по-малко!!! Явно,че стадото в България напълно си заслужавате...мършата,която ви е управлявала,управлява и занапред ще ви управлява!!! Но то това не е нещо ново,това си е...закономерност в Бантустан!!!

По всички класации България е на последно място в Европа, само по акъл сме на първо място. Справка - резултатите от последните избори.

atakista

Разбира се,че е така.Ние българите сме мъдър народ.Виж как поставихме АТАКА за КОРЕКТИВ...да следят за всички герберастки,седерастки,яневистки, костомолски,куневистки и други национални предателства!

Milen Gagov

Тъпако,нещо си забравил да споменеш...комуно-социалистите и техните верни ортаци от...Анадолско?!? Питам се защо ли???

Този е луд!Излъга хората за високи заплати,излъга пенсионерите,които като воденичен камък трябва да тежат на съвестта му,ако има такава!Тези,които го подкрепихте,кога ще му поискате сметката,или ще продължавате гладни да блеете.Заради вас ще ни управляват луди,турци и крадци.

atakista

Не си прав докторе.Ние,които подкрепихме Волен,ще поискаме сметката от теб и такива като теб. Сметката,колко струва лечението ви в Карлуково и Четвърти километър.

Milen Gagov

Вие атакисте мамин,сладък,които подкрепихте чучелото на СоПола сте същите...олигофрени като него!!!

Ако Ванче Михаилов излезе от гроба на такива националисти като Болен Сидеров Шопов и невръстните девойчета около тях ще им резне зелките от кръста.

мръсен, долен, отвратителен, гаден и недостоен предател се оказа комуниста-турчин Волен-Болен! не знам как ще заспива с тази си съвест това изчадие! Българи събудете се! Направиха ни на маймуни! докога ще търпим!

Kraken

Я си пиши цялото име бе.Какъв българин си ти?Ще се пишеш "българин-гербераст"-разбра ли?

Milen Gagov

Тикво мамина,ти знаеш ли изобщо кой е Луков и за какво се е...борил??? И как това точно се връзва с подкрепата на идола ти за правителство,доминирано от...комуно-анадолци???

Големият националист-национален предател болният мозък надупен на ДПС Болен Сидеров-за колко милиона се продаде бе псе?

Кви милиони бре, само за фелацио на резана пушка.

Аз съм виновен Гого,щото съм скръндза.Искам само аз да лапам и ето ти сега на баир лозе.

Сидеров,негативите на почти цяла България са срещу теб.В един момент ще вървиш по улицата и няма да знаеш кой си.Ти си предател за България,каквото и да значи това.Ти никога няма да бъдеш спокоен през целия си живот.

Тоя го гони параноята.Изпада в чувство за малоценност и причината е Борисов..За това предпочете да се прегърне с турците и предаде доверието на избирателите си.На следващите избори ще остане сам с егото си !!

abe mutri mai si wiarwate

Болен Сидеров е наистина психо болен, водач на други психо болни. Пафкайте си спокойно по заведенията. Кошмарът започва :)

Luna0102

На въпрос защо е със засилена охрана Сидеров каза: "Има заплаха за мен от ГЕРБ." ГЕРБ ли? Ако знаеш какво ти мислят атакистите, а това ще го разбереш много скоро, ще си купиш билет за космическият кораб за Марс. Парите ги имаш вече, не чакай!

Много ви боли ГЕРБЕРАСТИ! Тази сволач която плюе по в.Сидеров да си отговори но следните 2 въпроса ( ако има достатъчно интелект разбира се!) 1. Как ще излезат на яве ОГРОМНИТЕ злоупотреби и закононарушения на ГЕРБ, ако няма различно от Герб правителство! 2. Какво би станало с цената на тока и средствата от следващия програмен (седемлетка) период без Национална Стратегическа Рефентна Рамка ако оставим правителство на ГРОБ 2 с премиер Райков? Ако ви стигнат сивите гънки да си отговорите на тези въпроси ще бъде начало на човешкото Ви развитие като хомосапиенс. УСПЕХ, дано човешкото у Вас надделее!

значи вие се съюзихте с турците против ГЕРБ, друго говорихте преди изборите, ето как са ни владели 500 години, няма лошо да се съюзите, поне си признайте, е лъгали сте преди, ама вие кога сте спирали, сега станахте и за смях

Luna0102

Ефенди, националист си, ама турски.

ти ли си гласувал за атака а защитаваш волен за реверанса към турците???тук говорим за национални интереси в които не се вписват дпс. а и защо не настояваш да се поразровим и по-назад в управлението когато бсп управляваха или техните злоупотреби за тези 20 години не те интересуват???или смяташ ,че орешарски ще погне и столетницата....

Ронин

Млъкни бе,герберуго лъжлива.По големи ислямистки подлоги от вас герберастите няма. Кой целуваше Ердоган по мустаците? Кого подкрепи Ердоган за тия избори? Кой седеше на първия ред на конгреса на ислямистката партия на Ердоган в Истанбул?Не бяха ли Бойко и Цецо,а? Кой галеше чаршафа на емира на Катар? Кой се прегръщаше в Правец със сирийските ислямистки главорези? Май бяхте вие герберастите начело с Буда и Шестокъщния Шива!

видях 4ленове на Атака да си кьсат 4ленските карти.

Единствената извънпарламентарна и извън бюлетинна партия която успя да вкара 100% депутати (както и на всички избори) това е ДС.

Определено Доган е много добър! Как успя да накара дори Сидеров да гласува за него! А оня дори не разбра как се изгаври с хората си.

Кой каквото ще да коментира , това правителство се създаде чрез задкулисно договаряне, за сметка на чесните граждани останали в тази държава и в полза на олигарси и "ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ". Между другото те създадоха и работните места за които Ви говореха на изборите, само че за техните деца, които естествено са и сегашните ни експерти. Честито!

ако беше гласувал за тях и за теб щеше да има работа

Да , ще ходя да броя незаконните бюлетини,че нещо работата се закучи.