Хиляди унгарци протестираха срещу избора на Орбан

Десетки хиляди унгарци участваха вчера в Будапеща в най-голямата опозиционна демонстрация от години.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди унгарци протестираха срещу избора на Орбан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво не му харесват на Орбан?

И там колко са се продали на боклука сорос.

Колко неблагодарно нещо е стадото.

Поредната платена Сороска тъпня! Тоя филм с протестите На Сорос се изтърка повече отколкото " Сам в къщи" дето го повтарят всяка Коледа! Тия платените протестиращи на Сорос в Унгария са по малко от 0.01 % от унгарското население! Сега протестърите на Сорос освен да направят клип " как пръскат с маркучи" и да обвинят Орбан в химическа атака, друго не им остава! Бай Дончо, Макарончо и Тереза ще " клъвнат" на клипа на соросите веднага!

Скоро имаше избори и тези протестиращи са имали възможност да гласуват и сигурно са гласували против Орбан. Какво повече искат????? Когато на улицата двама-трима човека се развикат или сбият, всички погледи се приковават в тях, а не в неколкостотин други минувачи, които кротко си вървят. Така е и с тези протести. И, разбира се, изобщо няма нужда да се споменава да пипалата на Сорос, които отдавна водят война с Орбан и подобните му политици...Няма как те да не са зад тези "протести"...

Сорус и неговите кучета са намесени дълбоко.

Вчера в предаването събота 150 на програма Хоризонт, някаква, имаща се за журналистка обясняваше с каква порочна и зловеща практика Орбан принуждавал младите да се женят и да имат по 3 деца. Мръсникът давал безвъзмездно по 30000 евро, но при сключен граждански брак+ 30000 заем с много малка лихва. Но условието е да има сключен брак и да се ангажират да имат 3 деца. Парите са за поощрение, и не е задължително да ги вземат. Бих искала и тук да има такива злодеи.

Така е при демокрацията. Седмица след изборите, се спретва такова чудо, в което умни красиви искат да свалят законно избран политик. Интересно ми е защо се опитват да обработват нас и да ни обясняват колко лош е Орбан, след като той е управлявал вече няколко мандата и хората гласували за него знаят какво да очакват. Борисов е в същото положение, но ни го представят като герой, който разбива останалите участници на изборите, а Орбан е диктатор и злодей. Между другото вчера е имало многохиляден митинг в подкрепа на Асад в Дамаск, но нито една медия, освен Алфа не спомена и дума.

"добри" унгарци , "лош" Орбан густо майна улица Ваци...хо хо

абсурдна демонстрация на немощ от страна на евро съюза опитвайки се да дискредитира един здраво стъпил на земята политик, който спечели изборите по демократичен начин с убедително мнозинство.

Хе..хе всеки може сам да прецени от Кой и за какво е поръчана тази "новина", както и начина на отразяването и.

Тези какво искат НПО-та и ислямизиране на населението ли?!

МИЛИОНИ

хиляди. десетки хиляди. 100 000?

Щом не го искат да ни го дадат, в замяна ще им дадем цяло правителство плюс 240 депутати.

орбан изгони руски дипломат, нашият не изгони никого. а сега де? коъ е по-добрият дипломат?

Ние пък го искаме,той работи за народа си ,а не за комшийте

Орбан е най-кадърният политик в момента и нашите ,наведените,да се учат от него как се ръководи правилно....

Тия кравари и сорос няма да мирясат!преди дни имаше избори и народа си каза думата!!може и да го убият демократите отСАЩ иЕС!! В тжва ги бива!!

Щом не печелим ние, да се промени изборната система. Вместо да протестират, тези хиляди да бяха отишли да гласуват. А режисьорите са токов тъпи, че не могат да измислят нещо ново и повтарят един и същи сценарий навсякъде, където не им изнася. Мноооооооого тъпо!

Винаги има недоволни, но изборите определят.

А искате ли нашето слънце да ви изпратим да ви управлява? Тогава ще видите кон боб яде ли.

според соросоидните "демократи", демокрацията е добра само ако те печелят. Ако те губят (избори), "правилата са лоши, несправедливи и трябва да се променят". Егати двойните стандарти!!! Типично в хамерски стил! Лицемерие и лъжи.

същото е в Сирия и Русия. Понеже не печелят - там няма демокрация и искат улична революция. То в Египет генералът взе 97,9% на изборите преди седмица, но виж, затова никой на Запад не протестира!

Паисий

В Прозападния Азербайджан също президентът взе над 90% преди дни, и за това никой не протестира. Виж, ако в Армения стане така - тогава ще е недемократично и неправилно... щото в Армения има руска военна база.

Еййййй много мангизи е хвърлил дъртата еврешуга.......все пак това му е родината........и каква наглост при този категоричен изборен резултат.....

Да оспорваш резултати от избори е нормално, но да оспорваш правилата на изборите след като си ги загубил е курвенска история. Явно хилъри вкара нова мода.

Калина Петкова, научи се да пишеш точно и ясно, всеки да разбере. Колкото спечели опазицията в Унгария, толкова и е и митинга. Как се печелят 2/3 от изборите? Къде го има този резултат в ЕС? Друг коментар, пияна помела 11 коли, пиши в кой град, ли село ли, къде е станало? Двете понятия написани в него нищо не говорят на хората.

виж сега, по-важно е че сайта ще има нов дизайн: по-красив, по-готин... и т.н. АБЕ ПРОСТО ПРЕЛЕСТ! А че същите "редактори" ще пишат същите простотии - това не интересува никого.

ЩО ЗА НАГЛОСТ СОРОСОИДНА??? ОЩЕ НЕ СА ПРИБРАЛИ УРНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ, ТИЯ ....................НОВИ ИЗБОРИ искали????????????:)))))

Държава ,в която емигрантите са повече от имигрантите не ми я хвали! Другото е пропаганда!

Айде на майдана!

Сорос явно плаща на някой да заблуждава хората. Унгария не танцува под негов такт и такта на Меркел и Макрон и това е сега резултатът. Да си сядат на гъза тези и да не си развалят държавата.

Хайде сега! Те загубили изборите не как да е, а с "ипон" и сега правилата им били виновни. Тоя филм у нас се въртеше от 1990 година. Ако СДС спечелеше изборите; те са демократични и честни, ако не, са манипулирани! Казват хиляди били против Орбан. Колко хиляди? Защо има такъв изборен резултат? Системата била виновна. Глупости! Правилата/избирателната система/ се уточнява преди изборите. След това всички играят по едни и същи правила. Друго има. Орбан внесе закон с който се забранява на Сорос да се меси във вътрешните работи на Унгария! Просто забрани финансирането от вън на "не правителствени" организации. Разбирай протестъри. Изглежда обаче, че все пак по други канали паричките на Сорос са влезли в Унгария. Да плащаш на хора за да свалят правителство дошло на власт чрез избори, се наказва от закона, защото по същество това е погазване на конституцията. Наказва се в Унгария. В България, може! Даже се знае кой финансира и кои са организациите.

Изборите са приключили и никой досега не е изразил съмнение в тях!Няколко хиляди,даже 10,20 или 40 хиляди не решават нищо!За Орбан гласуваха милиони!

След като Орбан е диктатор, САЩ, Англия и Франция няма ли дабомбят Унгария?

Фашистите обикновено са уверени в режимите си, докато народът не ги изрита и не свършат брадясали в землянка, като плъхове.

Имало ли е бял роял и голи женски гърди за демокрация!?Ако не,нещата още не са сериозни.

Пак умните и красивите ли,сорос ли ги водеше ,към гробищата ли отиваха,нещастници .....

100 000 протестиращи от 10 000 000 население са 1:100 човека. много сме ! силни сме ! и сме красиви ! а и времето е наше ! кикиккии хахахаха грух грух

Неофашизмът и неокумунизмът са двата бича на съвремена Европа и Русия. По-страшни и от брюкселската, корумпирана бюрокрация. Нищожества като Путин, Орбан и сие... са опасни и вредни.

ПО-ВРЕДНИ СА НИЩОЖЕСТВАТА КАТО ТЕБЕ!!! НЕОСЪЗНАТИТЕ НИЩОЖЕСТВА!!!

и тук познат сценарий. хиляди протестираха срещу избора на тръмп, милиони протестираха срещу брекзит, милиарди казаха "вилкомен" на умерените главорези, но никой не протестира срещу бомбардировките в сирия.

... и срещу анексията на Крим - не по-малко варварски акт на кремълското дерьмо.

нещо яко си се объркал

в крим беше проведен референдум, докато в някои от страните на ес няма такова чудо. все пак за "демократичните" режими на ес мнението на хората е опасно за тях, но за това пък е по важно да се вслушват в "изпратените ясни сигнали", макар и изманипулирани и незаконни... смешно, нали? :-)))

Ако не беше анексиран Крим, сега щеше да има 200 хиляди кримчани избити от режима в Киев. Така че Путин заслужава Нобелова награда за мир, защото спаси от смърт стотици хиляди.

Ами да ги бомбардират.Докато трепят тях,ние сме спокойни.Нашия ред се отлага.Затова ще целуваме задниците на световните жандарми

хайде, пролетта дойде и настъпи време за цветни революцийки. звучи познато

Дъртакът пак е развързал кесията.

Бая кесия ще да е била. Толкова народ.... по едно евро да им е дал, пак дебела излиза сметката.

Дъртака, като умре с кого ще ни плашите тогава? Много ми е интересно от кого ще ни пази Русия тогава? Айде , че той горкият не си знае годините вече. И се спрете малко, че за 15 мин. пуснахте около 100 коментара да плюете по младите хора от Унгария.

Ама ти плашиш ли се?! Щото аз само се забавлявам на безплодните, но упорити опити за въвеждане на глобализъм. Един въпрос: защо поддръжниците на НСР скачате като ужилени, когато се спомене заплащане? Гузен-негонен?

Ядосват се хората, ама изборите са си избори. Да не стане че тия дето ги насъсгват имат и по-натрапчиви мисли. Нещо няма американски сенатори да им разват кифлички. Следваща стъпкада не бъде да им дадат и по едно оръдие. Виж в Киев и Сирия как хубаво им раздадоха оръжия на тамошната опозиция.