Изабел Диноар получи ново лице, но сметката включи живота й

Жената се превръща в първия в света човек, на когото се прави лицева трансплантация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

неграмотно преведена статия с гугъл транслейт, но така правите червените тиквеници, важното е някой да ви крепи и да ви търпи до пенсия, добре че тук има хора, които са грамотни и се досещат, боб леща боб леща, тъпанари, връзкари, а свестните млади хора не могат да си намерят работа, не ви понасям

Тая новина ме подсети за една българска поговорка: "Каквото сам си го направиш, и цело село не мож ти го направи".

Радостина Димитрова, няма такава жалка карикатура като теб в света на журналистиката дори и в третия свят! "историята ѝ свършва иронично.......... - а през 2016 г. на 49-годишна възраст и оставяйки две сирачета, тя умира от рак, причинен от непрестанна употреба на имуносупресори" От улицата почнаха да ви събират, то и за тая медийка друго освен да копи/пейстнеш нищо не трябва, ама поне малкото текст, който вие съчинявате а не копирате или гугъл-транслейтвате да го пре-прочита някой жалък редактор, че статийте ви приличат на писани от бежанци на 2ри месец престой в България.

Това отвратително, античовешко. Има една много тънка граница, отвъд която хуманната медицина става трансхуманна, античовешка, богопротивна. "Анти" не значи против, а вместо. И излиза, че влиза един пациент излиза вместо-човек. С напредъка на медицината започваме да губим човешкия си облик. Колкото и възвишено да изглежда, на практика не е. Как се спасява човешки живот с орган на заем? Въпреки опитите на лекарите и желанието на близките, реципиентите изкарват 3-4 години и пак се налага нова трансплантация. Човешко ли е? Онзи ден четох, че успешно трансплантирали гмо свински бъбрек на човек. Това човек ли е още или порцинохуманоид?! Че и тази. Обезобразили труп, за да й присадят лице, понеже тя решила да умира. Гнусно е. Много е гнусно.

"Историята свършва иронично"???

А Рокфелер кара на имуносупресори над 40 години, през които му правят сърдечни трансплантации на всеки 4-5 години в домашни условия. Той защо не развива рак?

щото е пич - истинско вдъхновение

Хубаво е подобни неща да се напомнят от време на време, но някои снимки могат да бъдат спестени. Все пак дир е свободна медия и е възможно и непълнолетни да попаднат тук. Не че нещо, по принцип съм за децата да се сблъскват с живота отрано, но има и такива, които няма да могат да понесат подобни гледки. Колкото до кончината на госпожата - тъжно е, наистина, но не съм сигурен, че имуносупресорите са основните причинители на това. Рак може да се появи и в следствие на физическа травма, каквато тя е имала. Ако ракът е познат страничен ефект, се надявам медицината да е изгладила вече този въпрос, защото вече, дори и в България, живеят много хора с присадени органи, които са на имуносупресори. П.П. Излизайки на страни от сериозността на статията - а лабрадора как е?

Не разбирам как може инжинер да се изказвана по медицински въпроси. Това мания за величие ли е. Жажда за внимание. Тъжно е. Know your limitations.

Е ти какъв си?

Какво е човека - самовъстановяваща се машина, а инженерите са мислещи хора.

Да споменем, че имаме родно световно признато светило във Франция в областта на реконструктивната хирургия - д-р Дарина Кръстнова. Любопитен факт: няма и 10 години преди тази госпожа Диноар, Амадо Карийо Фуентес, главатарят на наркокартела Хуарез и известен с прозвището "господарят на небето" умира на масата по време на операция за смяна на физиономията. По-късно докторите са открити във варели, пълни с бетон.

Какви са тези клипове? Ами ако дете мине покрай компютъра?

Е, и като мине к'во? Предлагам в медийното пространство да въртиме само 'лека нощ, деца' за да не мине някое дете да се уплаши.

Що не са я застреляли да се не мъчи? И без това кучето е започнало да я яде мислейки, че е умряла....

Кученцето просто искало да я събуди. Айде бе!!!

Не ви ли е срам, събота сутрин това да е главна новина!?!?!? Каква е целта, тотално да психясате и без това изстрадалия народ.

Въобще не ми е иронично!

искала куче, получила го.

Това и да иска най-развинтената фантазия в холивуд не може да съчини, а и се сещам за Ханибал филма и оня без лицето, ами то съществувало бе, само че още по-зловещо, невинен лабрадор....

Виж за женицата нападната от "домашно" шимпанзе, ако имаш здрав стомах. Charla Nash.

Журналистиката е безвъзвратно "обезобразена" АМИН!!!

в тази история: болест, слава, баскервилско куче, цигари, хапчета, сирачета, медицина, наука, за пръв път в света, медии. А вие, защо триете коментари?

Страхотна съботна статия за добро утро! Вече се чувствам много по-добре! .... Идиоти... Акъл имате ли?!!!!

tonk11

Ми събота е. Нормално.

След тая статия ще има още няколко самоубили се

слаб ден, не върви