Иво Христов: Не си струваше президентът да прави обръщение в парламента

Мая Манолова има шанс, но трябва да насочи изобличителния си патос към модела "Борисов", коментира евродепутатът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей никаквец! Бойко Борисов е много, много голяма лъжица за теб. Ти си никой!

разбиращ ли...НИКОЙ!

Този човек е и мой'президент'.Не разпознавам себе си в поведението и думите му .След 3години ще се окаже,че нито е работел,нито е помогнал на БСП.Лакърдии ,високоплатени.Дсй му съвет ,Иво, дето удобно се спаси в Брюксел,и да го питат,да не отваря уста.Да смени касетата,поне да е бута мандата за вашата!

Президента ви казва болните места. Кж отиде, хс е на път и тя да се циганизира.. Сф не е провинцията. Всички деца на комунисти от 30 г побегнаха първи в столицата. Лошо нема. Лошо е че всички комунисти се пишат на репресираните, а не са, по-точно са крадци и заедно убиват българите с протежето им, мачовци, маргин и сие

И президента ти удари дънотна на дъното и не се търпи вече

Прав е Президента! Тази еднолична, профанизирана финансово партийна власт е новият ахтопод на новият еничар Борисов! Кой би могъл да му се противопостави на него, на неговите "КУЧКИ" в продължаващият геноцид към "лошият човешки материал" държан на дъното на Европейските класации през всякакви корупционни схеми! Против този, които доведе доверието в Парламента на България до 6% поради личните изхождания на мъничкият Бoйко. От всякъде мирише на говно! Ние живеем в говно... а говното живее като Министър председател.

Прав си, ама Льотчика , Корнелката, Манолова , Иво Христов и т.н. не са алтернатива на Боко ,, а негова по-лоша версия !

jingiby

Прост народ - слаба държава. Бих перефразирал: тези които искат тиква, са чиста проба тиквеници...

Този мазен помяр продължава да се появява на екран и да трови въздуха в държавата. Той е типиче представител на разрушителното зло...

над нормалните хора. България не е изключение.

А бе до кога ще давате трибуна на такъв ДЕБИЛ който нарече 80% от българите дебили!

По принцип - онзи дето нарече българите дебили е един друг Иво Христов (съвпадение на имената), но и този е от същия дол дренки.

Не го каза този Иво Христов, но кое не е вярно за 80-те процента? Много вярна констатация!

До като има кой да му плаща за словоблудството

Не бъркай столетницата със столицата

А да каже и кой седи зад самодържеца и модела фолксваген..., че ще вземе сега да излезе, че нещо сами тук решаваме едва ли не...

Този Иво Христов си го бяха направили опорко-генератор. Уж се оттегли в Европа, но явно ще се появява тук там. Явно сега касапоциалистите ще започнат разпространение и употреба на новите опорки до втръсване. А триото КоМаРу (Корнелия-Мая-Румен) ще припяват на седянки и вечеринки.

Цветко. Аферим, машшала, тъй верно и затова народ ходи на концерт на Лили Иванова.

Заглавието си поправете не със струваше си... Президента е на всички, а не на бкп герб бсп... Хиляди бг граждани напускат България, никой от хубавото не бяга дпс, гласували за президента Румен Радев...

Лесно се казва -„Последни сме в Европа“!- Но защо мълчи, защо сме там и кога сме били по напред?

Държавата отдавна е окупирана и ръководена от бандюги, мафиотски структури и корумпирани политици. Който и да спечели на изборите ще запази и доразвие същият модел. Европа я устройва такъв модел в БГ - с малко пари си купува мир и спокойствие и си осигурява евтина и що-годе квалифицирана работна ръка.

чуй го какво говори и се обърни и презрително се произнеси"Абе отявлен комуняга и майцепродавец"

Коментарът ти би бил съвсем точен, ако е насочен към правилната персона - Бат Бойко Батмана!

Да изметем фашисткото ГЕРБЕРСКО управление! Първо в столицата! След това в държавата!

Другарят Иво не се ли намърда в Европата след избори?! Изглежда обаче, че тях не поставя под съмнение...

С две думи съветва Манлова да започне да плюе по управлението и Борисов както го правят Нинова и Радев. Така всички като плюят могат да предизвикат народно недоволство и улицата да измете тези кръволаци от ГЕРБ и да докарат БСП на власт.

С две думи: Пак не облизваш насраният гъз на тъпака борисофф,да ви ебем путката майчина и на двамата

Перфектен болшевик с каруцарски език.

Просто един проф(ан) - руско мекере за чужди интереси лъже, маже и реве, пРезидента зашитава а не своята държава.

Честит празник на всички честни българи. Делото на 9.!x. ще пребъде през вековете и ще остане като светла дата в историята на България. Слава и поклон.

мършо, след руската окупация България губи 1/3 от територията си и излаз на Средиземно море Ако това е дело на честни българи то Левски Ботев и другите дето са се борили за това просто не знам какви ще да са тогава Да иба и руския кретен Ти си по-зле от на архитекта жената

Прав си, НО за това основна вина носи династията Сакс-Кобург-Гота и по-точно т. нар. Цар Борис Трети "Обединител"! Каква пародия само - "обединител"?! При един неутралитет, както постъпиха умните политици на повечето европейски държави, събитията щяха да се развият по съвсем друг начин.

по кой друг начин щяха да се развият бай Иване ?

Тази година 1април подранил ли е или е закъснял

Президента направи и каза това, което нормалните българи чувстват и искат да чуят от неговата уста. Това, че в НС се правят на не разбрали и луди показва са пореден път колко прости кариеристи е избрал народа.

Великия стратег на Радев и БСП единствено може да определи срещу кого да се плюе.

Не знам какъв модел е "борисов-морисов", обаче е факт, че 10 и повече години ви върти на малкия си пръст!?!?!? Правете си сметка вие какви сте и колко сте омръзнали на народа!?!?!?!?

отношение към модела на управление в София като нарече Фандъкова не кмет,а изпълнителен директор.

Всеки и всичко си има своя капацитет. Един се изчепва по-бавно, друг по-бързо. Борисов и неговите калинки са се отдавна изпразнили, тъй като те по начало нямат съдържание. Прав е Иво Христов. Добре е, че все още има смели българи, като президент Радев, които казват истината. Има надежда.

като Радев ли?!

как е продажник, ако говориш за Президента ? Хайде напрегни малкото си мозъче и измисли нещо що годе смислено ?

Типичен червен дебил.