Калфин сред фаворитите за шеф на ОЛАФ, надява се на Борисов

Ивайло Калфин е един от двамата фаворити за поста генерален директор на Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ).

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много умно агентче!

ама той,Бойко,като види някой живков любимец и сърцето му се правешки разиграва и просълзява от омиление,как да не помогне на правешкото добиче,така де!Ако бе от Костовия двор,жална му майка!

Е, не на Борисов. На чичко Сорос се надява Калфин!

Митьо Очите шев на Агенцията за контрол на наркотиците.

Българин е фаворит за поста генерален директор на Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ). Ако Мутрата е умна, ще го подкрепи с 2 ръце. Ще има връзки. ... Калфин е ИМЕ на евросцената: Член на Комисията по бюджета в Европарламента; Председател на комисията за бюджетен контрол в Европарламента; Участник в изготвянето на Доклада за реформи в приходната част на евробюджета; Специален съветник на европейския комисар по бюджета и човешките ресурси Гюнтер Йотингер. БЮДЖЕТАР!!! .. Успех на Калфин! ПП: На предзидентските избори Мутрата го спъна с магарето си... Дано Усмирителя на Балканите е усмирил бесовете у Себе си!

калфин е напълно провален бг политик, кажете как завърши пенсионната реформа, за която отговаряше, кажете за компетенциите му в областта на наказателното преследване или за "покровителите му", които сигурно ще се наложи да преследва от така мечтания пост. ако не можете да отговорите се скрийте, и вие и калфин, стига сте бълнували откровено глупости, няма кой да ви се върже.

Калфин ми харесваше като политик, но когато ДПС се намеси и се избра Пеевски за шеф на ДАНС той не взе активна позиция и се опитваше да защитава правителството. Ако Калфин беше политик на място, трябваше да се дистанцира не само от Пеевски ами и от Гоце и Румен Петков. Бива ли такава извратеност- да си до лица с аморално поведение.

Калфин ще заеме място, което би трябвало да се подне по чест и достойнство на президента Плевнелиев.

Все си мисля , че Пеевски е с най-добри качества за там. От една страна има опит в организираната престъпност,а от друга е бил и шеф на ДАНС.

Каква чест и достойнство при недоразумението плевнелиев....

Тези дето най-много плюят Бойко,после искат помощ от него... ,,Можел бил много да помогне''

Този плазмодии за шеф на ОЛАФ , от него и чеп за зеле не става , вие на такова отговорно място искате да го поставите ! Аз мисля че не е политик вече и се занимава с друго нещо ! Като излезе ясла за добро ядене веднага изкачи и вика АЗ !

А ти какви мислиш,че поставят там, все "чепове" ала Юнкер.

А от теб понеже само чеп за зеле става, киснеш във форумите и плюеш! Ама защо да се радваме, че друг българин може да успее?!

А от теб понеже само чеп за зеле става, киснеш във форумите и плюеш! Ама защо да се радваме, че друг българин може да успее?!

Цървулчо, цървулчо, янките си плащат добре, а рашаните само грабеха и получаваха всичко наготово. Такива като тебе им лъскаха ботушите и се правеха на ординарци с мръсните си дрехи и обувки.

Български политик начело на дирекция за борба с измами- ще падна вече.

При това - протеже на БББ (Бат Бойко - Батмана/Бандюгата/Байганьо)!!!

666-числото на дявола б-бизнеса на б-боико 6-борисов

Аз предлагам Ревизоро. Тоа Калфин е още само калфа и пенкилер политик. Не беше ли през 90те шеф на митницата някъде в българска Македония,знае за контрабандата и от там е понатрупал първоначален капитал.?

На Ревизоро зоро му беше да захапи кокала и после не го търси!

Само по митниците не е вършал, но трудовата му кариера започва в отдел "Международен" на ЦК на ДКМС. Син е на генерал Калфин от ЦК на БКП. Защо ли никой не е учуден, че се "имат" с Тиквата? :) Ми, така де, от едно котило са.

Да не стане като с Ирина Бокова и Кристалина Георгиева, защото БКП е вече разпърдяна партия, която бълва само гной? Ако Борисов подкрепи Калфин няма да има причина ГЕРБ да бъдат разглеждани като БКП.

Точно този плазмодий ли ще бори измамите и корупцията? То затова Европа е в това състояние!

Ще направи като Станишев. Ще се покрие и ще забрави за България.

"..представителят на ГЕРБ в комисията на ЕП е гласувал за финландеца." Естествено! По принцип, гена на бълтарите е да си забиват един друг, нож в гърба! При ГЕРБ (мутрите) пък, нещата са оше по-ясно изразени. Те са чуждопоклонници и дупелизци на западните си господари.

Жаден за кокала кариерист. Дали става за нещо ...........?

Не му вярвам! А беше време, когато вярвах - промяната е необратима

А не калфа, тази служба пасва на цвъки само....

Подходящ е!само как измами българите,че ще им увеличи пенсиите и накара народа да работи до 67 години.

Защо се учудвате, че в новото сесесере - евр(оп)ейския съюз назначават изпитани кадри - другари и другарки, камарадки и прочие.

"Това е голям шанс за България да докаже, че може да върши работа ..." ...Няма поне едно ренде -политик, дето да не се гаргари с България! Нито едно!!!

Калфин няма да получи подкрепа от ГЕРБ. Първо, зашото е българин, второ - защото е умен и трето, защото като шеф на Олаф може да им разкаже играта на цялата корумпирана шайка.

В България на кого разказа играта? Те такива не назначават, а ако случайно стане нещо - или ще му спретнат компроматче - като с др. Стрес-Кан, или просто ще си получи сърдечен удар - я, той си е с наднормено тегло, нищо чудно.

petrovito

мамини сладки... как си ги разпределят тия службички... както е лафа политик политику око не вади...

Калфин само шеф на ОЛАФ не е бил!

Ивайло Калфин е един от двамата фаворити за поста генерален директор на Европейската служба за измамите

По-добре Цветан Цветанов. Да прикрива шефа си

Чета някои постове и пак се сещам за оня виц за казана и дявола в Ада. Колко му е да се намери някоя "калинка", за да бъде противопоставена на Калфин? И нея няма да изберат, но и него ще провалят. Вече е правено с успех - Бокова и ООН. Пак избраха социалист, но нали не е българката, какво по-хубаво от това!

Ако минусите променяха фактите, пишете ги колкото си искате! Но не е така, уви!

комунделите са експерти в измамите! ще се справи!!

243Win

Божее, жива да не бях! Верно ли бе? Русофил начело на ОЛАФ?!?!?! Боже, тая Европа не върви на добре...

Ти чак сега ли осъзна, че тая кочина.еу не върви към добро? Все пак имаш напредък :)

243Win

Ми да. Но както се вижда, проблемът на Европа не е самата Европа, а троянския кон на Русия - България. Откак СерГей е начело на европейските социалисти, нещата вървят на аркаръ!

Костов или Нинова ще свършат повече работа..

petrovito

видяхме единия каква я свърши, а другата каква я върши...

Именно! Вършат, пък не ги хващат.

Калфин е от малкото комунисти, които се държат достойно и работят за България. Дали е бил комсомолски секретар или председател на ДКМС, такива бяха времена и така ни повеляваше, пардон заповядваше партията столетница. Така че кой ли не е бил член на ДКМС, абсурдно беше да не си. Сега са други времена. Хубавото на Калфин че той работи съвестно и се вижда работата му. Още с реформите в пенсионата система показа твърдост и отстояваше позиции и срещу "своите" съпартийци. Аз така разбирам хората от управлението, да няма сини червени розови зелени.... да има можещи, знаещи, искащи да оправят България. Кой както иска да го разбира, но Калфин ще бъде от полза там, където го искат. Дано да успее.

Пълни глупости. Този е безполезен чиновник, едва ли точно от това има нужда така структура. Изобщо също не разбирам доволството му, когато заяви че е завършил пенсионната реформа. WTF???? Естествено че нищо не свърши, и плодовете от некомпетентността му са за всички нас, за десетилетия напред. Най-добре е да се скрие, че иначе срами целия народ.

Ако можеш да ми кажеш кой от изброените е полезен чиновник: Могерини, Габриел, Шефчович, Юнкер?

ЕЙ гражданина едно е когато си слуга като Калфин на режима, друго е като си потърпевш. За да те открехна малко - за да си председател на на районен комитет на ДКМС задължително си член на БКП. Второ по бригадите се извършваха такива издевателства, направо престъпления, но и тогава тия боклуци бяха над закона както сега и никой не му търси отговорност. И му намери биография или автобиография и виж дали пише в нещо в нея преди 1996г. Той да не се е родил 1996г ?

Какви издевателства? Ходил съм на бригади и като ученик, и като студент. Не си спомням за никакви издевателства, освен, че ни караха да работим и не позволявах да се пие и пуши /наркотици тогава все още нямаше/. Ако това са издевателство, може...

За да си бил секретар на районен комитет на ДКМС си трябваше бая дупе. Този беше прост чиновник, но на сладка позиция в международния отдел на комсомола.

Другаря Калфин преди 1989 година бе председател на ДКМС на Димитровски район в София. За тия които не знаят какво е ДКМС ние го наричахме ДеКаНеСме означава ДИМИТРОВСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЛАДЕЖКИ СЪЮЗ - на БКП младежката организация. Всички бяхме принудени да членуваме като ученици в ДКМС. Та това дали е вписано в автобиографията му като е кандидатствал. А издевателствата които той и неговите ортаци правеха по бригадите. Тия от ЕС вече тотално ИЗТРЕЩЯХА

Вярно, тогава ходехме на летни бригади. Организирахме си дискотеки всяка вечер. Над нас "издевателстваха"! Не ни разрешаваха да пием алкохол, нямаше наркотици, някои пушеха по малко, но тайничко, за да не ги хванат. Затова пък се учехме на труд и дисциплина, което е много, ама много лошо нещо.

Като знам спонсорите на Гоце как минаха метър за подобни измами, мога да си представя подкрепата на Калфин от страна на Борисов единствено като сделка ;))

Калфин ти май не си в ред. Как ще те подкрепи ББ за шеф на ОЛАФ. После да му изловиш игрите с европарите дето потъват в нашите другари, пърдон, господа. А пък и да си бийкотира ЕНПто хептен вече. Съвземи се . Нямаш шанс и по двата критерия. Ще те подхлъзне и явно и тайно. Както го направи с Бокова за шеф на ООН.

Виждам, че някои във форума много се разлютиха от тази новина. Защо? Бил комсомолец! Че какво от това - леля Цецка, ББ и повечето гербери и комсомолци, че и партийци са били и защо не? Такива бяха времената, но те са добрички, Калфин е лош. Ама че смешници!

не - лош, още по-зле напълно некомпетенетен чиновник, който на практика тук доказа, че нищо не може - справка пенсионната система. той човечецът нещо се е замечтал, но няма да стане, предполагам прочетохте, че др. кандидат е бил министър на вътрешните работни, нашия горкия е за пълнеж.

И като стане шеф на ОЛАФ ще погне другарите на Гоце :))))) Няма такъв цирк :))))) Моля ви се, това е някаква шега, нали?

Дир, нещо се шегуват! Толкова ли няма кадри ГЕРБ, та ще опре до Калфин, ляв човек, за такъв отговорен международен пост! Имат такива дялани камъни, като Цецка Цачева, или Лъчо Мозъка, а защо не сегашният Министър Московски, например. Той се изяви престъпно и спешно му трябва пералня за имиджа! Бойко Борисов не може да се мине, ще си намери ГЕРБ-аджия!

Комунист да се занимава с измами? Ще умра от смях!Ама той ако не открадне не може да заспи!?!?!

I_Loyola

Много си зле, тоя е комунист, колкото Папата е дарвинист, ама като не знаеш какво е Папа, дарвинизъм и комунизъм, какво ли ще можеш да разбереш?

Божкеееее някой да сигнализира в Европа, тоя ще обезсмисли съществуването на Олаф, и ще "оправи" всички наши хора. Стига с тая солидарност и подкрепа за некомпетентни и корумпирани българи, не мога да съм солидарна с тях, защото не съм като тях.

изберат,дали няма да вземе в екипа си Румен Пикльото.Той също разбира от финанси,бил е вътрешен министър,има приятели в ъндърграунда,печен е в измамите и далаверите.Пасва отвсякъде.

ако искат бум на измамите в ес, доста пари от еврофондовете изтекоха, някой изпечен трябва да ги прикрива

Калфин каква квалификация има за този пост? Или в ЕС е... като у нас?

И Бокова се надяваше.

Каква е тая руска подводница?

От серията "Троянски кон".

Че откъде финландец е виждал финансови измами!!! Ние, българите, сме специалистите в областта!

Този човек въобще не е за ОЛАФ!!!! И няма да го изберат там посмъртно ... От друга страна, ако Борисов го подкрепи и случайно го наместят, после ще трябва да си връща заема - т.е. да не пипат далаверите в България.