ПГ на АБВ ще има свой Етичен кодекс

Парламентарната група на АБВ ще има свой Етичен кодекс. Документът ще бъде одобрен в понеделник, когато ще бъде гласувано и ръководството на групата.

Обратно в новината

Коментари - ПГ на АБВ ще има свой Етичен кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В кодекса обаче това може да е само в пожелателна форма, защото по конституция депутатите не могат да бъдат задължени да действат по този начин, посочи народният представител. Празни приказки, в пожелателна форма, клоун.

и той ЕЕЕ неговото име ЕЕЕ ГОЛЯМОТО ЛАПаНЕ - няма занчение как - външен министър, евродепутат - важното е да има лапане - стара кюстендилска поговорка))))

Етичен кодекс на АБВ 1. Съдбата ни е неизбежно свързана с нашия брат Русия! 2. Русия дори и да греши, пак е права! 3. Следвай безусловно нарежданията от Москва! 4. Бъди готов да следваш другая Путин! Винаги готов! 5. Кради, но не кради от нашия брат Русия! Русия не прощава!

Вие от "ПГ на АБВ" сигурно се шегувате,а?

Смешници. Дарио Фо: "Седмо: кради по-малко."...

Ни рак ни риба.

...трябва да се знае, че г-н Първанов наистина награди г-н Манджуков, един оръжеен търговец. Наистина награди г-н Мръчков, главен прокурор по време на възродителния процес. За какъв морал за какви 5 лева с Гоце - 10 години президент , то не бяха тройни шушу мушу, архари ,олигарси ловни излети на народен гръб и т.н.

В кодекса да залегне - да не се ходи на лов за забранени от з-на животни/ архари/

Политиците ни в България са като БАРБАРОНИТЕ от един детски анимационен филм. заемат всякакви форми , цвят и мирис!

Готови са играят и противни роли за тях, само и само да са в полезрението на медиите. Да бяха предложили този кодекс, когато бяха в БСП. Само дето това си е мисия невъзможна. Проста истина - бивш негър и бивш комунист НЯМА.

... , който ще се нарича "Наръчник на дъртия мошеник".

с ГЕРБ, но и нямали да се конфронтират....кого заблуждавате? Просто чакат от къде ще духне вятъра.

уф, айде пръкнаха се поредните "десни" комунисти..........досущ, като останалите, и най-вече, като комунистите от Герб...

Крайно време е и за еНИЧАРСКИ кодекс...

Може и ,етничарски!

Пич, като ви гледам кви сте се събрали у абв-то етика с лупа да търсите нема да намерите а за номадството, та вие сте сите номади, въпрос на време е всеки от вас да тръгне по своя път както го изисква живота.

Гусин Калфин ,...къде ви е електоратЪ? Щом и Бг-генералите от бсп ,станаха ЕНИЧАРИ в ДПС ,...ТУРИ МУ ПЕПЕЛ!? А циганите нахлупиха чалмите ,и ДПС ще им плати цените... ЗАЩО? Защото за 20г.,бсп ПОДАРИ НА ДПС ,...И ПАРИТЕ ,И ТЕРИТОРИЯТА ,И ----ВЛАСТТА ,в БЪЛГАРИЯ. От продажници ,акъл---ЙОК!?

Да се внушава : " ДПС беше некоректен партньор на БСП"!

Не иЗкаме приказки ,а дела ,товарищ Калфин!

Променихме се, за да останем същите и политиката. Без нея няма пари!

Алоо, бсп с малки букви ,...никой не ви вярва.

Етичен ,е близо до еРотичен ...

Смешно и несъстоятелно е, неетични хора ренегати като Гоце, Калфата, Румен Запалката и прочие АБеВисти да работят и спазват някакъв кодекс, та даже етичен.Една свиня научили се да яде лайна ,каквото и да идаваш тя пак е на лайната.Това важи и за хората ,но Гоцето го знае най-добре ,защото е от село Сирищник.

Мерзавците, Гоце, Румен Петков и Калфин, омитайте се от политиката или ще влезете в затвора. Предстоят промени.

агенти като Гоце ще пишат етичен кодекс наистина безвъзвратно отиваме към все по.зле!

браво на г-н калфин и г-н парванов, ние интилигенцията от варна а и всички свесни варналии стоим исцяло зад тях!!!

Вие, всички неграмотни варналии!

Етика в тоя ухилен хазарски боклук?!

Ивайло Калфин. 24 октомври 2011 "Доган ме подкрепя без договорки! Вторият след първия тур на президентските избори Ивайло Калфин не скри задоволството си от позицията на Ахмед Доган преди балотажа. На среднощната пресконференция в НДК лидерът на ДПС изрази надежда, че именно червеният кандидат ще наследи Георги Първанов на "Дондуков" 2. Калфин подчерта, че в подкрепата от Доган няма нищо задкулисно."

тя е за паре...

Не се напъвайте! Няма го Станишев,гробокопача на БСП! Питам Ви,защо шикалкавите, и Миков и Вие,че основната вина за тоталния провал на изборите е СТАНИШЕВ с неговата аматьорска,путкинска и неадекватна политика. ЗАЩО? ЗАЩО? Затова и не гласувах за БСП. Радваам се ,че и без да се договарям със стотиците хиляди социалисити в България,просто не сме гласували,мислим по един и същи начин. Няма как да се договорим. Съдете сами,защо мислим по един и същи начин!

Казуса КТБ тресе държавата. Нито една политическа сила нямя доблестта да изрази позиция по въпроса. А въпроса е? Кого предствлява БНБ? Ние всички мислим че БНБ представлява държавата. Е замесена ли е държавата в случая КТБ? Очевидно -да! Как БНБ според действащия закон има право да решава съдбата на КТБ след като е замесена по случая страна чрез бездействието си? НС като работодател на лицето Иван Искров трябва активно да се намеси и то да решава.До тогава БНБ да е под особен надзор без право да решава каквото и да е.

етиката на крадливите и лйжливи комуняги ни е добре известна 45+25 години и държавата е доведена до просешка тояга!

Гоце и етика?! Че той нямаше да е доносник, ако имаше такава!