Ивайло Калфин: България може да загуби право на глас в Европарламента

Българският евродепутат от левицата Ивайло Калфин заяви в Кърджали, че се очаква страната ни да бъде подложена на много подробна проверка заради злоупотребите с демокрация и власт, и особено за наливане на средства от европейските програми в два столични вестника.

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Калфин: България може да загуби право на глас в Европарламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ДАЛИ FBI И ЦРУ СА ИЗМИСЛЕНИ И ТЕ ОТ БСП АААА? БОЖЕ НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КОЛКО Е ИЗПРОСЯЛ БЪЛГАРИНА

лъжливото ов4ар4е плащи гаргите

На всички защитници на герб и гербераските им номера мога да кажа че единствено те са виновни за да не ни приемат в Шенген, защото техните служби работят за страните си и отдавна са дали доказателства какво мутренско управление е в България, а ние продължаваме да си заравяме главите в пясъка и да викаме на черното бяло.

Калфин, ти забрави ли прословутия си завет и твоето мото на предизборната ти кампания за президент: "Истински българин е онзи, който обича Русия!" Кво правиш в Европарламента, а не идеш в Коми?

Да погледнем и от добрата страна-един хрантутник по-малко, щото те нашите там са и без това безгласни, като пънове с изключение на инициативите им за българските междупартийни състезания по надплюване.

мда , че си боклук, боклук си, но кажи какъв цвят боклук си, че да знаят всички как да се обръщат към теб?

Боклука е герб, заради техните милизционерски и тоталитарен начин на управление и престъпност ще ни изхвърлят от Европа. Там поне хората успяваха да работят и да си хранят селействата, разбирасе с робски нископлатен труд по 12 часа на ден. Позорът за България се нарича герб!!!

ОЩЕ ЕДИН "ХОРИСТ" ОТ ХОР "СТАНИШЕВ" ПЕЕ.САМО ЧЕ ТОЗИ ИМА МНОГО ПОДМАЗВАЧЕСКИ ГЛАС.С ТАКИВА "ХОРИСТИ"СЕ ПРАВЯТ НЕСПОЛУЧЛИВИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ

Долу ГЕРБ, долу БСП, ДОЛУ Кунева, долу Атака! Да, на надеждата за България! Да, на Костов!

За кой Костов става въпрос?

Напълно юридически неадекватен.

Каква е целта на компроматите преди изборите? Да се опитат да саботират предизборната компания на ГЕРБ и така да завземат властта в България, тъй като има все още какво да ограбват. Със своите действия през последните три и половина години ГЕРБ демонстрираха нов морал в една аморална среда на кражби и злоупотреби! Да спечели ГЕРБ за да продължи възраждането на България!

интересно защо нито един запис не излезе сега и през годините на Станишев, Доган, Местан и други от обкръжението им!

Ами най-вероятно защото няма, какво толкова се чудиш.

Маргаритке, казваш че въпросът бил за някакви нерегламенвтирани подслушвания? Къде са?

Последно - тези, за които гърмят скандалите, регламентирани ли са, или не?!

Искаме да кажем, БКП се е учила от КГБ, а днес традицията продължава

Аз пък съм ЗА подслушването в БГ,само така ще излязат кирливите ризи на всички политици и връзките им с организираната престъпност.Обикновения нормален човек няма от какво да се страхува,няма какво да крие.Изобщо не е морално или пък демократично някой да си вре носа в личния живот на даден човек. НО ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ СТИГНАХМЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СЛУЖЕЩИ НА ПРЕСТЪПНИ ИНТЕРЕСИ.Колко хора си задават въпроса "защо български политици в български парламент не са с български имена ?"Мисля ,че отдавна картата на България е прекроена,просто се чака удобния момент.Всички факти през изминалите години го показват.Заради подлите курви от "дпс" изпълняващи заповеди от "анкара" в най скоро време ще си имаме наша "ИРА" или "ЕТА",желаещи да станат членове на такава организация има много и това е въпрос на БЛИЗКО ВРЕМЕ.

Ако искаш да знаеш кой ни докара до този хал влез в Гугъл и прочети план РАН-ЪТ !!!!

То пък един глас...

на теб кои ти каза че имаш глас в европа не четеш достатачно? не чу какво стана тази дни на практика не ни ебават за пет стотинки а ти че полочаваш заплата за градинско чучоло

Колкото СМЕ по-зле, толкова по-близко сме до свободата от меверейската мафия. КОЙТО И ДА ДОЙДЕ, НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ЗИМАТА НА НАШЕТО НЕДОВОЛСТВО... ДОРИ МИЛИОННАТА АРМИЯ НА АГЕНТИТЕ НАВЛИЗА В РЕДОВЕТЕ НА БЕДНИТЕ И НЕДОВОЛНИТЕ

Първанова знае и докторски и други, не чак дотам докторски мурафети, но много близки до докторлъка...

ОТ КАКВО СЕ ПРИТЕСНЯВА КОМУНИСТА КАЛФИН, ЧЕ ЩЕ МУ СПРЕ ЗАПЛАТАТА КАТО ЕВРОДЕПУТАТ, НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ТАКИВА ЕВРОДЕПОТАТИ, КОИТО ИСКАТ ДА ИЗПЪКНАТ ТАМ КАТО ПЛЮЯТ БЪЛГАРИЯ, СРАМ ОТ ТАКИВА КАТО ТЯХ

да е чуди човек как ни дадоха навремето право на глас като ви знаят и у нас и в чужбина що за измет сте, гусин Калфин.

Според скромното мнение на баце Коко , България ще бъде върната в положението отпреди съединението, когато е имало две слаби градобитни държавици...запомнето това добре...по интересното е че след като това се случи, Ганя ще се чеше по железобетонната главица и ще си мисли следното Малеййй кво ш,прайм сига

Няма такъв филм всеки да гледа как да прецака и да измами ближния си да се радва на нещастието на комшията си да вреди на близките си и едновременно с това държавата му да цъвти...

ами ще агуби бе г-н калфин,като има евродепутати от левицата,които непрекасното заливат страната ни в европарламента с лаина,ще ни отнемат гласа.

Това комунистите срам нямат. В последния си ден на вицепремиер Калфин подписа стотици "заменки", облагодетелстващи с милиони лева съпартийците му. После най-безпардонно се кандидатира за президент. И сега приглася в Брюксел на шефа си СтаниШеф резилейки България с даване на гласност на техните поръчкови "анонимни" доноси и незаконни подслушвания. Че как няма да ни отнемат правото на глас, като си имаме комунистическа партия готова на всичко, само да се намърда отново във властта, за да краде.

протестът в София срещу полицейщината и подслушването явно беше "организиран" от полицая цвинокио и негова полицейска партия, за да се създаде впечатление, че българският народ иска да го подсушват и не му пука изобщо, дали гробарите слухтят под юрганите му и надзъртат под чаршафите му. Не им вярвайте, българи, ГРОБ са достойни ученици на Гьобелс и Хитлер.

Няма какво да се сърдите...БГ населението си заслужава сегашната участ...какъвто народа такова и управлението...един приятел навремето ми каза следното...Еии добре, че дойде демокрацията, че да се видим какво представляваме )))))))))))

Тази държава ще се оправи, когато и последния българин я напусне.

Вероятно искаш да кажеш ,че вследствие на напускането и на последният българин, циганите и турците, които ще останат ще направят от БГ Швейцария на Балканите...така ли да те разбирам ))))))

ти си циганско-турки патриот очевидно! марш в анадола!

krassikat@

Нихилистичните БОКЛУЦИ да се въздържат да дават мнение в българските форуми. Да се насочат към тези в Гърция, Сърбия, Македония и прочие...

Калфин, ти си СРАМ за България! Но какво друго да очакваме от КАЛФАТА на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ, КАЛФАТА, ПРЕКВАЛИФИЦИРАЛ СЕ В МАЙСТОР-КРАДЕЦ!!

А БОЙКО Е НАШАТА ГОРДОСТ, ТАКА ЛИ :))))

Няма защо да пишете минуси на коментара, 'щото Коефициента е напълно прав по отношение на лицето Калфин. Може ли същото лице, както и великата жена Антония Първанова да кажат к какво присъствието им в ЕС парламента е допринесло по някакъв начин да бъдат защитени правата и спасени бълг. граждани от безогледния и брутален рекет на Топлофикация, енерго дружествата Соф. вода, които дерибействат и нарушават основни закони и принципи на правото и търг. практики, за което никой от ЕС не обелва и дума?! Но ако някой цеганин или подобен бъде наказан за деянията си , се надига страшен вой в защита на нарушените му права! Дами и г-да бълг. депутати в ЕС, с какво си заслужихте заплатите, които получавате?!

Човечеството не познава по-ужасно зло от комунизма!

Познава, нарича се фашизъм.И е управлявал в България до 1944г.Сега ГЕРБ се опитват да го копират.Хитлер започва да строи магистралите в Германия.Хитлер чрез Гьобелс издига пропагандата на не виждано до тогава ниво.Гестапо се разправя с политическите противници използвайки цялата мощ на държавата. Е не ви ли напомня това на днешна България.

Иде при чичко доктор да ти даде нещо за проветряване на мозъка! Впрочем , я си кажи името, та да стане ясно откъде ги имаш тези сънища за бълг. фашизъм?!

Синонима на комунизма е "плебей с власт". Та как си представяте, плебеите да се откажат от власт?! Няма значение как се казват - БСП, ГЕРБ, СДС и т.н.

krassikat@

Значи Борисов НЕ Е ПЛЕБЕЙ? След като САМ предаде властта...

Лошо гербер! Ако беше по-образован щеше да знаеш, че Европа и целият свят чества денят за победата над фашизма:))))))))) Много скоро е, но като ти знаем културата:)))))

3евзек

Да не го бъркаш с деня на Европа? Деня на победата го честват в Русия.

Топката е в ръцете на съда - няма БСП, няма Герб. И ЕС гледа - каквото и да ни се случи ще е благодарение на първо място на съда оттук нататък.

тоз и той само във филми ни вкарва... Къщичка за пиленца правил ли си някога бе Калфа?

Аман от долни комунисти и долните им скалъпени истории, изказвания, записи и какво ли още не! Добър комунист е мъртвият комунист! Сори, ама е истина!

Искаш смъртта на Борисов...Цецка.....:))))

От кога очаквам малко санкции срещу самозабравилата се държава.Нека малко да ни потърсят сметка,законно е и е справедливо.И най-вече е задължително.Това не е български съд или прокуратура които са се съюзили срещу народа си та никой от народа да не може да осъди съдия или прокурор... "Не е изключено да бъде приета резолюция и пакет от мерки срещу българската държава, прогнозира евродепутът". .... Хайде да ги видим час по-скоро тези мерки,колкото по-скоро толкова по-добре.За наше добро е,чакам!

Какво най-после? Какъв ефект имат външните санкции върху нас? Искаш ли да ти кажа? Негативен. Така ще е докато няма достатъчно вътрешни санкции за управляващите.

Комунистическите палачи искат да обрекат България на зловещо робство и тотална разруха! Единственото спасение за България е ГЕРБ и втори мандат на Бойко Борисов, затова нашите структури няма да допуснат комунистите да спечелят изборите! Всеки, който е срещу ГЕРБ, е опасен национален предател!

rado_7_6@

Има ли изненадани от поредното доказателство за гнусната анти-Българска същност не бесеапаш-поганците?

Долни червени предатели бяха родителите ти и ти си същия Винаги червените подлоги не са мислили за държавата а за собствените си задници и пари. дано следващите избори сте под 10 % мамицата ви кръв не оставихте на държавата

ПАК ЛЪЖЕТЕ ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИ КОЙ В ЕВРОПА МУ ПУКА ЗА ВАС ТА ЛЪЖЕТЕ НАРОДА БОКЛУК

Но не излезе и запис СРС с главен герой Цвъцко

Ще се опитам да перифразирам въпроса. Защо не излезе СРС с някой от тези, които пискаха, че били подслушвани? Цвък не е от тях.

Подслушват Станишев, а излизат записи на Борисов. Интересно?!

Така е по комунистически. Крадеш части от завода за да си сглобиш самовар, а все Клашников се получава.

Кога ДАНС ще разбие кремлинската офшорка помещаваща се на позитано ?! И на децата е ясно, че тези компроматни войни се плащат от руските олигарси на местните им мекерета. България за Българите!

Виж последната разработка от какъв майл е!

Не са руски олигархи, които пращат или вдъхновяват Позитано! А едни други хубави хора, които от край време стоят зад БСП и дърпат конците на такива като Станишев. Затова е крайно неуместно да се използва думата "комунист", когато се има предвид БСП, защото там няма комунисти и общо взето никога не е имало. П.П. Комунистите изчезнаха като вид от Б-я някъде около 1958 г.

Аз съм приятел на Александър Томов и Ивайло топла, които също са приятели на БСП hahahahahahahaha

За пореден път един българин проявяава липса на всякакво достойнство. Такива изказвания вредят на България - да се поучи от Петко Каравелов смазан от бой в черната джамия, заявява на европейски представители, че в България такива неща не се случват, за да запази достойството на българите. Жалко, много жалко, така не се печелят избиратели.

Какво е това "достойнство"? За "избирател" се досещам какво е.

Куха лейко, с лъжи имидж не се прави. Какво достойнство ще пази Калфин, като и от Марс ни се виждат омазаните задници!

3евзек

Очевидно Калфин го накърнява допълнително, сочейки с пръст и лобирайки за нещо, което той засега само предполага.

Никога няма да влезете в час! Тези хора, които визирате не се чувстват българи и работят с/у Б-я! Какво още трябва да се случи, за да разберете това? Те са слуги на онези, които стоят зад организацийки като Отворено общество, БХК и пр.

Не е нужно евродепутатите да ни клеветят в Европа. Нас ни излагат некомпетентните, некадърни и много, много лакоми и крадливи хиени от управлението на ГЕРБ.

Толкова се зъбихме на Македония и Сърбиа, че няма да ги "пуснем" в Европейския съюз, а Съюза може да ни лиши от право на глас , и ще си направим поредния гъзобрък ?? Но Волен и Красимир нямя да мирясдат, Расатето и то, ще са дират , както на времето само Кидика са диреше??

КОЙ спред Калфин подслушва ББ? Наистина не е нормално в една държава премиерът да бъде подслушван.

КОЙ по-добре от ГЕРБ ще се справи с КОРУПЦИЯТА??? Посочете име!

Не се е родил, или ако пък е, още е в детската градина. :)

БСП ...мммм, а?

Хаха

И ГЕРБ и БСП " блестящо се справят с корупцията",затова цял свят се смее на най - бедната и корумпирана държава в ЕС след тяхното "управление.

ГЕРБ се справя най-добре - има отлично храносмилане ...

krassikat@

Така, така, отговорът на тоя въпрос може да бъде само КАЛАМБУР...

Политическите простит..ки в Европарламента гракнаха веднага. Сега Идиотова е наред - да квикне като свиня на заколение. Гадове, които за пари за готови да сринат България със земята! Проклети да сте!

За наше най - голямо съжаление България е срината ,та няма накъде повече.

Ти явно не си политическа ...

За ЦЕЛОСТТА, НЕЗАВИСИМОСТТА И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА МОЯТА ДЪРЖАВА И МОЯТ ЕТНОС СЪМ ГОТОВА ЗА ДОСТА НЕЩА- ВКЛЮЧИТЕЛНО ОКАЗВАНЕ НА ВЪОРЪЖЕНА СЪПРОТИВА НА ВСЯКА ПОЛИТИЧЕСКА ВЛАСТ, КОЯТО ЖЕЛАЕ ДА ПРЕДОСТАВИ Р. БЪЛГАРИЯ НА ЦИГАНИТЕ И ТЯ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ДЪРЖАВАТА НА ЦИГАНИТЕ!

-----

-----------

Извинете уважаеми коментатори преди мен, но ако за Вас не е важно как се управлява България, за мен е важно. Аз искам да я управляват като държава членка на ЕС, а не като бандитска структура.

Точно за това ще гласувам за ГЕРБ!

Поздравления за "прекрасния избор", Вие не сте от държавата, а от "структурата".

Мизантроп

Не. Не е това причината да гласуваш за ГЕРБ. Причината е между ушите. Самичка.

Тошко,Тошко,браво на теб.Дълго време ще е нужно не само да ходиш на училище ,но и да слушаш какво ти преподават учителите.

Лошо, Тошо, лошооо...

Подлогата на Гоце

"Калфин допусна, че спрямо страната ни може да бъде приложен чл. 7 от договора за Европейския съюз и така да загуби правото си на глас в Европейския парламент, предаде БГНЕС..." Отдавна трябваше да излезем от ЕС и да се ориентиране към швейцарския модел- да създадем банки и да опазваме като Австрия банковата тайна, но в момента случая не е такъв. Защо ни е членство в ЕС, след като няма да имаме право на глас в ЕП?! ЗАЩО? Само да ни унижават и сатанизират; да изискват от нас да сме циганското гето на ЕС, което да унищожи и задуши етноса "българи" - съставляващо 80% от населението на Р. България?! ЗАЩО ИСКАТ ДА НИ УНИЩОЖАТ? ЗАЩОТО ЦИГАНИТЕ СИ НЯМАТ ДЪРЖАВА И ГОТВЯТ БЪЛГАРИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА НА ЦИГАНИТЕ? АКО Е ТАКА- И ДАНС НЯМА ДА МЕ СПРЕ ДА СЪСТАВЯ БЪЛГАРСКО ПАРАВОЕННО ФОРМИРОВАНИЕ!

ДОбре и правилно казано!

Та на нас и като сме и в Евро съюза едва ни дават пари, а като излезем? Кой е луд да си даде парите в комунистическа държава! Защото и досега е публична тайна ни управляват комунистите - и парите и съда и прокуратурата са в тях. Навън това го знаят! Това че само се водим демокрация е за съжаление доста удобно. Единствено ГЕРБ започна борба със сенчестите структури и ето ви резултата - комунистически метеж, уж за тока! Кой говори сега за тока!?

Всички лидери на ГЕРБ (Бойко, Цвък и пр) са били и си остават комунисти и милиционери. Сигурно тях имаш предвид.