Ивайло Мирчев: Под натовския камуфлаж на Радев виждаме руската му рубашка

Част от конституционните промени са насочени към ограничаване възможността на президента да преправя геополитическия курс на страната, заяви депутатът от ДБ

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Мирчев: Под натовския камуфлаж на Радев виждаме руската му рубашка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиот

Грозен льохман,който се търкаля в баластрата пред турския "Росенец",за да го хване камерата,с което да заблуди простолюдието,колко е против Доган.Днес това чучело работи в екип с Пеевски,издънката на дпс.Отврат,нямаща равна на себе си.

@едер@ста @айновоз!

Прост търбух! Пожелавам ти да получиш възмездие за действоята ти боклук

Бащата на Мирчев е бил партиен секретар на БКП в община Крушари - БЕЗ КОМЕНТАРИ

Харварската фашиска измет въобще немогат дасе сравняват с президента Румен Радев които е избран от народа. А тези харварски фашкии назначени от вашингтонските наркомани

Скъпи евроатлантици, проверявайте добре ли са съхранени на тавана съветските дипломи, за да не ги изядат мишките. Пак ще ви трябват.

Ако не беше Ивайло да ни каже ние никога нямаше да се досетим за това. Колко хубаво е че сега ни разясняват всичко от Посолството

Мирчев ти с австрийската рубашка дето ти се вижда отдолу си нахлузил и наколенки май! Поне да ви подкрепят бре!

Политическото джудже Мирчев син на потомствен комунистически род не си гледа насраното бельо ,а се занимава с Радев който никога не е ползвал рубашка или камуфлажно облекло. Радев е избран мажоритарно от българите два пъти и днес е с най- голям рейтинг, а ти си по партиен списък в НС в партия с най- нисък рейтиг.

Бащата - общински партиен секретар. Синът - върл антикомунист и "евроатлантик". Ако утре задуха друг вятър - той отново ще се преориентира. Но за всичкото това сме виновни всички ние, че допускаме подобни индивиди да ни размахват пръст и да ни учат на морал.

М-дааа,отвратителен индивид,развали ми вкуса на сутрешното кафе.Защо въобще ни ги натрапват и защо след като говори за президента,не е арестуван?Демокрацията е вредна за просташките народи!

"Защо въобще ни ги натрапват" За да се отвращаваме и да не ходим да гласуваме.

Така и не разбрах какви са промените в Конституцията. Но пък и там не пише нищо за бизнес. По-всжно ми е, че знам как да не плащам данъци за бизнеса, което не означава, че съм над закона, а само, че съм тарикатка, а умнокрасивитета са тъпанари. И съм права за себе си.

Как е възможно да има политици с такава примитивна лексика - рубашки, ушанки, ватенки, сърпове и чукове... Увредените им мозъци бълнуват за някакви анахронизми отпреди половин век. "Комунизъм" отдавна няма, сигурно дори и в Северна Корея биха му се смяли на глупостите на този. Но в България си има последователи - около 10% (по думите на Кирил Петков) "интелектуалци", които си мислят, че с атакуването на сламеното чучело на комунизма блестят с някакъв морал и интелект, а всъщност са обикновени селски хитреци, мечтаещи да се нагушат от държавни поръчки и "европроекти" на гърба на простия народ.

Много добре казано, колега !

Вие какви "колеги" сте? От рострол фермата?

трябва да сме благодарни на Радев...този висш интелект и харизматичен политик ни докара промяната. И, ако ще търсим първопричината, ах, Корнелия, защо ни доведе това зло

Пад сакота му виждаме просттъпак.

Западняците освен да ни имат като задния си двор ,където да си изхвърлят боклука ,за нищо друго не им трябваме.Никакви навлеци тук не ни трябват,имаме си достатъчно свои.

Кой е Мирчев?Първеню и изменник.И защо трябва да му слушаме тирадите .Самозабравило се нищожество,решило да джавка по най уважавания човек в държавата.Управляват ни некадърници

Ама от кого най-уважаван? Голяма част от моите познати не го харесват, защото е прост....като военен.

Ами защото вие, КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА, ПРЕЗ девет планини се подушвате

Колко може да е прост един военен пилот на изтребител, ако имахте представа колко книги са прочетени,колко опит и сърце трябват за да упражняваш тази професия, нямаше да цитирате опорката за "прост" военен. Само че за да се осъзнае такъв факт се изисква интелигентност, каквато при вас и познатите ви явно липсва.

Мирчев се мисли за пиночет, иска му се да сме като в чили, най смешни им са про атлантическите шумни речи, които на запад звучат като маймунско крякане, само нашите атлантици си вярват, но и нас представят пред света, като маймуни

Това го казва демократичен пендел. .

Под двата пръста чело на хюмнето Мирчев, виждаме патешкия му мозък, а малко по-надолу и червеният му тлъст задник.

Този идиот на снимката който кореничи та чужди господари,не знае ли че Президента е БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ и се е клел във вярност на България пред българското знаме,а не във вярност на НАТО. Разбра ли подлога долна.

Добре окопани агенти на Кремъл -Президент и измамниците от БСП и Възраждане унищожиха надеждата на българите за Европа

Надеждата на българите за Европа я унищожават пишман агентите на посолството които са толкова жалки, че просто няма кой да погледне на тях сериозно. Всъщност какви надежди за Европа, нали сме в Европа, това е, някой ако очаква нещо повече негов си е проблема.

Тоя Ивайло Мирчев ПОДКРЕПЯ разни КРАДЦИ и Евреи,, заради които БЪлгария НАМАЛЯ от 9 милиона до 5 милиона души Население. Тия в Правителството, да УМИРАТ, заедно с Денков и Боклук Борисов- Банкя-лията, всякакви турци, араби, Евреи, Шенген-и и Шефове на Вииваком !!! Заради тия България НАМАЛЯ от 9 милиона на 5 милиона население... Като убият някой от изброените, СПАСЯВАТ България и Русия... Който иска да ползва като валута- Евро или Турски Лири да бяга към Турция или Африка !!!

Управляват ни утрепки

Синчетата и внучетата са по-нещастни и незначителни от бащите си, които бяха шофьорчета, овчари и пазванти. Примерите са безкрайни като се започне от Боко, Кирчо, Терзиев, всичките СДС-та и ДПС , да не забравяме и червените кхмери и финишираме с тоя папуняк. Жалка родна картинка, няма оправия, всяка нова политическа сила е добре подплатена финансово и идеологически от скритата и преоблечена червена номенклатура. И за да е още по-неприятно, всички са с манталитет на селски партийни секретари.

То и ти беше десантчик на Росенец, пък се оказа курва на дпс и бойко. Майчицата ти и олигофрен нещастен.

Ивайло Мирчев с какво е известен,преди да стане депутат???Аз съм на години и помня даже още Петър Дертлиев и един Стефан Савов дето са били депутати и знам какви са били преди това по времето на соца.Но за тонзи нищо не съм чул и прочел до днешната новина!!!Той като президента сигурно е бил пилот и е управлявал машина за милиони левове?Бил е като сегашният президент началник на ВВС на България или имал е собствено мнение и се е опълчил на някого преди да има депутатски имунитет ли???:))) Голям американски ташак ще излезе този пич:)))Ама в едни панталони за повече от два ташака място няма:))))

Мирчев, шопарче, нещо да обесниш "за сараите, Доган, съдебната реформа"? Гледай си коалицията: ПП-ДБ - ГЕРБ - ДПС и от кумова срама си зарови кухата кратуна някъде!

не успели с червената петолъчка, сега се заиграват с пречупени кръстове и други такива, предавайки собствения си народ.

Абе мирчо, ще гласувате ли предаването на Нефтохим на ортака ви Пеев или да?!? За това ли бе всичкитра тая борба и това ли беше "промяната"?

А под двата пръста чело прозира природна тъпота, хабет,палец надолу за изявения пикатентроп в бг политиката

Я па тоя!!!

Ивайло, готви се за деня в който вие, синчетата на родителите които целуваха задника на рубашките ще платите сметката, за съсипването на България

Наш Ганьо НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ, че като измисля тези работи (руска рубашка и прочее) на практика ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ! Не на Радев, на България вреди. Западняците САМО ТОВА ЧАКАТ да чуят нещо пододбно за да се хванат и за сламката и съвсем да ни притиснат. Както за Шенген ,така и за Македония, така и за приема на бежанците, за дерогацията, за оръжието за Украйна, изобщо за всичко. За тях е супер да сме толква глупави, че да фабрикуваме компромати срещу самите себе си. Които компромати пък после в техните ръце ще бъдат като остър кинжал против България ИМАШЕ ЕДИН ЛАФ ЗА КУЧЕТО ДЕТО НЕ ЗНАЕЛО КАК ДА ЛАЕ И НАКРАЯ САМО ВКАРВАЛО ВЪЛКА В КОШАРАТА!. А другият лаф е, това което сам си направиш (пред западняците) никой друг не може да ти направи. И още "На каквото сам си постелеш на това ще легнеш"

Бе кой го пуска тоя охлюв да говори. Егати лошия вкус.

Нивото на бъдещите затворници Сглобката не е Ниско ,а е НиЗко ! Гнусно е.

тоя киртак са е зел мноо насериозно

Брей, че умения - да виждаш кой ка се бил облякъл "отдолу". Май си за друга професия -гадател, врачка....

Румбата с раирани дрехи да го видим....

Прозират насраните ви комсомолско кариеристки гащи.

Новият Барни Ръбъл. Тъпият като г.ъ.з син на един обикновен партиен секретар от БКП, пак се изходи насред площада. Този е един от големите позори на новата ни политическа класа.

Под скъпите ви костюми ,лъсват пе ….де….ра…..ските ви г……..ъзове ,мирчев долен амбриаж

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Мирчев, голямо си мекере! Разследвай Австрия и Холандия! Нима си кьорав кои са враждебните нам държави?! Луди ни направиха за Шенген а ти мълчиш като пукал! Как така?!

Под проникновените прозрения на Мирчев виждаме недооформен интелект.

Мирчев ти виждал ли си някога пичове. Най вероятно от малък си играл с куклички и сешоарчета . Най тъпата ти опорка че "те се бият за нас" е най мал

И защо още е президент някой от правителството може ли да обясни???

Щото го избраха милион..а не стотина хиляди кат соросоднта шаика от ППДБСДСГЕРБ... Друго!?

но какви идиоти ни натресе. От Минчо тръгна всичкото зло.

Една от промените в Конституцията е, че за политически решения, трябва да се носи наказателна отговорност, ако са в ущърб на държавата. На по-късен етап, ако едно политическо лице е допуснало фатални грешки - съд и затвор, когато му отпадне имунитета!

Гусин Мирчев, като един истински световно неизвестен субект, иска авторство на неизлечима глупост.Нещо като "Светлината в нас".Дава Ви се, гусин Мирчев!