Ивайло Мирчев: Едни от най-високопоставените хора в България са руски шпиони

„Получихме уверения, че докладът на ДАНС и списъкът на хора с дипломатически статут е резултат от дългогодишни разследвания на българското контраразузнаване“, обясни депутатът „Демократична България“.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новото шиши!

повечето са бивши , но чакат от засада като почетни....

"""Едни от най-високопоставените хора в България са руски шпиони""" По-точно разузнавачи участвуващи в борбата срещу еврогейският ,американогейският ,имперски ,плутократичен неолиберализъм .Та те са герои

Да еба и тъпанара ти да еба. Къде са ти доказателствата , а гадино мръсна ? Канадеца пред очите на целият народ изпълнява американските поръчки за Македония и скъсването с Русия , но той не е шпионин - нали мръсно копеле дебело ?

Не бой се, точно поради липса на доказателства теб още не са те хванали.

руските мишки, не ги ли изгониха? Верно са много, няма спасение от тях. Що се не качихте всичките в самолета и айде в Сибир.

Докога ще се дава гласност на всички прости и неадекватни селяндури по медиите ,кой беше иво мирчев, че ни иинтересува какво е казал

Заради простотията с руските дипломати престъпната педало - курвенска бригада получи мощна подкрепа от мириканците. Мощната тролска атака от събота не остави никакви съмнение. Колко ще им помогне е друг въпрос. Призовавам всички за формиране на движение " ПРОКЛЕТ да е Киро"! Да трупаме грамади кой където може по два, три, десет камъка. Силата им е в общото проклятие, то ще ги настигне. Проклет да е Киро!

Да се отвори Белене отново този път там да се пращат българите, шпиони на Путин/Русия.

Това ме много радва. Никога няма да унищожите връзката с Русия.

Путин не е Русия.

Доклади, кви 5 лева бе, ти слуша ли шефа на ДАНС! Всички сте долни предатели! Напускайте България бързо подлого мръсна!

Ивайло това което казваш е вярно но и другото е също вярно че ти Ристьо и гнома Наско сте едни отврътителни педерасти

Повярвайте ми! Не мога да кажа имена! Това е демагогия

.....новоизлюпени "велики" политици след 1990 се оказаха шпиони на отан и щас..... готови за окошарване за платени агенти на сорос и задокеанските стипендии....

Да поздравим американците със националният им празник 4 юли.

Ходете се хванете на рейнбоу прайда по случая.

Дебел,вмирисан плужек!!!!!

Номенклатурното синче пак се изтропа. Я кажи по времето на социализма как живя в семейството на партиен секретар! Къде ходихте да почивате лятото? И на какво се радваше, докато ние от простолюдието се залъгвахме с дъвка "Изеал"!

И този ли е от дечицата на бившата номенклатура? Явно всичките тия са много гадни и гнусни. От тях човек не може никъде да се вреди,както при комунизма! Некадърни,мързеливи и доста глупави,но продажни.

Я какви сте ми активнички едни такива :) по темата.. Споко ще са оповестени. И да за да има Агенти има и БГ предатели. И да, надали нашето контра-разузнаване и разузнаване последните години само е събрало информация, при положение, че половината е руска агентура. Една от причините да сме най-зле в европа, че не изчистихме тези организации от платен антураж на СССР. Но когато 30 и повече държавни агенции на други държави и съюзнически организации в един момент те залеят с такива факти - спираш да си Путински троянски кон, щеш не щеш. Ха честито. Някакъв напредък.

Викаш, сега ще цъфнем е вържем. Ми хайде! Ако пак сме си зле след три месеца какво ще приказваш?

че тези безгръбначни, които получават пари от други правителства, независимо дали Русия, Сащ, Германия, Франция или някой други, трябва да бъдат показвани публично! Или няма нищо такова или всички получават. Тъй като мойте дънъци отиват и за заплатите им, смятам, че това трябва да бъде оповестено или да връщат взетите пари под формата на заплати и други и на се обитат!

Ама ние и контраразузнаване ли имаме?!Половината били руски шпиони ,другата половина -американски ,че то останали някой управляващ да милее за България?

Има ли изненадани.

Ядете ли безглутенови пасти, българи? Ядете! Открай време с това ви залъгват. Следете сега КОЛКО ЩЕ СЕ ОПРАВИМ след като изгониха "враговете". Политиците това правят. Все дефинират враг някъде отвън. Заплаха , с която започват "борба". С това оправдават нищоправенето си.

Значи мунчо е руски агент, нинова също, но няма да ровиме, за да не тревожиме другарите, защото те са клсифицирани като руски агенти. Това доказва, че България се управлява още от ДС

Каза Киряк Стефчов! Каква е разликата между подлога на Русия, Великобритания и на Байдън? Никаква! Само годините в които живеем! Преди 89г., подлогите на СССР бяха герои, сега обратно.

Голяма част от подлогите преди 89-та сега са подлоги на САЩ. Те друго не могат

Да уточня. Става дума за политическата върхушка.

Казало прасето, чийто баща бил ОБИКНОВЕН партиен секретар!!! Да е обикновен, колко да е обикновен? Колкото обикновен крадец, обикновен изнасилвач, обикновен убиец.

Вместо да се самосезира и ако има фактологически материал за национално предателство на радев, нинова, йотова, копейкин, янев, слави трифонов, борисов, кафадайъ, и т.н, Главния прокурор Гешев мълчи като задник от страх да не загуби службата си

Долен мръсен шопар

Щом има хора от висшия ешелон на властта защо няма прокоратура, имена, съдебен процес и осъдени? Или вие сте абонирани за света вода ненапита и по цял ден слушате кой на кого какво е казал? Политическата проституция у нас се превърна в доходоносна професия. Защо не обявите и вашите доходи и в каква валута са? Или за вас нищо не сте чували? Всички сте за зад решетките !

Ебах и скапаната държава, били разкрити високопоставени държавни служители като руски шпиони, но няма да бъдат оповестени защото била класифицирана информацията и другарите национални предатели ще продължават да ни предават и да заемат високите си постове. Само за това ЕС и НАТО ТРЯБВА ДА НИ ОТСВИРЯТ, а другарите радев, нинова, идийотова, янев, копейкин, сидеров, борисов, кафадайъ, овчаров, гумен путков, слави трипънов, каракочанов, маямата, абе целия политически бардак трябва да бъде опандизен от ПП с помоща на ЕС и Америка.

Той точно това цели с изказването си да пишеш такива постове.

Долна тлъста свиня!

Ха ха ха , а за братята хамериканци и техните подлоги , какво ще кажат нещатастниците от дб , начело с гнусния пигмей и мравояда куросмук .

Сега ще започвате лов на вещици ли? Да нямаме спокойствие и да се съмняваме във всичко и всички? С простотията си съсипахте всички институции,на които уж трябва да се вярва.

щом има руски шпиони,които подкопават България,трябва да има и български предатели помагачи,които срещу парични извори,са съдействали активно!

Получили уверения за нещо, което го няма изобщо. Хората в нормалните страни работят с факти, а не с нечии уверения. Утре ще сътворят нещо, което ще ни затрие, само защото някой бил казал нещо, а ние трябва да вярваме на честната му дума.

Нашите пишман политици да говорят по- малко, защото щом си отворят устата и ръсят някоя нелепост. Затова нещата у нас са толкова "наред"!

Русоробите са се притеснили нещо

То си е за притеснение като цяло. Дипломацията не е работа за всеки!

Като казвате А, трябва да кажете и Б, не можете да криете от народа ни кои са руските шпиони на високопоставени постове в държавата, това е престъпление. А Прокуратурата трябва спешно да се самосезира и да започне наказателно преследване срещу тези лица, даже ако е необходим импичмънт на радев, за когото е сигурно че е руски шпионин, сигурно е за нинова, копейкин, идийотова, сидеров, янев, гумен овчаров, гоце първанов, маямата, гумен петков,…и компания. Както изгонихме руските етнически шпиони трябва да съдим и вкараме в затвора и горните предатели.

още много са за затвор и разследване българските предатели мошенници срещу българското население,то те са си създали съдебна система,която да ги брани,със техни верни хора!Бай Ганьо е изобретателен във мошенгиите!

Да се разследват и българските шпиони и предатели съдействали и работили за руските шпиони,които патриотично са работили за своята руска държава!Разследване,съд и затвор,независимо от авторитет,минало и партийна принадлежност,икономическа мощ и значимост!

Така и не мога да разбера, защо децата на най-изявени български комунисти, сега са най-големите демократи? За разлика от Лена, мога да ви публикувам списък!

господин Мирчев какъв сте с вашият другар Христо Иванов??? Гнусни америкснаски подлоги.

По-детайлно, изведнъж с потрес открива, че всъщност почти няма наш възрожденски революционер, който да не е бил предаден и продаден от "своите"! Само си спомнете Дядо Вълю Овчаря, синдромът "Турчев" дори след Освобождението, участта на самия Левски, а какво да кажем за платения черкезин по дирите на Ботьова? За да се изроди в директно зверство от МирчоСпасовщината. А после? Че то няма край. Стамболов - предаден и съсечен жив на части, Стамболийски - предаден и набързо обезглавен, после доноси, арести, въже и куршуми за фамилия Петкови, после.....направо с тояги в главата в лагерите с причина за смъртта "слънчев удар".... А след някой бунт? За да се стигне дотам, че писателят да напише с вик до Бога "...И клаха народа си така, както и турчин не го е клал...!" Така че не бъдете толкова изненадани. Все пак може да се върнете още и във времената на Калоян, Ивайло и т.н. Още от тогава тръгват заговорите и предателствата, кой с кого тайно и явно срешу кого друг, после обратното и до безкрай. Тъжна история, за срам. Стига се до парадокси да се честват убийствата на елита ни, вместо да потънем в мълчание, покаяние и размисъл.....

Дебел тлъст лъжец.

Кои са тези "българи" и кога ще бъдат наказани?

Добре де. Стига с това една жена каза. Изкарайте списъци и доказателства. Или млъквайте и спирайте да обвинявате без покритие. То ми писна вече от лъжци и нагли политици.

Я, още един глупак със висока заплата! Глупак е като въшката. Като се напие с народна пара и излиза на чело.

Сега изгря като слънце селянка от с.Шума цветан цветанов цветанкин.

Вие сте американски шпионин и един ден ще сте в затвора ,

Браво Мирчев и ти се поведе по акъла на Гуглена! Когато фактите говорят и Боговете мълчат , но след като няма нищо , защо е този пир по време на чума! Явно вашето време изтича и колкото по бързо си отидете , толкова по добре!

Хайдееее, втори свищовски гений, един ни стига от Боково време...

Кажи за америка която ни ограбва и унищожава с помоща на ПП

а тоя къв е? американски шпионин? има ли изобщо някой който да не е шпионин на някоя друга държава? добре, че не е казал имена, че щяха да го скъсат от дела, и щяха да ги спечелят