Иван Тотев: След много понесени рани и спечелени битки е време да предам ръководството

Ще продължа да работя с цялото си сърце, душа и любов за каузата, наречена ГЕРБ, и утвърдения от Изпълнителна комисия кандидат за кмет на Пловдив, заяви вече бившият областен координатор

Обратно в новината

Коментари - Иван Тотев: След много понесени рани и спечелени битки е време да предам ръководството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че излязох от играта, че да не ми счупят ребрата.

Скоро ще има интересна новина за Тотев!

Милионер от партийна работа. Създал добре организирана банда която разпределя обществени ресурси към своите членове. Поръчки, хотели за каквото се сетиш. Така е в татковината. Айде, лек ден.

Тотев, на кой ни оставяш, бащице ....

Забравил е да добави и след няколко хотела и други апетитни имоти в Пловдив.

Затвор.

Мамин Ваньо!?!

Пловдив е родният ми град и мястото, където са минали най-хубавите ми и безгрижни години. По стечение на обстоятелствата от години живея другаде, но всеки път като се връщам все повече се разочаровам и потискам. Този прекрасен град в момента е като бейрут след бомбардировки. Всичко разкопано, градски транспорт няма, строежи навсякъде, за зоологическата градина няма да коментирам, колелото на водната палата е пълна гротеска, но пък улиците до хотела на тотев дето навремето бях малки, тесни улички за игра на криеница сега са асфалтирани. А за грабежа на бирената фабрика изобщо няма какво да се каже

Било време да предаде ръководството, ли?! Тоя да не става защитен свидетел срещу Боко?

Този човек трябва отдавна да е в панделата по толкова много обвинения, то не беше въображаемия зоопарк за милиони, не бяха тия машини за градския транспорт дето никога не е имало намерение да работят, стотици фиктивни ремонти.. Просто не е за вярване! Човешкият образ на корупцията е този..

Мн сърди от тия рани На мърша

Затвор нещо ???

Надявам се прокуратурата да възобнови разследването по двете прекратени дела срещу г-н тотев и най-накрая правдата да възтържествува. То не бяха хотели, то не бе чудо. Не се наядоха. Все едно ще живеят сто живота.

Че той човекът дава сърце и душа за каузата, редно е да получи нещо в замяна. Ти да видиш.

Поредното изпрано корумпе