Костов: Премиерът или не разбира от газ, или лъже

Няма ОВОС на “Южен поток“ на територията на страната, няма технически проект, т.е. няма окончателна оценка на размера на инвестицията, която ще се вложи.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Премиерът или не разбира от газ, или лъже | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Костов ми каже "Добър ден", ще погледна, къде е слънцето!

Костов си е специялист по лъшите !

Личи си поилиглотски нюх на човек кой то се е образовал в СССР. Всичко знае всичко може. Явно има мисия да СЪСИПВА ВСИЧКО. Справка СДС.

И двете.

Значи ли това, че ще трябва да чакам 15 г., за да получа повишение на пенсията? Аз няма да дочакам. А вие?

Това е мотото на управлението на Иван Костов. Наскоро, в един вестник, бе поместен коментар на бившият икономически министър Пушкаров за управлението на Костов. Костов има голям иноваторски принос в една нова управленска област - централизация на корупцията. Всички корупционни сделки на държавно ниво са минавали през него. Той лично е разпределял дялове и комисионни, отстранявал недоволни и несъгласни, назначавал и облагодетелствал послушните. Естествено, най - големият пай е оставал за него.

Костов е умен, но за съжаление той не използва акъла си за ползу рода. Притежанието на ум е необходимо, но недостатъчно условие за избор на добър управленец. Достатъчните са много. Ще започна с добронамереност, съвест, свян...и каквото още изискване да се добави, няма да е излишно. Но коментарът тук е за Костов.

Изборите в СДС и изборът на нов лидер бяха неуместни, имайки предвид задаващите се избори. Това беше една голяма грешка, както и разцепването на Синята коалиция. Пропагандата срещу Иван Костов беше организирана от БСП. Той има много труден характер, но е голям политик и държавник. Доказа го през годините. Той беше несправедливо нападан. Хората не могат да ми отговорят защо мразят Костов, когато ги питам, нямат нито един аргумент. Някои казват, защото имал пари. Много хора забогатяха. Да не би БСП да е бедна партия или пък ГЕРБ? Иван Костов не е от онези хора, както Бойко Борисов, които ще тръгнат да отвръщат на злото със зло. От него няма да чуете езика на популизма, а езика на здравия разум и анализаторския ум. Той си замълча дори след онази грозна реклама преди изборите, в която се размахваше някаква секира. И дори тогава БСП не отправяше толкова тежки атаки срещу ГЕРБ, а срещу Иван Костов, защото ги е страх да не се върне във властта под някаква форма

Костов е един от най-умните и логични политици ,доказал го е въпреки платеното охулване и все още има трезвомислещи хора които ще го подкрепяме. И още по въпроса в България няма русофоби, има патриоти, Иван Костов като премиер не даде въздушен коpидоp на руските самолети към Косово след ударите на НАТО, а също и Жан Виденов не даде газовите тръби на руснаците, след това пък американците се разсърдиха на Костов, задето отказа да приеме в България косовски бежанци.Така че в политиката няма леви и десни когато искаш да защитиш националния интерес ,но сегашните ни предават и обричат нас и нашите деца.

Гробарът на синята идея се нарича Иван Костов. Около него винаги са се навъртали малки сини човечета, които Костов използва по всевъзможен начин. Сега е редът на Мартин Димитров. Той изигра ролята на магарето върху което Костов се домъкна и промъкна в Парламента. Някои други като Хр. Бисеров и Данчо Ментата избягаха и намериха прием при Доган, други отидоха при Кунева/Пръмова, трети и четвърти въобще се загубиха, няма ги ... Но старият гробар Костов е отново на линия и търси път към следващия спасителен Парламент. Иначе - в опасното политическо гробище...Той доказано разбира от лъжи. От газ - не е сигурно. Газът е в червената зона.

КОСТОВ Е ПОДСТАВЕНОТО ЛИЦЕ НА ЛУКАНОВ ,ЧРЕЗ НЕГО КОМУНИСТИТЕ СИ ОСИГОРИХА ИКОНОМИЧЕСКАТА ВЛАСТ ,ВСЕКИ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР СИ ПРЕВАТИЗИРА ПРЕДПРИЯТИЕ ,КОСТОВ ИМ СВЪРШИ ПРЕКРАСНО ЗАДАЧАТА КОЯТО МУ БЕ ПОСТАВЕНА

ОсигОриха? Много неграмотни са ви наели да плюете Костов, един ПУЦ поне не ви ли осигУриха???

КОИТО ДО СЕГА НЕ Е РАЪБРАЛ ЧЕ КОСТОВ Е ДЬЛГАТА РЬКА НА КДСЕ ДА СИ СПОМНИ БОНОВАТА МУ ПРИВАТИЗАЦИЯ ОТ КОЯТО ВСИЧКИ КАДЕСАРИ СТАНАХА МУЛТИМИЛИОНЕРИ И НИТО ЕДИН НЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ЗА КОЕТО НИ ЛЪГА НА ПЛОЩАДА

Някой наясно ли е защо Овергаз увеличи цената за разпределение на газта с 21,7%

Костов: Премиерът или не разбира от газ, или лъже Бунт срещу Дянков в групата на ГЕРБ Цачева влезе в конфликт със своята съпартийка и председателка на правната комисия Искра Фидосова, Спадът в доверието към ГЕРБ се потвърди Белият дом не потвърждава за среща на Борисов с Обама

kgb777kgb

Един ден на БСП Един другар открадна нещо - донесе си нашия дял - браво . Едни другари откраднаха нещо - донесоха нашия дял - браво Някъде , някой открадна нещо - донесе нашия дял - браво Някъде някой открадна нещо - не донесе !!!!???? Крадец , мошеник , измамник ,бързо веднага съд , полиция - другари всички на площадите ,митинг , протест , революция -някой краде народа А НА НАС НЕ ДАВА !!!!!

Някой наясно ли е защо Овергаз увеличи цената за разпределение на газта с 21,7%

Когато договорът стане достъпен за всички и го прочетем, ще можем да отсъдим. Другата възможност е като започнат съдебните дела да научаваме договорените подробности. Лично аз не вярвам, че договърът е много полезен, защото който и да е на власт, каквото и да говори, в крайна сметка се облажва от публичните плащания. Тоест, става дума за пари, а не за народното благоденствие, защото по тези земи не знаят как да съчетаят двете. Това ги е учила Москва, това си и знаят.

Договорът няма да стане достъпен!

В Доклад за дейността и финансов отчет на Булгаргаз за деветмесечието на 2012г, средно претеглената цена за доставка на природен газ за деветмесечието на 2011г е посочена цена - 520.06 лева , докато за деветмесечието на 2012г. цената се е повишила на 719.63лева или с 38,41%. Дори и да има някакво намаление от 20% на цената с подписания договор, както твърди Борисов, добре е да се знае какво се намалява и тогава шумно да го обябяваме за успех.

"в този договор за "Южен поток" има и клауза, наложена от руската страна, а тя е само "Газпром" да доставя газ. "Ами драги Костов- те си строят тръбопровода и те си го използват!!! ВТЕЦ Марица Изток 1 и 3, в ти- Костов имаш 12% дял защо не пуснеш някой друг да заиграе.... Стига си заблуждавал -!!! Не взе комисионните и си глаааааааден заедно с братчето по мислене СТанишев!!

"те со ги строят", пък ние ще връщаме и главниците и лихвите по кредитите 15 години. Айде червени задници стъга лъжи с тази енергетика и с този ссср. Обирате хората, не се натъпкахте бе боклуци мръсни

Какво ще връщате пък точно вие,господин продукт носна жлеза?! Връщачи....ясно и точно е посочено че ще се изплаща от транзита този проект,при ниво на възвръщаемост НЕ ПО-МАЛКО от 8%! Тоест Гъзпром си го изплаща сама,а относно това дали нямало да има количества газ,ще кажа,че след нас се захранват цяла бивша Югославия(22милиона),Австрия(10милиона),Италия(61милиона),Унгария(9милиона). Е как мислите,колко ли газ ще е нужен за тези икономики? Токо,че Костоф-ци,Офчароф-ци и вся осьтальная сволочь,в заслужена почивка!

Ами, баче Ваньо, прав си и в двете предположения. Боко не разбира от газ И лъже. :)

Костов не е ли агент на комунягите? Нали той краде и с черния си гз и предаде скачащите по площадите.

Даже е бил одобрен да се влее в редиците на БКП, но са решили, че ще бъде по-полезен в другия отбор.

Елементарната аритметика показва следното: преобладаващата част от хората са (много меко казано) дезинформирани, т.е. 93% са тези, на които ще трябва да се опре резултатът от референдума в аспект ИНФОРМИРАНОСТ. Оставяме настрана доколко информираността е обективна след като самите участвали в изследването се САМООПРЕДЕЛЯТ като много информирани, средно, полу и пр. Единственото което АЗ приемам за достоверно е искреният отговор, че ВЪОБЩЕ не са информирани (аз също съм между тях). Информираността (доколко тя е достатъчна) е ЕВЕНТУАЛНО само предпоставка за вземане на "компетентно" становище по въпроса. Дали ВСИЧКИ аспекти на проблема са с еднаква тежест и дали въпросният самоопределил се като компетентен има отношение (най-вече КАКВО) към екология, енергийна независимост, икономическа целесъобразност и пр. Това, че във ВСИЧКИ форми, институции и прояви на ВЛАСТ (като се почне от Парламента и се свърши с кмета на последното село) попадат за съжаление и хора БЛАГОДАРЕНИЕ на гласове с подобна "компетентност, информираност, лоялност, чест, достойнство и др. подобни добродетели" (спомнете си за гласувалите за ДПС туристи, които НЕ само, че не говореха български, НО и НЕ знаеха за какво се гласува - за президент, парламент или кмет; станалите нарицателни продажни "гласоподаватели" от ромски произход и не само) е филм, който ни се предлага вече повече от 20 години. Ние се научихме да си сърбаме попарката, забъркана от самите нас, нашето безхаберие, инат, гражданско безразличие, апатия и ВСИЧКО друго, но не и достойна и заслужаваща уважение, адмирации и респект гражданска позиция. ЛОШОТО Е, ЧЕ СЕГА СТАВА ДУМА ЗА НЕЩО, КОЕТО ИМА ДЪЛГОТРАЙНО, НЕОТМЕНИМО И ОРИЕНТИРАНО КЪМ ДАЛЕЧНОТО БЪДЕЩЕ НА НАШИТЕ НАСЛЕДНИЦИ - ДЕЦА, ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ. На фона на отказа на световни икономики и водещи такива в Европа (Германия) от ядрени централи, супер меко казано СВРЪХ СКРОМНИТЕ ни икономически възможности, прогнозите за провал на референдума поради недостатъчна активност на участващите в него, СЪМНИТЕЛНАТА ИМ КОМПЕТЕНТНОСТ и НЕЯСНОТАТА (поне на мен) какво ще се случи ако резултатите са законосъобразни (почти е изключено), но НЯМА "стратегически" ИНВЕСТИТОР и строежа ще трябва да се инвестира от НАС. Не е ли по-редно ИНИЦИАТОРИТЕ на тази гигантска БЕЗСМИСЛИЦА (БСП) да ЗАПЛАТЯТ целия масраф (прогнозните минимум 30 млн. лв, изгубената ОБЩЕСТВЕНА енергия, компрометирането на възможността РЕФЕРЕНДУМ в съзнанието на хората и КАКВА е цената за утвърждаване на най-вредното - максимата "КАКВОТО И ДА ПРАВИМ, ЗА КАКВОТО И ДА ГЛАСУВАМЕ ОТ НАС - РЕДОВИЯ ЕЛЕКТОРАТ НИЩО НЕ ЗАВИСИ").

Не е вярно че за АЕЦ Белене няма ОВОС, технически проект и финансиране. Костов нарочно лъже, за да нямаме евтин ток, който да конкурира американските ТЕЦ Марица Изток 1 и 3, в които Костов има 12% дял, който му е даден като комисионна заради това че подписа неизгоден за България договор

явно бб работи за костов в такъв случай?! както и всички инвеститори в света от които нито един не се хвана с този проект освен комуноудна абсурдистанска пропаганда съществува и реланост

Дежурния лъжец пак се изказа. Напротив няма ОВОС и ни кой не знае цената на прозиводство, то и цена реално за строежа няма. Финасирането също го няма и това беше основната причина за отказа на RWE. Цената на Американските ТЕЦ е 5-6 ЕВРОЦЕНТА - за сравнение цената от АЕЦ във Франция е 8 ЕВРОЦЕНТА. Естествено че е нагла лъжа, това че Костов има 12% дял.

АЕЦ Белене си има и ОВОС и цена на строежа (6 млрд) и цена на тока от него 20 евро/МВч, а тока от американско-костовите ТЕЦ струва 136 лв/МВч което е близо 4 пъти по-скъпо отколкото тока от АЕЦ Белене. Виж в: "Анализ на доклада на HSBC за АЕЦ Белене" на PowerEconomics

От костов не зависи абсолютно нищо.

За Белене има и ОВОС и Технически проек, одобрен от ЕС. Може да се провери в АЯАР. А Иван Кастов трябва да се пребие с камъни. Нека да каже дали са го съдили за Сапио или зет му Славчо дали е съден за продажбата на СИ Банк. Аман от боклуци в тая държава!

Ами като започнем оттам, е Славчо не му е зет, то е ясно колко изобщо си информиран и по другите въпроси.

о неразумни кофти мат'ряле поради что размении костов с приказни царе и тикви които никога няма да се превърнат в карети :)))

Аз не зная кой точно е днешният собственик на Лукоил Но не това е въпросазащото той утре би могъл да бъде и друг.Зная само че в България зареждах на Лукоил.След време влизам в Манхатън откъм Ню-Джърси и гледам насреща бензинодтанция на ...Лукоил.Не повярвах на очите си.И си казах като в анекдотите за Щирлиц.НАШИ.Най-после дойдоха.Но тук въпроса беше на кого я подари пардон продаде най-напред Костов и защо и за колко.

Нефтохим си е монополист от как Луканов и Петков затриха Плама. Освен това от край време си е лост за рекет, който руснаците използваха за да ни наказват когато не слушкаме. Рафинерията винаги си е била на руснаците. Те казваха кога да работи или да не работи. Затова и никой друг не искаше да я купи. За България решението да се продаде рафинерията на руснаците имаше и политически аспект. Всеизвестен и изстрадан от българите факт е, че Русия използва доставката на енергийни ресурси и като лост за рекет над другите държави. По-възрастните може да си спомнят, как дълго време в края на 1990 и началото на 1991 г. всяка вечер По света и у нас започваше с Ал. Томов, тогава вицепремиер на Д. Попов, който на една карта на Черно море показваше как танкерите с руски нефт аха да дойдат, ама все не идваха, а Нефтохим и повечето топлоцентрали, дето тогава бяха на мазут, бяха пред замръзване. Ей това ни беше наказанието, дето махнахме техния човек Луканов. С продажбата на Нефтохим на руснаците Костов изби този лост за рекет от ръцете им. Или ако трябва да бъда по-точен, макар и не съвсем изискан, по-скоро ги накара да го хванат с двете ръце и им вкара другия му край отзад.

В стремежа си да защинтиш "вожда" костофф изпадаш в нелепа ситуация и се оплиташ като пиле в калчища. 1. Плама беше започната от комунягите, но окончателното и ликвидиране стана от сателитните им СДС на костофф. Провери фактите кога Плама окончателно фалира. 2. Нефтохим никога не е бил собственост на руснаци по документи или поне аз не знам да е така, но явно ги разбираш повече от мен тези работи. 3. При положение, че рафинерията не е предложена на борсата, въобще не можеш да си "сигурен", че няма кой друг да я купи! 4. "Политическият аспект" в продажбата на рафинерията е най-доброто оправдание за ... "корупционния аспект", който лъха от всякъде! 5. Не знам какво е "вкарал отзад" на руснаците костофф, ама по-скоро напълни джобовете им с милиарди, а някои вероятно са се облагодетелствали от това, но не и народа.

Чак сега ли прозря, какво прави предишният американски посланик в рафинерията в Бургас! След неговото посещение приказките за отнемането на лиценза се превърнаха в извинения. Просто защитаваше интересите на американските акционери в Лукойл, които от доста време са в САЩ.

Приятел и у Вашингтон ги има. Лукойл е толкова руски, колкото Мерцедес е немски

Добре, че е Костов, та да има срещу кого организирано да лаете. Партията любима отново е дала партийно поръчение: бий по Костов, защото иначе хората ще се сетят за Лукановата зима или бездарието на Виденов. Важи принципът на Макиавели: "бий ги там, където са най силни". За това непрекъснато се повтаря: БГА "Балкан", Кремиковци - Костов ги продаде за жълти стотинки... А "случайно" се забравя, че и двете предприятия тежаха като камък на врата на обикновените хора с милиардите си дългове. Колкото до комика Бойко - специалист по всичко, нещо почнахме да си припомняме един друг клоун - Мадридския.

А я си направи труда и провери кой в момента е собственик на бившата БГА"Балкан"и колко пъти,и по-важното с каква печалба се продаваше"Кремиковци"през годините??? И не си мисли,че след като имаш нещо за продаване и го продадеш на...занижена цена си добър мениджър!!! С какво производство остави Костов България,знаеш ли изобщо??? И дали изобщо имаме някакво производство??? Шаро,Шаро,годините на плътната завеса изминаха и хората вече са по-трудно...манипулируеми на приказки като твоите!!!

Мартинчооо....Колко мартинита си ударил на гладно. Известно ли е на червеното ти мозъче, че от създаването си Кремиковци е бил на печалба само веднаж - през 1974 година и всяка година държавата го е дотирала с 800 милионо лева...И че Балкан имаше дълг от 900 милиона долара и предстоеше запор на имуществото му, тъй като не си плащаше лизинговите вноски за самолетите. Ей, аман от червенотиквеници

Няма сегашен собственик на БГА Балкан, тази компания фалира. После Цървуланите направиха нова компания България Еър като вложиха над 50 млн. долара и я продадоха за 11 млн. Кремиковци 2002 и 203 е на печалба от около 100 млн. и връща голяма част от заемите преди да се продаде за 140 млн.

Драги Ваньо, ЕС ще остави Южен поток и въобще няма да реагира, така както е за Северен поток.

Костов, когато ти самият съсипа всичко българско и тогава и към момента никой не ти търси сметка нали? Какво се споразумя с Борисов: да плюеш перманентно по сегашната власт и да останеш безнаказан? Това ли е споразумението ти, мама ти циганска да...

да вземем да помислим костов дойде при много по-голяма криза и я преодоля без да реве че все някой му пречи обеща само трудности и работа и даде много повече ББ обеща средноевропейски доходи до 3 години... а май ББ трябваше да е мъжкаря?!

И как само я преодоля...още ни сълзят очите от...радост:))) Ама и как само се редяха лапнишаран след лапнишарана на опашките да си купуват...бонови книжки,каква наслада за всяко око бяха само!!! Жалкото накрая беше,че приказката бързо свърши и големия(разбирай този с властта)изяде...малките!!! Пък ти си приказвай пак небивалици и си мисли,че никой нищо не помни!!!

нещооо ти се преплитат приватизациите в главицата ... касови масови

Другарю Костов,а Вие чии интереси защитихте с продажбата на...Нефтохим-а??? Да не би да бяха...българските??? А на обожателите,които толкова много Ви ласкаят само ще напомня,че и по Ваше време всьо и вся беше в ръцете Ви,но полза за държавата и нейния народ нямаше никаква,така че да не си мислят,че сме забравили с какъв цвят е...маймунския г.з!!!

Непросветени, Ти да не би да живееш с илюзията че Лукойл е руска компания. Иди да видиш на сайта им кой държи основния пакет акции :)

Milen Gagov

Просвети ме малко бре,...осведомени!!!

Milen Gagov

И ще ти дам джокер,че явно си мноооого...умен-става дума за годината,в която Костов продаде Нефтохим на...познай кого!!!

"На кого друг да го продаде?" Истината е една: "Нефтохим" е проектиран за доставка на руски нефт с танкери през Черно море. И само при спазване на тези условия може да е печеливш." нито "Сауди Арамко" заявиха минимален интерес към продажбата на "Нефтохим"-а - поне да бяха купили офертата, камо ли да пристъпят към dew diligence. Как "Нефтохим"-ът получава нефта? По вода. И кой ще е тоя западен или арабски малоумник, който ще прави завъртулки по Средиземно море, след туй през и без това адръстения Босфор, за да влезе в далечното и затворено Черно море с нефтените танкери? Ами само от туй себестойността се вдига дотам, че освен да си завираш продукцията на бургаската рафинерия известно къде, друго приложение няма. Така че стига с глупави до болка втръснали въпроси, айде прочетете малко.

Milen Gagov

Грудков,ами за газа не е ли същото бре??? Или ще ни го доставят американците по...въздуха???

Аааааа и Гад Зееви с БГА Балкан!!!!!!!!!!!

Продажбата на Нефтохим беше неизбежна и поради факта ,че тя е руска технология беше най-добре да я закупят именно руснаци. И добре,че бяха те, иначе и нея я очакваше съдбата на Химко и прочие соц гиганти. Проблема не е в това кой е закупил този комбинат ,а в спазването на конкурентен пазар, премахването на монополното положение в търговията и за това няма как да вините Костов. Търсете си причините за високите цени в сегашните управляващи ,които с политиката си обслужват именно големите играчи във всички области. Можете да си затваряте очите за очевидните неща, така ще ви е по лесно да преживявате в своя имагинерен свят. Това е приятелю голата истина.

Какво не харесваш на приватизацията на нефтохим Бургас?Как да продаде Нефтохима на западна фирма,като е нямало такъв кандидат?Или си търсиш приказка само.

Не те ли извади от калта бе, глупако. Забрави ли какво наследи Костов и какво остави?

Не се доизказват докрай-най напред трябва да обяснят къде отива разликата между 23% намаление на цената на газа при преговорите и 5-7% за потребителя.

Извинете, Вие да не би да вярвате, че ще поевтинее парното?Много сте наивен?

знаеш ли, не ме интересува кой ще управлява, искам само да сме добре, да живеем единствения си живот спокойно и достойно, без лишения, без мъка и притеснения, че не можем да си платим тока или заема, че не е нужно да крием данъци, защото са абсолютно по силите ни да ги платим, защото хилядите лицензионни режими не ни пречат, защото големите вериги не ядат малките - гръбнака на икономиката, защото всяко решение е предпоследно, защото и т.н просто не ме интересува кой ще управлява, искам да сме ДОБРЕ, НО ТОВА СЕГА Е НЕТЪРПИМОМООООО

А бе Костов ти като си такъв голям разбирач ,защо подари Нефтохим на руснаците?Всички трябва да се запишите за членове на новата партия "ПК"-партия на крадците без изключение-БСП,СДС,НДСВ,ДПС,ГЕРБ,НДП,БЗНС.......

Извини ме че не те уважих пръв.. но и на теб ще отговоря по същият начин: Непросветени, Ти да не би да живееш с илюзията че Лукойл е руска компания. Иди да видиш на сайта им кой държи основния пакет акции :)

Една приемлива алтернатива е обекта на тая статия - Костов. Имам много против него, но не мога да отрека, че вече става въпрос за избор между политици и хулигани, а не за избор между по-добри и по-лоши политици - по-добре интелигентни крадци, отколкото откровени разбойници. Да се говори за алтернатива на Борисов е срамно, защото не става въпрос за съпоставка между ръководители, а за премахване на напаст - всеки склонен поне да се държи прилично е алтернатива на откровено бабаитската хунта, но родството на тия хулигани с БСП прави БСП меко казано неподходящо лекарство, така че има ли какво да говорим?

с повечето неща които казва ББ не съм съгласен но с едно съм почти напълно съгласен: българите сме кофти мат'рял кофти материал който мачка тези които имат нещо в главата си и фаворизира некадърните простаци :)) как иначе ще размениш костов за ББ?! кофти мат'рял ви казвам :)))

Без да съм фен на Костов, трябва откровенно да се признае, че е напълно прав.Русия знае, че в шелфа на Черно море има огромни количества от природен газ и от нефт.Тя дълги години монополно правеше проучвания в този район.И сега когато в този район заповат усилени проучвания, сключва с нашите невежи ръководители договор много неизгоден за нас, но монополизира всички доставки по този газопровод.Направи минимални отстъпки в цената на газа и нашите лапнишарани се съгласиха.

Действително положението в България е трагично.И ще става още по зле щом сме стигнали до това един човек като Костов който всички знаем е за затвора а вместо това той ни дава полезни съвети.Но една не така популярна поговорка напоследък става актуална.А тя е - надеждата умира последна.И коя е тая последна останала ни надежда.Ами тая -след като нашите политици губят излишно много време и енергия да се обвиняват един други вместо да работят дайте най после да поставим начело на държавата доказани безпартиини технократи и интелектуалци.По мое скромно мнение в това правителство имаме двама такива и те са най-добрите-интелектуалеца Рашидов и технократа Дянков.И не се опитвайте да ги хулите след мен въпреки че има за какво.Колкото и недостатъци да имат няма как да ги сравните със свалените министри на Бойко.И понеже едва ли ще се намери партия да предложи такива аз очаквам това да направи оформящата се коалиция на национално отговорни партии.За тях мисля че е по важно да изберат хора които за работят за благото на България.А не партиини личности които да редят свои хора на държавната трапеза.И без това постоянно казват че поставят интересите на България а не своите на първо място.Ето това ще бъде един добър случай да докажат че не лъжат като другите.

Как да не ги хулим? Единия нищо не прави освен по любимия си проект, другия не знае какво говори - технократи?!? Да ги оставим тях, но другите, въобще от къде ще ги вземеш тия доказани "технократи"? Кой ще ги оценява - ако такива като тебе ... дай да не продължавам.

Не всички "занаем че Костов е за затвор" а зная че е достоен мъж и добър управник,аз зная че други са за затвора, които строят за милиарди/от римско време се знае че като се строи има облаги/а са оставили народа си да се гърчи и мизерсва.

Яааа, той когато закри половин АЕЦ Козлодуй много разбираше от енергетика или лъжеше хората?

Лъжеш, Кунева я закри с едно yes в Брюксел.

santimento

Бъркаш я с Надето, човек.

Всъщност Костов спаси Козлодуй, който трябваше да затвори 1-4 през 1999г. съгласно договор между ЕС и България подписан от червеното марионетно правителство на Беров. Костов не само отложи затварянето на 1 и 2 с години, но и даде на 3 и 4 възможност да работят до края на проектния си период.

santimento

РУМЕН ОВЧАРОВ: И през 1993 г. Румен Овчаров тогава е бил началник на Управление "Безопасност на ядрени съоръжения" в Комитета за използване на атомната енергия за мирни цели и няма никакво отношение към подписването на този меморандум. (Реплика на народния представител Надежда Михайлова.) Аз знам, че съм виновен за всичко, което Ви се ще на Вас да съм виновен в тази държава. Но понякога поне правете справки, които елементарно могат да бъдат опровергани. Вие цитирахте този меморандум, но го цитирахте само в едната му част. Да, и блок - през 1997 г., а и V - през 1998 г., само че има "при изпълнение на следните условия". И знаете ли кои са тези условия? Не ги знаете. Не ги знаете сега, не ги знаехте и през 1999 г. Защото, ако ги знаехте, ако си бяхте направили труда да ги прочетете, по съвсем друг начин щяхте да водите преговорите с Ферхойген. НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА (ОДС, от място): Напротив! РУМЕН ОВЧАРОВ: А там пише: "При въвеждане в експлоатация на заместващи мощности, при завършване на реконструкцията и модернизацията на V и V блок". Ще Ви припомня, че реконструкцията и модернизацията на V и V блок все още не е завършена... Когато се говори на тези теми, е добре освен патосът, освен заемането на позицията на някакви морални съдници, малко, отвреме-навреме да попрочитаме и да стъпваме и на истината. Защото в крайна сметка истината излиза наяве.

"Премиерът или не разбира от газ, или лъже." - И двете , Костов, и двете - хем не разбира от нищо, хем лъже като разпран! Не мислех, че някога ще съм на едно мнение с крадец като теб, но сега си напълно прав!

А ти др.Костофф с тъпотиите си докара комунистите на власт,нали?!

Трябва да се концентрирате върху умственото си развитие.

Изобщо намаш право да приказваш,защото когато беше на власт донесе само разруха на държавата ! Птичето втори път не каца и това много добре го знаеш !

Виж си минусите глупако :) Папагал си ти.. чул недочул нещо, без да си напънал 2те си мозъчни клетки, тръгнал да коментира неща от които хал хабер си нема!

Що за дилема? Много ясно, че премиерът не разбира от газ. Това не е футбол.

Все едно аз съм космонафт.

Какво се дивите, маете или негодувате ! Та нали това , което е рекъл го споделяме поне 50%, ако не и повече, тук в сайта , какво е толкова уникалното !

Гледах интервюто с г-н Костов - голям политик е Сър Джон! И много разбира и много свърши. З съжаление е абсурдно краен в някои свои действия, но за сметка на това е политик ниво над всички останали в България.

не е краен просто стои на позицията си в европейски аспект той е по-скоро центрист а в американски - ляв

Случайно да не си единственият работник в България, забогатял от РМД-тата, та го качваш в облаците?

Най-добрият политик на БГ

най-добрия политик? ти изобщо знаеш ли какво е политика? Ако беше добър политик нямаше да е в изолация от всички партии. Добрите политици намират тон на разговор със всеки. Може да е най-добрия икономист или нещо друго, но не и политик.....

да и аз мисля по този начин но има и друго: аудиторията също е много важна с някои хора просто не можеш да се разбереш

Костов е ЕДИНСТВЕНИЯТ политик в България който говори ясно,културно и разбрано!!!Помогни му Господи,отново да стане премиер!!!От мене,приятелите ми моето семейство сините бюлетини ДСБ ще ги има..нужна е помощ свише..!!!!

+ 3

Иван Костов е най-добрият държавник в новата история на България, но хора харесващи благите и хашлашки лафове на Б.Борисов няма как да разберат това. Просто не са способни!

От определена гледна точка Костов е един забавен лъжец. Най-крадливият период на т.н. преход е когато той бе Премиер, като естествено продължение на социалистическите управления и кражби. Краденето по Костово време надмина всички граници. И ето този човек се опитва да ни развеселява с откровени измисици на един застарял човек и бламиран политик. Истински ,,лидер" на дясното пространство....

Ако приемем твоите думи за верни то Костов като добре запознат как се краде най-добре може да познае действията на колега в занаята та в тоя ред на мисли обвиненията му към Борисов може да са породени от професионална злоба, остава всеки сам да реши за коя професионална област става въпрос.

приемането на твърдения за верни е математически модел за доказване това предполага логика обяснете ми сега логиката едно правителство взима даржавата в абсолютен банкрут краде най-много а в същото време хазната трупа пари пенсиите се увеличават и БВП бележи ръст ?!?!

Костов точно ти ли бе ? Я кажи за приватизацията която направи? Най големият обир в историята на България ! Ние сме на последно място заради теб Костов ! Ако беше ти на власт , дали изобщо щеше да има тръба в България ! Най много се радвам че ще изчезнеш от хоризонта в Бг след изборите от 2013 ! А за

Абсолютен лузър.. на това ми блъска коментара ти друже. Приватизация казваш? Знаеш ли от кой бе планирана приватизацията която Костов изпълни?

И двете, Иване, и двете! Защото те достраша да последваш светлия пример на ген. Пиночет и да закараш комунистите под строй на стадиона, затова сега ни управляват и се гаврят с нас!