Цветанов обвини Костов, че е пазел Доктора, Илия Павлов и Самоковеца

Иван Тодоров-Доктора и Косьо Самоковеца израснаха до контрабандисти №1 при правителството на Иван Костов, по същото време Георги Илиев и Илия Павлов избелиха бизнеса си.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов обвини Костов, че е пазел Доктора, Илия Павлов и Самоковеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до някъде Иванчо Костовия все пак остана доста "окаден от палежа на Парламента" и по-важното е, че му личи по оцветяването

Като ги е пазил арестувай го бе , обвини го бе , тънар такъв прост

Абе Цветанов като си ги съчиняваш тия приказки за деца невръстни, ти сам вярваш ли си, че да ти "скроим шапка?" Може ли такива нелепости?

То Цвъчко Цветанов и Боко Тиквата няма кого да пазят, защото Те в момента са главите на ОКТОПОДА!!! А още по лошото е, че са абсолютни въздухари и некадърници!

Ами да го арестува Костов бе. Или досега им беше удобен. Интересен манталитет имат ГЕРБ, който им се опъне и хоп компромат.

А кой пази Маргините и Пашата?:) Б.Борисов май!!!

Всички селяни са маскари и комунисти! Ха-ха-ха

всички граждани да изхвърлят боклука само на края на селото ??? до Гражданин

Другари, дъ бъдем единдушни, честни и откровени. За всичко в България е виновен Иван Ностов! Още на времето прадядо му е довел Фердинанд в България, а после, ровейки в лозето си край Чирпан е предизвикал на-упостошителното земетресение в България. Костов създаде БСП, цялата мафия! Костов раздаде куфарчетта с пари през 1985-1988 година, а не Луканов. Заразените краставици са внесени в Германия от дъщерята и зетя на Костов, а Костов беше човекът кйто стоеше зад Жан Виденов, Доган и Тройнта коалиця. Костов доведе другаря Симеон - Бай Симо! Костов е винтовен че на глава отнаселението България е първа по простаци в света! И затова е и ще бъде най-бедната държава!

Всички са маскари!

ВАНКА КАЖИ СИ ВСИЧКО, МНОГО ТЕ МОЛЯ!!!!!П.С.

Колкото и да не искаме, това е горчивата истина за СДС на Костов!!! Той разбира се не беше сам, но беше" ВЪРХЪТ на ПИРАМИДАТА НАРЕЧЕНА сдс"!!!!

Цветанов е селски тарикат, който само се интересува да си запази апартаментите...използвайки клюки, кой какво казал някъде и т.н. АБЕ ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА И ДА ТЕ СЪДЯТ ЗА НЕЗАКОННОТО ПРИДОБИВАНЕ НА ИМОТИ !

Ти май си и антицецо. Или те е ухапала мухата цеце. Най - вероятно е да си изфирясяло комуне...

Това е истината за Костов. Той излъга, измами българския народ и има наглостта да седи в парламента и да се подхилква. Човек без морал! Винаги когато чуя дрезгавия му глас, такъв е и на неговата пртньорка Нейнски, която си оплете кошницата, ми се иска да се изплюя.

Да, наистина. Костов няма морала на Доган, на Р.Овч., на Цецко, на Бойко или на Гоце! И... слава Богу!

Истината за Костов е същата истина за Надето, така ли да разбираме...Глътни си слюнката, карай на сухо.

Баси, няма такава държава.Тук спорът е от коя групировка бил премиерът.И така спокоен спор.Все едно за зарзавати става дума.Покъртително.

и сега какво ще ги правят Маджо и Маргините- пак ли с тях ще дели парите от наркотици Б.Борисов ??

Не знам дали някой го е отбелязал преди мен, но обърнете внимание какнарича Цветанов полицията - "репресивен" орган. Моля не спорете за по-фините нюанси на значението на думата - много добре знаете, че при Цветанов няма нюанси.

Да, както някой напомни по-долу Цецо беше свързан със СИК, но за съжаление информацията е доста оскъдна. Специализираната в категория "измами" и поддържаща силова дейност формация на "инициативната" част на БКП се оказа притисната от неочаквания крах след смъртта на Луканов, но хм, Цветанов е също част от всичко това, преклено дребна гайка, за да знае какво точно се е случило и сега като махленка раздава "правосъдие". Поне можеше да знае това, което знаят и децата у нас - ген. Атанасов беше там заради Руската връзка, кого мислите изпързаля Пантев, че да заслужи гонитба от ловци на глави по целия свят? Подсказвам не е МОСАД ;). Това са нашите мафиоти - дори и мафиоти не знаят как да са. Щом се е стигнало до там, че Цветанов и Борисов да са им машите, значи има шанс за страната ни, но не заради тия двамцата, а заради упадъка на техните стопани - упадък резултат от лакомия, лиспа на какъвто и да е морал (та и престъпниците имат някакъв) и пълна лиспа на организация.

Някой сеща ли се по времето на Костов къде беше Б.Борисов?И защо тогава не казаха с Цв.Цв.тези неща?

защото Цветанов лъже,а Костов е проверяван както никой друг,от всички държавни органи,многократно и най-щателно, от неговите врагове и опоненти.Ами Цветанов съвсем се излага с лъжите си ,които вече стават смешни и правят КОСТОВ ОЩЕ ПО-ВЕЛИК.Какъв е тоя мухльо,м-р на вътрешните работи,който още не е дал Костов на прокурора,а бълва глупости по медиите?

цЕЦО,ЦЕЦО ,тиСИ болен,мозъчно увреден или кукувица ти е изпила мозъка.Лекувай се,не лъжи и не се занимавай с политика-тя не е за теб.

ПЪПЕШ ЧЕТИ ! В същото време, докато управляващите им набиват подобни заслепителни глупости в тъпите им кратуни, самите управници получават заплати минимум от 3000 евро, участвайки в различни комисии, управителни съвети, отговорни постове и др. длъжности, които те самите са създали за себе си. Не само това, но те са уредили и бъдещето си, като са си гарантирали огромни пенсии в сравнение със средните пенсии на останалото робско население. Българите все още са роби, но явно не го осъзнават и така се чувстват добре.

простете му ,той не знае що дума.Толкова му е акъла ,промит от комунистическата пропаганда.Смешен е!

Аз пък помня. Звездите на всички известни "бузинесмени - мутри" изгряха при Костов.

аз не помня костов кого закриля но помня на цецо началника че беше в сик но тогава разплакваше само някои маики сега разплака маиката на цял един народ.Но да не се притеснява ние ще му го върнем

По професия Цветанов трябва да обвинява чрез прокурор. А работата му - да гарантира затвор. Ако не може или не му разрешават други престъпници - тук пише доста матриал. Въпрос от даскала..сакън не е депутат, може да не се отговаря...Как учителите получават информация за противообществени прояви на ученици, често жертви на семейство и, но и най малко пасивност от страна на армия полицаи, с цел събиране на доказателствен материал. ЗАЩО СЕ самоУБИВАТ ДЕЦАТА? .Не е коректно да си шеф на полиция и шеф на предизборен щаб..всички го знаят. Какви са тези автоголове от страна на герб....НЕ е изнудване на бъдещ президент, нали така..?

Браво Цветанов - бог си - разтресе ги отвсякъде.Костовци,станишевци - за Петков и Миков да не говорим.И тук пишещите много съмнително желаят Цветанов да си ходи - да не са му контингент ?

Костов има заслугата че изправи страната на крака след Виденов.Цветанов обеща да вкара разни в затвора , много аларма и няма закопчан бос, за сметка на това масово се нарушават правата на гражданите

Пропилях си живота, трябваше да стана учител по физическо.Да обичам литературката, и някои други.Сега щях да имам 9 апартамента.Язък...

тука се каза всичко,което мисля и аз.мислят го и много други,ноне го споделят публично *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Че кой не знае всичките тези факти за Иван Костов и компания? Или за продаването под различни предлози на безценица Кремиковци, БГА Балкан и т.н.???

Айдееее, зареди диска...

цецо, партиата е права дори когато сагреши, затова не сади костов, защото и тои като всички вас е воиник-актиор на сащата партиа, само че ролята му е по различна от тази на сирищника и сатанишеффф.

Цоро Цветанов се прави на разсеян и говори за всички други, само не за себе си и как е откраднал 6-те апартамента...

Е са Гнома и Гаргамел, спокойно мое да разкажат и за Цоко и Боко и другата част от мафията СИК, ТИМ и т.н.....

българите от кърджали , хасково одобряват това което прави Цветанов !!!!!

"Политиката е концентриран израз на икономиката". Костов е концентриран израз на Доктора, Илия Павлов, Самоковеца и много други.

цц от кога я има тази информация за Иван Костов и връзките му с убитите Самоковец и Доктора? Ако чак сега, повече от 10 години е стигнал до нея, то кой я е крил и защо чак сега му я предоставя? Да му търси сметка на този свой служител за толкова дълго укриване на такива тайни! А и баш шефът му беше Главен секретар на МВР, ходеше с един черен шлифер и винаги беше първи до местопрестъпленията. Той получи толкова много значки от всички западни разузнавания, а не е направил нищо срещу този льош, льош Костов.

костов е картечар в армията на Младич. Но в сребреница е налетел с ятаган. баба ми гюргя го чула, като одила да си купи мастичка в кръчмата. обича и да я почерпат. старците я уважават.

Защо не ги попита лично и Доктора и Павлов и Самоковеца, така е лесно с мъртъвци да се оправдаваш.

А защо сега не търсят сметка на ТИМ за начина, по който са забогатяли?

КАК?

Може ли да съществува министър и вицепремиер на толкова ниско интелектуално ниво? Може ли един политик да говори по този начин?!

Очевидно може!

А сега физкултурника Цецо ще скача на батут.

За седмия апартамент ?

АЛО (ПИТАЩИЯТ) КОЙ ТИ КАЗА, ЧЕ БОЙКО Е БИЛ В СИК, ИЛИ ТОВА СИ ГО ИЗВАДИ НЯКЪДЕ ИЗОДЗАД. АМАН ОТ ГЛУПАВИ БЪЛГАРИ.

Аз ти казвам че е бил в СИК..И не само е бил , ами оглавяваше охранителната им фирма ИПОН..Стикер на СИК , до него стикер на ИПОН..Съвместни дружества с един от основателите на СИК - Пашата..Той е част от СИК..Неразделна.

ББ се гордее с работата си в СИК. Прави впечатление, че ланяните медии нямат никакво желание да осветлят дейността на ББ преди да стане гл. секр. на МВР при оня оръфляк - царя. Защото където и да бутнеш смърди на мутри, организирана престъпност и пране на пари. Не че след това ББ е станал порядъчен гражданин, напротив, мащабите на престъпната му дейност се разрастват неимоверно в този период. Има един хубав пост, напиши в търсачката "Перачката и пожарникарят" и го прочети, ще ти станат ясни много неща.

Ааа KGB-то маймунката тука нищо не е написал

Еее хе, колко сталинисти-костовисти са се изходили днес във форума. Браво на Цветанов КАЗАХА МУ ГО В ОЧИЧКИТЕ С ТОРБИЧКИТЕ НА МАНГАЛИТО, сега да възобновят делото "Сапио" и да му смъкнат имунитета и хайде хоп в панделата. Всички знаем че и той закриляше престъпността. Събираше мутрите и ги муфтеше за пари и какво ли още не. При едни нормални закони Костов щеше да е в затвора а не в народното събрание, и щеше да търка наровете поне хилядолетие:))))))))))) Това важи за всички минали през управлението на страната последните 20 години!

Очевидно си бил и ти там.Не те питам в качеството на какъв - то е ясно!

Сега процъвтяват контрабансните канали на с цигари ,горива , бира на други мафиоти приятели на настоящата власт ,при това с огромен годишен ръст. Доктора ,бог да го прости , би завидял на размера на днешната контрабанда. и нейните покровители.

бандитите на ТИМ.

Между другото бъркаш, не че ТИМ не са за бой, но са го ударили на легализация - все пак те не са с акъл на дете от детската градина като тоя оръфляк с tzvtzv избродирано на ръкавелите и мислят как да оцелеят утре, когато еуфорията към поредния месия премине. Едва ли има начин да бъдат спредни, освен по най-добрия начин - да бъдат победени честно в бизнеса, ако някой ден се намери начин в тая страна държавата да върши друго освен да закриля тоя и оня ... или поне нищо да не върши.

Наистина е дошло време на Цветанов да си ходи. Щом пак започна да пее на комунистите песента, явно нама какво друго да каже. Жалко за нас, че сме свидетели на агонията на един слаб човек!

Ако Костов е отговорен за ония 4 мега мутри, да попитаме Цецо, кой е отговорен братята Маргини да избягат от страната като с шапки невидимки!? Има ли МВР, Гранична П., и държавност в тая държава?

цигареното трафикантче Емил Димитров не е ли под протекцията на ГЕРБ след като е дори депутат от тази партия? Подарихте му ловни стопанства, напълнихте му джобовете с милиони и го превърнахте в многоуважаван политик. И за разлика от цитираните от ЦЦ закриляни от Костов псевдобизнесмени, които са мъртъвци, Емил Димитров е още жив и си вее шапката на депутатска тояжчица

Въпреки, че Цветанов е доста ограничен младеж, е напълно прав за Костов.