Отнемат еврофондовете от Дянков?

Демократи за силна България (ДСБ) предлагат промяна в централното управление на еврофондовете.

Обратно в новината

Коментари - Отнемат еврофондовете от Дянков? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не напразно си Гаргамел

Дянков сам не може да се справи. И Костов и всички кадърни икономисти от всички партии трябва да се съберат и да изработят и за европейските пари и нашите пари някаква стратегия. Народът буквално умира от глад. Стратегията трябва да е задължителна за всички правителства, а управляващите трябва да изпълняват тактическите задачи и да поемат отговорност за тях. Омръзна ми всякакви недоносчета да се упражняват върху икономическото развитие на България. /Доколкото за кражбите и на децата им е ясно, че без изключение всички са крали. Включително и сегашните. Те са едни от най-богатите. Това не ги прави автоматично най-умни./

Точно Дянков има какво да научи от Костов. Да управляваш икономиката на една държава без да си живял 18години в нея, не е като да си банкер в Световната банка. Дотук Дянков нищо читаво не е направил. А тука е пълно с некомпетентни хора, които си мислят, че разбират от икономика.

Защото ги е наследил да са безплатни. След това все още по негово време станаха платени.

Кризата беше скалъпена от международните мафиоти - соросчета, за да почнат разграбването на България. Какво толкова, скриха житото и парите и колко му трябваше да глупака Жан. След това пробутаха продажния Костов и почна голямото разграбване на държавното имущество.

Трите национални катастрофи при трите комунистически правителства са много изгодни политически оправдания, но предимно на Костов и слепите /или изгодно слепите/ Костависти. Първата и най-значима национална катастрофа се случи именно по времето и поради управлението на тогавашния финансов министър, и после - премиер, Ив. Костов! Защо и вие като тях си затваряте очите и не искате да видите, например какво имаше Т.Живков от ?-годишното су управление? Е, добре, национализира му се всичко, но станахме ли по-богати, по-спокойни, по-сигурни, заживяхме ли по-добре, и още какво по-добро имаме от тогава? Може и да ми отговорите: свобода! Да , свобода да мизерстваме все повече....Тодор Живков си кърпил чорапите, пестил от закуски и т.н. Да ,съгласен съм - смешно е! Но сега не е смешно, а трагично: Ив.Костов натрупал милиони /а сега май се оказват и милиарди, за които няма да кажат на нас, нито на вас,щом вие смятате, че трябва да се разделяме/ - от задграничните си командировки и лекциите, които изнасял в чужбина........... и със тяхжена му Ел.Костова добре си завъртя фондацията, на дъщеря му палати построи, колко имоти притежава - гори, земи, и идея нямам какво още?! Ами след него всички министри на всички правителства /които хич не са само комунистически/ - може ли някой от вас да ме светне как за 1, 2, или дори 3 - 4 години /а не за 30 - 40 години власт /, на каквато и работа и заплата да е да ЗАРАБОТИ, че и да спести макар и само 1 млн.лв ?, ами няколко десетки милиона?, или няколко стотици милиона?! Ами аз виждам в пресата, че за изтеклата 2009 г, имало декларирани ГОДИШНИ доходи от няколко десетки души по над 1 млн.лв, а трима души от тях пък, декларирали над 48 млн.лв годишен доход! Ами не мислите ли, че би било да им публикуват имената, за да ги поздравим! Та те са за пример, защото плащат по стотици хиляди лв, или милиони лв. данъци на държавата, т.е. и на нас - народа! Ужасявам се, че лакомията на всички управляващи няма граници, и всеки следващи са все по-алчни!!!! Е, надявайте се, че ако Костов /или някой друг под негово давление / управлява еврофондовете, ще стигне повече /или нещо/ и до нас, народа! Да, ще стигне, ама на Върба, в сряда !!!!

Отнемат еврофондовете от Дянков и ги дават на Костов.

Костов е чист колкото драгалевска рекичка

искам да знам като Костов беше толкова крадлив защо по негово време лекарствата за диябет паркинсон МС идруги живото спасяващи бяхя безплатни

Смешник! Оценка за държавника може да се даде само по неговите дела в полза на обществото , което му е предоставило властта с избора му? Кажи, какви ползи е донесъл за българското общество си г-син Костов с управлението на синята крадлива идея? вие сините крадци вече чувствате пред себе си надигащия се народен гняв от ползите на своите унищожителни и НЕ в полза на обществото управления и ви е подгонило яко шубе да търсите всякакви аргументи за замазван очите на простолюдието от истаната. ideyazabulgaria.org

Това е батенца нали ви казах костов сега се опитва да прехвърли фондовете към някоя управленска политическа сила със една дума мафия за да могат да си гепат още мангизи-това е цялата работа !

Долара при любимият ви бай Тодор беше 80 стотинки, ама за другарите, който като ходеха в задгранични командировки, на които само те имаха право, го купуваха от банките, Иначе в края на 1989г. на черно, долара вървеше нормално на 8 лв(дънките в кореком 20-25$, свещи за кола 1.5$ бр. и т.н.).. Хляба беше 15 стотинки, ама типовия. Тока беше една стотинка ама при съотношение 2 часа има, 2 часа няма и като се приберяхме в къщи сваляхме акумулаторите от автомобилите и се осветявахме с автомобилни крушки. Аз си бях монтирал една паяжинка от проводници, ключета и крушки в стаята , кухнята и банята и бях много горд с нея. Страшно хубаво ни беше.

Костов, кажи ни каква школа си завършил в Украйна по времето на Великия Съветски съюз, та сега толкова мразиш Русия.

браво, най-точния, кратък и истински пост, даващ 100%-ов отговор на останалите мнения на платени писачи и хейтъри !

Nali evropeiskiqt sauz otpuska sega kolko miliarda beha tam ne pomnq ama sa si baq,a dqnkov si varshi rabotata chudesno ama prisastvat li golemi sumi prisastva i mafiqta tazi sashtata koqto ni kra do sega i poneje im e gadno che dqnkov shte se spravi dobre ss sichkite tezi sredstva sega miliardite i che nqma da mogata da sviqt pak mnogo kolichestva ot tqh i zatova kostov koito e mafiot se opitva da gi dokopa teq parichki pone edna chast ot tqh i se opitva da prehvarli na negova strana moje bi i tayna nqkaksi za da okrade edna chast tova e !!!

Какво лошо има, ако има възможност страната ни да усвоява повече европейски пари?

Защо обиждате електората на БСП - той е,колкото да на Ви се иска ,най-интелигентната част от обществото и слуша Моцарт и Вивалди.Чалгата и сапунките са любимите жанрове на някои други симпатизанти!

До: Объркан (22.02.2010 г. 14:33ч.) Трудно ще разбереш. Не само си объркан, а и си доста тъп, да ме прощаваш.

Кой мрази Костов? 1. Почитателите на чалгата; 2. Почитателите на ДПС; 3. Почитателите на бай Симо; 4. Почитателите на столетницата; 5. Майкъл Чорни; 6. Руснаците, на които отказа въздушен коридор за Сърбия; 7. Американците, на които отказа да приберем бежанци (шиптери) от Косово; 10. и хиляди знайни и незнайни........

Ако говорим за долара,какво-по времето на Тодор Живков 1 долар беше равен на 80 стотинки и един хляб беше 15 ст.,а да не говорим за тока-1киловатчас беше около 1 стотинка.Така че драги ми ..объркан това не е начин за сравнение.

Ако Костов беше селяк, селяните в България щяха да го харесват и да глесуват за него, както гласуват за комунистите. За Костов гласуват в София и то кварталите, в които още не са се заселили масово селяни.

Костов с неговия малък (рейтинг) да не дава акъл. Този път може да пропусне далаверата. Нека вземе пример от Стефчо Софиански. Я как се мушна в храстите и си харчи парите на спокойствие.

А бе Хари,ти си велик костовистки адвокат и си много отворен,само не мога да разбера,каква разлика намираш между Костов и комунистите!Ами,ако не си в час и само лалаш,то поне вземи и прочети два-три реда,за това,кой е Костов и неговото житие и битие!Ако те интересува,вече има стотици публикации,които могат да са ти от полза,но не защитавай Ваньо,комсомолския секретар,дето ми предаваше по Полит икономия в института!Верно е че е словоохотлив мазник и лицемер!Верно е също и това,че е много находчив и нахален наглец и успява да омае такива,като тебе ,лековерни и наивни елементи!Истината е,че той е мошеник,екстра класа и успя да натрупа огромно състояние от своето властване,но и до ден днешен няма кой да му потърси отговорност,защото,в още са червената номенклатура на власт ,а и съдилищата в тази държава са окупирани от червена сган!Това е истината,инъче го признавам за много качествен и комбинативен мошеник,който не трябва да излезе от пандиза!

Искрено ме радват разни комплексарчета дето пишат с капс това издава че немогат да си здържат нервите зад компа .Тъпия явно си ти щом неможе да разбереш простата шега ама то не е нужно да си блондин/ка че да си тъп нито е нужно да слушаш чалга за да си идиот . Безмалко да забравя вписването на всички които не харесват драгалевския циганин в един доста тесен профил слуша чалга и гласува за БСП говори за крайно ограничен мироглед .

като ХАРИ,които не са си пили хапчетата да не коментират.На тях им се превиждат комунисти,марсианци и тем подобни а Гаргамел-Костов им се явява като божи пратеник с ореол и крилца.Докато има прости люде,които разграничават БСП от СДС,ДСБ,НДСВ,ДПС няма да се оправим никога.Всички партии управлявали след 1989г са пипала на октопода наречен ДС.

На оскотелите все Костов им виновен. А ние, другите, какво да правим? Да мрем? Да бягаме?

ХАРИ, ХАРИ стигне ли се до твойто положение пази боже - и дядо Боже не може да ти помогне. Мисленето ти е останало още на 1990 г. когато се скандираше кой не скача е червен..... Пази боже от такива като тебе коне с капаци....

Никой не е казал, че само Костов е виновен за тия 20г. антибългарско управление. Виновни са и всички други партии и партийки, които грабят всички нас като дойдат на управление. Костов е виновен за определени неща и те се знаят. Да Костов направи много за държавата, затова сме на тоя хал. Например: продаде активи на държавата на стойност 30 млрд. за 3 млрд. Затова някои хора сега са много богати, а държавата много бедна. По тоя начин той оправи държавата, за което папагали като тебе даже не разбират за какво иде реч. Такова оправяне мисля, че и най-тъпия циганин може да го постигне. Да ти напомня и за мистър 20% - дано се сещаш кого наричаха така. Дали е случайно? Да ти напомня и за Сапио. За фондацията на жена му. За кръга Олимп. За СиБанк. За това, че узакони мутрите като легализира бизнеса им. Ако не помниш по негово време СИК, ВИС, АПОЛО и Болкан, ТИМ и още други регистрираха застрахователни фирми. Защото Костов упорито си вярваше, че по-добре е да плащат данъци на държавата отколкото да бъдат ликвидирани тия кретени. Е в крайна сметка сега сърбаме супата от това му вярване! Да ти напомя, че Костов 2г мълча обиден на българите, защото не бил разбран! Ама ние много добре го разбрахме - само, че на него не му изнася. И вместо още тогава да го извикат на разпит тия дето им е работа даже и това не направиха. Защо не го питаш Костов защо не иска да се говори за миналото, а да се гледало настоящето? Ами защото не му изнася - каквото и да пипнеш все до управлението на Костов опираш. То не бяха дивотии то не бе чудо. Ти ако на това му викаш оправяне аз му викам тотално засиране. Сигурно не помниш, че собствениците на приватизираните заводи имаха ангажименти за 5г да разививат дейността, да не съкращават хора, да не продават ДМА и т.н. Само, че тия собственици още през първите месеци почнаха да продават и уволняват. Като отидеше комисия от агенцията по контрола им даваха по 1 куфарче да го носят на Командира. Да не говорим за митниците и там какви куфарчета летяха към Командира и партийката му! Ама то само това ли е... Сигурно поредица от книги могат да се напишат за престъпкленията на тоя твой любимец дето орпавил България. МАЛОУМНИК СИ ТИ - НЯКОЙ ДРУГ МИСЛИ ВМЕСТО ТЕБ. НЕДЕЙ ДА ИСКАШ ТОВА ОТ НАС - ИЗВИНЯВАЙ!!!!

г-н Костов всички го видяхме как може да краде, не искаме да повтаря, само се чудя на всички които са гласували за този толкова нагъл и крадлив човек...вие какво не помните ли фондация Демокрация/явно това е любимата дума на г-н Костов/колко прибраха там ? и още милион далавери дето направи...и пак се тика, пак дава съвети....имам непоносимото желание да го заплюя...

Боже,боже,никога няма да се оправи тази държава.Гнусно е да се чете това по форумите.Свободно съчинение в психиатрия. Малоумници,коите въобще не могат да разсъждават,но коментират. За съжаление Костов е заобиколен от такива.

туй да не би завоалирано да значи, че Костов е много добър в усвояването на фондове? :-)

ПРОПАГАНДАТА НА ГЬОБЕЛС И ПРАКТИКУВАНА ОТ КОМУНИСТИТЕ ЧЕ ЕДНА ЛЪЖА КАЗВАНА 100 ПЪТИ СТАВА ИСТИНА ВАЖИ И ЗА КОСТОВ. ЛЪЖИТЕ ХВЪРЛЯНИ ТОЛКОВА ГОДИНИ ПО ТЕЛЕВИЗИИ И РАДИА ОТ КОМУНИСТИТЕ ЗА КОСТОВ СЕ ПРИЕМАТ САМО ОТ НЕОБРАБОТЕНИТЕ НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИ МОЗЪЦИ. ТОЙ ПОСТАВИ НАЧАЛОТО НА РЕД И ДИСЦИПЛИНА В ДЪРЖАВАТА. ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСА ОТ КОМУНИСТИТЕ И ЗАПОЧНАХА ВСЯЧЕСКИ ДА ГО МАСКАРЯТ. ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ ВИРЕЯТ САМО В БЕДНОТИЯТА И ХАОСА. НЯМА ПОДРЕДЕНА И БОГАТА ДЪРЖАВА СЪС СИЛНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. КОСТОВ ОТТЛАСНА ДЪРЖАВАТА ОТ ДЪНОТО НА ИНФЛАЦИЯТА. ОТДРЪПНА ПИПАЛАТ НА МУЛТИГРУП И ДПС ОТ ДЪРЖАВАТА. СЪЗДАДЕ КОЛКОТО МОЖА НЕЗАВИСИМОСТ НА Б-Я ОТ РУСИЯ. НЕ РАЗРЕШИ ПРЕЗ ВЪЗДУШНОТО НИ ПРОСТРАНСТВО ДА ПРЕМИНАТ РУСКИ ВОЙСКИ ЗА БИВША ЮГОСЛАВИЯ И ДАДЕ ТЛАСЪКА ЗА ПРИЕМАНЕТО НА СТРАНАТА НИ В НАТО И Е.С. ЗА ТЕЗИ МУ ДЕЯНИЯ И ТОЙ САМ КАЗА ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА МУ ПРОСТЯТ. ЗНАЕТЕ КОИ-КОМУНИСТИТЕ И РУСКАТА МАФИЯ.

хехе Костов до сега подкрепяше Дянков, но сека понеже няма да има комисионна, че за пореден път е лобирал за чужди интереси (АЕЦ Белене) и веднага се прави на гъз! Деба и продажното копеле...

Костов и демократите му нямат нищо общо с демокрацията, думатадемокрация сложена в названието на партията му само омаскарява истинската демокрация и е една голяма спекулация. Скрий се в хралупата си и от там грухти!

Пак като при Тройната коалиция - БОРБАТА Е КОЙ ДА УПРАВЛЯВА ПАРИТЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ! тоест кой да стои на кранчето и да дава на наши хора да източват (да крадат) пари към частни джобове!!!!

че има субективно задържане на усвояването на средствата от еврофондовете ос страна на ЕС. Просто няма начин. Колкото и да се напъваме няма да усвоим нищо съществено. Причините само формално се отнасят към слабите проекти. Същинските причини са други, може би политически или просто ни мамят.. Не е нормално целият интелектуален потенциал на държавното управление да се фокусира в усвояването на едни фондове. Това превръща държавата в една администрация по работа с фондове. И то в един съюз от държави. Няма до просъществува дълго това измислено формирование. Ама който успее да се докопа ще е добре. Те затова предишните като видяха за какво става въпрос го обърнаха на откровено крадене и сега гледат сеир отстрани. Тия вървят по същия път. Ще се мъчат 1-2 години да направят нещо и после и те ще го подкарат така. Интересно е какво ще стане после. Прогнозирам, че в скоро време ще видим молби от държави за излизане от ЕС... Както и на такива, които ще отказват по-нататъшна интеграция в съюза..

ДОСТА СИ ТЪП,СИГУРНО СИ ОТ БСП,СИГУРНО СЛУШАШ ЧАЛГА И ГЛЕДАШ САПУНКИ. КОСТОВ ВЪОБЩЕ НЕ КАЗВА КОЙ ДА У-ЛЯВА ЕВРОФОНДОВЕТЕ,А ЧЕ НЕ СЛЕДВА ДА Е М-РА НА ФИНАСИТЕ А ЗАЩО МАЛКО СЕ НАПЪНИ ,ПРОЧЕТИ И ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ РАЗБЕРЕШ.

Дайде ги на Иван Костов.Той е специалист по далаверите.За по-малко от година и от тях няма да остане и стотинка.Чакалът надуши плячката отдалеч.Да се надяваме че сега не е 1999-2000 година.

Изпращаме предложението на министър-председател и преди това няма да го коментираме. Не искаме да правим политика, а да помогнем. Поискали сме abe kostov abe lostov 4e tova ti izkazvane pred mediite kvo e?Ostavete BB da si raboti,na sledva6tite izbori nito DSB nito SDS 6te imate deputati-traikaite si i ot4itaite deinost,sledva6tata iz4ezva6ta partiq sled ndsv ste dsb,kolkoto i da se napavate horata znaqt kirlivite rizi

кой точно предлагате да ги управлява?

Другарят Костов винаги е прав.. и когато съгреши дори !

Тоя плъх е един лакмус на политическата ни система, докато този пионер на корупцията и клиентелизма се мотае из публичното пространство значи нямаме шансове за нормално развитие....

Ако Костов беше крадец, комунистите щяха да са го вкарали в затвора сто пъти. Той ги свали от власт с камъни през 1997 година и комунистическата партия няма да му го прости НИКОГА. Но за тяхно съжаление, както на и промитите от Тошо Тошев (Бор) мозъци, Костов е чист.

Костов е единствения политик, който заслужава внимание, когато говори. Поради това червените се опитват да го демонизират, по схемата - крадеца вика дръжте крадеца...

костов е част от това селячество - майка му и баща му са от дупница ! Но за разлика от останалите свестни хора от провинцията, този мургав селяндур ни краде и лъже - затова не го харесваме, а не защото се изживява като гражданин ! А на костов пяна му избива по устата, защото друг управлява парите и той не може да краде - всъщност това е единственото, което костов може - да краде ! Гена си е ген - мургав ...

Браво Ваньо, мен ако питат този/Дянков/ нищо не бива да управлява. В чувала и от където е дощъл.

Костов е виновен за всичко - падането на комунизма, глобалното затопляне, озоновата дупка, свинския грип и много други. Който се е родил глупак, глупак ще си умре - и затова е виновен Костов.

Как не ви омръзна само да плюете Костов. Защо повтаряте като папагали едно и също от години? Мислите само за глупости. Не виждате ли, че досега дава само добри съвети, а нито веднъж не е поискал каквото й да е от Б.Б. Злобата ви няма край. Ако беше останал още един мандат на власт, сега щяхме да живеем в друга държава. Не виждате ли, че срещу него плюят само тези, които не са получили власт или някоя далавера от него. Това са хора, махнати от неговия кабинет за далавери, както и хора от ДСБ, които не са получили депутатски места. От тези 20 години преход само Костов направи нещо за държавата1 Може и да е сбъркал в някои неща, но има ли безгрешни хора? Защо само той да е виновен за всичко. Нещастни злобари сте или страхливци!?!? Хайде спрете за малко да го плюете и се замислете над това, което предлага. Та нали той ни извади от кризата през 1997 г., а за това си мълчите, само повтаряте като папагали няколко от грешките му вече години. А дали са били и грешки?????

Кажи си Иване ! Най-после Командира изплю камъчето за какво е в Заверата. Където е текло пак ще тече. , казват от ДСБ