Сините искат мандата, за да внесат в НС експертен кабинет на президента

Президентът да не връчва утре мандата на ДПС. Тази седмица да направи последен опит след консултации да състави програмно правителство от експерти и по този начин да запази работещ парламент, както искат хората на улицата.

Обратно в новината

Коментари - Сините искат мандата, за да внесат в НС експертен кабинет на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баща ми,преди няколко години,във Драгалевци на площада,една жена питала Баща ми,дали знаел къде живеел Костов,и Баща ми,и казал,Мен Цигани не ме интересуват.Луд е

Тези краднаха,а Костов бърза да довърши това което остана от държавата.Костов малко ли се нагушихте или привършихте парите,които окрадохте.

Като човек, а не червен гаргамел, се убеждавам за пореден път, че българинът няма проблем с това да си криви душата и да нарича бялото черно. Факт е, че Иван Костов е експерт, един от най-добрите икономисти в България. Също така е факт, че от 1989 насам единствено по време на неговото управление България имаше напредък и просперитет и то такива, че в следващите 5-6 години държавата вървеше по инерция. Трябваше му още един мандат и вече щяхме да сме забравили какво е мизерия и криза. Получи наказателен вот през 2001 заради непрозрачността (според някои) на приватизацията,... още което се оказа катастрофално за България. Защото вече почти 12 години към дъното ни блъскат "водачи" като комарджията-цар, който дойде да си напълни джобовете у нас, а дори не говореше езика ни (!), и неуката мутра-бияч. Та чета коментарите и не мога да проумея, защо толкова много хора предпочитат бедност, непосилно растящи сметки, неграмотност, самоубийства от отчаяние и протест, болести и тотален разпад пред възможността да бъдем управлявани от образовани и способни хора? Опасявам се, че нищо добро не ни чака в страна, населявана от толкова алогичен народ(за друго недостоен, освен за робска си съдба)

Стой повече на сянка, че нещо май...........!

къф икономист бе бате - виждаш ли на какъв хал сме И ОТ ТОЗИ ИКОНОМИСТ??? вие верно ли сте толкова прости хора?!?!?

"чета коментарите и не мога да проумея, защо толкова много хора предпочитат бедност, непосилно растящи сметки," ти верно нищо не разбираш - хората НЕ ЩАТ тези неща, ЗАТОВА НЕ ЩАТ И КОСТОВ! разбираш ли?

Добър Ден. Моето мниние за теб е такова . Явно ти си заклет ,,Седесар,, . нека си припомним , Гн Костов какво направи през неговият мандат. От началото и тои както и другите почна да ни убеждава че всичко ще е на ред и ние като нормални хора му повярвахме, но после какво се получи. Почна приватизация на всички заводи и фабрики в Бг , защото уж бяха губещи дали бяха губещи предприятията мисля че не. Просто бяха поставили техни хора да ликвидират всичко защото трябваше уж нов модел на управление . Продаде се чрез схеми за жълти стотинки , предприятия. Никои не може да ме убеди че , Костов не е крал и нее манипулатор. Сега е момента да ни управляват не опетнени Хора, и на всички тези ,,Министри,, от 89 год на сам да им се търси отговорност. Всичко трябва да излезе на бял свят. Стига одиране на кожи от Българският Народ.

този не се ли накраде достатачно, отиваи си при циганите

Сините винаги искат - те само искат!

Червена "гаргамелска" гад, винаги ще съм отгоре ти, пък и отзад! Само Костов!

червените според ЕС са извършили престъпления срещу човечеството. Ще трябва да им потърсим отговорност, нали така?

Koстов петела си е винаги петел.А ма да попитаме на какво мнение са кокошките. ти как мислиш а.

Тоя май е от групата на наглите!!!!!

САКЪН.ДА НЕ ДАВА ГОСПОД!!!

ТОЗИ ПЪК КЪДЕ СЕ НАТИСКА! МАЛКО ЛИ МУ БЕШЕ,ЧЕ РАЗПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ, ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ НЕГОВАТА ЗАМ.МИНИСТЪРКА НА ЕКОЛОГИЯТА ПРОДАДЕ И МАЛКОТО ДЮНИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО, ЖЕНА МУ КАК Е СЪС САПИО, ИЛИ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА, АМИ ИСКА ОЩЕ! ЯВНО, ПРИ НЕГО АПЕТИТА ИДВА С ЯДЕНЕТО! нО, УВИ ИВАНЕ ТОЗИ ПЪТ НЕ ПОЗНА.....!!!!!!

баи иван е манаф *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сините нищо не искат! Иван Костов е забелязал нещо недооткраднато, което може да открадне и затова иска за малко да е премиер. И два дни преди изборите да подпише нови договори с ТЕЦ-овете 1 и 3 за още по-скъпа енергия защото само 12% от тези тецове са собственост на собственик от о-в Мавриций. А щом е от о-в Мавриций значи собственика поне малко е мавър. А, интересно? На кого прозвището му беше Мавъра?

цялия си файтон продажни Сини ДемокраДи - да се измете незабавно от Парламента! Да се въведе Нов Закон за ограничаване Мандатността на Депутати- заради такива като него, с болни амбиции за Власт! Всички кандидат депутати първо на Психопеглед и тогава да се нареждат в листи! Нуждаем се- не от грозно грачещи книжни политици, а от знаещи , предани на народа си достойни, истински можещи управници! Той не е от тях!

Костов е най умния политик и икономист,предпочитам го пред другите!!От 1990 до 1997 имаше 210% инфлация,той успя през 4 години да я държи на 5.7% ръста на инвестициите от -9% го направи на +20% Тези които не одобряват тези данни са или глупаци или някакви драскачи и лаладжии които всеки ден плюят всичко без да мислят и имат някаква идея!!

Айде стига с хапчетата вече...

Иван Костов много му се иска пак да се добере до власта за да доприватизира каквото е останало. От неговата приватизация бахтън. Резултата са днешните монополи срещу които сега той иска да се бори. Няма кой да му се врузва вече на сладките приказки за спасяване от кризата. Нищо добро презнеговото управление не е постигнати затова и народа не го избира вече да управлява.

Народа не го избра ,защото манипулаторите като тебе докараха царя и му направиха лоша реклама,те са царе на тия неща!!И защото си искат Бсп ,мислят че ще се върне живковото време и чакат с вълшебна пръчка някой да ги оправи!!

Чета коментарите по-долу и се убеждавам за пореден път, че българинът няма проблем с това да си криви душата и да нарича бялото черно. Факт е, че Иван Костов е експерт, един от най-добрите икономисти в България. Също така е факт, че от 1989 насам единствено по време на неговото управление България имаше напредък и просперитет и то такива, че в следващите 5-6 години държавата вървеше по инерция. Трябваше му още един мандат и вече щяхме да сме забравили какво е мизерия и криза. Получи наказателен вот през 2001 заради непрозрачността (според някои) на приватизацията, което се оказа катастрофално за България. Защото вече почти 12 години към дъното ни блъскат "водачи" като комарджията-цар, който дойде да си напълни джобовете у нас, а дори не говореше езика ни (!), и неуката мутра-бияч. Та чета коментарите и не мога да проумея, защо толкова много хора предпочитат бедност, непосилно растящи сметки, неграмотност, самоубийства от отчаяние и протест, болести и тотален разпад пред възможността да бъдем управлявани от образовани и способни хора? Опасявам се, че нищо добро не ни чака в страна, населявана от толкова алогичен народ.

Факт е, че Костов е толкова изгладнял, че ако не се докопа сега до властта, няма да има следващ шанс, затова драпа със зъби и нокти. Факт е, че правителството ръководено от Софиянски даде импулса след кризата през 1997г. Факт е, че Костов имаше споразумение с Доган, което наруши безпрецедентно и изкриви баланса дясно - ляво. Факт е, че Костов е един от олигарсите в България. Факт е, че ГЕРБ няма експерти и използва каквото е останало от синята коалиция. Защо Костов толкова време се пъне за власт, а не си стои мирно от страни - така ще му имат уважението.

Със Софиянски малко се обърка!!

Къде ги видя тия факти????????

Ако наистина проявявате интерес, бих Ви насочила към два източника - 22-годишната история на прехода и статистиката. И единият, и другият позволяват обективно тълкование. Единствено изискване: Познания в съответните области.

Иван Костов искал мандата да създаде пограмно правителство.А един по врата не иска ли? Това е единствената му възможност да се докопа за пореден път до властта, за да доомаскари каквото е останало.Хитрушко нещастен.Самоче трябва да знае, че никой не е забравен и нищо не е забравено.Много добре помним золумите, които сътвори по време на неговото управление.Баста!

Ти си пълен глупак!!

ПРОСТИ, ПРОСТИ КРАТУНИ СТЕ... МИСЛИТЕ, ЧЕ КАТО ОБИЖДАТЕ ЩЕ НАРАНИТЕ КОСТОВ......... НАПРОТИВ, ВИЖДА СЕ СТРАХА ОТ КАДЪРНИЯ ЧОВЕК.... А В Б-Я КАДЪРНИТЕ ХОРА НЕ СА ОЦЕНЕНИ.......А ОПЛЮТИ........ НО ВИЕ ОБИЖДАТЕ И ПЛЮЕТЕ СЕБЕ СИ

Наистина е страшно кадърен...защо ли народа не го оценява...прост народ, умен КостоФ

Ти почивка няма ли да си вземеш? Струва ми се, че си уморен. А и вече ни отегчи до смърт.

Този лалугер отново изкочи от дупката си! Дали няма още нещо за доизгризване?

Това е добро решение,но просто не си заслужава г-н Костов отново да вади кестените от огъня."ТЕ" вече отново яростно го плюят!Не си заслужава!Нека изсърбаме докрай попарата която беше надробена от избираелите през 2009 година!

Човека иска да ви спаси ПАК от гладна смърт, както вече веднъж го направи преди 16 години. Аз на негово място не бих си мръднал пръста за толкова нефелни хора. Оставям ги да се влачат по корем от глад белким им дойде акъла в главата, макар и това да не е сигурно.

Костов се ояде, накраде и предаде СДС. Айде нема нужда от нови Славчо Христовци и Самоковци.

тоя па Гаргамел кой му се връзва на тъпотиите...

тоя костов верно е луд за вру зване *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За крадец политик, за крадец от държавна администрация - бесило трябва да се въведе в наказателния кодекс!

Откъде изпълзя този.Той уж се обиди на Българския народ - покри се за известно време не се чуваше ни жив,ни умрял и като видя,че му се размина ЗАТВОРА-надигна глава.

и отвори УСТА! .......просто те допълвам!

Не съм съгласен. По добре Бойко като му спадне к..ръвното, да си продължи пак да управлява, като гледам остават му 2-3 години докато фалира окончателно държавата и след това може спокойно да ни присъедини към приятелчето му Путин. БСП -то чак тогава открито ще го подкрепят. Браво българи юнаци.

Бойко не може да управлява, и това го показа, когато видя, че не може да се справи с недоволството на хората - завря се в болницата,з а да не пусне и той кръвчица.

Бойко и Сергей не са прятели на Путин и това ги свали от власт.Вникваите повече в нештата.

Кенийски ник,небългарски правопис.Или клавиатура?

"а хората искат 41 НС да си свърши работата докрай." Явно Братовчеда е изкукал съвсем. Тая банда, дето ни докара до ръба на пропастта сега иска да направим още една крачка! Мерси! Ванката да си говори с теменужките - сал те му останаха електорат.

Идиот! Каква пропаст бе!? Костов ни извади през 97 г. от помийната яма дето Виденов и БСП ни вкараха.

Кънчо, ама ти май още си в помийната яма на Костов и дори не се усещаш! Я се огледай и подуши - каква смрад е наоколо! Ходи да се изкъпеш, че дано ти дойдат свежи и по-умнички мисли

Кънчо бре, чети! Муси се, сумти. Става дума за 41 -во Народно събрание, става дума, че хората са на улицата заради ТОВА Народно събрание, Става дума за това, че хората не могат СЕГА да си плащат сметките. А НЯКОИ МАЙМУНИ ОЩЕ СИ СПОМНЯТ КАК ДОБРЕ СА ЖИВЯЛИ ПРЕДИ ЕВОЛЮЦИЯТА. Ти май не си доизкарал докрай еволюцията, като ти гледам обръщенията. Хехе

Лъжа 4: Отварянето на досиетата. Досиетата бяха за пръв път отворени през 1997 г. с един калпав закон; и отново, вече в синхрон с нормалната централноевропейска практика със закона от 2001 г. Действащата според него комисия Андреев започна да осветлява агентите по същия начин, по който го прави и сегашната комисия. През 2002 г. обаче правителството на Симеон Сакскобургготски спря процеса, за да намърда отново агентите в държавната администрация. През 2006 г. под европейски натиск отварянето на досиетата беше възобновено и продължава и досега. Ако има нещо, което не беше направено от парламентарното мнозинство на ОДС, това беше приемането на закон за лустрацията заради обструкциите на тогавашния президент Стоянов и нарочно решение на Конституционния съд. А после и до днес, отварят които си искат, избирателно и фалшифицирани или прочистени.

Костов , прекръствай се всеки ден да не вземе някой побъркан да затрие внуците и щерките !

И без да се кръстиш, вече си засеченот евроатлантическите служби. С безпилотен самолен ще те намерят навсякъде, чеервена комуняго терористична. И да се оглеждаш, от днес вече файда няма.

Даваш на ДПС и получаваш Симо с корона и фес с петолъчки, плюс СерГЕЙ в добавка, Р.Овч. и Гумен Петков.

ДАВАТ НА СДС - ПОЛУЧАВАТ ДС!

Костов искал пак властта.Ама защо никой не го пита как подписа планът " Ран-Ът". Защо ги е страх да чуят тази дума.Само за това трябва да бъдат одрани живи.

Филчев, винаги съм казвал че си късопаметен, мервен лъжец Планът "Ран-ът го подписа ЛУКАНОВ! Стига с тия ченгесарски лъжи. Плосък си.

Малиии, тези тримата, отдолу, разказаха играта на побеснелите червени ченгета, плюещи без факти срещу Костов. Комунисти и комсомолци, някой утре ще получи инфаркт, защото ще има още факти, с които да запушат лъжливите ви, миризилви и годни комунистически уста.

Лъжа 5: Най-корумпираното правителство. Според застъпниците на тази теза Иван Костов е стоял начело на най-корумпираното правителство и нещо повече превърнал е тази корупция в официална политика. Да, ама не. Първо всичките критики в тази посока идваха от таблоидите, притежание на бивши височайши ченгета; и нито една от международна организация или друга сериозна институция. Второ Костов беше ЕДИНСТВЕНИЯТ премиер, който се раздели с министри, подозирани в корупция, и прати материалите за тях в прокуратурата. И единственият, който рискува да разцепи партията си, за да прогони отново подозираните в корупция Христо Бисеров и Йордан Цонев от парламентарната си група. Днес положението е друго. Не жълтата преса, а ОЛАФ, Европейската комисия и българската прокуратура вадят информацията за злоупотреби за милиарди левове. А Бисеров и Цонев отново са в политиката и, колко любопитно в ПГ на ДПС.

Другата лъжа! Криминалната приватизация. Легендата твърди, че преди Костов да дойде на власт, държавата притежавала активи за 20-25 млрд. долара, а той после ги бил продал за 1.5 милиарда. Само че истината е друга. Още през 1988-89 г. комунистическата икономика фалира напълно и именно заради това беше наложен мораториумът на Луканов. В периода 1989-1996 г. на входа и на изхода на всички държавни предприятия бяха инсталирани фирми на комунистическата номенклатура, които ги източваха. Според официал ната статистика от 19% г. собственият капитал на всички държавни предприятия е под 4 млрд. долара, а общият им финансов резултат е загуба от над 580 млн. на година. И това преди голямата криза от януари-февруари 1997 г. Така че отново не десницата, а БСП източи държавата, а предприятията, които правителството продаваше за по един долар, бяха в списъка за ликвидация и имаха дългове, често от стотици милиони

Фалитът на Балкан! Честно казано, не зная защо една от най-абсурдните лъжи е и най-устойчива. Ще го кажа тук, ще го повторя и малко по-долу. Още през 1995 г. тогавашното правителство на БСП, оглавявано от Жан Виденов, направи един списък за предприятия за ликвидация. Не приватизация, а ликвидация. Това бяха тези над 70 големи компании, изначално нерентабилни и източвани години наред от комунисти и ченгета. Правителството на Костов взе политическо решение тези фирми да бъдат приватизирани въпреки икономическата логика, но в името на хората, работещи в тях. От всичките предприятия фалира САМО едно Балкан, и едно от години е на ръба Кремиковци. Всички други оцеляха. Така че не Костов, а БСП съсипа Балкан, източвайки го години наред. През последните десет години от своето съществуване превозвачът гълташе по 20 милиона долара държавни помощи годишно и въпреки това имаше дълг от 100 милиона

Балкан беше продаден за 50 000 долара - тогава толкова струваше един по-голям апартамент. Тогава имаше само недвижими имоти за стотици милиони нан най-престижните места в най-големите градове на Европа, пък и не само там. Само алуминия на няколкото му десетки самолета струваше сто пъти повече от тия 50 000$. Това са фактите, приятелю. И това разтроение с тия партийно-партизански никове /от 3, не от разстройство/, което демонстрираш няма да те изкара на добро.

Пак ще ти кажа - Идиот! Балкан беше тотално разграбена, с общ дълг над 100 млн. долара никой не летеше с нея и тя продължаваше да губи по 20 млн. долара на година, с остарели и морално и физически амортизирани съветски самолети, на които им беше забранено да кацат на половината летища в света! Какви имоти бе, ти сещаш ли се, че грабежите на комунистическите ви фирми през 97 г. вече никой не смееше да припари в България, тия имоти не струваха нищо!!! Ти сега ще си купиш ли имот в Афганистан!

МНООГО СИ ВИНОВЕН ИВАНЕЕЕ,ЗА ВСИЧКО КОЕТО НЕ НАПРАВИ.КОЛКОТО СИ ЧЕРЕН,ДУШАТА ТИ Е ДВА ПЪТИ ПО ЧЕРНА

АХ ТИ МРЪСНИКООО,НЕ ТИ ЛИ СТИГАТ ПАРИТЕ ОТ ЕВРЕИНА, ДЕТО МУ ПОДАРИ БАЛКАН И ТОЙ ГО РАЗПРОДАДЕ ВЕДНАГА.АМИ ТОВА ,ДЕТО НЕ МАХНА НИТО ЕДНО ЧЕНГЕ АМИ СИ РАЗДЕЛИХТЕ ПАРИТЕ С ТЯХ.БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИШ ,ЗА ДЕТО ИЗЛЪГА ВСИЧКИ

Е, как така ще се откаже? Власт е това?

ами тоя що не го грамнат и него дето е продал дарявните златни залежи

Внимавайте с "експертите" господа! Хората искат работа, вие им предлагате скъпи избори! Фирмите, които ще наемат за изборите да го направят без принадена стойност! ЦИК - без заплащане! Малко съпричасност към бедните и безработните! Аман от експерти печалбари!

Опасенията Ви са повече от основателни, Колега ! С оглед Реалната обстановка и Очевидно-подготвяните цветни експертьi, И Вече-Видимите слюноотделителни процеси (в съня за И Още пари от Нашите Данъкоплатски) - ето Какво-Точно Предлагам : 1. Тотална Забрана за участие на лица от/свързани-с партии 2. Оформяне на Интернет-базирани пулове с кандидати 2.1. Тези пулове да обсъдят кандидатурите и одобрят конкретен брой Експерти 3. Всичко - напълно Ясно и Прозрачно (видимо от Всички) ------- Като разбира се - въвеждането на конкретни процедури за Представяне, Дискутиране и Избиране - Са Неминуеми. ========= Финансовата част : А. Незабавно Стопиране на бюджетното финансиране на всички партии ! Б. Селектираните Експерти - поне начално Да Работят Безплатно. Б.1. След Осигуряване на т.А ..И Реално Започване работа от Експертите - публично обсъждане за възнагражденията им.

Костов ни лук ял, ни лук мирисъл. А неговия дял в съсипията на държавата ?

Има опит за държавен преврат от страна на биесипе,понеже и на умрелите стана ясно кой режисира ПРОТЕСТИТЕ. ОТ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ИДЕЯ НЕ ОСТАНА НИЩО! Вече бутнаха правителството ,наред е президента, а после дебили ще ни определят бъдещето. М/у другото дебилите са купени вече от тези срещу когото протестират. Време е да се отървем от руско -турския башибузук! Да не позволяваме ново руско -турско робство у нас. Те са шепа, ние нормалните милиони.

Ама сега какво, трябва да сваляме шапка на.... Костов ли? Че едва ли не се жертва... Нали един път искаше таков аправителство, после пък нямаше да учавства.. сега пак иска.. Дано това да е последното му решение. макар, че като го гледам, ми идва да счупя телевизора си. Както и мишата муцуна на Станишев, на който ентусиазма да управлява се изпари в миг, защото знае, че народа ще го помете като хлебарка.. Шубето е голям страх.. Плюя на всички стари и омърсени муцуни!

да си поеме отговорността за БГА БАЛКАН СО МАТ ЗА КРЕМИКОВЦИ , ЗА ПАРИТЕ ОТ МАЙКЪЛ ЧОРНИ а не с управлението да се хваща

Отговорността за тези предприятия е на БСП!!! Те и техните фирми ги разграбиха!!! През 97 г. когато дойде Костов от тях не бе останало нищо имаха стотици милиони долари дългове. С продажбата им за 1 долар Костов спаси държавата от изплащане на стотици милиони дългове. Я се спрете и мислете какво пишете, за колко трябва да се придаде една авиокомпания която разполага с физически и морално амортизирани самолети (руски) на които им е забранено да кацат на полвината летища по света, плюс това с дълг над 100 млн долара???

Кънчол Кънчол поинтересувай се колко пари направиха евреите само от продажбата на т.нар. прайм тайм, който Балкан имаше на няколко големи европейски летища и тогава говори. То бива, бива заслепение и идолопоклонничество, ама нова твоето минава всякакви граници.

Навремето Иван Костов, който сега се пъне да управлява чрез програмно правителство, измисли тавана на пенсиите, с цел да удари "комунистическата номенклатура", голямата част от която се надяваше на очакваните големи пенсии. Но удари и хората на тежкия физически труд и висококвалифицираните кадри. Без референдум! С корекционните коефициенти удари и такива като мене, които и досега получаваме пенсия за трудов стаж и възраст по-ниска от минималната работна заплата. Без референдум! Да направим референдум за таван на заплатите, хонорарите, бонусите и пенсиите на политиците, монополистите, банкерите и т.п. грабители, както го направиха швейцарците! ..само че у нас "референдум" все още се счита за мръсна дума.

Ами... Иване, това ако го свършиш както го приказваш, може да се използва един ден, като смекчаващи вината обстоятелства. За греховете говоря Иване, за греховете срещу родината....

Костов излезе от нафталина и взе да се прави на умен. Теб те видяхме какво можеш. Направи си градинка и управлявай, че с държавата не ти върви!!!!!

Тоя да вземе Еленка да управлява Държавата, макар че тя пък си пада да направлява влакови композиции пълни с горива и в посока Сърбия.. Иначе с него и ... не можеш да избършеш..

От криза като сегашната може да ни измъкне само Стефан Софиянски. Много помия се изля върху него и го унищожиха като политик. Но аз през всичките тези години видях как политиците правеха дебели вратове. Само Софиянски като стана премиер направи огромен......херпес. И всички си спомняте как за месец се овладява ситуация. После дойде Костов и заложи най-яките бомби срещу демокрацията, които гърмят и до днес..

Софиянски само успокои обстановката и лева се застопори на 1000 лева за марка . Толкова от Софиянски. Костов направи първите реформи и 1999 страната имаше вече растеж на БВП. За един месец приятелю не можеш да изправиш една фалирала страна, нужни са години. Сега също са необходими 3 4 години, но зависи кой ще дойде. Да не се окажат загубени)

Некоректно е да се сравняват Управленията на Софиянски и Костов. Когато Софиянски сдаде властта имаше аплодисменти. Иван Костов отнесе шут от народа, че и до оставка се стигна с СДС Ясно е че няма да се случи Софиянски пак на власт. Комунистите са майстори в дискредитирането на политически опоненти. Той е политически труп. Горенаписаното беше плод на носталгия - веднъж и ние имахме свестен политик. Казваш че само успокоил остановката...това "обстановка" ли беше?! Обстановка е сега. Тогава беше ХИПЕРИНФЛАЦИЯ.

Станишко не иска да е министър председател,бил е.За него поста на ПЕС е по-важен и по платен.

Да не е луд да иска да става министъ-председател! Човека даде най-доброто от себе си в надробяването на попарата - сега да се потрудят и другите да я изсърбат? Кеф им ходят в народното събрание, кеф им - не. Законите да чакат!

Този ман..ал иска да ни управлява?Продаде държавата за долар или на принципа кон за кокошка!Той трябва да бъде осъден или публично линчуван.

Този ман..ал иска да ни управлява?Продаде държавата за долар или на принципа кон за кокошка!Той трябва да бъде осъден или публично линчуван.

ти си голям глупак,заради такива глупаци(дето все плуят и са все недоволни)сме на този хал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Единственният изход от кризата е рецептата на доказания с опита и разума си Костов.Ако и президента се окаже на неразумното ниво но Борисов,държавата ще се окаже в Жан-Виденовата ситуация!

може да ни оправи само Жан Виденов??!!!