Иван Костов: Срещу мен се действа по зловещ начин

Лидерът на ДСБ Иван Костов смята, че срещу него се действа по зловещ начин. Подозренията си той изрази пред журналисти в парламента по повод на неверни и манипулативни, според него, публикации в медиите.

Обратно в новината

Коментари - Иван Костов: Срещу мен се действа по зловещ начин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не си съвсем прав бе другарю Костов.Не срещу теб се действа по зловещ начин а ти действаш срещу собственият си народ по зловещ начин.Можеш ли например да си позволиш смелоста да отидеш на събрание в едно малко градче за да видиш какво ще ти се случи.

ДР.Т.ЖИВКОВ,СЛЕД ТОВА П.МЛАДЕНОВ,АНДР.ЛУКАНОВ,ПОПОВ,БЕРОВ,Ф.ДИМИТРОВ/ЕДИНСТВЕНИЯ,КОЙТО СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ/,ВИДЕНОВ,ИНДЖОВА,СОФИЯНСКИ/В СЛУЖЕБЕН К-Т/,ИВАН КОСТОВ,ЦАРЯ/С НДСВ,ВКЛ. СЕГАШНИЯ НИ БАЩИЦА/,ТРОЙНАТА ЛАМЯ,БОРИСОВ. ПРИ ТАКАВА ПЛЕЯДА НЕДОНОСЧЕТА-МОРАЛНИ И ИНТЕЛЕКТУАЛНИ,И ТЕХНИТЕ КЛАКЬОРИ, КАК ОЩЕ ИЗДЪРЖА Г-Н КОСТОВ НА ТАЗИ ПЕРМАНЕНТНО ДИРИЖИРАНА ИСТЕРИЯ СРЕЩУ НЕГО СЕ ЧУДЯ. НЕ ЧОВЕК, А ЖЕЛЯЗО,КАКТО Е КАЗАЛ БОЛШЕВИШКИЯ ПОЕТ.

Когато в България някой е толкова мразен и то от някакви със съмнителни биографии и богатства не е ли добре да се замислим кой всъщност е прав. Та нали Костов отстрани неясно забогателите Йордан Цонев, Хисто Бисеров, Евгени Бакърджиев, Стефан Софиянски, Антоан Николов, Богомил Бонев, Александър Праматарски, навря в миши дупки куп ''капитални комунисти" и куп други олигарфончета. Като гледам какви го мазят ... такива трябва да са ни свръх омразни. Грешка беше отстраняването - трябваше в затвор да ги навре, където им е мястото на крадците псевдодемократи.

С така корумпираната българска съдебна система вече е абсолютно безпредметно да се започват какви то и да е дела. Мургина, Маргина, Галеви, Балеви, Октоподи и трактори, вършачки - все едно, накрая ще ги оправдаят с пачки!

Най-добре е вече трепачки, няма подсъдим - няма проблем.

Цялата система и подмолна дейност на бившите силови структури, с всичките средства и влияние които притежават, всичко е впрегнато в очерняне на Костов. Защото с останалите се разбират? Другите политици се купуват, но с Костов сделка няма как да направят. Единственият начин да се справят с него е медиина манипулация и нон-стоп очерняне

Е кво повече да го очернят. Той си е баш черен.

Ако наистина искаха да го очернят щяха да му извадят досието от ГРУ. Всичко друго е цирк за пред публиката.

Както са тръгнали, някои глупци ще изкарат най-младият член на Партията и активен седесар Богомил Бонев, борец за правдини. Известен с това, че досъсипа МВР под мотото"Стани, да седна", с хотела си, закупен с неизвестно откъде дошли милиони, с надебялялата певачка, с която избива комплексите си на посредствен селски ергенаш, друго не си спомням.

На Костов никак не му харесва, че му прилагат неговите методи по неговата глава. Така е в живота - всичко се върти...

аз съм много доволен от Костов

И ТОЙ СЕ ОТНЕСЕ ЗЛОВЕЩО СЪС САМПАТИЗАНТИТЕ СИ- ИЗМЕНИ НА СИНЯТА ИДЕЯ. ДОРЕ МУ Е. ДА НЕ РЕВЕ КАТО ВОЛ.....

И как е изменил на синята идея? Нали сега в парламента има "СИНЯ КОАЛИЦИЯ" и той е част от нея. Абе на вас червените идиотчета никога няма да ви дойде и грам акъл.

Не ми е симпатичен Костов,но е напълно прав така може да действат само МИЛИЦИОНЕРИ.Некадърни ,нагли и лакоми това са ГЕРБ.

кОСТОВ Е МНОГО БОГАТ ИДЕТЕ В ПРИПОРЪКО И ПИТАИТЕ

еквивалентът на Костов в северната съседка се е гръмнал, защото го осъдили за далавери, но Костов нито ще го осъдят, нито ще се гръмне.

Сега се отнасят зловещо с Костов, ние мълчиме ,то и за какво ли не мълчиме като патици, утре когато се отнасят зловещо с нас, и си бъдат само те навсякъде, няма кой да ни защити.

Възмутена съм от наглото му поведение като политик ичовек.

и от кое по- точно? Щото има смелоста да ни откопчи от мечешката хватка на Русия и да ни въведе в Европа, сега всеки има познат който работи и живее в Европа ,а преди до Румъния да отидеш искаха визи ,и не само това .

Костов, да вземеш да ги почерпиш тези, които действат по "зловещ начин" срещу теб. Иначе изобщо няма да те забележим. Добре говориш, но... просто никой не ти вярва. По-зловещо от това, здраве му кажи. Но... Когато вола рие - все по гърба си го хвърля. Не го забравяй!!! Народа помни - като камила помни, българския народ.

Света вода ненапита,как има наглостта все още да се изкарва невинен.Това е човека през чийто управление се разпродадоха предприятията за един лев и хиляди хора останаха на улицата безработни.Този човек остави пенсионерите с най ниските пенсии чрез формулата за изчисление което продължава да ни съпътства,той разби СДС и какво иска още.Време е да се оттегли от политиката защото нищо добро не допринася за хората,но лесно кокъл не се изпуща дано след следващите избори не виждаме физиономията му в Парламента.Дай боже!!!!!!

Айде стига глупости , преди него какво правиха Беров Виденов ,ком.партията всичко бе изнесла още 1987 година затова сега всички милионери са бивши ченгета или деца на ЦК.За какво беше онзи стар указ 56, а за да изнасят, аде стига плиткоумия.

Е няма да дам. Не може на тъпаци да изпълнявам желания защото са вредни и за самите тях. Формулата за изчисление на пенсиите стои 12 години след него, защото държавата няма възможности за друга формула, след като тези преди Костов фалираха държавата, изпапаха пенсионните фондове и фалираха предприятията. Всъщност след него нищо ново и позитивно, само продължване на неговата линия, но по най-калпавия възможен начин

Другарю Костоff, аз съм особено благодарен и облагодетелстван от пенсионната рИформа на Иван Нейков. Дори Член 100 от КСО, дето РАЗбойко го суспендира преди 3 години, не ме впечатлява. Обаче Вие получавате това, което си заслужихте някога. Предателството Ви, свързано с детронирането на Симеон Сакскобургготски, не остана незабелязано от "теменужката". А възмездието от "пробутването" на ГРОБ за член семейството на еврейската народна партия, все още не се стоварило върху главата Ви с цялата си сила. Има още 1/2 година време, до "посипването на главата Ви с пепел".

Явно деменцията те е хванала

Интересно ще ти стане едва когато разбереш герберовския въпрос на Шимон вДянков:"Защо трябва да има пенсионери?".

Към демоните по демонски!

Ив. Костов дълбоко и широко греши, ако си мисли, че ще продължи да живее в психологически и финансов комфорт. Под парламентарния чадър ... Не всичко се забравя ... А всяко напомняне е кошмар за него. Т.е. действа се по зловещ начин чрез медийни неистини и манипулации ... Но неблагоприятните факти излизат един след друг и се потвърждават ....

Ей голяма страх от този Костов, кво става в таз държава. На кого пречи. Гербер , комуснисти пишман седесари, депесари всички в един глас с/у него. Ето затова гласувам за ДСБ. Не може всички изброени да са светци, само той лош. Има неще гнило което ги свързва в омразата им и страха им от Костов

И аз така мисля

Костов ли внесе в НС онази декларация относно възродителния процес? Да или не? Повече не питам! Да не се обяснява сега, ами да раздаде от личните си авоари всички обезщетения, които изселниците си поискат! Депутатите, които я гласуваха да бъдат солидарни с Костов! Не е нужно да се рови миналото, настоящето смърди достатъчно!

Да не би да твърдиш, че не е имало възродителен процес ,много сте късопаметни .По време на същия имах колежка туркиня, плакала съм с нея като ми разказваше какво ги правят.Коств беше най- честния можещ и работещ министър председател, след него само разчитаха на укрепената от него икономика и си въртяха синджирите, никакви реформи нищо сета ни тласкат по пътя на гърците , високи държавни заплати/електорат/ безумно източване чрез строежи и други подобни,

беден! Написано е: "да раздаде от личните си авоари всички обезщетения, които изселниците си поискат!" Няма кой да чете, камо ли да мисли!

То май Аспарух е виновен,че не е продължил 1000км на запад.

българинът е тотално осакътен от историческа памет. Как Костов ще е виновен за милярден комунистически външен дълг и 20 години преход.Но какво се очудва ,и мен това ме очудва, прехода свърши това е Борисов- и всички са плод на Прехода и много голяма част от бизнесе но все пак Костов е един от добрите примери на личности с позиция.И хайде след 100 години само всички няма да сме живи и Всичко ще е забравено:) тва е за съжаление.

Колко много правописни грешки си направил!:)))))))

Имаш ли представа колко е дълга ни сега? Знаеш ли, че по международни оценки държавата е имала 100 милиарда собственост, което съпоставимо към дълга по онова време е колко?

Ауууу, ма костов сто милиарди ли е присвоил от соцдържавата. Леле, блазе му и като е такъв милиардер кво прави в таз робска "държавица" на феодалните мутрафони

тия оценки от руски експерти ли са или от Р.Овч., през 1989 т. предприятията и ТКЗС- та бяха кухи , без покриви ,с огромни дългове,ограбени от директори и парт.секретари и накрая от мангали за скраб ,5 лева нямаше кой да даде да ги купи.Аре стига с тия 100 милиарда ,утре по-рано ,парите бяха изнесени.

Откакто костовци ни пробутахат.н. демокрадция по американски модел дълга на България е нараснал експоненциално, само че ти не го знаеш, защото са ти скрили числата. Ще те светнат когато те докарат до дереджето на гърците и те превърнат в икономически роб на кабало-краварите. навсякъде, където са минали икономическите килъри на хъмериката - трева не никне. Иди в тубата и потърси "Iconomics hit men" дано ти светне за какво иде реч. :)

Ваньо ,обичам те като Coca Cola - студен и на масата.

Нищо повече не може да се добави.

иване, ти си поне за доживотна присъда, какво се оплакваш.Ти унищожи цяла държава и уби надеждите на хората за демокрация и по -добър живот.Кой знае на какъв огън ще се печеш в ада, мръснико!

Ама моля ви се ,това е едно невинно създание... и най - голям експерт по унищожаване на държави.Но явно ние българите сме много толерантни.

Не ,не сте толерантни - прости сте!

Да,имаш право Иване....,ама помниш ли и ние с тебе к'ви турлю-гИвечи намлатихме !?? Сееш вятър-жънеш буря,когато имахме власт Ванка ,не изчистихме прасетата и те сега станаха шопари-хищници... Не плачи Ванка -квото сте скътали с Ленчето -бива ,и нали детето успя тогава да уредиш в "Уникредит"-Италия...,все нещо е Ванка!! Сполай ,и да поздравиш Йоско от мене ,и да не плачете заедно пред теменужката.

Максимум два мандата в НС, за да може да се очисти най-накрая Б-Я от политически импотенти като него. Почти всички сегашни политици са изчерпани, но драпат за кокала и упорито ни дърпат назад.

Защо се прави на жертва?Той никога не е бил такава!Погледнете му мазната и ехидна усмивка и присвито лукавите очи. Жив дявол а не жертва!

и тебе могат да те изкарат урунгел на снимка.

А ТОЗИ ЧОВЕК КАК ДЕЙСТВАШЕ СЪС СВОИТЕ МУТРИ И КРЪГОВЕ ......РАЗПЛАКА БЪЛГАРСКИТЕ СЕМЕИСТВА

Преди 89-та когато някой негов колега е критикувал комунизма той се е възмущавал. Също така е кандидатствал за член на БКП. Наскоро разбрах, че на една поправителна сесия която се паднала на рожденната дата на Тодор Живков, той е писал тройка на нищо незнаещ студент по случай празника на Тато.

Не е кандидатствал в БКП, а е бил предложен и обсъждан, защото не можело да работи в катедрата по политикономия без да членува в БКП. Лично той не е подавал молба за членство. Не е вярно и че се бил възмущавал, напротив лично той има критики към комунизма и начина на управление и това е документирано в "Работническо дело". А това за тройката е връха на идиотизма и на лъжите.

Не е възможно да е "бил предложен и обсъждан" БЕЗ НЕГОВО СЪГЛАСИЕ да влезе в редиците на партията. Познавам хора, които не се съгласиха и жертваха кариерата си. И аз не се съгласих.

Ти сега ще кажеш и,че не се е обучавал в СССР! Абе жена му като партийна секретарка какво ли не е правила за да бъде приет наш Ваньо за партиен член. Нали и баща му Йордан казва пред репортер,че сина му Иван е искал да влезе в БКП за да направи кариера! Просто идват промените и Андрей Луканов му е казал на тяхна среща,че ще бъде по-полезен в другия отбор. В статията си в "Работническо дело" Ръкуване с перестройката, Костов дава право на БКП като единствената сила която може да извърши прехода.

Мракобесник и катил, който направи живота страшен между 97 2001.Колко жалко е че няма народен съд за да го " възнагради подобаващо " .Всичко порочно , гадно и отвратително в прехода започва с този изедник .

Подкрепям казаното от Иван Костов .Фактът,че всички вкупом злословят по негов адрес за щяло и нещяло,показва и доказва,че той е прав.А услужливите на властта медии даже си позволяват да си измислят неказани от него думи.Колко са жалки.Това ли е проблемът на медиите в 2012 г.Дежурните драскачи веднага започнаха да бръщолевят.Ама то луд умора няма...

Същото може да се каже и за властта. Всички злословят, значи...

И въпреки всичката помия която се изля с/у Костов има будни хора ,които знаят че той е най-добрия политик на РБ от последните 70 години, това българчето не прощава.

Човекът най-нагло измамил хората, които го подкрепиха, човекът чието управление доведе пак комунистите на власт, човекът подиграл се с демократичната идея, човекът крадил безочливо от залъка на гладния народ - този зловещ човек реве, че не го обичат?! А какво друго?

За Кобурга ли говориш ? Щото Костов дойде на власт след пълен крах на Б-я, банковата с-ма във фалит,държавни предприятия напълно ограбени от 87-96 г. и на пълна загуба с огромни задължения, а държавата изнемогваше за да ги издържа ,НОИ не можеха да изплащат пенсии и бяха на ръба и т.н. и т.н. Е благодарение на Костов и работата му изправи държавата и я обърна към ЕС, още един мандат ако имаше сега щяхме да сме далеч от това мизерно съществуване.

Иване, Иване, Никой не ти е виновен. Ти сам си отряза главата като политик. Като тури ножа на СДС .... нали знаеш - който вади нож .... това е и заслуженото "зловещо" в твоя случай.

Не се притеснявай, драги. Скоро ще бъдеш зловещо напълно забравен.

Той в момента е напълно е забравен от обикновените хора.Има още подръжници само от онези които крадиха с него от приватизацията.

кВа е тая дума "крадиха", няколко пъти я използваш. Я ни отвори, че не ни е ясно за кВо плямпаш

Лошото е че обикновените хора отдавна сме забравени и то напълно

Махай се мафиот такъв...вън от пилитиката ...ти разби СДС

Изчистването на българската политика ще стане с нови лица и нови идеи, за да не е бардак. Необходимото условие е хората да се събудят, а достатъчното - ножът да опре до кокала.

Крайно време беше и тебе да те погнат!!!Толкова простотии направи за тия години...!!!ТРЯБВА ДА СИ В ЗАТВОРА!!!!!!!!! :::

Ами дойде и твоят ред, бе Иване! Не можаха да натъкмят Станишев към ситуацията, затова теб те туриха на топа на устата! Като плюят Станишев ти е добре, сега се обиждаш! Много сте обидчиви бе!