ДСБ и ”Единство” подписаха единна платформа за обединение

ДСБ и гражданско сдружение "Единство" поставиха началото на бъдещо общо политическо обединение. Това стана с подписването на документ, наречен Единна платформа. Той бе официално парафиран пред журналисти от Иван Костов и Надежда Нейнски.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ и ”Единство” подписаха единна платформа за обединение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aбе какви фалирали предприятия?! девненските заводи например си бяха печеливши. сега са харизани на ченгета и на белгижци.

Бих се коалирал , но само с Надето.

А,не забравяйте милионите които дъщеря му взе чрез фирмата и Хрисома и мнооооого лични облаги.Неизброими.Но къса е народната памет,те на това разчитат.Да не вземе пак да се разсърди

"...към платформата могат да се присъединят всички, които не споделят политиката на ГЕРБ..." Костов явно е ЗА Белене, понеже ГЕРБ са против? А другарю Костов, какво правим с БКП? Тях нещо май никога не критикуваме? Другаря Костов при всеки повод обявява война на ГЕРБ и Борисов, и е много благосклонен към БКП и Сергей! ДСБ и БКП, вечна дружба!

Прилича ми на съглашение на жреци от най-древната професия.

Прав си, около мен много хора мислят така, че КОСТОВ може отново да помогне на България. Но! пак ще наскачат червените и ще го омаскарят, преписвайки му всякакви измислици, ще го наричат с какви ли не имена, така, както сега правят с Бат" Бойко. Много го умеят това. А и другото също - "всичко е само наше". Такъв е бил лозунгът им и на 9 септември, както е разказвал заможният ми дядо, който е бил социалдемократ и който е искал заможно общество от работливи собственици. Никакво отстъпление от този лозунг не са направили комунистите от тогава. Ще помагам да успеят на изборите Костов и Надето. Но как ще ги предпазим от комунистическата пропаганда?

Аз пък знам един, дето дядо му по онова време също е бил заможен, и е давал по 100000 лева за отрязана партизанска глава. А пък той е бил заможен, защото е събрал богатството си по същия начин, както го събраха последните 23 години. Няма крушка без опашка, няма огън без дим, или както казва един закон от физиката - на всяко действие има равно и в обратно направление противодействие. Така че остави дядо си на мира, всеки знае себе си.

И плеснат с ръце и се прегърнат и с песни хвръкнат пак в небесата... А дано песента не е "последен валс"...

аз лично ще гласувам са тях! сaветвам ви и вас.

След като Костов години наред действаше, за да руинира дясното, видя, че няма да млезе в парламента и решиха да започнат ВСИЧКО от начало. Натрупа изключително МНОГО негативи - пенсионна реформа, масова, касова, разбойническо ментарджийска (работническо мениджърска) ПРИВАТИЗАЦИЯ, продажби (подаряване) на национално имущество (БГА Балкан, Кремиковци), скандали по аферите Сапио и фондациите на жена му и пр. и пр. НО БЕЗСПОРНО е умен, с държавническо мислене политик, не допусна бегълци от Югославия да ни залеят, не пусна руските самолети през наша територия (щеше да стане европейска война) И ако успее да изгради свое копие от приближените си, може би би имал някакъв успех. Сакралната истина - нов бардак със стари к*рви НЕ СЕ ПРАВИ!!

И какво тогава, ние да мрем ли? Защо да не продължим да си похапваме от държавната и парламентарна баница? Само да не престанат да ни напомнят постоянно за САПИО, безгрижието към съдбата на медиците ни в Либия и много такива работи. Иначе ще ми останат само теменужките и ...кането на отворен прозорец

Няма да гласувам за "нови политици" в стар бардак! Обединили се, ами аз ли ги разединявах 12 години? Какво точно ги сближи сега? Какво им се промени? Да не са станали други?Мръсни игри, хитрини и борба за пари. Този път не ме интересуват!

45 години стигат пееше в зората на демокрацията нашата Надка видната ни демократка тогава по мъж Михайлова и без много да се бави приватизира бившия гараж на ЦК на мечтано изгодна цена..... понеже времето е наше.Кой не скача е червен беше другия любим рефрен на демократичното Наде и скочи директно на стола на първи дипломат,където освен да прави комплименти на брошките на възпъълничката държавна секретарка на щатите и с гафа,че не реагира адекватно при арестуването на мед. сестрите в Либия с нищо друго не бе запомнена.Развод ми дай запя нашата демократка и разцепиха с Ваньо СДС и в последствие като малък бонус стана евродепутат от квотата на демократичните сили срещу скромните 16 еврохилки месечна заплата. И сега на уважаемата публика се предлага нов сценарий брак по сметка между старите муцуни Костов и Надка заедно качвайки се на новата стара платформа да изиграят Последен Валс.

Говорете каквото си искате- но аз ще гласувам за Костов по две- и то много важни причини: 1. Костов доказа вече един път , че може да спаси България от каквато и да е измислена и неизмислена криза. 2.- Костов е единствения интелигентен и сериозен полтик от по-голям калибър -който не е свързан с веригата БКП-БСП-ДПС-НДСВ-ГЕРБ...-Държавна Сигурност... И всички по тази верига като чуят за Костов- надават кански вой срещу него.... Бих казал само , че народа лека-полека усеща в каква измислена "червена демокрация" живее- и е наясно от кого и откъде му идват проблемите... От цялата тази верига на която са се накачили купиша милионери и милиардери- които смукаха народна кръв повече от 68 години...

Костов наистина е интелигентен политик, но като видях и Надето да се присламчва към него - SORRY!

Старите политически маймуни усетих краха на Борисов и започнаха да се съюзяват за нова АВАНТА.

Яаа- Павка ти ли си бе.. Къде зачезна бе стари герберастино Ама само си изпуснал една буква "л'- в името си- явно за да изглеждате много-пишете с много имена нали така ви учиха в централата... Няма кой да ни забавлява с глупостите от рода колко е велика Тиквата от Банкя.

ИНТЕЛЕКТА И КУЛТУРАТА НА ИВАН КОСТОВ СА НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКО НИВО- МОЖЕ БИ ДОРИ Е МАЛКО НАД СРЕДНОЕВРОПЕЙСКОТО ЗА СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИЯ ПОЛИТИК... ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЗНАЕ И СПОСОБНОСТИТЕ И ДИПЛОМАТИЧНОСТТА НА "НАДЕТО" МОЖЕ ВСИЧКО ДА Е - НО ТЕЗИ ДВАМАТА -АКО СЕ ОБЕДИНЯТ , НО ИСТИНСКИ(КАКТО СА ЦВЪЦКО И ТИКВАТА НАПРИМЕР)- В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ И СИ БЪДАТ ВЕРНИ ДОКРАЙ- И АКО ИМ ДАДЕМ ДОСТАТЪЧНО ВОТ НА ДОВЕРИЕ- АЗ ЛИЧНО МИСЛЯ , ЧЕ МОГАТ ДА ИЗКАРАТ БЪЛГАРИЯ -ДОРИ САМО ЗА ЕДИН МАНДАТ ВЪН ОТ ВСЯКАКВИ СВЕТОВНИ КАКТО КАЗВА ВЕЛИКАТА ТИКВА-"ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКИ" КРИЗИ... ИКОНОМИСТА КОСТОВ-И ДИПЛОМАТА МИХАЙЛОВА- МОГАТ ДА СЪТВОРЯТ ЕДИН ЕКСПЕРТЕН ЕКИП- С КОЙТО ДА СТАБИЛИЗИРАТ БЪЛГАРИЯ- ДА ВЪРНАТ ДОВЕРИЕТО НА ВЪНШНИТЕ ИНВЕСТИТОРИ- ДА ПРИЛОЖАТ ВСЯКАКВИ МЕРКИ- В КОИТО АКО И НАРОДА ПОВЯРВА-ДА СЪЗДАДАТ НАИСТИНА ДЕМОКРАТИЧНА СРЕДА ЗА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС....- НО !!! МОГАТ И ДА НЕ СЪЗДАДАТ...- ВСИЧКО ОПИРА ДО НАС , ИЗБИРАТЕЛИТЕ- АКО ИМ ДАДЕМ НЕОБХОДИМИЯ ВОТ- И СМЕ ДОСТАТЪЧНО КОНСТРУКТИВНИ КЪМ ТЯХ -НИЕ ОТ НАРОДА- КАКТО И АКО ВСЕ ПАК СИ ПРОЯВЯВАМЕ И КРИТИЧНОСТТА -КОГАТО СЕ НАЛАГА- ТОВА ЩЕ ПОМАГА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО- А НЯМА А ИМ ПРЕЧИ... КРИТИЧНОСТТА ПРЕЧИ НА НЕКАДЪРНИТЕ- А ИНАЧЕ УМНИТЕ -АКО ВИДЯТ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА КРИТИКА- КОНСТРУКТИВНОСТ- ВИНАГИ ЩЕ Я ПРИЗНАЯТ ЗА ПРАВИЛНА... ПОМИСЛЕТЕ НАД КАЗАНОТО ОТ МЕН- АЗ НЕ СЪМ НЯКОЙ ВЕЛИК- НО ИМАМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОГАТ ЖИТЕЙСКИ ОПИТ..- ПОМНЯ И КАКВА СЕРИОЗНА ГЛУПОСТ СЪТВОРИХА НЯКОГА КОСТОВ И КОМПАНИЯ СЪС МАСОВАТА И КАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ, НО И ПОМНЯ В КАКВО СЪСТОЯНИЕ ПОЕХА СТРАНАТА- ТОЗИ ЧОВЕК Е ДОКАЗАН ЕКСПЕРТ-ЗНАЕ КАК ДА СПАСЯВА ...- И ДАНО СА СЕ ПОУЧИЛИ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ (ПОМНЯ И ИЗРАЗА ЗА "ГУЩЕРА И ОПАШКАТА"-ТАИКВА ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИМАМЕ... АКО НЕ- МОЖЕ БИ ВЕЧЕ НА ТЯХ , ЩЕ ИМ Е РЕД ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ БЪЛГАРИЯ... ДА ИМ ДАДЕМ ВТОРИ ШАНС !!! СТИГА ДА СТОЯТ ДАЛЕЧЕ ОТ МАФИЯТА, И ДА ПРОЯВЯТ МАЛКО ПОВЕЧЕ ПАТРИОТИЗЪМ - МОЖЕ ДА НИ ВЪРНАТ НАДЕЖДИТЕ ЗА ДОБРУВАНЕ В РОДИНАТА НАВЕКИ...

Голям наивник си седесар - серсемин. И двамата се доказаха подлеци и крадци на построеното от народа. ИК от преподавател по политикономия на социализма стана върл капиталист, а Надето присвои гаража на УБО. И защо смяташ, че при втора възможност те ще работят за Родината, а не за себе си. По добре Станишев или Бойко от колкото тази отровна комбинация, която едва преживяхме, а много други не успяха.

Hадето вече не е способна, защото остаря, а циганина не ми го хвали!

Помощ за изпусталялата, безпомощната, злобна и малоумна червена агитка, която, видимо е обхвана от бесни пристъпи. Само споменаване на името на истинският демократ, истинският, доказал се премиер и заплаха за червената олигархия- Иван Костов, може да предизвика злобата на тази шепа малоумни, полуграмотни и заблудени червени нещастници.

Костов служи вярна на американците. Един от създателите на програмата на Ран-Ът-Луканов, бивш преподовател, мътил умовете на студентите със политикономия на социализма. Той е един от основните унищожители на икономиката на България -организира унищожаването на МК "Кремиков", за да вземе комисионни, продаде го за 1 долар, а новия собственик го препродаде за стотици милиони долари. Продаде " БАЛКАН" на еврейския мошеник, който го разби, продаде и ни осъди. Костов унищожи машиностроителния отрасъл на България вместо да го реорганизира както направиха чехите. Той е един от виновниците за безработицата и за мизерията в страната. Много са вините на Костов, но неговото време да отговаря ще дойде много скоро.

няма политикономия на социализма... както няма на капитализма или фашизма или на буржоазния строй... Има предмет политикономия - която дори и аз съм изучавал-и какво вредно има в това- точно който я учеше както трябва- виждаше пропуските на системата вкарана след 9 септември в България та продължила и досега....-както и в икономически аспект -така и в пилитиески- това си бе чиста утопия или ерес...

Павле- не гледай от чехи ,поляци и унгарци- те си гласуваха закона за лустрацията- отвориха когато трябваше досиетата на специалните служби- и затова сегашните им политици от всички цветове- нямат нищо общо с нашите- нито сравнявани по дела , нито по морал , нито по способности... а тука какво - на власт сте били винаги тиквари като тебе- от Държавна сигурност- и не искате никаква промяна на статуквото...

Най-коментираната тема за най-великия Премиер не само на прехода! Само Костов. А червената, комунистическа гарга, под мен, "Гарга червено мели", се е изприщила от селска злоба и завист, грачи като куцо пиле. Само автентичните сини и Костов! Измисленото заедно с ДПС - ченгеджийско СДС - на боклука на историята!

Убийците на СДС...мръсници такива

Gargameliys, както винаги си ... дълбокомислещ, но от кога стана член на СДС?

SH

Явно, откакто Кабагайда направи СДС филиал на ГЕРБ, Гаргамелиус стана и седесар и стреля с ожесточение и от тяхната амбразура по мат'риала... :)

Дъртите бръмтии, па бръмчът

Гаргомелев, както ги нарече- дъртите бръмтии, те вече не бръмчат...Те са с тройнокоалиционно подрязани крилца и махат безпомощно, навряни в калта на историята- гаргите: Доги, CЕРЖ И CИМО!

Добре де, отворените, и какво пречи на младите и кадърни политици да заемат дясното пространство??? Страхувам се, че такива просто няма, не че Костов им пречи, то няма и как...

много е удобно да се плюе без да се мисли, както се вижда от мненията по-долу. има и други, които твърдят, че българина трябва сам да си помогне. истината обаче е някъде посредата. българинът наистина трябва сам да си помогне, но задачата на политическата класа е да гарантира необходимите условия за това. главно условията за малък и среден бизнес. само така обикновеният човек може да помогне сам на себе си. процеса е двустранен. костов е единственият политик до момента, създал условия за малък и среден бизнес. точно за това по негово време имаше сериозен подем. всички след него или изобщо не обръщаха внимание на това, заети с кражбите си, или открито подпомагаха монополите срещу комисионни. та така, ако още са дебели главите на електоралните единици, нека пак гласуват за онези, които искат да ги оправят. а ако най-после са решили да вземат нещата в свои ръце, нека подкрепят онези, които ще създадат условията за това. не вярвам, че в момента друг освен костов може да го направи.

ТОВА Е ТАКА- ЗАЩОТО КОСТОВ Е ФИНАНСИСТ- И МАКРОИКОНОМИСТ ... РАЗБИРА МНОГО И ОТ ПОЛИТИКА И ОТ ИКОНОМИКА - ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОЧТИ ВСИЧКИ ДРУГИ ПОЛИТИЦИ... НО Е ОСОБНЯК- ИСКА СИ НЕГОВОТО ДА Е- АКО ЩЕ ДА Е ГРЕШНО... АКО ПРОЯВИ МАЛКО ПОВЕЧЕ ДИПЛОМАТИЧНОСТ И КОНСТРУКТИВНОСТ- КАТО СЛУЧАЯ С НАДЕТО- МОЖЕ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ШАНСА НА НАРОДА НИ.

Ето я истината! Най- накрая Иван Костов успя да разцепи напълно СДС и да унищожи всяка надежда за борба срещу икономически господстващата класа на БКП. Този човек унищожи опозицията и я превърна в свой образ и подобие. Има Господ все пак- Той гледа!

Задават се избори и тия двамата пак искат да се вкарат в парламента на народната лапачка . Кака ти НАДКА дърта мистрия , не се ...........накандидатира . А тоя черньо с приватизираните си фабрики се наотлежа и накраде на народната наивност. ДА ама НЕ никой повече ръчичката няма да си вдигне за вас. И ДВАМАТА С НАДКА СТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ НА БУНИЩЕТО !!!!!! КАКВОТО ЗА ВАС БЕШЕ - БЕШЕ И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ!!!! ИЗРОДИ !!!!!!

чрвен неистов вой - вече сте бита карта - никой ни ви вярва нито на бсп нито на дпс- а пък да не говорим за тикваря от банкя... и понеже знаете кой единствен може да ви накара в миша дупка- виете та се нас.рате от страх.

Не е важно каво е заварил Костов, а какво е оставил! Aз свързвам името му с думата плячкосване, БГА"Балкан", "ЛУКОИЛ" , девненските и много други заводи, концесията на златните залежи и с фондацииата на жена му! Все едно, че баща ви ви е завещал имоти , а вие сте ги разпродали, понеже сте свършили парите и се гордеете с това. Ето затова намаля електоратът на сините и никакви коалиции и нови лица няма да ги спаси!

Внимание,внимание,старият бардак пак отвори врати и набира клиентела.

Най-после това желано от мен, а предполагам и от милиони хора на България се случи това събитие.Ах,как искам да се срещна с тях и да ги поздравя,за последователността им и за единомислието.

По избора дали гласуват за десни или за леви партии се съди за политическта култура на един народ. Едните действат въз основа на теорията и практиката за възход, а другите въз основа на експериментите с обещания, раздаване на наличното до...като се свърши.

Hадежда и Kостов се надяват още да "разкостват държавата, но баламите вече измряха.

ДОБРЕ , ЧЕ ТИКВАТА-МИЛИАРДЕР НЕ Я РАЗКОСТВА- ТОЙ СТАНА ТАКЪВ МИЛИАРДЕР-САМО БЛАГОДАРЕНИЕ НА УМА СИ , ИНТЕЛЕКТА СИ , ОБРАЗОВАНИЕТО СИ -И НА ТРУДОЛЮБИЕТО СИ .. НАЛИ ТАКА МОЙ ... АМАН ОТ УМНИЦИ... ПОНЕ ДА СА ОБЕКТИВНИ КЪМ ВСИЧКИ "РАЗКОСТВАЧИ"....

Tова не е единственият критерии, но, народът е казал, че гладна мечка хоро не играе, а причината за глада и мизерията е, че Kостов и обкръжението му просто"разкостиха" държавата".

Малко и се виждат заплатите в евро, готви се пак за парламента Нейнска,сладка е сигурно властта, та не могат без нея.

Въпрос към сбърканите Костоваци: Догодина за кого ще гласувате,когато гуруто ви Костов ,застане редом до Жорж с китарата да рекламира новият модел Нокия,защото и за първолците е ясно,че те няма да влязат повече никога в парламента,факт неразбран само за зомбираните ви кратуни !! Да не говорим за недопускането на БСП наново във властта,защото още една червено депесарска коалиция ще извади България завинаги от ЕУ!!

коалиция - този път с Герб. Я си спомни подкрепата на герберастките дупедати за нагъзената предателска декларация за етническо прочистване в интерес на онези дето взривяваха жп гари и вагони за майки с деца. Спомни си метаните на вожда ви пред Давутоглу и Ердоган и за общите "заседания" на правителствата. БСП поне не се държаха като васали на Турция и САЩ. Такова ибрикчийство и покорно пълзене като на герберастията никога не имало в 23 годишната история на бандитския преход към ликвидация на България.

Атакаджийте, толкова те кухи и елементарни с разни ваши хипотези и откачени сценарии и конспирации,изсмукани от контекста на еди каква си случка някъде и някога ,че в сравнение с вас дори и комунягите бледнеят по генетична тъпотия.. ДСБ е друго нещо интелегетни са и умни ,ама са мокър фишек ,който отдавна не гърми а само пуши! Ами ти тъпако, знаеш ли ,че на Волен шурея на зълвиният син на прабаба му Гина е носил вода на кобилата на генерал Гурко ,докато се е закачал с едно младо туркинче ,дето се оказва комшийка на балдъзата на прадядото на Доган. Очевадещ факт е ,че Волен и Доган са заедно в пъклен конспиративен план за разбиването на каквото и да е политическо пространсство!!

Ти да не си от тези заблудените, които си мислеха че Цървула няма да прави коалиция с БСП? Явно си от тях, защото нямаше да ръсиш глупости като тези дето си натворил. Единствените сигурни че нямат да правят коалиция с БСП са СК. Така че те задължително трябва да са в парламента за да попречат на Цървулски истории пак.

я бе, аристократ-посерков, светни ни що всички да са цървули, а само лумпен-седерастите и ония костовите рестипу. тки десебарат са аристократи? Щото сте политическото бунище ли?

МНОГО ГИ РАЗБИРАШ- ХОДИ СЕ ЖАЛВАЙ НА ТИКВАРЯ-РАБОТОДАТЕЛ , ЧЕ НИТО НИ ИБТЕРЕСУВА ТЪПОТО ТИ И НЕАДЕКВАТНО МНЕНИЕ- НИТО НЯКОЙ ТИ СЕ ВРЪЗВА НА ЖАЛКИТЕ АПЕЛИ- ДА СПАСИМЕ ТИКВАТА ОТ ИЗГНИВАНЕ -ДАЙТЕ И ВТОРИ МАНДАТ- МОЖЕ ДА РОДИ МАЛКИ НОВИ ТИКВЕНИЧЕТА....

Нямат край партиите, коалициите, движенията, инициативните комитети, сдруженията и (...обикновените клубовете по интереси)...А Българинът ката ден се чуди как да оцелее сред толкова вълци загрижени за стадото!

КАТО ТИ СТИГА- ВДИГАЙ СИ ГАЩИТЕ И СИ ЗАМИНАВАЙ ... КАКВО ЩЕ МИ ДЕМАГОГСТВАШ БЪЛГАРИТЕ -ТАКА , БЪЛГАРИТЕ ИНАЧЕ... иСТАТЕ МАЗНИТЕ И РАБОЛЕПНИ ГЕРБЕРАСТИ ДРУГА АЛТЕРНАТИВА- А КТО ВИ СЕ ПРЕДЛАГА- БЛЕЕТЕ КАТО ОВЦЕ-И НЕ МИСЛИТЕ... ТОВА СА СТОЖЕРИТЕ НА ОПОЗИЦИЯТА , И НА НЯКОГАШНИЯ ОПИТ ЗА ЗАРАЖДАНЕ НА ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ- НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА И ДИМИТЪР КОСТОВ- АМА МАЙ СРЕЩУ ТЯХ НЕИСТОВО В СТО ГЛАСА ПИЩЯТ ПРОКЛЕТИТЕ ГЕРБЕРАСТИ- СТРАХ ГИ Е ОТ ИНТЕЛЕКТА НА ТИЯ ДВАМАТА- СЪБРАНИ- ЗНАЧАТ КАТО УМ- 1001 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ БАНКЯНСКАТА ТИКВА... А И НАЛИ Е КАЗАНО- ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ВТОРИ ШАНС>>>>>>>>>>>>>>. - Е АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ -КОЙ КАКТО ЩЕ ДА ПЛЮЕ ПО ТЯХ.... ТЕ ПОНЕ НЯМАТ ТОЛКОВА ТЕСНИ КОНТАКТИ С ГЕРБ- ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ...

Костов служи вярна на американците. Един от създателите на програмата на Ран-Ът-Луканов, бивш преподовател, мътил умовете на студентите със политикономия на социализма. Той е един от основните унищожители на икономиката на България -организира унищожаването на МК "Кремиков", за да вземе комисионни, продаде го за 1 долар, а новия собственик го препродаде за стотици милиони долари. Продаде " БАЛКАН" на еврейския мошеник, който го разби, продаде и ни осъди. Костов унищожи машиностроителния отрасъл на България вместо да го реорганизира както направиха чехите. Той е един от виновниците за безработицата и за мизерията в страната. Много са вините на Костов, но неговото време да отговаря ще дойде много скоро.

Вариант на "Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия!" и "Със стари к...рви - нов бърдак не става!" Все пак, за "обединителното" събрание сигурно ще им трябва нещо повече от телефонна будка, напр. - автобусна спирка...

обясняваме защо няма да влезе.

Каква изненада ... отчаяни опити на корумпирани политически мижитурки като костов и лесното наде да влезнат в парламента, за да харчат откраднатото защитавани от депутатският имунитет ! Тъжното е, че има лумпени, които гласуват за тези продажници и не даваг шанс на млади и кадърни демократи да заемат дясното пространство !

Както винаги тъпака се изказа подобаващо. За харчене на пари парламент не им трябва нито защита. Я кажи бе боклук червен какво стана със "злодеят" Софиянски, който е без депутатски имунитет или който и да е друг. Така че тези лъжи си ги пази за себе си - достатъчно си малоумен за да им се ловкаш.

КОИ СА МЛАДИТЕ И КАДЪРНИ ДЕМОКРАТИ- ПОСОЧИ ИМЕНАТА ИМ ... ДА ТИ ВИДИМ И НА ТЕБ - ДЕМОКРАТИЧНАТА ПОЗИЦИЯ...

Преди години неможаха да разделят парите от фондация "ДЕМОКРАЦИЯ" И се разцепиха. Ив.Костов знае че прокуратурата го чака да изпадне от парламента и сега е готов и с дявола да влезе в коалиция само и само да закачи ИМУНИТЕТ!!!! Настоящи, минали и бъдещи симпатизанти на СДС не се поддавайте на Костов и Н. Михайлова-Нейнски това са политически трупове!! Време е да отидат в забвение!!

Ти си поредния тъпак повтарящ една лъжа. Но и на тебе ще припомня за "злодеят" (според вас тъпаците) Софиянски, който от много години е без депутатски имунитет. Така че някакви мижитурки да отправят призиви към симпатизантите на СДС е смешка.

Не се въмущавате от безпринципните коалиции-БСП-ДПС-НДСВ или БСПДПС или ГЕРБ-АТАКА,а после и с Яне,но ви изглежда странно когато съмишленици се събират отново.

са също съмишленици на герберастията и са точно толкова престъпни. Да ти напомнамням ли мръсните им предателски номера като общата декларация за етническо прочистване, ултрадясната политика и еднакво отношение към работниците, бедните и пенсионерите, общият им презокеански колониален повелител и европейски партиен вожд, топлите предателски прегръдки със Сорос, Отворено общество и Турция. Ако ти си глупав и не разбираш нищо, да знаеш - българският народ не случайно ги изпрати на политическото бунище.

Тъпаците ще си останете за винаги тъпаци и само ще ревете, докато не резберете, че сте просто тъпаци.

На седерастките продажници и предатели все АТАКА ви е в устата. То нали един предател не може да асимилира и да разбере що е то патриотизъм, или казано на български език що е то любов към Родината! За седераста всеки предател и продажник е много по-уважавана личност от патриота. Освен това седерастите признават правото на патриотизъм и даже на национализъм на всеки друг, само на българите не признават това право. Защото те самите не се чувстват българи. Сега спора е кой е по-голям продажник, плазмодий и слуга на чужди интереси от ДСБ и ГЕРБ. Така че във вашия спор не виждам къде е мястото на АТАКА.

е в предателската и безпринципна подкрепа на Герб.

а бе глухар- какво е продал на Америка пък Костов бе.. Плазмодия си ти- понеже си се навел с дирника си към бате ти Тиквундер- и си силно отворил "бузки".. Отпусни се- тоя от лой вече не го вдига.. Споко- стига му само- единствено да му ближете задника....

Това, че толкова хора коментират темата значи едно - реформаторската десница е жива и ще участва в следващото управление! Поне 40 десни депутати виждам в следващия парламент. И тогава искат не искат другите ще се съобразяват с тях. Минимум 5 министри ще има реформаторската десница - да му мисли тромавата и раздута държавна администрация, която ще бъде съкратена с 30%, отношенията с Русия ще бъдат замразени , а Южен Поток анулиран.

Струва ми се, че две ДЖИДИИ на едно място, не могат да виреят!

ходи си споделяй мнението с Доган и компания- ние тук сме българи и пишем на български....

новината би била прекрасна, ако главните действащи лица не бяха толкова компрометирани и дискредитирани от собствените си действия... рано или късно ще има обединена десница, където нито тези двамата, нито лица като юруков, мартин или каба-не-знам-си-кой ще имат място...

Или за СДС , то поне се изчисти от костовото влияние.

Костоф ако му беше мило дясното щеше да членува в СДС. Ама той иска единствено власт. Изгонат го той си направи нова партия Това не е политик а властолюбив феодал

Как да членуваш и да пазиш нещо пропито от ченгета? Една Нейнски-Михайлова може да се държи под око, но не и огромна сбирщина. Не слушайте ченгетата - Костов е за момента единствения им страх

Че кой го е гонил за да си прави нова партийка? Ей това малоумие да не е заразно, че много станахте вече.

Ужас, какво е да нямаш алтернатива?!? Сега трябва да гласувам с отвращение за Костов и Надка или с още по-голямо отвращение за ББ, защото в противен случай ни чака БСП (ДПС)!..

супер двойка сте си заедно, комуняги такива!!! СДС сега е чисто от агентите на политикономиста

SH

И е филиал на групировката ГЕРБ и ББ....

Добра новина. Дясното пространство е прочистено. Едните заминаха при Кунева за кариера, другите се продадоха за жълти сотинки на Бочко. По реакциите във форума виждам, че комунягите и техните шофьори от герп са доста притеснени

Времето ви мина! Достойни старини за вас, но какво ли е достойнство?!

Прост народ - слаба държава. Като чета коментарите сериозно се притеснявам за бъдещето на България. Не Ви ли е срам бе хора само да плюете и то толкова просташко. Крайно време е да се разберем. че българите сами трябва да се оправим и обединим като нация и народ, за да може да ни уважават и зачитат в чужбина. Така ,че мили ми писачи - ако можете да критикувате смислено го правете, иначе другото е помия. И все пак си помислете върху кого искате да я излеете. Това се отнася не само за Костов и Нейнски, а и за всички наши управляващи - бивши и настоящи. Запазвайки тяхното достойнство, запазваме и нашето. Защото ние ги избираме и ако сме недоволни, трябва да ги сменим, а не да плюем. Сигурно много няма да ме разберат, но това е животът. послушайте ме - не трябва омразата да побеждава. Уважението към другомислещите е по-доброто решение. Не ви изнасям лекция. Вижте другите страни - навсякъде има политически противници, но уважението сплотява нацията.

тогава, когато ония, които ограбваха и разпродаваха страната, прогонваха и умъртвяваха народа ни отидат в затвора доживот. Защото те ни разединиха и посяха омразата, насъскаха ни едни срещу други, за да могат спокойно да вършат престъпленията си. Костофф и НаТка са от това престъпно котило. И друго, само за болна фантазия е възможно обединение и общи интереси между богаташи и бедни, думбази и роби, престъпници и почтени хора, национални предатели и патриоти, между жертви и палачи. Това, от което се нуждае България е, национално-освободителна борба, върщане на националните богаства на народа и народен трибунал.

О свещена простота!