Иван Костов: Трябват ни спешни мерки и програмен кабинет

Иван Костов обяви, че за него изходът от сложната ситуация в страната са взимане на конкретни спешни мерки и съставяне на програмно правителство.

Обратно в новината

Коментари - Иван Костов: Трябват ни спешни мерки и програмен кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Два са злите духа довели страната до последна в Европа и те са: Доган с корпорацията ДПС и Костов с РБ с Радан.подлаган скоро ще е шеф на РБ ръководен от лаборанта Костов Двата зли духа Обслужват БКП.дс подмолно и себе си через обръчи... Това за експертен, програмен каби- нет с Орешара го видяха всички и е провокация от К. срещу ГЕРБ и е в услуга на БСП.ДС.ДПС.олигарси...

Първо, има огромна разлика между програмен и експертен кабинет. Хубаво е, който коментира поне да знае нещо по темата. Второ, какъвто и да го наричате Костов, това е най-успешния премиер след 1989 г. (а и много преди това). Не само, че неговото правителство спаси доведената до фалит България и че я извади от международната изолация, но и осигури стабилността й повече от десет години след неговото управление, въпреки престъпните управления на двете тройни коалиции и недостатъчно компетентните (а и доста корумпирани) управления на НДСВ и ГЕРБ. И най-важното (заради което е мразен и сатанизиран от петата руска колона) - тласна България към Европа и НАТО!

moje da e dopuskal greshki,no e profisionalist v makroikonomikata isavremenata politika.

Ами, хайде де!?Ставай!Стига си се излежавал, като изрязан и тръгвай да ги затваряш!

ми като ви трябват, направете си ги тайно и лабораторно, както винаги сте го правили, другарю. повече няма да коментирам, понеже демократите ви не търпят мнения, които не съвпадат с това на вожда и учителя от аонсу. костов ауакбар! (това пък, за да не ми отрежат отново и публично главата - костовашките мъдураторки. приятно потъване!

Явно има защо. Да добавим само към предложенията му и незабавен съд за незаконно забогателите т.нар бизнесмени, депутати и висши управленци, 900 лв. основно възнаграждение за преподавателите, закон за защита на личността и авторитета им плюс фирмено застраховане за времето на работа, петък, събота и неделя - дни за безплатни прегледи при отворени врати в болниците, защита на майчинството и заплащане на пълна работна заплата в срок от 2,5 г. плюс поевтиняване на консумативите за отглеждане на дете, избор на една от заплатите за пенсия при пенсиониране, тежки глоби за кметовете заради неуредена вътрешна инфраструктура и оплаквания на гражданите, защита на сферите с общонационално стратегическо значение - вода, ток /производство и разпределение/, изкопаеми, земя, горски фонд, морска ивица и др., държавна субсидия за строеж на нови жилища за незаслужено пострадалите без вина, за саниране на сградния фонд /без местни заплахи/, за нови работни места за млади специалисти при еднакво стартово заплащане със старите кадри, тежки финансови санкции за вносители и търговци на вредни, остарели и некачествени храни. И защото няма да се случи, затова и хората няма да гласуват и все повече не им пука какво става, та ако ще само с чехлите си да останат. Най-лошото е, че всимчко това се знае в Европа и никой не приема насериозно обещанията на този или онзи.... Клеймото вече е поставено.

Простотията коментира интелигетността. Соцреалност в действие. Костинбротска.

не се скриеш,мавър крадлив!!! Ти изтри мечтите на милиони българи,повярвали в СДС, превърна го в един политически труп,с какви очи излизаш и даваш акъл на хората,при условие, че не могат да те понасят?.......

Така е!Изтри мечтите им!На милиони тъпанари, да станат партийни секретари!Сал ти един партиен секретар остана, за мечтите им да плачеш и жално да опяваш!?

Командира както винаги е прав,трябва програмно правителство от експерти да работят заедно за подобрението на държавата,не трябват партии ,които да работят за личните интереси и приближени олигарси в тяхна защита

Значи ли това, че партийната система трябва да бъде закрита? Кога започваме?

Pesh0

не свършихме ли преди месец с програмно правителство от експерти ? Сега ново ли ? Каква му е програмата на Костов ? и кои ще са му експертите ?

Не, това бяха все партийни кадри, а Орешарски на всичкото отгоре и всеизвестна подлога на Васил Божков- Черепа. Само етикетът "програмно" не стига...

Мдааа... Този път не говорим за "експертно", а за "програмно" правителство. Голяма разлика нали ? Моята препоръка - гласувайте за личност, а не за програми или обещания.

От 25 години гласуваме за личности, коя от коя по- светла. Ефектът ни е познат... Тоя път ще гласувам за този, който има ясна и реалистична представа как да се управлява държавата след изборите.

Pesh0

значи ще гласуваш за Доган .

Щом този управлява - управление на ризковете, а взе че си изгуби крадените кинти като крупен вложител в КТБ ясно е какво е качеството този нов-селски университет.... Тъп народ тъпи управляващи това е!!!

Тъп народ слаба държава,каза неграмотния за тъпите

Лъжец! Кой му пречи? Пречат му регулаторите от БНБ и ВКП! Защо? Защото пречат на безкрайната далавера! Знаете ли какво е револвиране на кредит 38 пъти? КТБ е далаверата на десетилетието, а ТЕ искат да я покрият! Знаете ли какво е тотален грабеж на банка? Костов брани пълни измамници, а промените му са в полза на народните кръвопийци.

Само това може да се каже, като истинен коментар към теб!Ти си дълбоко комплексиран и нещастен, черен клеветник и нещастник!

Ако това, в което всички обвинявате Костов, беше и на полувина истина, нали се сещате, че са 13 години 4 поредни правителства 100 пъти щяха да го вкарат в затвора. Да, ама не! Нито срещу него, нито срещу жена се доказа нещо. Така че червените и герберастки зомбита ако може да млъкнат, няма да е лошо.

По твоята логика излиза, че всички са невинни, защото няма и един в затвора, нали така.

Мисълта ми е, че Костов от 13 години не е на власт, и да е имал свои хора в съда, вече са ги сменили... Ако имаше нещо срещу него, то Сташев, Доган или Буда докато бяха на власт щяха да го окошарят.

Дебат по НТВ. РБ ще дебатира чрез Трайчо - кадър на ГЕРБ ББЦ ще дебатира чрез Св.Танчев - кадър на ГЕРБ. Бацето беше прав, ГЕРБ имат голяма резервна скамейка!

Добре че има агитатори да гледат/слушат подобни дебати между ченгета, все под КГБ контрол. Дали ще се водят в отряда на ГЕРБ или на МЕРБ или БСП или каквито още там псевдоразлични партии ни пробутват за да ни накарат да идем да "избираме" без да имаме избор има нулево значение за това какво ще става. В БГ няма нито избори, нито многопартийна система - има имитация на такива.

Дебата завърши. Очаквано РБ спечели.:)

123edr324

гледах го по НОВА. Вика - аз съм опасен човек. Стоя,наблюдавам, правя верни прогнози. Ако бяха верни нямаше да си набута МИЛЬОНЯ в КТБ. А като управленец, ако прогнозите му бяха верни нямаше да продаде БАЛКАН за 400 000 долара на ГАД ЗЕЕВИ. То само хотел ПЛИСКА беше много над тая цена. Вярно че си е много опасен, опасно алчен

Наистина Ванката е опасен човек и народът го отстрани! Избирателите са си изградили имунитет срещу опасни вируси!

Подари Нефтохим на руснаците, а не на британците. И защо въобще му беше да го подарява? Днес Нефтохим прави 4 млрд. евро на година, които можеше да влизат в бюджета. И това е само официалната сума.

По онова време Нефтохима съвсем бе рухнал. Пари трябваха за модернизация, а то даже пари за заплати нямаше. Отделно нафта се крадеше от директора та до простия работник. На онова време никой не искаше да даде и 1 долар на държавата. Кво да прави човека, продаде...

humfry

Първо, Народното събрание или трябва да се преименува на "Партийно събрание", защото депутатите нито представляват народа, нито се избират от него, или трябва да се направят промени в политическата система, което никога няма да бъде допуснато от всички партийни сладкодумци. Какви да са промените? Като за начало, да има избори за депутати и възможност за тяхното отзоваване от избирателите. Да има реално разделение и независимост между трите власти, а не всички да са на партийно подчинение. За съжаление, всичко написано дотук е една химера, нещо невъзможно да бъде осъществено, защото прекалено голям брой хора разчитат на текущата система-батак, за да си ловят рибата в мътна вода.

Ще повтарям докато Дир - а ме търпи - Трябва ни спешна лустрация до девето коляно, ако не е безнадеждно късно.

humfry

Основния проблем с лустрацията в България е, че попадащите под ударите на лустрацията трябва да се самолустрират. Нещо, което сам разбираш няма да се случи никога.

Радан, Москов и другите от тяхното поколение са около 40-годишни. Те биха го направили, защото няма от какво да се страхуват- през 89-а са били ученици. Май даже имаше нещо за лустрация в програмата на РБ.

За съжаление е точно така! Чудя се обаче останалите соц. държави от Източна Европа как успяха до една да си спретна бърза и ефективна лустрация в самото начало на прехода?А ние се оказахме най - големите калпазани.

Съгласен съм, но да се лустрират и гейберастите.

Абе Ванка, народът те уволни, ти се напъваш! Що не си гледаш епруветките в лабораторията и двете болонки - Малтинчо и Кунев?

костов е наи продажния политик които сме имали и още слушаме.... няма капка срам

Тоя черен охлюв от коя дупка изпълзя пак ?

По -комунист от тъпият по рождение ,няма!

"Според него партиите трябва да се прегърнат" На този или му изпила чавка акъла или си е 100% комунист. По-вероятно е второто.

както беше казал Бай ви Ганя "И да се прегърнем братски хем с Руснаците, хем с Германците"...

Ако ДСБ отидат на избори самостоятелно /както го направиха за 42 НС/, резултатът ще е повече от показателен. Друга причина, болонките на Костов да се коалират с Кунева и Корман няма. Ванката е преживял два кошмара - един през 2001г и един през 2013г. Интересното е, че за своите кошмари, Гаргамел обвинява избирателите а не самият него. Това е показателно, за долната същност на един комплексар .

Еми кой както се уреди! Тиквата като се е коалирал с ТИМ и кръга Капитал му е лесно- има и медии, и пари да купува гласове. За тва простотията и наглостта му чупят всички рекорди.

Миришеш на лаборатория за манипулиране!

Забравил си да кажеш, че и за тролове има пари.

Супер!Натряска му го на "21"-то мръсно!Има да се чеше цял ден по една пострадала, "задна" част!?

Що да не са вариант? Щото на практика нямаме избор и ако произведем серия ялови избори и ще се наложи да се променя избирателния закон и от там цялата политическа система ли? Ей го - унгарците - празен избор след празен избор, докато накрая си избраха Орбан и той тури страна в ред. Е, старите им политици пиха по една студена водя, а някой облякоха и затворнически дрехи, но... всекиму своето! Апропо... преди година и нещо ти не се ли отказа от политиката че пак препикаваш по терена? Тебе трябваше да те окошарят още откак продаде БГА Балкан на гада Зееви. Да не говорим за израждането на прехода причинено от СДС, за ограбването на надеждите на хората които вярваха във вас и в това че ще преобразим за добро страната си...

на нас не ни трябва орбан!!! трябват ни политици с протрити панталони на коленете и с мазоли по тях!!!

А ти кой би избрал? Орбан, Бат Бойко ил Бачо Иван?

Унгарците остави, ами Исланците какво направиха... Те директно отрязаха кабелите на старата политическа система и оидоха още по- напред! (Всички стари политици в кафеза до доказване на невинността, природните блага - общодържавна собственост, всички стари договори - недействителни)

СДС се разпадна поради несъстоятелност. Отдавна вече не е никакъв съюз, оказа се че никога не са били демократични, а сега не са и никакви сили. И кво истана от СДС? - Както казваше Анджел Вагенщайн 1990г - Въздух под налягане... Симпатизирах на СДС. В знак на подкрепа будувахме капейки площадите с вощеници в ръце по цели нощо в студа... И докато вярвахме че заедно правим нещо, ние лапахме студа, а други са си плетяли кошницата!

Не сьм комунист,и винаги сьм смятьл,че комунистите са доказано зло...дойдат ли на власт става страшно,но....Костов направи една от най големите бели за Бьлгария..успя да раздаде страната на свой люде,с най измислената и пошла приватизация правена някога,разграби и фалира икономониката ни,не е читав този човек,и не е за показ а е за затвора,и то отдана....

Абе, как може да се раждат, такива смешници като тебе на тоя свят, не е ясно!?Ба си!?

да това е м.добре широко програмно правителство

Трябват ни спешни мерки и програмен кабинет??? в превод: ,,удобно,, правителство за външният и вътрешен монопол!!! това означава ;доуграбване на държавата и народът и!!! доразбиване на средният и дребен бизнес!!! оздравяване на банките!!! мислите си че само ктб е ,,проблемна,,!!! оздравяването на банките означава нови заеми но този път от мвф и световната банка!!! това означава нови данъци,изпълнение на условия поставени от кредиторите ни!!! вижте гърция, кипър, ирландия, исландия, италия!!! програмен кабинет съставен от банкери и финансисти които виждат ,,народът,, като числа!!! това ли ти е ,,политическият,, идеал костов???,,банкерският,,!!! вие не сте политици а ,,чираци,, на ,,банкстерс,,!!! дир-не вадете ,,скелети,, от ,,гардеробът,, на историята!!! плашите хората!!!

Изглежа доста пари са му блокирани в КТБ и се чуди как да си ги вземе на гърба на данъкоплатците. Непркъснато повтаря, че трябва да се вземат държавни заеми и да се компенсират корунпирани политици и крадци с големи депозити в КТБ. Това са депозити с индивидуални договори с високи лихви, извън нормалния пазар.

Долнопробен лъжец!Нищо такова не е казвано!

При тази избирателна "система", партийно и политическо номадство статуквото ще се възпроизвежда до посиняване...

господин Костов,въобще не съм ти фен,но трябва да призная че си умен и действително говориш верни неща и за КТБ и за спасяването на оглозганата ни страна.Имаш грешки от миналото но пък нито един български премиер не успя да спре инфлацията както стана при твоето управление и нито един премиер не успя при заварени пенсии от 6 долара да ги остави на 57.За това мисля че професионализма ти е налице и е редно някои от българските политици на които гледаме с надежда в момента да се вслушат в това което говориш и да приемат протегната за помощ ръка-едните да слязат от върха на егото си,другите довчерашни крадци да се скрият в дън гори тилилейски погребани под собствената си мърсотияи алчност.Ей,то да е к.. да им го набиеш,а то за нещастие е акъл!

Твоето мнение за Костов за МНОГО ГОЛЯМА РАДОСТ не съвпада с българските избиратели.

за кои избиратели говориш-за тези дето не могат да пишат,за тези дето трудно говорят български или за няколкото платени драскачи

С КОИ НЕ СЪВПАДА БЕ, ЧЕРВЕНА ОТРЕПКО! С 2-5 % ИЗКУКАЛИ ФАТМАЦИ И БАБУГЕРИ НА ПАРТИЯТА,МАЛОУМНИТЕ НАРКОМАНЧЕТА НА ДОЛЕН,КАДЪНИТЕ НА ДОГАН ИЛИ АНАБОЛНИТЕ ММА ТЮФЛЕЦИ НА КАПУТА ЛИ?ЛОШ МАРТИАЛ! ЗАД ГЕНЕРАЛА Е КОМАНДИРА СА 75% ОТ СРЕДНАТА КЛАСА,ИНТЕЛИГЕНЦИЯ,ЕМИГРАЦИЯ,СТУДЕНТСТВО,ЕУ,НАТО,ЦЪРКВА ,АРМИЯ,ПОЛИЦИЯ -ВСИЧКИ ДЕТО ВИ ХРАНТУТЯТ!

За сметка на това съвпада с това на Тиквата, СерГея, Доган, Пеевски и Дудука. Е за това сме на тоя хал!

Драсканици на откровен трол! Хиперинфлацията беше изкуствено създадена и Костов участва в този театър, като "спасител"! Само че спестяванията на хората изгоряха, а тарикати като него станаха още по-богати! Пожелавам му сега той до изгори от КТБ, защото неговите далеч не са само100 000 евро!

партийната пропаганда доказано промива мозъци-хиперинфлацията стана когато маймунското стадо с червени задници създаде пирамиди и банки които даваха кредити на верни хора и без всякакво обезпечение и всичко това до 2007година.Не прехвърляй вината по познатия партиен начин.А що се отнася до пожеланията-внимавай какво си пожелаваш-много бързо се получава.

Това са драсканици на откровен трол -"ех"! Костов участва в изкуствено създадената хиперинфлация / с инциативата на БСП и осъществена с Булбанк/и накрая се яви като "спасител"! Само че спестяванията на хората изгоряха, а тарикати като него станаха още по-богати! Пожелавам му сега той да не види своите, които са доста над 100 000 !

От 1989 година е насадена илюзията че изборите решават нещо в България. Като неприятен спомен от времето на крехката българска "демокрация" ми е останал идиотският рефрен "Който не скача е червен", не за друго, а защото тарикатите тогава са се радвали на наивността ни като на маймуни в зоопарка.

Не, трябваше да скачаме, защото беше ужасно студено. А някои от присъстващите нямаха достатъчно пари дори за зимни дрехи и обувки :))).

Не си прав, пари имахме, ама нямаше магазини за дрехи втора употреба и китайски ментета.

Формулата за изтребление на рубладжийския бандитизъм! Бойко-президент / премиер,Костов-премиер/президент,Цецо - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО МВР,Дянков -финансов,Радан- правосъдие,Томислав Дончев-еврофондове,Пепи Москов -войската,Добрев-енергетика,двете железни класни-Цачева и Катето шефки на парламента!

Този от къде се измъкна като лалугер ? Ние забравихме за него , а той все иска да се мушне някъде да крадне някой милионче !

Земеням кило професорски мозак за 5 кг. мильоцйонерси и два леви каратиски спарени ташаци!

След укрaинските събития вече е ясно кое кaк стaвa, кaк се прaвят пролети, и кaк се стaвa мин. предсвдaтел. Дa не зaбрaвяме, че и лостов ходи зa одобрение в еднa държaвa.

Иване Иване и имаш наглостта да даваш акъл. Стой си в Драгалевци при теменужките и не си показвай мутрата пред хората. Ти вече си жив труп.

Разбира се, че "избори" без избор на тях нищо не променят, гледаме филма вече толкова години. Колкото и да въртят тия ченгета с ония ченгета, все под контрола на руската агентура от 1944 насам няма да имаме избори а само имитация на такива. Една амнистия срещу пропяване за чужди агенти би дала начало на истинска промяна, де да имаше във властта някой не-агент да я прокара (няма, затова и не го правят вече 25 години).

За всички които плюят Костов имам един въпрос: кога и кой Парламент прие пакета закони за раздържавяването в България? Според мен Костов беше принуден да изпълнява тези закони. Аз не го оправдавам че се е поддал на корупцията, но не мисля и че единствено той трябва да понесе вината за провалената приватизация и за съсипаната икономика на България.

Раздържавяването е основно условие за да премине икономиката от комунизъм към пазарна такава. Дори и сега основния проблем идва от държавните останки.

Това което имам предвид е, че закона за приватизацията беше приет и започна да действа преди Костов да дойде на власт... Спомнете си Калин Митрев - първият директор на Агенцията (или беше център?) за масова приватизация...Така, че да обвиняват само Костов за лошо проведената приватизация е малко пресилено.

Абе то и на Орешарски беше програмно правителството. Програмата беше много иновативна и с добавена стойност "Вземи пари назаем и харчи".

Връщайте парите имотите навэели връэкарски и само иэбори до дупка но реални,не както до сега

Търся костов, зa дa му дaм моите и нa семейството ми спестявaния, дa ги упрaвлявa.

"Избори до дупка" не са измислени от Тиквата, а от вас бе, Костов. Не помниш ли оня палаш Георги Марков как се пенявеше по устата като крещеше това. Ееех , по това време България беше 5 пъти по-богата, а вие обяснявахте в каква катастрофа сме. После дойде Софиянски и раздаде Софийски имоти, после дойде ти и раздаде заводите за жълти стотинки, а щях да забравя - Българския Кенеди -Фил Лайното съсипа замеделието . Всички задружно тъппяхте и защитавахте рекетьорите от ВИС и СИК (един от тях се издигна до Мин-председател) и деляхте с тях награбеното от народа. Мнооого грехове Костооооов, мноооого грехова имате към народа си всички. Не знам дали ще ви събере катрана в Пъклото

''В периода януари началото на февруари, 1997 г. България изпада в дълбока политическа и финансова криза. Големите градове са обхванати от протести, блокирани са пътища и улици, страната изпада в хаос. В началото на февруари България е изправена пред хиперинфлация, след като за по-малко от два месеца цената на един щатски долар от 500 достига до 3000 лв. Унищожени са спестяванията на огромното мнозинство от българите, но са стопени дълговете на т. нар. кредитни милионери, взели пари от банките, без да имат намерение да ги връщат......Другарю Помнещ....Такива като теб избират фалит-майсторите...Щото помните колкото маймуните..Че и по-малко...Та първо уродливците на Виденов,после Ваньо...

Не бе, не съм другар. Разбира се ,че първо уродливците на Виденов, а преди тях тези , които създадоха и тъпяха простаците от ВИС и СИК да се изживяват като правораздавачи, а след това като "бизнесмени" . Костов имаше един вътрешен министър Бонев, който покани на кафе водещите гангстери от ВИС и СИК (тогава нямаше ТИМ) да им се помоли да не рекетират повече и да станат "добре облечени бизнесмени" . Всеки отговорен вътрешен министър би им щракнал белезниците и в кауша. Познай защо нито един управник не го направи.

Точно така е!По памет "помнещия" е типичен занзибарски шебек!

Какъв му е проблема на Гаргамел, РБ да направи коалиция с ГЕРБ и да изметат БСП/Евророма, ДПС и ББЦ? Докога ще се прави на обидена примадона?

ivo10

Ха дано, но май са кукли на конци и кукловода е някъде в сенките.

Тиквата няма елементарна култура на демократ и цивилизован политик- не търпи никаква критика, не изслушва, не зачита чуждото мнение. Иска само да му се козирува. Е как да се съберат с него ?!

В такъв случай, другият вариант е РБ да направи коалиция с БСП/Еврома + ДПС. Така или иначе никоя партия не може да управлява самостоятелно. Въпросът е КОЙ с кого?

ivo10

Не си прав Мерджанов. ББ е хиляди пъти по-дамократ от господаря ти Станишев.

И тебе те обиждаше Доганя, отзад диференциално, ама ти си весел и щастлив!?Не капризничиш!?

Това ,което трябва да стане е всички партии,или поне едно мнозинство да се обедини, около няколко абсолютно наложителни реформи и държавата да се изведе от политическата, икономическата, демографската кризи.Само ,че в политиката се е настанил един сърдит ,капризен недорасляк,който смята ,че на всяка цена трябва да управлява ,дори с цената на пълна съсипия на държавата. Дано разумът надделее.

ivo10

Тъпан, нали досега имаше кабинет на националното съгласие, програмен по програмата на Орешарски и с подкрепата на три събрали се политически партии? Какво стана? Май това не е достатъчно като условие? Трябва също кадърност и добри намерения да се вазстанови държавата, а не да се доограбва. Що за безгръбначни сте част от съществата в тоя форум?

Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОВА! НЕ МОЖЕШ ДА СЪБЕРЕШ ВОДАТА С ОЛИОТО ИЛИ ПЯСЪКА СЪС СОЛТА И ДА СТАНЕ ЕДНО! БЕЗ ГЕРБ НЯМА УСПЕШНО УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА!

88 пъти плюс са те промили някъде!

Само при тях ,Сопол султан скимтеше завързан изкъсо на каишка на педя от копанята,на сухоежбина! Командира му нанесе първия смъртоносен удар,Генерала го досъсече майсторски!За съжаление от вонящия политически труп доган израснаха отровните му тумори- сергуня дмитриевич,дудук капутин и пидал ага варадерооглу!

Ако се направи някога пълна ревизия на прехода много политици ще са в затвора!

Сигурно само Жан Виденов ще отърве затвора, но онези, които бяха край него, както и почти всички останали премиери и министри ... са за затвора, особено пък Костов!

По скоро Жан ще ги оглави към затвора, да не си спомняме въобще това соц управление на пълен провал на държавата , както междувпрочем БСП доказа че не може да се справя с управлението на страната , още повече в коалиции!

Данчо-о, Данчо!?Не се свършихте клеветниците в тази, кучешко-комунистическа държавица!?Кажи нещо и за империализма сега!?Що забрави за него, не знам!?Да не си пратил щерка си, на империалистите!?

При пълна ревизия 99% от народа ще е в затвора.:)

Е това вече е пълна лудост и глупост! Говорим за управления на страната, те създават почва за престъпноста с некадурно или нарочно управление!

Ванка, защо партиите трябва да се прегръщат след като ти ги разделяш? Какво постигна след като излезе от ОДС и създаде фамилия ДСБ?

Три месеца след като ограбиха КТБ, няма информация за нито един политик , депутат, близък до властта лайнар-едър кредитополучател! Кажи ми , Костов, това държава ли е и заслужава ли дори да си хвърлиш сопола върху нея?

ivo10

Питай Цацарището. Той е главния кинжал на догановото задкулисие и изпълнителя на поръчки срещу тоя и оня неудобен политик, съучастник в сриването на КТБ и на Цветан Василев. Заговорниците срещу властта на Доган ги наказва Прокуратурата.

Този е освободен от отговорност и може да бръщолеви всевъзможни алабализми. Чичо Ванчо е нелегитимен!

Явни се гледал интервюто, защото Костов каза в общи линии същото, което сега повтаряш ти.

Костов не е Милтън Фридман, но неговото правителство поне малко се опитваше да води такава политика. Бих казал, че Костов е 30% успешен премиер. Останалите преди него и след него 0.10%, а всички от БСП със знак минус.

СМЕШНИК! Поне пиши че е според теб! 30% успешен! Спомняме си го колко "успешен" беше! Да си стой горе и да чете Шок и много да не коментира!

"Бих казал, че Костов е 30% успешен премиер. Останалите преди него и след него 0.10%, а всички от БСП със знак минус". Според теб това не означава ли, че е според мен?:)