Коментари - Искат шефът на НАП да мине детектор на лъжата | dnes.dir.bg
назад

Искат шефът на НАП да мине детектор на лъжата

Нека изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов да каже на детектор на лъжата, че не е ходил в МВР, за да говори с министър Цветан Цветанов по проверката на имотното му състояние.

Обратно в новината

Коментари - Искат шефът на НАП да мине детектор на лъжата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румбата трябва да минава контролно на трегер три пъти дневно и да показва резултатите когато се изказва .

.....че Румен Петков е в далаверата с наркотици=не вярвам някой да даде бизнес за милиарди на тая пияница

Какви са Правните Консултации за които са платени огромни хонорари на Ц.Цветанов и кои са фирмите заплатили хонорарите. Цветанов е страхлива Мишка щом товари греховете си върху възрастните си тъст и тъща,за да спечели малко време. Герб стои зад него и така си потъват заедно.

Проверката на НАП се отнася за приходи и разходи на Цвъцко и там всичко е ясно а не откъде е придобил голямата сума за шест апартамента голям наглец типичен кадровик от мвр на това отгоре и физкултурник

отговаряй за себе си не се ме си в работата на другите.

Да, ама да седни и Петков за братя Галеви и Р.Овч за Вальо Топлото и АЕЦ БЕЛЕНИ и всики да седнта

Типично диагноза за герберджийска подлога:логорея. Лекува се со малце кютек.

Абе чудя ни се на акъла-ние ли сме глупави,или политиците ни са умни и ни правят на балами??? Питам се защо след като ГЕРБ имат мнозинство(заедно с Атака)и дружно с тях лаят срещу предишните,че крали като за последно не се хванат и да прокарат закон,с който да се разследват всички,които през тези повече от 20 години са топили ръце в кацата с меда??? Или картинката вече лека,полека взе да се изяснява и се вижда,че и едните,и другите пърдят в общо гърненце!!! Та така си отговарям сам на въпроса,че явно баламурниците сме...всички ние!!!

Първия, който трябваше да мине през детектора на лъжата е Румен Петков, а физиономията му да влезе в учебниците на антимафиотите.

Аз искам Др Петков да прави това ,което правеше на фонтаните на Плевен като се напиваше т.е Пи.....еше !!

Нека при влиането си в Парламента Румен Петков минава на дрегер за да сме сигурни в трезвата му преценка за нещата, иначе всичко, което говори е плод на замъгления му от алкохола мозък.

реакцията на комунягата е чист ,,детектор на лъжата" . по това кой как реагира по един евентуален призив за проверка ,нормалния човек разбира кой има да крие нещо. този комуняга ако е чист може да каже едно простичко. ,,да-няма проблеми" / а не като бесни кучета.

аз искам р. петков на електрическия стол.

Българке, вашите хора само с детектор на лъжата се заканват! Щом не виждат какво става, детекторът ще ги лъже! Кой по света вярва на детектор на лъжата? Чистота на хора с детектор на лъжата не се търси! И дето питаш- и ние сме българи! Но от цигански произход!

Всички комсомолски секретари с КУФАРЧЕТАТА...през детектора,кютека и стадиона...А БСП(БКП) да се забрани със закон.

чул,че Обама поканил Румбата в САЩ?!

Защо не проучат доходите на Румен Петков от къде са?

Искам да попитам познавате ли човек, който е отказал допълнение към пенсията си от ТЕЛК, въпреки болестите си и дори Здравна книжка от Здравна каса, по морални съображения, че има хора, които са без крака, без очи или без ръце? Познавате ли такъв човек, който да е жена и да е работил 41 год и 1 месец вреден труд? Е, аз познавам! За съжаление познавам и напълно здрави жени и мъже, който взамат пенсия от ТЕЛК и се държат като чиста вода ненапита в този форум и в живота! Как ли живеят без човешко достойнство и без съвест такива герои?!? Как ли живеят крадците на Парно като за тях плащат съседите им? Как ли живеят "заслужили" с 5- 6 апартамента, докато гледат други спящи по улиците и входовете? Как ли живеят сити, когато гледат хора да ровят по кофите за храна? Как да обичаш такива личности и дори да ти бъдат властници?! И няма никакво значение от коя партия са, има значение дали са хора! И дали са българи!

Цветанов върви си - ставаш смешен!

Аз предлагам всички да минаваме през детектор на лъжата - сутрин преди работа и вечер, след края на работния ден. Така, че всичко ще е под контрол. Ще изпълним мечтата на комуниста. А че няма да има време за работа, не е проблем. Ние и така сме много мързеливи и повече ни влече да злобеем.

Точно в десетката !

и има среща с брат си Альоша, който е един от шефовете на Уест Пойнт в САЩ...

комунист= лъжец, крадец, манипулатор, паразит и предател идва ВИДОВДЕН

Аз предлагам още преди избори всички кандидати да минават детектора на лъжата. Да им се задават 2-3 въпроса от типа "Ако ви изберат ще се облажите ли?", "Бихте ли си продали душата за пари?" и т.н. Голям смях е в нашата държава. Обвинения без доказателства, непризнати резултати от детектора на лъжата. Но не е важна истината. Важното е да те наплюят по медиите, а после иди и доказвай, че нямаш сестра

не е и нужно,тя самата му физиономия е на слагач

селски хитрецо че през 91 и 97г левът мина през валутна и парична девалвация и няма спестявания които биха устояли ако не са в имущество,злато или валута което е почти невъзможно ако не си финансист или банкер да го извършиш.Каквото и да направиш нататък с оправдателна цел няма да бъде ефективно.Ти си "политически баласт"теглещ като воденичен камък поставен на шията на "удавника ГЕРБ",към политическото дъно-в тинята това фалшиво ченгесарско формирование.

ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ НА НАП ПРЕЗ ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ ДА МИНАВАТ НА ДЕТЕКТОР.

Румен Петков е в Австрия, Виена. В хотела вероятно си прави среща с избирателите за предстоящите избори. Очакваме от Дир.Бг повече информация за посещението на депутата от БСП, Румен Петков във Виена, за спонсорите, компанията и целите на посещението му.

Отлична идея, независимо от кого е дадена. След като детекторът се превръща в съдник по желание на управляващите, то и те самите трябва да покажат чрез него че са чисти. Така е честно !

Аз съм съгласен с Румен Петков . И нека той пръв даде пример и да се тества на детектора . Да разкаже за братя Галеви , за хилядите измами на тройната ламя .

Незнам за шефа на НАП , но Вие господин Петков , ако седнете на детектора и Ви зададат някой въпросчета най-вероятно ще "изкъртите" писеца. Така че стига се гледали е канчето на другия , защото Вие не сте по "бял" от всички които обвинявате. Спряхте ли пиенето?

Румба не се занимавай с глупости върви си пйини, пусни една водна пръчка в най близкият шадраван стани човек.

Вече 21 години сме в "преход". 21 години сменяме политици, защото не са си "свършили работата". И се питам - кой, кога и как е опитал поне да създаде ясни критерии какво означава един управляващ да си е "свършил работата" И не искам сега да се изсипят тука куп дървени философи, примесени с откровени простаци, които разпалено да коментират. Защото всеки от тия седем и половина милиона българи има свое лично мнение за добре свършена работа. И все ще е различно. Винаги ми е било смешно, когато всички се надпреварват да коментират тази или онази личност в политиката. Личност коментирам само, когато решавам дали да ми е приятел или дали ще живея с него. Когато оценявам работа ме интересува длъжността му и критериите за оценка на работата му. Но когато критерии няма остава само едната пяна по устата и плюене по личността. Защото ако да речем за Плевнелиев, критерия е да направи магистралите и да се справи качествено и в срок и той успее, не апартаменти, а и вили и "Ролс-ройс"-и бих предложил да му дадем. Та чакам да видя кога някой ще напише черно на бяло тия критерии и тогава држно и целенасочено да размахаме листа със резултатите и да питаме. А сега само си лаем като ония кучета покрай кервана.

и аз си върша работата на моето работно място, господине, по 12-1 часа всеки ден, дете си трудно мога да видя. Защо само на Плевнелиев да му даваме ролс-ройс. какъв е тоя, въобще какви са тия, дето един лев за разходите си не плащат , всичко им се пише държавно, че е коли да им купуваме когато благоволят да не крадат, а да си вършат работата. Той Плевнелиев си построил за награда вече една вила незаконно на общински терен край морето. Глей го тоя коментатор, много си ларж бе. Давай му заплата си на Плевнелиев, като си му толкова признателен .

Лесно е анонимно да твърдиш неща, които трудно могат да се проверят! Защо толкова целеносочено се стараеш да омаскариш единствения читав министър в Правителството??? Или се водиш от максимата "Всички са маскари"??

критериите са повече от ясни. Във всяка нормална страна не се интересуват от работата на министъра щом не пречи на живота на обикновения човек. Започне ли народа да недоволства от нещо значи министъра по съответния ресор не си е свършил работата. Кажи ми сега има ли някой ресор,к ойто не ни е проблемен в БГ?

Нека вместо карти за гласуване в парламента да сложат детектори на лъжата за всеки депутат и т.н. Голяма глупост и то от кого идва :) Нека и той се подложи на детектора.

пък искам Боцето и Цвъцко да минат детектора!:) След всеки въпрос ще трябав да сменят уреда:)

Кат изтрезнее и се изпикае е големна фурия.Кво ревете бе,някога когато имаше воден режим,ако не беше той-кви фонтани ще има,а неблагодарни герберчете.Ако повърне кво е изпил Плевен и водопад ще си има-те тогава всички герберчета ще изгинат от яд.

"Новят шеф на Пътното: Не разбирам от пътища!" Верно имало "нов" морал:))))))))

Човекът е мениджър не е задължително да разбира от пътища

О да, той и бат Бойко е голям мениджър, затова не разбира от нищо. А мениджъра всъщност от нищо ли не трябва да разбира?

нека Цецко да мине, ам това момче по добре да си купи такова апаратче....че сигурно сам не си вярва...в картофите

Бойко да мине детектор на лъжата дали е имало ония разговори за чадър над някои фирми за провелка! НЕКА НАРОДА ДА ИЗЛЕЗЕ НАУЛИЦИТЕ И ДА ИСКА ИСТИНАТА, КАКТО ПРАВЯТ ВЕЧЕ ДОРИ И НЕ "БЕЛИТЕ" ХОРА ПО СВЕТА - НО СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ТЕ СА ПО-СВЕСТНИ ОТ НАС!!!!

Народът ако излезе на улицата, може ти да го отнесеш, чадо божие! По-добре да забравиш за това.

може и ти:) Дай Боже!

Този алкохолик Глъвътъ , дали скоро не е повредил някой шадраван пикаейки в него . То в Плевен навремето читав шадраван не е останал. Не при Кадафи , направо в Северна Корея да заминава

и интелектуално недостатъчни хора могат едниствено да обсъждат лични качества:) Нищо чудно за ГЕРБ:)

Нека Румен Петков да отиде на детектор на лъжата и да каже ... "Носил ли е някога бели чорапи?". И между другото могат да го питат "Знае ли как се пуска компютър?"

ЦЯЛАТА ТАЗИ ПРОВЕРКА ИЗВЪРШЕНА ОТ НАП Е БЕЗСМИСЛЕННА. По същество нещата се свеждат до дадените от Цветанов "КОНСУЛТАНСКИ " услуги срещу които последния е получил възнаграждение от три неизвестни фирми. В СЛУЧАЯ НЕ Е ВАЖЕН РАЗМЕРА НА ХОНОРАРА, А КАКВА Е "ПРАВНАТА УСЛУГА" КОЯТО ЕДИН НЕКОМПЕТЕНТЕН ЧОВЕК Е ДАЛ НА ТЕЗИ ТРИ ФИРМИ !!!! За да се отхвърли хипотезата, че извършеното от фирмите плащане на длъжностното лице не е КОРУПЦИОННА СХЕМА с която се прикрива истинската съшност на възникналите между страните отношения , е задължително да се представят договорите единият от които е при вицепремиера Цветанов. ЗАЩО ТЕЗИ ДОГОВОРНИ ОТНОШЕНИЯ НЕ БЯХА ПРЕДСТАВЕНИ ОТ ШЕФА НА НАП - КРАСИМИР СТЕФАНОВ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЦВЕТАНОВ Е ДАЛ ПРАВОМОЩИЯТА ВСИЧКО КОЕТО КАСАЕ НЕГОВАТА ДЕЙНОСТ ДА БЪДЕ ОГЛАСЕНО ???? Отказа на шефа на НАП да разкрие тези договори по които е извършено плащането и възоснова на които е следвало ЦВЕТАНОВ ДА ПОДАДЕ ДАНЪЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ поставят Красимир Стефанов в състояние на съпричастносткъм престъплението и опит за неговото укриване . ПОДАДЕНА ЛИ Е ДАНЪЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОЛУЧЕНИТЕ ОТ ЦВЕТАНОВ ХОНОРАРИ Е ВЪПРОС ОСТАНАЛ И ДО МОМЕНТА БЕЗ ОТГОВОР. Твърдението на Стефанов, че разкриването на подобни договорни отношения в резултат на които Цветанов е получил хонорара ще преставлява нарушаване на фирмената тайна звучат несериозно, при положение, че разследвания сам е дал съгласието си за тяхното огласяване. АКО ПРОДЪЛЖАВА ПО ТОЗИ НАЧИН ДА НАРУШАВА ЗАКОНА, НА КРАСИ МУ ПРЕДСТОЯТ МНОГО НЕПРИЯТНИ ИЗЖИВЯВАНИЯ. БЕЗ СЪМНЕНИЕ ШЕФА НА НАП РИСКУВА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В МУРГИНА 2 !!!!

Всички фирми задължително подават в НАП информация какви суми са изплатени на физически лица извън трудови договори и на какво основание! НАП има всичката необходима информация! Не съм чул за фирма, която не е била санкционирана, че не е предоставила информация на НАП.... Ако беше някоя нормална фирма на НЕнаш човек, до сега да са и таковали майката.....

Този наглец Румен Петков е по-добре да се скрие и да не бръщолеви глупости, плод на пиянските му изцепки!

то и твоят пост прилича на шизофренично бълнуване на душевно болен човек, ама...свобода на словото! Ще те търпим:)

Р.ПЕТКОВ ДА ЗАМИНАВА ДИРЕКТНО ПРИ КАДАФИ. НАГЛОСТТА НА ДВАМАТА Е БЕЗПРЕДЕЛНА.

не е повече от твоята, така че С.Корея е добро място и за теб:)

Господа, видният социалист Р. Петков бил казал, че "Красимир Стефанов би излъгал ако отрече, че не е разговарял с ..." и т.н. Дали някой ще отрича, че е разговарял някога за нещо с някого, би могло да е лъжа, би могло и да не е. Затова пък (моля да ме извините за гадната дума) "социалистът" Р. Петков ( депутат и защо ли?) безспорно би излъгал ако отрече да се е изхождал публично във градски фонтан в качеството си на заемащ ръководна и отговорна длъжност. Би излъгал, ако отрече да е публично нагрубил журналистка, наричайки я "много тъпа". Би излъгал, ако се нарече депутат от левицата, тъй като партията му не е лява, а е дясно сдружение на частни лица, обслужващо най - реакционните, най - низките и дивашки кръгове в страната ни. Би излъгал и ако отрече, че соц-партията му не е срещу Републиката ни, тъй като БСП се сдружи с партията на бивш монарх и заедно с него управляваше народа ни.

откъде знаеш за фонтана? Атрибута ли му обслужва:)

като гледам маи ти сиго обслужвал,а ако не си видно е че имаш желание поне

Те , тъстовете ако са накиснати от ЦЦ ,да не се чуствуват горди с него - министъра , а да си кажат истината , защото после те ще бъдат виновните . СЪВЕТ.

После трябва да заплаща уреда:)))))

Стана циганска работа - всеки на всеки вика ,че другия е мангал ! Добре ,че не искат и Цветанов да мине на детектора на лъжата .

да се маха този смрадлив миризливец-политически труп и лайноед

как го определи, че е поитически труд? С това, че няма да гласуваш за него ли? Много състоятелно умозаключение:)

Вземи някой друг урок по грамотност тогава пиши.

а Румен Петков да мине детектора на лъжата за случаят Бенлийски! междудругото, къде отиде публичното дело? къде се покри? има ли в България журналисти независими или вече въобще няма??

кой е случаят "Бенлийски"?

да, вече няма такъв, когато опряха до ДНК-експертизата от Европа и се очакваше тяхното изказване на живо пък о въобще... си го покриха това дело Дали разчитат на това, че българите имат много лоша памет??