България е с най-висок ръст на енергийно бедни

България е с практически най-висок ръст на енергийно бедни потребители по старите определения, дадени в статистики на Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - България е с най-висок ръст на енергийно бедни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимката е по-приемлив от онзи изрод (мекере и предател Р.Овч). Но и двамата няма да ви кажат в прав текст каква е схемата "Топлофикация", Защото това е най-мафиотският план спрямо въпросната част от бълг. народ.

мдааа като нищете комунизъм стойте на студ!

Помните ли драг хора-----бяхме износители на ТОК,особенно към Турция Е ко стана,ще внасяме и ще си спомним преди появата на 3те дружества как всички БЪЛГАРИ имахме ПОНЕ ТОК в държава управлявана от с Банкя

Нема да си абим цепениците за тоа...

Аз съм енергийно богат. Имам 200 л домашнярка.

Нека сметнем колко от "енергийно бедните" живеят в собствени жилища и с какво образование са. Нека всеки българин намери своето място в българското общество. Стига социализъм.

С 300 лева пенсия къде да живее ? в кашон на улицата ли ? Не си никакъв математик, защото не можеш да смяташ елементарни сметки - тези пенсии са за инженери, преподаватели, хора с висше образование - хвърли си дипломата в коша

Всеки българин има своето място в българското общество. Твоето е при боклуците, защото такова наследство сте ни оставили. Ако бяхте оправили държавата по ваше време, сега щяхте да сте добре и да вземате достойни пенсии.

Какво значи енергийно бедни? Хората са бедни не само енергийно. Човек който не може да си плаща сметките за ток, вода отопление, наем, да отделя пари за нормално хранене, няма как да бъде наречен, освен беден. Не посочвам други разходи, защото посочените са само за оцеляване.

България е с тай-висок ръст на печалбите на енергийната мафия. Казваш, че който има тръби / за радиатори / не е енергийно беден. Те почнаха да издишат и ще преместим това си "богатство" на бахчата с доматите. Стига ни тая награда да каже нявга народа "умря богаташа без време от топлите грижи на монополиста". Със здраве.

Тя България има ръст по отношение на всякакви видове и енергийни и неенергийни, и работещи, и учещи, и неработещи, и млади и стари ;) беднотия да иска човек

И още: най-много духовно бедни най-много културно бедни най-много финансово бедни най-много имуществено бедни Печелим ли поне някаква награда?

Пропадаме в класациите по свобода на словото. "България се срина до 106-то място в тазгодишната класация за свобода на словото на международната организация "Репортери без граници" за 2015 година."

Който плаща повече от 10 % от доходите си е енергийно беден, ами това е 90% от населението, пък Чехльо ще ми обяснява как сме били 5 по сила икономика, вчера някакъв шмугльо пише че 80% от населението било богато или средна класа!!! Май в тази държава всеки си говори цифри каквито му паднат!!!

на нас Белене не ни трябва!

И това е от сериала "Видими резултати".

ше психясам! Да ти кажем: миналиа сезон, така ме беше страх да пускам парно и да се вкарвам у разходи, че навъртех само 32 единици! и: ЮЛИ МЕСЕЦ, ТОПЛОФИКАЗИОН МИ ПРАЩА РЕКЕТЬОРИ! НАЦВЪКАЛИ МИ ФАКТУРКИ ЗА СУМА ТИ ПАРИ, ДА ГИ ПЛАТИМ И ДА ГИ КРЕДИТИРАМ АВАНСОВО...пък аз не ги пращам. и идват техни хора, размахват закони, че имат право да те притесняват при 2 /ДВЕ/ неплатени смитки.защо,как и ДАЙПАРИТЕБЕ! Писах гневни писма до шефчетата, че ми пращат мутри да ме изнудват. СЪГЪ, У СТУДЪ САМО, НАВЪРТЕХ 45 ЕДИНИЦИ.... ПИШЕМ ВИ ТВА, ДА ВИ КАЖЕМ, ЧЕ ОТ ТОПЛОФИКАЗИОН ОТЪРВАНЕ - НЕМА. ШЕ ДАДЪТ НЕКОЙ ЛЕВ НА ТЕХНИ ХОРА, "ЕНЕРГИЙНО БЕДНИ" И ШЕ ПОВИШЪТ ЦЕНИТЕ ЗА СИЧИКИ ОСТАНАЛИ. ЧЕ И ЩЕ ОБИКАЛЯТ С РЕКЕТЬОРИ ПО ДОМОВЕТЕ. НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ - ЧЕСТИТО.

Е,махнете го това подобие на човек,самодоволен крадец нищо не е направил за да падне цената на тока. Изнасяме евтино ток от АЕЦ,а ние плащаме скъпо за Американските ТЕЦове и ВЕИта на олигарсите.Как няма да сме бедни,като правителството нехае и продължава да налива в тази яма КЕВР пари на халос.Няма друга такава държава ,където управляващите да мразят населението си.

Хъм за Американските тецове можеш ЛИЧНО ДА "БАГОДАРИШ" НА ИВАН КОСТОВ! А ако не го намериш можеш а благодариш на неговите роднини щото и те се обажиха от тая негов асделка тогава! За ВЕИ-тата първо може да се "БЛАГОДАРИШ" на европата после и на Станишев Царя родите им! Т.е. можем целокупно да "БЛАГОДАРИМ" на управниците! За това, че над 90% от нас плащат повече от 25% от доходите си за отопление и енергия като цяло!