Вложители в КТБ писаха поредно писмо до Иван Искров

Вложители написаха писмо до управителя на БНБ относно бъдещето на КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Вложители в КТБ писаха поредно писмо до Иван Искров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Използвайте законите на България, осъдете ги по българските закони длъжни са да ви върнат парите до 100 000 евро и то веднага срокът мина, ще спечелите делото. Изпотете ги с протести, направете животът им труден. Не слушайте тези дето ви съветват да се предадете, да мрете, да се откажете, да спрете да живеете, успехът и силата е във вашите ръце! Дерзайте и действайте!

закона има няколко уловки - изплащане на гарантираните влоговете започва/никои не казва кога завършва/ при обявяване на фалит.някои да е чул ктб да е обявила фалит?

Бях на очен доктор в частния му кабинет. Същият доктор оперира в държавна болница. За прегледа на очите ми взе 80 лева, не ми даде касова бележка. Просто си сложи парите в джоба. Масово лекарите на частна практика не дават фактури. Държавата търпи огромни загуби от подобни тарикати и подобните им в други сфери. Оттук и моята пенсия линее и скоро ще спре, - няма пари в бюджета. Но вие не се косете, вас това не ви засяга, вие сте вечни и пенсия няма да имате, нали?

Когато затвориха банката на власт беше БСП и имаше правителство. Значи те са отговорни за този сценарий и чакаха да дойде служебното правителство и да се измъкнат. Клоуна Искров по телевизията се спука да лъже.

Не се спори, че юначагите от БНБ нито могат, нито искат да работят. Не се спори, че държавата, чрез БНБ носи отговорност, за това, което се случва с КТБ. И - защо никой не прави постъпки за ангажиране отговорността на държавата и почтенните, трудолюбиви и компетентни управници /управител и членове на УС/ на БНБ? Защо - ти да видиш.

в България всеки се бори поединично,едни срещу банките,други срещу правителството,но никога заедно

е то вий герберастите сте си по принцип тъпи калинки, никой не очаква от вас мозъчна дейност.

Абе не разбрахте ли вече, че всичко е игра между бойко борисов и искров, с цел фалирането на банка, за да се изтъпани борисов на екрана, и да каже- ето бсп фалираха банката. Вероятно искров е получил доста солидна сумичка, за да се съгласи на такова нещо.

Замисъл за ГРАБЕЖ подозирам

Тоест до умрел писмо са писали...

Хора,не правете грешките на нашите пенсионери,че и ние като тях ще останем без спестявания.Хващайте автоматите и трепете подред!Не разбрахте ли,че тук се краде всичко и всеки?Вземете пример от циганите.Те не държат и 1лв. в българска банка,а спестяванията им са по белите държави.Къде ви е акъла да плащате данъци и да си държите влоговете в държава създадена единствено и само да се краде и лъже?На някой банкер ще му преместете .... с тези протести.Всъщност те вече са с нови имения в Монако и последното,което ще направят е да ви върнат парите.

..значи, цялата нация сега трябва да плаща сметката пак на БАШ КРАДЦИТЕ, така ли? Тя тая е съвсем за баламурници, ЕДИН ГЕПИ КРЕДИТИ, които не връща, а друг да ПЛАЩА сметката? Сметката ДА СЕ ПЛАТИ от БАНКОВИЯ НАДЗОР, КОЙТО ПРЕСТЪПНО Е БИЛ СЪУЧАСТНИК и Правителството на Орешарски, които ПРЕСТЪПНО СА ДАЛИ СЪГЛАСИЕ , за да се изпълни ТОЗИ "ВЕЛИК" СЦЕНАРИЙ !!! ТОВА ТРЯБВА ДА ИСКА НАРОДА и да протестира, ако не ГРАБВАЙТЕ багажа и вън от държавата на МАФИЯТА, нека да останат разбойниците сами и ще се избият помежду си...

Кави писма, какви дела! Все едно да искат, джихадистите от Идил, да преливат кръв на екзикутираните...Упровляващата клика, резна главата на банката, сега преливайте кръв....

Милите хорица не знаят че са прецакани и нямат никакъв шанс само си хабят нервите и ходят да ги пече слънцито пред БНБ. Повече от ясно е че нещата са загубени и че никой не му дреме за тях... как не го виждат. Нали ако им върнат всичките пари от държавния бюджет ще стане бунт, никой не му се рискува...

НА ДНЕШНА ДАТА ПРЕДИ ШЕСТ ГОДИНИ ГРЪМНАХА ДВЕТЕ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ - Леман Брадарс и Мерил Линч !! ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ЧУЖДИ ИНВЕСТИТОРИ КАТО НАШАТА БЪЛГАРСКА НАРОДНА БАНКА ИЗГОРЯХА ОТ КРИЗАТА ПРЕЗ 2008 ГОДИНА?? ЩЕ ОТГОВОРИ ЛИ ИСКРОВ КОЛКО ОТ 12 -те МИЛИАРДА АКТИВИ НА БНБ ИНВЕСТИРАНИ В ЧУЖДИ ЦЕННИ КНИГИ СА ТОКСИЧНИ !!!! ЩЕ КАЖЕ ЛИ ИСКРОВ ДАЛИ ТЕЗИ 12-т МИЛИАРДА ЕВРО ЦЕННИ КНИГИ СЕ ОСЧЕТОВОДЯВАТ ПО ТЯХНАТА ПАЗАРНА ИЛИ ПО ТЯХНАТА НОМИНАЛНА СТОЙНОСТ!!! ЕДВА ЛИ!! АКО КАЖЕ ИСТИНАТА ТЯ ЩЕ Е ТОЛКОВА СТРАШНА, ЧЕ ОЗНАЧАВА МОМЕНТАЛЕН ПЪЛЕН КОЛАПС НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ, ЕНЕРГЕТИКА И ДЪРЖАВА ЧИИТО РЕЗЕРВИ СЕ УПРАВЛЯВАТ И ИНВЕСТИРАТ ОТ БНБ ИСТИНАТА ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН!!

Когато в автомобила температурата на охл течност наближи 95-100 град/целз датчик включва вентилатора за охлаждане. Ако не включи двигателят гърми.Същото е при банката- когато пасивите наближат 80% от позитивите БНБ отнема лиценза на банката, разпродава активите и прилага закона. БНБ е отговорна! Дали не е затисната от външна сила да НЕ си изпълнява задълженията? Виновните на съд -толкова елементарно.

Който няма пари за такси и адвокат, тъй като са му в КТБ: 2.Мирни протести, гражданско неподчинение, блокади, вериги, нарушаване на спокойствието на политиците, всякакви мирни методи, за да не могат да оправдаят полицейско насилие над вас! Идват избори - разкажете играта на политиците!

Скъпи сънародници имали нещастието да са вложители в КТБ, за да си решите проблема: 1.Осъдете държавата, по закон са длъжни в определен срок да ви върнат парите до 100 000 евро. Затруднения - ще трябва да намерите пари за държавната такса и пари за адвокат, после ще си ги възстановите, няма как да не спечелите делото. 2.

БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ, ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПАРИТЕ СИ!! ИЗГЛЕДАЙТЕ ФИЛМЧЕТО "Вътрешна афера" И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ С КАКВИ ТОКСИЧНИ АКТИВИ ЗА НАД 12 МИЛИАРДА ЕВРО СЕ Е ЗАГРОБИЛА небългарската банка БНБ, КОЯТО ВМЕСТО ДА ПОДКРЕПЯ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО И БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В ЕДНА МЕЖДУНАРОДНА ЧУЖДА КРЕДИТНА ИНСТИТУЦИЯ!!! ОТГОВОРЕТЕ СИ НА ВЪПРОСА - може ли да е българска една банка на която активите служат за подпомагане чужди финансови институции, която е АКЦИОНЕР в МВФ и която е изцяло зависима от неговите решения и поведение!!

КЪДЕ БЯХТЕ МИНАЛАТА ГОДИНА, КОГАТО ПРОТЕСТИРАХМЕ СРЕЩУ КРАДЛИВАТА ШАЙКА НАРИЧАЩА СЕБЕ СИ ПРАВИТЕЛСТВО на ОРЕШАРСКИ ? СЕДЯХТЕ СИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА И СИ ВИКАХТЕ "ГЛЕ'Й ГИ ПА ТИЯ ЛУМПЕНИ..." НАЛИ ? СЕГА АЗ - ПРОТЕСТИРАЩИЯ СЕДЯ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА И ВИ СЕ ПРИСМИВАМ НА ГЛУПОСТА !

Уж българинът бил умен,ама май е много прост.Парите в КТБ отдавна ги няма, ама и тези във Фискалния рез също.Истинската следа водеща до истината е кой,кога нареди държаваните пари да се депозират в тази банка. Кражбата е подготвена от Межд слециалисти, а на клоуните е оставена задачата да протакат, да пеят приспивни песни и лъжат, а БГ да вярват. Фед депозитар не дава на Германия да си прибере около 1000 тона злато и шета германците като глупаци в различни зали с едно и също злато, че с България ли ще се церемонят. Америк Мишок Дянков заложи нещата, дръжте му опинците.

Нито лев от държавата не трябва да се ПОДАРЯВА на нази частна банка.Вложителите да не плачат пред държавната хазна за помощ.Когато тези вложители са получавали най- големите лихви защо са се скатавали????Га ядохте кюфтетата си мълчата нали???Моята частна фирма като фалира ,значил и че държавата трябва да ми поеме загубите???Риска си е за всеки.Виновни са и ръководителите на държавни структури наредили парите на тези учреждения да са в тази частна ,мафиотска банка.Съд за тези измамници....

Стига писахте писма хванете го и бой до спукване такива от такова отношение разбират ! Сутринта Каролев каза че Искров специално задържа отварянето на КТБ , тя мажеше веднага да продължи работа , но Искров с умишлена некомпетентност иска да я унищожи!

Поредната крупна кражба с помоща от държавата. Хора, побойте се поне от Бог!

искров е прав, шансът да заработи ктб е 0.1% . трябва фалит и изпл. на влогаве да 100х. евро, но сега няма пари трябват още 1.5млрд. от заем.затова се тупа топката с проверките.

Никакво оздравяване! Фалит. изплащане на гарантираните средства. После разпродажба на активите и изплащане на парите първо на Общините, после на държавните фирми , частните.... до където стигнат.

...и разпродажба на фирмите свързани с Цветан Василев - вивакоми, цифровизации и прочие...

Харчете, а не спестявайте. Пак ще ви окрадат. Боко 5 пъти каза като управляваше - Я, тия са спестили 35 милиарда, значи пари има, айде тока нагоре, заплати нъц и т.н.

Ай сега .. и на тебе Боко ти е виновен. По принцип който краде от държавата реве от него.

Мача свърши Народа пак е н-бан

ТРЯБВАТ НИ АЗИАТСКИТЕ ЗАКОНИ НЯМА ПРОШКА

ИСКРОВ В ЗАТВОРА

..та кой щчл да го вйара там?

Е,то бяха кражби 25 години,но този тушира всички!Не е възможно сам да е свършил всичко.Тръгнете по "ходовата линия" и ще откриете всички съучастници-да бъдат назовани поименно и да се изправят пред следствието!Възможно е някои да са "духнали",но повечето са тук-до стената!

"Дреме му на бай ви Иван! Трябва като в Китай- до стената и там - няма министър, няма милионер, няма председател на тва и онва!" P.S. Коментарът, макар и малко ексцентричен, кефи

Айде холам, сомо дето не ми е ясно защо клатикуреца искровия взема 30 бона заплатка като нищо от него не зависи и нищо не може да направи

Хубавите вратовръзки струват пари.

Будали! Ще си пишете писма до 2015 г. поне! На искров му е наредено да тупа топката колкото може по дълго! Момчето се справя засега добре и може и още един мандат като управител на бнб да изкара!

Само разни мафиотски фирми влагат пари в КТБ. Да си търсят парите от Цветтан Василев. Оня изтегли парите им, и изчеза в чужбина. А ако го утрепят, няма да сбъркат. Тоя е една от най- големите мутри в България и масов уббиец чрез другата си фирма Виввакком.

Ангарски коментира, че досега не са давани конкретни предложения за оздравяване на поставената под надзор банка, защото към момента БНБ не е оповестила какъв е резултатът от проверките на КТБ. Същият проблем стои и пред основните акционери, които не могат да разработят конкретно структурирано предложение, без да се знае точното състояние на банката. Те или трябва да бъдат пуснати да правят проверка, или да бъдат точно информирани. Досега не е ясно с колко трябва да се увеличи капиталът на КТБ, каза експертът.

вместо писмо един съдебен иск към искров!!! ,,кучето си лаи,керванът си върви,,!!!

НА УМРЕЛ ПИСМО...

САМО БУРКАНБАНК, без лихва, ама парите са си ТВОИ, 24 часа в денонощието. Друг е проблемът къде ще ги скриеш, НЕ под дюшека, ТЪРСИ СКРИШНО МЯСТО. Съветът е към тези с малки суми, да имат с какво си плащат сметките и да изхранват семействата си. Тези със сметки около 100000 евро не ги мислете, не са им единствените, а онези с по над 1000000 и пъти повече, хептен, нечестни пари са това.

и непременнпо в буркани, защото иначе плъховете и мишките ще ги опоскат

Съгласна съм! Стига с тези банки, и без друго лихвата си е грях. По една огнеупорна каса, здраво зазидана някъде в дома и с по-сложен код за достъп - за тези, които имат възможност да спестяват. Разбра се, че в нашата разбойническа държава банките са средство за ограбване на наивниците. Дано си вземем поука от горчивия опит на неколкостотин хиляди съграждани и всеки сам да се грижи за парите си.

Не сме съгласни ние- НЕВЛОЖИТЕЛИТЕ във мошеническата банка да плащаме на онези, които вземаха големите лихви!!!!!! ДА ВЪРНАТ ЛИХВИТЕ!!!!!!!!

Съгласни, несъгласни, ще плащаме всички за съжаление. Не разбирате ли това? Казусът е равен на трилър. Ограбена е държавата. Вложителите ще пият по една студена вода и ще преглътнат. Но цял народ ще плаща, и най-много тези, които дори не знаят какво е КТБ. На първо време ще вдигнат цената на тока, после цената здравеопазване, образование и т.н. Сега разбрахте ли?

Ще плащаме ако си траем като биволи.... Ако се вдигнем - ще се намерят виновните и в затвора, но от тово ги е страх......

Дреме му на бай ви Иван! Трябва като в Китай- до стената и там - няма министър, няма милионер, няма председател на тва и онва!

Само масово негласуване, ще снеме доверието от системата! Призивите, гласувайте, целят да узаконят всяко бъдещо беззаконие

еййй, най-после някой да каже нещо умно. мерси!

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ. Партиите и така са си добре. Не им бъркайте сметките.

Има държави в които лихвата е забранена а вложителите си плащат да им пазят парите в банката. Българите са прекалено алчни за да възприемат такава банкова система.

Това е в ислямски страни, тъй като религията забранява лихвите (не ми се навлиза в детайли, казвам го малко примитивно). Но не мислете, че религиозните канони не се заобикалят. То и у нас няма място за търговци в храма, а ма я се разходете по манастирите и около тях.

Каквото и решение да вземе, е труп... Жалко, ама се не наяде...

на такива им викат "алчен гъз" :)

Алоооо, а защо държавата/ тоест аз/ да Ви връща парите - га ядохте кебапчетата не "ривяхте", а сега ревете..... Имали сте, дали сте....сега лека нощ!!!

Държавата са управниците, депутатите, президентът, министрите и сие мафия. Ти си прост плебс, но ще плащаш, защото си търпял и си им плащал досега и така си ги направил по-силни и по-укрепени (властимащите).

са 7-те млн.крадци,кото я населяват,за щастие намаляват с много бързи темпове

70 години "комунистическа власт", 70 години КРАЖБИ. Най-грандиозната кражба е, НА НАШЕТО СМИСЛЕНО БЪДЕЩЕ. Открадването на КТБ, е финалният акорд на "Песен за парицата" на Петко Рачов Славейков. "... Други, виж ги, любородни, безкористни и свободни, за ученье предстояват и газети сочиняват - уж парите не обичат и за обща полза тичат; и то сичко, що са трудят, тебе в джобдже как да гудят. Други пишат и превеждат, гладки стихове нареждат, пишат смешни календари, трупат лъжи със товари, се за тебе, о парице, о всесилная царице!"

Утре на 11 трола за минусите им ПАРИЦИ ЖЪЛТИ (стотинки), кутевки червени или гущери зелени. Зависи на кого всеки трол, се отчита.

Искров е човек на ГЕРБ.С КТБ катурнаха комунистите и забравиха за народя....

И за разнообразие ще е депутат на ДПС. Ашколсун!

май беше обратно ! комунягите катурнаха герб и обраха ктб , и май не само нея !

какво сте се разпискали?? забравете тези пари!!! сега ги печатат шарени книзки а своите ги сменят за евро... а после знаете какво ви чака.,..

.........Вложители в КТБ писаха поредно писмо до Иван Искров........ ... "Ты - шайтан турецький, проклятого чорта брат и товарыщ и самого люциперя секретарь!"

Завършва с пожелания да ни цунеш отзад ( доколкото си спомням).

КТБ е се превръща в символ на беззаконието. С този скандал се очертаха страните- БНБ и ВКП срещу задкулисието и организираната престъпност. Нещо липсва и това са едни ама доста пари. И пак не е достатъчно. В България липсва оборота на малкия и средния бизнес, които ГЕРБ унищожиха. Ако те си бяха на мястото, никой нямаше да обръща внимание на КТБ.

България е символ на беззаконието.

в БГ има чудесни закони, но те не се спазват, т.е. в БГ е беззаконие. Жалко.

ако ГЕРБ беше там, където му го отреди народът - УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ, и нямаше лъжата Олигарски, нямаше да има и проблемът КАТЕБЕ