Иван Гешев: Живеем във време на политически организирана престъпност

Ако се спазваха Конституцията, законите и правилата на самия Висш съдебен съвет, той трябваше да спре процедурата за отстраняването на главния прокурор до окончателното решение на Конституционния съд, коментира бившия главен прокурор

Обратно в новината

Коментари - Иван Гешев: Живеем във време на политически организирана престъпност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.....те изработиха.....БУШОН, къде са ти папките сега.....нямаш думата.....каквото кажеш ще те съдят до дупка....

докато не успее някоя пиратка с хора от съдебната система и семействата им..така ще е

е, като го изритаха от софрата и му взеха парчето баница, . . . сега лае ама не се чува!

Тоя реве ли реве, че имало мафия. А кой трябва да и повдига обвинения? Прокуратурата! Кой управляваше прокуратурата? Гешев! Сега се оплакав, както е израза, кой ми сра в гащите. Оплаква се, че той не си е свършил работата!

както винаги - общи приказки за лека нощ. Бла, бла, бла...

Гешев,ти къде спа до сега? Каназирева се еше надрусала здраво и предупреди всички от трибуната на НС,като каза:"Не закачайте организираната престъпност,че ще стане страшно". Ти тогава какво не разбра?

Чак сега ли се сети че има ??

бе човек, ако имаш какво да казваш и да го докажеш, защо мълчиш! Как бихме могли да знаем, ние, хората, кой крив и кой прав? Казвай и да се свършва с тези мъчения в държавата, кой е крив - в затвора, кой прав - да управлява и да работи за тези, които са го избрали!

Га яди кифтета, не рева.

...и тоз е част от нея... Ние помним неговата роля в грабежът над КТБ, както и всичкото останало бездействие като главен обвинител.

Хайде стига общи прикази. Гешев трябна да говори с конкретни имена и за конкретни престъпления. Знае много, но май го е страх.

Питам се, къде живя и работи този човек досега!?

Ах, ти, мушмурок малък. Как прогледна за корупция като ти припари под лъжичката. Преди това всичко в очите ти беше розово, като ти изнасяше.

Ти до вчета ги ПАЗЕШЕ бе каун селски !! Нали те те направиха гл. Прокурор , за да им слугуваш - Какво се правиш че не знаеш !!!

Гешо не е съществувал преди освобождаването си , но сега се е преродил. Така го разбирам от прочетеното.

Хайде Гешев,стига празни лозунги. Това,което твърдиш,ние го знаем отдавна. След като започна да се пишеш за "борец за справедливост',кажи имена и защо ги смятяш за престъпници,но ти да това нямаш здрави гащи. Хората отдавна искаха да посочиш,кои са престъпниците и да ги вкараш в затвора,както правят в Италия,но ти им разпъваше чадър и чак когато те изритаха започна да квичиш,но пак не казваш нищо,защото си същия страхливец като твоя "господ" Бойко. Виж Любена Павлова има повече топки от вас взети заедно.

Ех , Иване Иване, кой те хване .... До сега това не го ли знаеше ? Ако го знаеше, а вярвам че си, сливи ли имаше в устата че мълча ? Вероятно на Боцко топките са ти били там, та затова не можа да говориш. Иначе голям кеф в резиденцията, охладителчето за вино винаги пълно, момичета на повикване и ред други екстри. Държава в държавата е тази институция "гла(д)вен проКУРор". В теб и ножа и хляба. Обаче не си научил урока, който с дявола (бай ХОЙ) тикви сади, от главата си ги троши. Ти си поредната ненужна пионка. Сигурен съм че си имал информация да закопаеш всички гербави , депесари и ред друга паплач, но едно не ти достигна , НЯМАШ ТОПКИ ! Трябват топки като кокосови орехи, а не като стафиди като твоите.

Не точно сливи ... и не само в устата ...

Я па я, коя била честната надка от нощния бар.

Този сега ли разбра в какво време живеем? Всеки ден се оплаква. Че малко повече достойнство де....

До "феята с бухалката" Президентът не забави указа си,поради две причи: Първатя беше,че почнаха да се чуват гласове,че ще бави указа нарочно и втората ако си спомняш Радев отказа на Гешев да издаде указ за назначаването му за главен прокурор и той му се закани,че като му свърши президентския мандат,ще почне да го преследва и това сега му стана като дюшеш и побърза да го освободи.

То ако се спазваха правилата и законите ти нямаше да имаш диплома за висше образование, но какво да се прави, такъв е живота.

Крадливи политици,а ти не беше ли един от тях и от крадливите магистрати от "Осемте джуджета"? Нали благодарение на тебе като "наблюдаващ" прокурор беше ограбена и фалирана банка КТБ?

До скоро и ти беше част от мафията. Слушаше и папкаше. Разврещя се, чак като ти ритнаха столчето. Ааааре нема нужда, специалиста по атентати с пръскачки и добре охладено вино, да ми се прави на жертва. Във всяка нормална държава, никога не би станал дори редови прокурор.

Г-н Гешев, ако бяхме 2019 г. щях шапка да ви сваля за това изказване, но вече сме 2023 (средата при това), и имахте достатъчно време на поста главен прокурор за дела а не само за думи.

Наистина трябваше да изчакат КС да се произнесе, поне Радев да не беше избързал толкова. Чакаме да видим развитието - то закончето е очевадно противоконституционно, но все пак КС трябва да се произнесе.

Е що си сам днеска, къде са другите агнешки главички? Парите май ... свършиха.

Гешка, не почвай да приказваш глупости….. га яде кифтетата ни рива, сега ривеш…..

Гешев се осъзна късно, Бойко ще се измъкне , Пеевски заема поста му, пълен цирк.

Гешев имитира съвест. Характерът на човека не се променя.

Ха, ДОБЪР ДЕН. Гешев се сети да говори истини от миналия век. Какъв е този фарс, който ни разиграват?

За първи път коментиращите тук са съгласни за нещо, а именно, че Гешев почна да реве, чак като го махнаха от масата. Преди си седеше на поста и се правеше, че всичко е наред, един политик няма арестуван по негово време, сега надигнал глас. Смешник.

Уникален гьонсурат! Три години стоеше здраво зад тази политическа мафия и не даваше косъм да падне от главата й, а сега изведнъж се изкарва по-праведен от Божия Син! Не го ли е срам! И ако иска да изкупи греховете си ВЕДНАГА да извади наяве голите факти за сговорите на мафията, тогава може и да му простим, може би...

Какво се оплаква сега Гешев, нали беше главен прокурор, какво направи за да промени "политически организираната престъпност"???

Докато беше част от нея, не му пречеше.

А ти къде беше ?! Това започна с твоето назначаване !!

Каскет,преди да се впишеш,като Главпрок,беше Зам.такъв,при Цацаров.Значи време доволно,за да понаправиш нещо с крадливите политици,боклука,мафията.Да,ама не.Вкара в Сливен,двете от Младост,факт.А само от 2014-та,нататък,що милиарди се окрадоха....то се вижда,по състоянието на Държавата.Ти,къде спа?!Или?

Ами да беше вкарал някой от тия крадливи политици за които говориш в затвора бе ! За идиоти ли ни имаш ???

"Иван Гешев: Живеем във време на политически организирана престъпност" , хаха!Нали ти им беше организатора до вчера....

Върховенството на закона в България, се вайка в чужда шпионска интернет платформа.

българите имаме трески за дялане... ама такива неща не прощаваме... ся да се правиш на един от НАС, а беше един от ТЯХ... сори пич... в канала на историята си вече... радвай се, че не държим сметка като други народи... прощаваме лесно, но не забравяме...

Когато имаше власт защо не се бори с тази престъпност а си мълча. Сега и да говориш никой няма да ти обърне внимание защото репутацията и нула. Ти стана един от тях.

Крадливи политици били подчинили ВСС .. а теб те избраха преди това да стане ли ... е че нали ти си главния прокурор и работата ти е да се бориш с крадливите политици ... а ся кажи кой от тези крадливи политици вкара дело в съда .... а що така тихо стана?

Тоя кой беше?

И не си мръднА пръста когато ножа беше у тебе, ся на къф се праиш?!?

Каскет, Нали щеше да споделяш, Интересните неща за магистратите? Кво стана?

избори за главен прокурор - разделение на властите - законодателна, изпълнителна, съдебна... а харчим пари за избори за церемониал майстор като президентите... спокойно могат да се назначават и избирата от НС, като председателя на същото...

се мара...