Иван Гешев: ВСС е нелигитимен да избере нов главен прокурор, но легитимен да ме отстрани?

Явното погазване на законите и правилата даже вече не се прикрива дори от елементарно приличие, заяви бившият главен прокурор

Обратно в новината

Коментари - Иван Гешев: ВСС е нелигитимен да избере нов главен прокурор, но легитимен да ме отстрани? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Геша се взе много на сериозно, клоун някакъв!

"...презрението към българския народ и чувството за безнаказаност ги кара да мислят, че хората не виждат или не ги интересува това. Или може би, защото смятат, че вече са възстановили тоталитарните времена" Добре бе, Гешка, прав си за това. Обаче я кажи ТИ ЛИЧНО какво направи, за да бориш корупцията, подигравката с народа и беззаконието? Колко ключови фигури на мафията и политиката прибра зад решетките? Нещо по повод суджук-гейт, Барселона-гейт, чекмедже-гейт, КТБ.... ? ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ДЪРЖАВАТА? ТИ! Иначе всеки знае да сочи с пръст и да твърди, че другите са такива и онакива.

Ванка, не ти беше чудно как ставаха тези неща, когато веше в тези среди, а? Сега се чудиш! Недей така, ти също участваше в това!

Той не само учавстваше, а бе водеща фигура! Без неговото участие - като чадър и бухалка; и безучастие тези безобразия нямаше да са възможни! И дори се подиграваше и иронизираше хората, които се възмущаваха от същите безобразия и престъпления. за които сега Гешев пламе, но едва сега!

Има нещо, което повечето “нормални” хора - тоест тези, които не са престъпници, крадци, мошеници, рекетьори,.., убийци - членове (настоящи и бивши) на организираната престъпност и мафията не разбират и много трудно могат да разберат, и това е напълно разбираемо, естествено и логично! Те нямат психиката и мисленето на престъпника и особено на рецидивиста! Организираната престъпност и мафията си има свои закони, структури, субординация и правила, които са паралелни и те съвпадат с тези на гражданите и държавата, които са регламентирани и останалите спазват! И йерархиите в мафията и организираната престъпност НЕ съвпадат! Когато мафията успее да назначи свое подставено лице или дори един от тях на висок пост и позиция в държавата и официалната власт, то никога не е на най-високата позиция в йерархията й - дори и да заема най-високата позиция в държавата!!! По принцип такива подставени лица във властта са БЕЗОТГОВОРНИ по презумция - без знамение, че могат да са с много качества и умения, и да са отговорни като хора и дори да имат желание да работят съвестно и за хората и държавата! По простота причина, че те са зависими от мафията, дори и тази зависимост да е само от един неин член!!! А щом ти не можеш да следващ своята идентична воля и решения, а нечии други, то реално ти не можеш - поне в България, и да носиш реално истинска отговорност за решенията си и последствията! И вижте какво се получава - когато “лайното удари вентилатора”, тоест когато станат ясни фрапиращи “грешки”, нарушения и дори престъпления на такова подставено лице, то влиза естествено в предварително отредената му роля на бушон! И тук идва сублимният момент за него - той трябва формално или понякога и реално да поеме някакво отговорност пред обществото и евентуално правораздаването, но трябва задължително да “пази” тези над него в структурата на мафията, представяйки и защитавайки своята фалшива от самото начало (назначението му на този пост от мафията) идентичност - срещу евентуални обещания от облаги (пост в някое посолство или другаде, пари, друга облаги) и избягване на наказателна отговорност! Затова е толкова критично, жизнено важно за мафията да е овладяла прокуратурата и съдебната система! Но тук има едно много голямо противоречие и повод за конфликт - щетите от престъпленията на това лица във властта са винаги много по-големи и огромни, в сравнение с това, с което той лично се е облагодетелствал и му се предлога, защото друг (мафиот) се е облагодетелствал основно от извършените нарушения и престъпления!!! Тоест, подставеното лице и да иска (а никой не иска!) не може да поеме и носи истинска реална отговорност за всичките щети, които е нанесъл с действия и бездействия, кражби, корупция, рекет,… И това много ясно проличава ако и когато бъдат осветени и публично разглеждани въпросните престъпления и щети! И тогава става това, на които сме свидетели и при драмата на Гешев (а след него и на Сарафов), между другото същото важи и за Борисов, Доган, Пеевски,…

ако е прав!?

Всеки от тези е прав, когато обвинява друг или други за престъпления! И всеки от тях притаява неговото участие или съпричастие (с действия и бездействие), когато са се извършвали, тоест казва част от истината - “истината, но не САМО истината и не ЦЯЛАТА истина!” Това се нарича МАНИПУЛАЦИЯ! Всеизвестно и, че най-добрата манипулация е онази, в която истината е 99 %, и се премълчава или подменя само едно нещо (факт, събитие, участие, свързаност, зависимост,..), което обаче точно обслужва интереса на субекта! И в случая на всички е ясно какво премълчава Гешев и защо! Той все пак бе главен прокурор - и обвинява негови довчерашни авери и “началници” в престъпления и мафия! Къде бе той през всичкото това време, сега ли прогледна и ги разбра? И тези отговори са всеизвестни!

станал монах. От снимката гледам на молитва го е ударил.

Скапан Каскет, ти, ВВС и всички около вас са корумпирани до мозъка на костите. Заради вас както и политици като Боко и Шиши живеем в такава кочина. Всичко трябва да постъпите в затвора за постоянно пребиваване.

каскета няма ли да спре да мучи

Някой да ти съчуства ако си бил съпричастен към беззааконието,което сега се стоварва и върху теб!

но никой не отговаря на ? уволнен от легитимен състав, но СЪЩИЯ състав нелегитимен да избере нов прокурор + избран с повече гласове, но уволнен с по-малко + изказа му /административен/ за Господ...това в кавичките е важно...заради което бе уволнен /за уронване на ...властта/ ВСИЧКО това не е незачитане, а НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА НА България

Ох леле па тая конституция кой не я погази :)))

каза и Георги Пирински в предаването на другия Георги...Влюбенов :), че вече ЯВНО се погазват законите, без да се страхуват от КАТ ! Пирински е човек с опит...в политиката

ПРАВ Е , за двойните стандарти ! Но ако Прокуратурата работеше за това за което е призвана през последните 33г всички досегашни политици или поне 98% щяха да са при бай Ставри и родината ни няма да е такъв бардак ! Помислете си само кои бяха главни и сега къде са ! Кога ще публикувате ШВЕЙЦАРСКИЯТ СПИСЪК , в него са заровени кучетата / парите / НИ

ВАРНЕТЕ МЕ КАТО ГЛАВЕН ПРОКОРОР, САМО ЗА МОГА ДА СПАСИЯ БАЛАГРИЯ

Иване, мина ти времето.

Този човек- Гешев е сътворил толкова болка и мъка на много, много хора и е създал тежка карма за себе си! Кармата е космически закон за причина и следствие и ВИНАГИ СЕ ВРЪЩА!

Дали наистина съществува ,,ПРОВИДЕНИЕТО,,Дали съдбите на невинни и лежали в арести и затвори се връщат като бумеранг.Бандитите всички изведнъж стават вярващи.Няма да се очудя ако и Гешев започне да дарява на калугерките.

Аз не съм вярващ (жена ми и изобщо жените в родата ни са, ние мъжете просто ги придружаваме в църквата по празници), но силно се надявам наистина да е така! Защото много изстрада българският народ през последния век, много мъка има(ше) по тази земя, където дерибеи грабеха, разграбваха и я продаваха и предаваха десетилетия!!

Значи едно е реалния Гешев, друго е митът "Гешев" който космати мутри размахват. Същото е и за Боко. Очевидно се оказа, че тия които 3 години ги храчат са по-лоши от тях и доста вредни за държавата. Гешев си позволи единствен да настъпи едрите олигарси иначе храчещите сега щяха да го хвалят. Бочко от напъдената след Костов, Симеон и станиШеф държава пак направи уважавана държава. Новите магарета обаче пак я напъдиха.

Гешев никога никого не е настъпил. Още по-малко някой олигарх. Гешев винаги е бил обслужващ персонал. Гешев обаче си повярва и се взе на сериозно. Гешев е НИКОЙ - един боклук, който никой няма да си спомня след 1 година.

“ Не случайно е имало поверието едно време, че пенсиониран полковник до две-три години се скапва, щото никой не му козирува, не му се връзва на ума, не го уважава а в къщи го третират както окупант третира местното население.” Има нещо много вярно - баща ми беше полковник, от Генералния Щаб на МНО (и преподавател в академията)… След като си заминах и преди да почине ми написа дълго и сърцераздирателно писмо, с което ми искаше прошка и ме молеше да не повтарям неговите грешки (дори от семейството ми се разплакаха когато детето ми го четеше). Защото не беше такъв човек - да признава грешки и да се извинява, ние с него никога не се разбирахме (но той знаеше, че винаги можеше да размита на мен и години наред аз и тях с майка ги издържах (и други близки) , а той бе много горд и никога не бе допускал такова нещо преди да се пенсионира…) (Каза ми насроя по телефона, че много добре съм направил, че съм заминал (след като години наред ми казваше, че съм сбъркал и ме питаше кога ще се върна…, ) и че в тази държава навсякъде е чудовищна корупция, курвалък и проституция, особено в управлението…а народът тегли и няма светлина… Години наред преди 1989 г. ми се сърдеше а дори не ми говореше:), че аз отказвах категорично да стана член на партията и му казвах да не ме занимава с глупостите и простотиите им и че един ден и комунистите ще паднат от власт (както дядо ми ми казваше още когато бях малък), а той не вярваше… Казваше ми, че съм бил неразумен и безотговорен към себе си и кариерата си, към семейството си!… После му бе неудобно и аз трябваше са давам - изпращам парите за издръжката им всеки месец на майка…А жената бучеше, защо само на тях помагах, та изпращах пари и на нейните…(и до ден днешен на тях) Години наред!

е казаното за мутрафоните ПП-ДБ: "- Явното погазване на законите и правилата даже вече не се прикрива дори от елементарно приличие. Може би, защото презрението към българския народ и чувството за безнаказаност ги кара да мислят, че хората не виждат или не ги интересува това. Или може би, защото смятат, че вече са възстановили тоталитарните времена", заявява Иван Гешев.

И точно те и САМО те ли са мутрите в България, бе бунак!

тия сегашните просто ни връщат в мутренските времена и това е проблема.

На Гешев явно сега много му се иска и той да се дистанцира от мафията и крупните й кражби, корупция и престъпления - ЕДВА СЕГА, и ТОЧНО СЕГА!!! - но нещо няма желание (да се бори наистина с нея, каквото точно години наред бе точно рацотата му) :) А истината е, че той, И той както доста други много искаше и напъваше да влезне в тази мафия и да й служи и обслужва, като и той намаже …? И успя, като се престара (“кражбата на века КТБ” с ДП като ако не 10, то като Държавни Предприятия а прочие откровени простотии) В един момент много силно се размириса - чак до Брюксел и Вашингтон (а в Москва си знаят), и мафията реши естествено да го покрие, като дори тактично му отправи “оферти, на които да не може да откаже” - посланик в Израел, Турция, политик в ГЕРБ! Но този тъпак и простак си беше вече много повярвал и взе, че отказа! Тогава “началникът” му много внимателно и любезно “му напомни” и подсети с един фойерверк кое и къде точно му е мястото и този вместо да постъпи поне веднъж като истински мъж и прокурор, взе че се насра от страх и започна да обикаля навън и да плаче де що може! “Сетила се Мара да се побара!” Прав бил - сега?!?!? Поредният Катарзис…

Не всичко е загубено за Гешев, последният му шанс е да арестува Путин и лично да го закара в Хага. Нали това обеща на "партньорите", дерзай камарад!

Този ми е доста противен, поради многото негови лакейски постъпки! НО! (едно ГОЛЯМО „НО“) Трябва да призная, че в конкретния случай е напълно прав! И съм почти сигурен, че никой друг не е писал от негово име във Facebook, за разлика от много актуални пишман „политици“! п.пис: За съжаление (негово) си заслужава съдбата, след като дълго слугува на по елементарен и по продажен от него!

Когато аз още от първия ден, когато мафията инсталира този за да зависти предния й избраник и негодник - Цацаров писах - и непрекъснато го повтарях и напомнях през годините - че този е абсолютно непригоден и мафията си го избра за нейна бухалка и чадър, почти всички или го славословехте, или не виждахте лъжите и безобразията му - години наред, а този дерибействаше и дори се гавреше (правеше се и той на луд като “началника” си Борисов). И сега изведнъж - той бил прав, и то точно и САМО сега! А е очевадно защо изведнъж “прогледна”!… Аз бих подкрепил негови ПЪЛНИ признания и покаяние - с извинения към хората - и истински решителни усилия да се бори с тази мафия, но този дори и не се прави на Катарзис, няма дори и знак за покаяние за ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, които прикриваше и учавстваше в тях години наред с действията и бездействията си! И някой да набляга, че заклет лъжец, мошеник и престъпник бил казал една очевадна за всички вече истина, когато той “не я е видял” години наред и много добре му изнасяше да не я вижда - е много тъпо и подценяване на интелекта на хората!

Гешев, бъди мъж и го преживей вече твоето отстраняване! Който те назначи, той те и уволни! Ти просто не разбра, че докато беше удобен, те държаха , обаче като стана неудобен, застрашените те свалиха! И как така чак накрая разбра, че Борисов е проблем? Нима не ти беше подсказвано многократно през всичките години, когато беше главен, кой и какъв е Борисов? Сами си си виновен Гешев, така че преживей го вече!

Уточнявам за ротата: Навсякъде по света мафиотите и политиците ги съдят трудно! Ако пък мафиотите са политици, още по трудно! Трябва подкрепа от някъде! Ама няма отникъде! Всички плюят Гешев а чакат резултати? Не става!

“ Ама няма отникъде! Всички плюят Гешев а чакат резултати? Не става!..” Уточнявам! Гешев бил прав СЕГА! Когато вече е никой и нищо не зависи от него! Я ме светни, обясни ми КОГА ДОСЕГА толкова години този БОКЛУК беше “пак прав”! Да ти уточня - той години бе не кой да е, а главният прокурор, “ръката на Господ”, “инструментът на Господ”, недосегаем и “абсолютно независим”, “радостта на народа” и прочие простотии на МАФИЯТА!!! Над него беше “само Господ”!!! И нали работеше много усърдно и успешно, и само за народа и срещу същата тази УЖ мафия?!? Е, как тогава още я има тази мафия? Защо не е там, където й е мястото и след обвинения, за които ТОЗИ “ТОЛКОВА УСЪРДЕН и УСПЕШЕН” главен прокурор е внесъл?!? Не, нека да перефразирам въпроса ти, за да го смелиш по-лесно - този внесе ри (и шайката му) ПОНЕ СРЕЩУ ЕДИН ОТ ТАЗИ МАФИЯ сносно обвинение в съда? Поне срещу един!!! Не, защото бе твърде зает да прикрива престъпленията им и да преследва онези, които изобличаваха и се бориха наистина с мафията! Така че скрий се някъде с твоите тъпи уточнения. Защото мога да ти го обясня и съвсем бавно и много подробно и напоително…за какво точно става дума с този пореден боклук и марионетка на боклуците и мафията. Ако ти е нужно!

Колкото и да ми е противен този човек и всички като него, трябва да призная, че в случая е прав.

Извинявай за неволното плагиатство, „Бат Васко“! Прочетох ти коментара след като постнах моя.

борисов го сложи, борисов го свали

С Пеевски и Доган! И с квотата и на БСП във ВСС!!!

Напълно легитимен въпрос! Чакаме отговор от Коалицията на ПОСОЛСТВОТО.

Забележете обаче колко дълбоко наистина е влязла мафията в цялата съдебна система - и дори в най-високите етажи на съда! Помните ли шефката на СГС Янева, която бе извършила куп престъления (подписвала на килограм незаконни СРС-та, разпределянето на делата на “неслучаен принцип”,…, тази дето бе “семейната приятелка” на Цецо Асансьора, с другата измислена съдийка Крънчева - от разговора на “двете каки”)??? А помните ли друг корумпиран човек на мафията - бивш също председател на СГС Светлин Михайлов?!? А помните ли боклуци като корумпирания “прокурор на ДПС” Роман Василев? А председателят на СГП Николай Кокинов?!? А бившият председател на Пловдивския окръжен съд и бивш главен прокурор на Пеевски и Борисов - Сотир Цацаров?!?! Особено голям боклук според мен се оказа и съдията, който осъди ефективно Иванчева и Петрова - мисля Ушев му бе заглавието! Тази отрепка не видя сготвянето на Иванчева, и очевадните доказателства, които се виждат и от Космоса! Впрочем само заради това нечовешко престъпление Гешев заслужава да изгние в затвора!!! И сега вижте и този : “ Георги Чолаков - новият властелин на съда Председателят на Върховния административен съд е реалният диригент на събитията в съдебната система, докато всички погледи са вперени в Иван Гешев”” Сега пък този се изцепи, че скорострелното освобождаване на Гешев (или назначението на Сарафов от прикриватурата) били законни и легитимни! Публично!!! И ако някой не разбира защо това е абсолютно недопустимо и грубо нарушение (според мен и престъпления), да поясня! Има заведен ИСК до … СЪДА, който този ръководи!!! Тоест - тепърва съдебен състав от съда, на който този е председател предстои да се запознае със слумая, доказателствата и да се произнесе официално! И чисто теоретично, но не само - и практически може да се окаже, че точно този може да е съдията и по този иск! И тогава?!?! Този ВЕЧЕ се е произнесъл, публично и категорично, без да чуе страните и да се разгледат както е по закон доказателствата и аргументите В СЪДА?!?! Аз разбирам някой друг до не разбира, но точно този така нагло и безпардонно да нарушава буквата и духа на закона?!?! Разбирате ли до къде е деградирала мафията страната и съдебната ни система!!! И отново да поясня - Кото много хора нямат елементарна правна култура! Изобщо не споря и коментирам кой е крив и кой прав, може този тъпак Чолаков да е абсолютно прав по конкретния казус, да е 1000 % убеден в това!!! ТОЙ НЯМА ПРАВО!!! Той няма право да предрешава изхода на делото ИЗВЪН и ПРЕДИ съдът ;МУ?!?!) да се произнесе! В СЪДЕБНАТА ЗАЛА!!! Разбирате ли колко наистина зле са нещата - това го прави ПОРЕДНИЯТ “висш магистрат”!!! Трагедия!!!

Логиката му е желязна, а нарушението на закона е потресаващо. Нямам пред вид золумите, които е правил Гешев, но държавата ни не е Гешев. Държавата ни е под робство от САЩ, които стимулират всяко беззаконие, което им носи някакви сегашни или бъдещи ползи. По примитивен начин. Сегашната коалиция е съставена по силата на лъжа и предателство. Тя и да иска, не може да направи нещо добро за страната ни и за народа ни. Тя носи мръсотия и ще я умножава. Бъларинът трябва да успее да понаучи природните и социалните закони, за да заживее по-добре. Българи, мръсотията ражда мръсотия. Кирил е посредствен посредник. Той това ще прави, каквот може да прави. Безскрупулен, безбожен, изпълнява интересите на тези, които плащат. НИКАКВО колебание не виждам във всяка пошлост, която предприема. Той е вече изроден, няма вътрешни устои на достоен човек. Разврата с колежката му е само един бегъл щрих на пошлостта, която носи със себе си. Ние имаме нужда от други политици. ЕС има нужда от друи политици. Трябва да спрем със САЩ и да почистим ЕС!

Цялата работа е, че това, че Гешев бе свален незаконно скорострелно по заповед ПАК на мафията, на Мутрите Борисов, Пеевски и тези зад тях - просто защото скандализира не само цяла България, но и Европа и света…, и се превърна от актив в пасив за мафията и искаха много бързо да го скрият - както направиха с много техни подставени лица досега (като психопатът Николай Филчев, който се представяше за “Плод и зеленчук” и изпратиха на майна си Райна в Казахстан напривер…).. Та това изобщо не променя фактът, че и самото НАЗНАЧЕНИЕ на този боклук, очевадно непригоден за този пост във всяко едно отношение (и точно затова избран от Борисов, Пеевски и Доган и библиотекарите..,) бе всъщност и неудачен, и незаконен! Избор реално и тогава нямаше! И затова акцентирам на капана, който тези, мафията непрекъснато залагат! Кото няма истинска справедливост, като няма правораздаване, години наред, какво да правят обикновените хора, които не са и те искат да са престъпници! А те трябва да преживяват, да издържат семейства в тази отвратштелна престъпна среда и уредба! И вариантите не са много. Единият - хващаш си шапката и заминаваш! Вторият - бориш се с тази мафия и страдаш, и ти и енентуално семейството ти! Третият - изкушаваш си и се присъединяваш към тея и на хранилката й! Четвъртият - правиш се, че не я забелязваш и на практика с времето ставаш като тея или маст от нея - тоест третия вариант! След достатъчно много години - България е малка държава - се натрупват ПРЕСТЪПЛЕНИЕ сред (и/или ЗАРАДИ! НЕЧИЕ ДРУГО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!), след ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - никое от тях реално несанкционирано и дори неадресирано… И в един момент когато “лайното удари вентилатора” всички започват да се чудят и тръшкат как 40 полицаи обслужват всеизвестен престъпник-рецидивист, как полицаи редовно екскортират и пазят престъпници, прикриват ги, помагат им да напуснат местопрестъплението, носят им стълби, заличават следи и кой от двама престъпници, които взаимно се обвиняват е правият?!? Ето това е България от 30, и особено през последните 15!години!

Ванко, ти ся ли се прайш на луд, или като те турнаха за Господ, айде нема нужда стриган, изпърдян си.

Дерзай, Гешев. Ще е много готино, когато осъдиш България за стотици хиляди.

Ако оценяваме балансирано Гешев,то истината е,че постигна значителни успехи в борбата с телефонните измамници! А са истина и думите му за ,,политическия боклук и измет,,! Така,че не може да не му благодарим за това. Е ,сигурно има и някои отрицателни черти, като всеки човек! Много ми харесваше и говорителката му Сийка Милева - красива БЪЛГАРКА !

Много тъпо ченге е Гешо, ама е прав, да му се не види и боклука.

Голям сеир ще е да го възстанови кс

От 30 години го повтарям и напомням - точно прокуратурата начело с главният прокурор и корумпираните и напълно зависими мижитурки от ВСС са челният отряд на мафията в България! Последният й и най-силен бастион! Заедно - разбира се - с останалите овладяни репресивни държавни органи - МВР, службите и следствието, КОНПИ… В държава, в която се откраднаха стотици милиарди и цари чудовищна корупция няма нито един заловен и осъден за корупция (ако не броим сготвената Иванчева с колежката й с подхвърлените точно от шайката на Гешев папи), а бандитите от КОНПИ дори не покриват с реално събраните папи издръжката си в такава огромна пералня, каквото е България от 30 години!!!

съда що го изпускате? Нали той съди? Ако няма осъдени, не са виновни само другите части от съдебната система, а и той.

Прав си, в следващ постинг ке се коригирам. (Но в интерес на истината все си мислех, може би защото така ви се щеше а се надявах, че съдът някак си е (бе) по-малко поразен, че той деградира СЛЕД прокуратурата и не толсова много) Може би защото така ми се искаше, да има поне някакво Искра надежда в това шибано и наведено мизерно корумпирано и слугинско кривораздаване…

Тоз още ли квичи? Не може се прежали. Деинсталиран си. Приеми го.

Имаше един френски филм - "От глупав по-глупав". Та Каскета му е и сценарист,и режисьор, и главен и второстепенен герой. Бяха го приобщили към хранилката, а то взе, че ритна лъжицата.Толкова е тъп, че не можа да разбере , че с неговите умствени и правни възможности НИКОГА не би станал главен прокурор, ако не го сложат силните хора. Когато случайни хора като него, застанат на неслучайно място - става мазало. Същото важи и за Сарафа, макар че той е още по-зле и това ще се види, и пловдивската еврейка и същата работа. Въобще и изобщо - винаги може да стане по-зле.

А, усети ли как е да си откъм не-божествения край бе, боклук герберастки? Не е готино вече да не можеш да стоиш над законите, подпрян от тлъстия гръб на тиквения ти Шеф, нали? Що не се сещаше за погазване на закони и правила докато държеше Иванчева с белезници осем часа в центъра на София, кретен?! Нямам търпение да ти свалят окончателно охраната и да се поразходиш по улиците, да ти покажа малко народна любов като те видя!

Герберастието, защо си мълчите бе? Нали пред очите ви махат най-великия главен прокурор на всички времена, който беше "подхванал мафията" и "Кювеши го подкрепила"? А кога ще се извините публично за обидите към Елена Йончева, след като тя очевидно се оказа права, герберасти?

Ей, Идиот! Къде беше последните 3 години? Тъпанар ! Прикриваше престъпниците! Боклук!!!

Гешев сега просто иска да се дистанцира от същата мафия, която много усърдно обслужващи и дерибействаше и пълнеше гушата на гърба на народа и жертвите им (му), иска да се оневини и да избегне наказателното преследване и заслуженото наказание, но дори няма поне малко доблест да се извини и признае вината си и да даде пълни показания, признания и доказателствата за престъпленията на тази МАФИЯ, ако наистина се разкайва и разграничава! Самият факт, че не го прави, а само се заканва и заплашва доказва, че просто търси начин да се договори с някой от босовете на мафията а да спаси кожата! Като политик и депутат с имунитет е добър и често използван от мафията вариант, както всички знаем…

Висса, Геши. От първия ден на назначаването ти народът се чудеше как да те махне. То не бяха протести, не бе чудо. Тогава Бойко промени закона специално за теб, за да може неквалифициран послушко да изпълнява заповедите му за политически чистки. И ти три години прави точно това. Не виждам от каква морална платформа в момента съблюдаваш правни правила, които ти сам най-безочливо нарушаваше през целия период на мандата си. И понеже си фен на поезията, както знаем, завършвам с една българска поговорка - каквото повикало, такова се обадило.

Зарежете го тоя… Гледахте ли предаването на Сашо Диков? Ако не сте - непременно го вижте! В него Диков прави интервю с онази мутреса - бившата жена на рецидивиста Петьо Еврото, чиято мафия години наред е оперирала в съда и прокуратурата и при нея на хранилка са били съдии и прокурори, дори и висши магистрати!!! Някои дори са били на … МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА - по 10,000 лева на месец като една висша съдийка, от ВСС?!?!? Та тази Любена директно разказва за Сарафов, че той не бил на заплата при отрепката-мафиот Петьо Еврото, ТОЙ БИЛ НЕГОВ СЪДРУЖНИК!?! И тя свидетелства как Сарафов е получавал крупни суми - по 100,000 или по 200,000 от Петьо Еврото!!!!!!! И как Сарафов и Любена са ходили да си избират къщи в “Делта Хилс”!!! Да оставим настрана какво представлява самата тази Рюцена - щом е бира съпруга но този боклук и рецидивист и доколко може да й се вярва (само на нея). Но тя съобщава и свидетелства за престъпления и престъпни връзки на Сарафов и други магистрати, КОИТО СА МНОГО РЕСНО, елементарно проверими!!! Има достатъчно снимки (и показания! да потвърдят. че тя е присъствала на срещите на тия, не е никакъв проблем да се удостоверят и закупените от нея и Сарафов (на името на накой негов близък, разбира се, като къщата му в Испания, която се води на майка му, апартаментите на името на сина му, скъпият апартамент над милион долара в Дубай на името на сестра му, другите му имоти, скъпи коли, банкови сметки и стандарт на живот - и да се сравнят със законните му (им) доходи и източници! И точно този Борисов и Пеевски инсталираха на поста на предните им назначения - Гешев и Цацаров!!!

ВСС е нищо друго освен ОПГ ръководено дистанционно от новия главен прокурор Пепи Еврото. Това е потънала в корупция и зависимости структура, която трябва незабавно да се разформирова и насочи накуп към покоите на бай Ставри. Анатема!

Нещо подобно на начина, по който осъди кметиците...карма....

Кметицата я хванаха на калъп с пачките!

Е Гешев, така е в политическата съдебна и правораздавателна система. Прав си - Нелигитимен ВСС те сваля, защото легитимно са се разбрали да си пазят имунитетите, Нелигитимното ВСС избира заместника ти Сарафов и почва търчане като обезумяла банда каубои, изживяване на катарзис в редиците на ВСС, става Легитимен и избира нов Главен Прокурор. Кабинет редачите, коалицийка нагаждачите, юридически Скопеняците, мутраген приватизаторите - ППДБ + ГЕРБ-СДС + ДПС стой та гледай е работата. Прокопи се чуди кой как да купи за да стане правилния човек баш прокурор на БГР-то. Бойко, Пеевски, Доган скърцат със зъби и на Прокопи Соросоидни му е трудно - кинтите са важни, кинтите.

Гешев, чаоче

Гешев от дълго време още като главен прокурор, назначен от Борисов чрез същите нефелници и послушници от този същия ВСС, за който едва сега се сети и плаче, че бил нелегитимен, бе упрекван и обвиняван, че прави недопустими (и просташки), вкл. политически изказвания и че имал и политически амбиции и на мен в началото това ми се струваше много несериозно и дори абсурдно - знаейки го колко е зависим и прост, и послушен и правещ се на ред (той дори се обръщаше към Мутрата Борисов с “Началник”!) но след това се размислих, че всъщност точно тези “качества” всъщност търси мафията когато лансира поредните си капии на високи позиции в държавата. И сега, по повод на може би най-невинното от неговите простъпки, нарушения и престъпления в което го обвинява довчерашният му много близък съучастник в престъпленията на тази ОПГ - прокуратурата, а именно, че използвал бившата вила на МС и настояща на прокуратурата в Боровец като своя собствена и като гледам как е поредният, който иска с популизъм а показен псевдопатриотизъм май наистина и той да се намести в политиката, се сещам за нещо. Сарафов обвинява Гешев, че е злоупотребил с властта си и бил използвал въпросната вила като негова собствена (аз съм бил в нея преди години и тя наистина е много хубава и на прекрасно място и въздух, но тогава бе на Министерски съвет) И че Гешев похарчил и там над 750,000 лева НАШИ пари! (От бюджета!) Преди година-две имаше и друг подобен скандал с Гешев - Борисов му бе разрешил Гешев да заеме една от къщите на пранителството в Бояна и този и там бе направил ремонт и подобрения, и закупил оборудване за стотици хиляди лева от бюджета - вкл. прословутия мултифункционален охладител за вино за 3-4,000 лева! И това на фона на липсата на медицински хеликоптер, на детска болница в България, на факта, че всяка седмица научаваме как някое българско дете или човек търси и събира папи - 50,000 или 100,000 лева за животоспасяваща операция и трансплантация!!! И този има наглостта - вместо като не е в затвора, където му (им) е мястото, вместо да се скрие в дън земя да продължава да се изтъпанчва пред хората и да иска тяхното доверие и подкрепа за борба срещу същата мафия, която точно го издигна и той много усърдно пазеше и обслужваше!!!

И да ревеш ,и да не ревеш : сготвиха те и си аут !!! И то от тези на които слугуваше!!!! Тъпанар!!!

Бахти досадната конска муха!

Забелязвате ли в какъв омагьосан кръг непрекъснато се върти българинът? Или по-точно - в какъв омагьосан кръг мафията и управленията Й въртят хората в България! Непрекъснато да пробутват безмисленото по същество дилема да избират между голям престъпник и мошеник и … още по-голям! И така да подменят дневния ред и реалните проблеми на обществото! Представяйки сблъсъкът на едни престъпници или престъпни групи с други такива като междуличностни конфликти и противоречия, които УЖ били породени от чисто патриотични и професионални (законови) подбуди и интереси! И този пошъл филм ни го прожектират перманентно и непрекъснато и много хора все още му се връзват, взимайки страната на едните от престъпниците срещу другите! Това е резултатът на 30 години пълно беззаконие, чудовищни кражби и корупция в овладяната от мафията провалена държава!