Иван Гешев: Тази реформа цели съдебната власт да изпълнява поръчки, както може би МВР, примерно

"Магистрати могат да бъдат оставени пред избора, който имат някои в изпълнителната власт - да нарушат евентуално закона или да останат без работа", предупреди главният прокурор

Обратно в новината

Коментари - Иван Гешев: Тази реформа цели съдебната власт да изпълнява поръчки, както може би МВР, примерно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бой по кухите жълтопаветни канчета и комплексираните психопедалокомунисти

.

че то в момента работите само по поръчка.

Не разбра ли, че запорираха копейките. Сега се пенявиш безплатно.

Близките на убитите и гражданите чакаме да чуем защо Семерджиев с десетки нарушения, дела и престъпления е на свобода, защо полицията и прокуратурата не са свършили работата и този да е в ареста, или затвора отдавна, а Ясен Тодоров ни говори колко добра били свършили, като го заловили. Само че той е бил в ръцете им преди три седмици пак след тежки нарушения и ТЕ са го пуснали и носят солидарна отговорност за убийството на двете жени. Говорим за две невинни жертви на същата система-убиец изградена от същият Гешев и неговите господари – Борисов, Пеевски и Цацаров. Благодарение на тази система мутри, като Семерджиев, като сина на пернишкия прокурор, като ценкочоковци и всякакви самозабравили се отрепки вилнеят с години и са недосегаеми.

Смъртно наказание за Гешев НЕЗАБАВНО!

Истината е, че убиеца Семерджиев и подобни нему не може да съществуват без закрилата и чадъра на тази прогнила система. Тя ги произвежда. Тя ги отглежда, угоява и развъжда. Точно този Ясен Тодоров и хора, като Гешев, Цацаров и техните шпицкоманди, които десетилетия наред не виждат умишлено брутални престъпления, които са назначени от мафията с тази цел носят отговорност за липсата на справедливост. Когато мафията владее държавата мутрите вилнеят.

Клиповете на Борисов – мутрата от джипката, който се движи по забранените участъци на магистралите в строеж, който спи с пистолет до главата и чекмеджетата пълни с пачки и кюлчета и който по телефона заповядва да се размаже физиономията на този, или онзи е първообраза на Семерджиев. Убиеца Семерджиев е дребен клонинг на Борисов и подобни нему. И както за всички схеми на Борисов прокуратурата никога не видя данни за извършени престъпления, така и за Семерджиев и много други е сляпа и глуха и те газят, убиват и крадат необезпокоявано.

е спрял е по средата - поръчки не на моите господари...

Избори идат и пак за Борисов само ще говорим че друго не може да измислим май а?

А до сега поръчки нямаше, нали? Просто поръчителите се сменят.

Най големите бандити. Нищо не променихте за годините в закона

Извинявайте, г-н Тодоров, когато гледах първите кадри на катастрофата, Ви "взех" за бащата на извършите;я Семерджиев и си помислих, че "крушата не пада по далече от дървото.....извинявай !

Егати майтапа! Тази реформа била целяла съдебната власт да изпълнява поръчки, каза изпълнителят на поръчки в съдебната власт!

"Прокуратурата: Рашков разпространява неверни твърдения за тежката катастрофа в София" Да беше само това от многоклозетния...

Преди реформите в съдебната власт, трябва да се направят решителни промени в Наказателното право. Какво значи да заловиш убиеца когато спи, да го чакаш да си вика адвокат, да пие допълнително течности и едва когато той реши да тръгне към ареста. Това са калпави закони. Оставяме настрани факта, че множеството прокурори и съдии са с прегоряла съвест, които преследват буквата на закона, но когато той е калпав, се създава огромното чувство за несправедливост.

Гешко както винаги спи и само неговата си кожа варди.. но и той е на каишката от козяк... Гешко момче мило насраха се да купуват и продават депутати, незаконно гонене на дипломати, а ти спиш...

"Семерджиев е трябвало да бъде арестуван още на 11 юни от 7-мо РПУ" После прокуратурата ви виновна.

"Семерджиев е трябвало да бъде арестуван още на 11 юни от 7-мо РПУ" После прокуратурата ви виновна.

Прокуратурата е прекратила две дела срещу Семерджиев още през 2013 г.

ние нямаме съвест ,но г-н гл.прокурор се сети,че той има !

Гешев, прокурора не е магистрат ! Време ти е да си ходиш....

Ти до сега не изпълняваше поръчките на шайката нали ?

Абсолютно прав си Гешев.Лумпените разбират съдебната реформа със смяната на един прокурор с друг(наш човек),затова не се давай на тези простаци!С теб сме.

Съдебната власт буквално преяде с овластяване, окопа се здраво, издигна обръчи от законови прегради и стана тлъста, нагла, арогантна и...недосегаема! Дали ще бъде Гешев или следващ някакъв, не се ли промени модела, не се ли изчистят "авгиевите обори" - нищо няма да се случи. Колкото до сегашните представители на съдебната власт, голяма част от тях директно има основание да заемат местата за лишаване от свобода. Рано или късно, историята го е показала, това се е случвало. Ще се случи и сега!

Гешев, какво стана с катастрофата с Президента? Какво пак не казвате? Прозрачност, ама нанай се!

Нормално е да е виновна след като при 50 официални груби нарушения не се е самосезирала и не е повдигнала обвинение.

за една изпълнена "поръчка" на "шайката" ?

се събудиха

Прокуратурата някога си бе към МВР. Гешев да не се отличава от това което каза? Е с ковид идиотизма постигнаха поне 68 хиляди повече починали в България за 2 години (април 2020-март 2022). И където по статистика за смъртност от ковида, сме в най-добрият случай с второто най-скапано здравеопазване на Земята. Разни дето не знаят що е то ваксина по Африка, са пъти по-добре от нас. Ааа измрели към 70 хиляди, няма проблем за (полит)прокуратурата. И още що изпуснати престъпления. Московски дори си утрепа сина с моторна шейна, но за прокуратурата липсват членовете от НК за причиняване на смърт по непредпазливост. Дори да си избереш нещо като екология, там ще откриеш няколко неща които пропуснаха. Като отровени 29 крави на Марица - имаше и за риби. Залят Перник от шламохранилище. Изпускани фекални води в морето при Варна. И какво ли още не. И какво прави (полит)прокуратурата? Престъпно бездейства! Явно това е нейната функция според Гешев.

Такива като този се появяват в костюм по телевизията, няма да има надежда за България

Гешев, то държавното обвинение е овладяно, борбата е да се освободи и да започне да работи като прокуратура, а не като ОПГ в полза на главорезите. Хората често се сърдят я на полицията, я на съда, но истината е че полицая прави това, което разпореди прокурора, а те често са напълно неграмотни поставени там незнайно от кого. И когато прокурора от назнание или умишлено заведе делото по неправилен член - съда няма избор освен да оневини подсъдимия. Хитрично, нали Гешев?

магистрат е.

тогава ?

Те за това прокурорите като ходят в европейските институции се правят, че не се прокурори. Защо ги е срам да се представят като такива? Защото не вършат никаква работа и ги е срам от главпрока Гешев

Основанията за освобождаване на гл.прокурор са СЪМНЕНИЯ за извършени нарушения…..БЛА,БЛА. Демек никакви.

В записите казват на Борисов - "Вие си го избрахте" Тогава беше Цацарката, прокурора на Борисов, който домъкна сегашното протеже на ДПС Гешев

Каскета е Адвокат на Мафията. Шеф на Прокуратурата, завършил "право" в милиционерската школа в Симеоново. Срам за България.

По-послушен главен прокурор от теб трудно ще се намери.Всички чухме как на тиквата от Банкя викаш "шефе".

Тролите са индивиди с психиатрични отклонения. Да им пожелаем бърза и пълна полова импотентност

Прекрати делото на Пеевски.

Нали благодарение на такива като Гешев няма правосъдие в България.А сега най-безочливо говори ,че ако го махнат и закоността в България няма да я има.Ами да няма да има кой да пази неговите хора!

Кьовеши добре показа кой какъв е в БГ. Дори го каза - На срещите с Гешко е само, защото протокола го изисква. Цял свят се опитва да помогне на едно загубено племе, чиито гени са увредени по времето на 500 годишно робство. Племе от роби. Казват ви открито, че сте избрали мутри да ви управляват 12 години. И пак не разбирате в каква кочина живеете.

Шилo

НИКОГА не трябва да се допуска милиционери, завършили в Симеоново, да бъдат нещо повече от най-обикновени адвокати. Даже и това им е много. Тъпи, нагли, празноглави милиционери!

Прокурора на НАЙ-Корумпираната държава в ЕС, по корупция след някой Африкански държави - там е по малка дори. Същия без дело за безчинствата на Политици и Общинари за целия този преход свързан с кражби на нашата родина и нашите пари има наглост да твърди, че видиш ли без него ще е по-зле. Ти си лицето на Корупцията . ОСТАВКА ГЕШЕВ!

Гешеф ,България е на първо място по корупция в Европа!Каква е ролята на прокуратурата,която оглавяваш?!?

Това на снимката да не е Мата Хари?

Поръчковият прокурор Гешев дава мнение! "Крадеца вика, дръжте крадеца"!

Гешев започна да става симпатичен на фона на министър Йорданова. И на плъшоците, които стоят зад нея - Хр. Иванов, Гнома и харвардските измамници. Рейтингът на Гешев расте, а на опонентите му се струва.

Расте ти мозъчната дистрофия :)))