Иван Гешев пред Dir.bg: Извън патриотичните димки ПП и ДБ предлагат политическо овладяване на прокуратурата

"На първо място ще предложа пълно премахване на квотата на Народното събрание във ВСС, имаме амбиция да прераснем в голям консервативен, патриотичен и в същото време проевропейски проект", заявява бившият главен прокурор и настоящ лидер на движение "Справедливост за България"

Обратно в новината

Коментари - Иван Гешев пред Dir.bg: Извън патриотичните димки ПП и ДБ предлагат политическо овладяване на прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям мъжага е,повече такива като него трябват в тая държава.Опитаха се да го сломят,но той не се даде.Мъж и лидер.

Пак несвързани дрънканици, по зависима прокуратура от политиците, като беше по негово време, няма как да има. Превръща се в комична фигура с неговите бля бля.

Ако Гешев престане да хейтва властта и Борисов, ако даде алтернатива на това управление, може и някой да го чуе. На хората им омръзна да избират "спасители", които с омраза и обвинения по власт имащите, се надяват, да се доберат до властта. При това, мишената на кандидат политика Гешев, е само прокуратурата, сякаш, в държавата няма и други проблеми.

Само за сведение......!!!! Държавна Агенция "Национална Сигурност" САД "ФИНАНСОВО РАЗУЗНАВАНЕ" Рег.N:ФР-10-7326 04.11.2015 До Върховна Касационна Прокуратура Г-н Сарафов, Уведомявам Ви, че след проведено разследване от ДАНС и изискани финансови документи чрез механизмите на международното сътрудничество за банкови операции,е установено че лицето Иван Стоименов Гешев е съдържател на безименни и номерирани банкови сметки,конкретно в Конфедерация Швейцария и Кралство Монако. Към 27.10.2015г. в сметките са 4 247 578,75 CHF(швейцарски франка).И така,да повторя-четири милиона двеста четиридесет и седем хиляди,петстотин седемдест и осем швейцарски франка!!! Лицето има достъп чрез електронно устройство-мобилен терминал с интернет свързаност,чрез която осъществява банкови транзакции. Финансовите активи са постъпили в сметките на г-н гешев от частни и юридически лица,предимно от сметки в Кралство Лихтенщайн,Република България и Руската Федерация, в различни траншове,43 на брой,в размери от 99 328,19 CHF(швейц.франка) до 473 842,74 CHF(швейц.франка),през отчетеният период от откриването на сметките на 01.Януари 2010 до 23.Октомври 2015г. Резултатите от оперативните мероприятия и протоколите от СРС са приложени,общо 78(седемдесет и осем)страници. П.С...доста е спестил от боза и закуски "инструмента" на Господ,но най вече от споразуменията с бандитите!!! А с колко ли са набъбнали сметките на каскета от 2015г. досега?!!! Имам чувство че каскета май е намагнитен...!!!! ..и това че едно прасе(и.г) е ухапало друго прасе(б.б),не променя нищо в кочината..!! ЛУСТРАЦИЯ му е майката,вижте къде е Румъния след лустрацията!!!! Досега от гешев чухме и видяхме всичко: театър, нарцисизъм, непукизъм, цинизъм, бруталност, лицемерие, епичност, трагичност, клоунада, обещания, закани, груб хумор, надменност, елементаризъм, наглост, неадекватност, липса на възпитание, ехидност, самохвалство, патетика, патологичен кариеризъм, неграмотност, нетактичност,отмъстителнос,коварство...и щял политически проект да прави....!!!

гешо пиратката е гнусен мерзавец...пфу!!!

Къде беше когато беше на власт

Да го напиш за четвърти път, защото дирци упорито трият Гешев се опитва индиректно да ни каже, че прокуратурата досега не е била под политическо и мафиотско влияние ли? Но защо ги разграничавам, като са едно и също. И децата в детската градина знаят, че държавните институции от най-дребния чиновник до най-влиятелния в държавата са корумпирани. Няма ниво в държавната администрация, което да не е прогнило и което да не мирише на плесен. Прост факт - няма вкаран зад решетиките за корупция управник. Няма вкаран зад решетките мафиот или член на организирана престъпна група. Гешев най-добре да си замълчи, защото само гневи хората още повече. Отдавна трябваше някой да му е видял сметката.

Геш, взе си петте пари дет ти даде Боката, ходи си вече, продавай домати, хвани се сервитьор, работи на бензиностанция, по ще ти отива, отколкото само да обикаляш и да хленчиш. Не си за прокурор, ясно е

Иванчооо, не станахте ли много правещите партии на гърба на Борисов??? Нямаш ли нещо свое?

Ееейййй путьо още ли си жив?не те ли е срам да се показваш гнийдо долна

Като умреш ще ми е много яко.

Ако тури Каскета като стар шпионин може и някой да му повярва

Нали слушахте записите на ПП за овладяване на структурите? Това е

goose

Ама естествено, това, че някой ще търси отговорност на Гешеффтурата за действията ѝ е политическо овладяване :) И аз искам да бачкам като тях, всичко на мое усмотрение и никой да не може да ми каже копче за това, че не ми се бачка :)

другите крадливи боклуци словоблудства и ни обяснява истини за прокуратурата,която той съвсем до скоро управляваше в пълен синхрон с шайката. Безумно нагли парчета като този екземпляр са директно за китайски стадион.

Казах ви да не се срещат със Чайки а с Гларуси Ама кой да слуша

Човек, който има пълната власт в продължение на 3 години да защити интереса на държавата и не го направи, е нищожество. Разпозналите се да не се сърдат. Грешният избор е личен избор.

Не само димките от ПП-ДБ се домогват до овладяване на прокуратурата г-н Гешев! И мутроидите на Боко- цялата им парламентарна група..яко са бъркали в народната каца с мед, и Пеевскиафераите КТБ,Росенец, и ...ШУМКАРИТЕ от БСП- ТЕхноимпексовите,фалити на 17 банки... Но голямата ти грешка Гешев бе,че ти им се предовери че ще ти пазят ГЪРБА- тези от ГЕРБ и ДПС,а те взеха че...своевременно ти биха шута!!! Само с една Иванчева ти е актива!!! Затова ПОЧЕАЙ ДА ИЗНАСЯШ ПРЕД НАРОДА- С ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ ВСИЧКО,КОЕТО ЗНАЕШ!!! Там ти е спасението!!

Но това се случва благодарение на типове като тебе.

СИМЕОНОВО ФОРЕВАР

1 Гешев юрист ли е 2 Гешев завършил ли е право

Журналистите сте виновни, че давате трибуна на такива плъхове

Продажна паплач.Джипа на плажа бил с чуждестранен номер.Ами наш е-украински

Колкото Цветан Цветанов е юрист толкова и тоя

1Кога Гешев е станал юрист 2кога е учил право 10 семестъра 3кога е държал държавни изпити 4кога е бил на стаж 5 кога е държал практико теоретичен изпит

е полуидиот само когато е с каскет. Махне ли го, автоматически се превръща в Топ Идиот!

Гешев е радост! :)

Тоя нали беше "инструмента на Бог"?Що стана, бре, БЕШЕФ??А солташака ти, Ясенчо, кога ще ти пристане в партийката?

Този е бил на бог апендисита...

Само Иван Гешев може да спаси Балгариа!!!!

Като си нямаш друго си имаш амбиция.

боклук, който беше овладял държавата и се беше обявил за бог, сега най-просташки и нахално твърди, че някой друг искал да овладее прокуратурата. Ама, ние знам че този друг се казва Пепи Еврото.

Въздух под налягана с пробит вентил.

Поредния нагъл и безочлив спасител...

страхливецооооооо

Ако бе още главен прокурор съм абсолютно сигурен че другаря гешев никога не би допуснал политическо овласяване на прокуратурата. Защото при него то може да е само клептократично. PS. Моля тъпунгерите да проверят в Google какво означава клептокрация и да не ми слагат минуси защото си мислят че това е някакъв вид пица.

Абе от медиите докога ще ни го лансирате тоя фашист бе? Открит последовател на генерал Франциско Франко, той не се свени вече публично да проповядва идеи подобни на испанския диктатор!

Всъщност Франко е спасил Испания и от Сталин, и от Хитлер, и я превърнал в развита държава.

Уж щеше да вади големи компромати... Нищо, въздух под налягане

Гешев, не ставаш! Даже Медената Питка те направи сам да си говориш...

След Цветан Цветанов, това е втората най-голяма смешка в българската политика. Явно има някаква карма най-големите послушковци на Борисов да обръщат палачинката най-рязко. Политизиране на прокуратурата - ми ти Гешев си символ най-наглото и безцеремонно политизиране на прокуратурата. А какво да кажа за името на новата ти формация - няма да гласувам за никой с някакво положително название в името. Първо да си измислят уравновесени и Ена и после да влизат в политиката. Писма ми от вълци предрешени като агнета.

Този е втория появил се или по прояви смешник

Това с независимата прокуратура и вкрването и в съдебната власт е пълна глупост. Обвинението е нормално да е разделено от съда - имаме обвинение, защита и съд, който решава правотата на исканията. По тази куца логика следва и МВР да е независимо и здравеопазването и образованието и НАП и икономическото министерство, защото всички могат да бъдат използвани срещу политически опоненти .... пълни глупости да чешат самочувствието на неграмнотни трактористи, успяли някакси да хваната шлифера на съдбата за да ги издърпа до по-вискоите етажи.

Гешев, кой сложи бомбата?

Ти си просто едно лайно, което изсраха в кенефа и пуснаха водата. Просто потъни в канала и изчеззни. Никой не иска да ти гледа тъпата физиономия, червей. Оттегляй се с това, което вече си се оял, нагла лакома $№@€@№.

Прокуратурата е създадена от ДпС, за да служи на ДпС и на Кремъл! Всеки опит това да се промени е нациска соросоитштина и реален нацизъм! Който е за ровя иска войната в Украйна да дойде и при нас!

Този нискочел милиционер който обслужваше мафията на неграмонтния крадлив парапитек Боци и мулташко сарайните ДС курви а накря си и соросоидните педали измамници от подмянат трябваше вече да е настанен при Бай Стави до живот заедно с цялата изброена кохорта боклуци

Селски комуноид,при бай ви Ставри сме запазили места за цялата пета колона но не се блъскайте,има места за всички ви мръсни предатели!

но си компрометиран пазителю на тикви и прасета!

ние сме си електорален боклук ..никой не ни е виновен

шменти капели, Ванка

неовладян ли ? Някой друг да ги говори тези неща би имало смисъл. Кой казваше на тиквата ,шефе?

Нещо не разбирам. Досега прокуратурата не беше политически зависима ли? Защо си отиде този "младеж" тогава? Проблема не е в зависимостта а в начина на прилагане на това влияние. Технологията сама по себеси не е зла, но може да е страшна съобразно това кой и как я използва. Няма проблем със зависимостта - има проблем с хората в тази държава ... и този е (беше) един от тези проблеми.

ЗАВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ МУЛЕТО НА МУТРАТА БОЙКО, КАКЪВ ОРБАН СЪНУВАШ. ТИ СИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП КОЙТО ЗАПОЧВА ДА ВОНИ.

Тоз пък.. Ванко Бомбата...

Много ще се радвам, ако Гешев наистина стане българският Орбан - имаме въпиюща нужда от такъв лидер. И ГЕРБ, и ПП са не политически боклук, ами отрова, която отдавна трябваше да бъде разкарана. За местните избори ако изкарате читава кандидатура у София, при тази конкуренция (ДС и други такива) може много дръпнете напред, дори и да не спечелите изборите, много хора ще ви забележат.

Много хора вече ги забелязаха - пълни некадърници! А ти си гледай Вгъзраждани!