Иван Гешев иска отвод на членове на ВСС. Пусна запис, в който е замесен и Бойко Борисов (видео)

Длъжен съм да кажа истината, защото тя ще ни направи свободни, заяви главният прокурор

Обратно в новината

Коментари - Иван Гешев иска отвод на членове на ВСС. Пусна запис, в който е замесен и Бойко Борисов (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много противоречив цитат е ползвал каскета... "Длъжен съм да кажа истината, защото тя ще ни направи свободни" цитата е от библията, но също така стои на входа на ЦРУ ...

Респект, Гешев! И успех! Имаш моята благословия! А като се замисля, че само преди седмица-две наистина си мислех, че ако ти дам последен, последен, последен шанс верно съм си Мара Толерастката - била съм в грешка. Чак осъзнавам, че аз наистина съм взела на Върховния си вуйчо дарбата, но и колко нечовешки трудно е да си съдия и каква невероятна отговорност е! Може ли другата ми гъбка търпеливо да изчака развитието на този казус, без да се чувства пренебрегната, че не й обръщам внимание? :)

Лично Пригожин, по нареждане на Путин..........

С какви свои действия е навредил на русия? А тук кой значим е вкарал на топло, но такъв, който не е дружка с благодетеля му герб и банкянския? И защо искането за оставката му долетя в чантичката на мара?

Абе, Гешев да не е решил да взема властта в България и да се изживява като ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСКИ ?!?!?

Атентат? Този човек сънува...

Е да, тя Рудсия, ако не спретне един атентант на нашият херой евроатлантик прокурор, кой друг да е ? Лично Путин е водил операцията, защоито няма с какво друго да се занимава и както стоял, решил, че нашият херой си е за атентат!

МОЖЕ БИ ОСЪЗНАВА, ЧЕ ЛИШИ Русия от постъпления от една умишлено фалирана банка !

за този велик пазител на правото и истинността ...

"...зад атентата, целящ убийството му, е възможно да стоят интереси на Руската федерация..." Няма начин, как - ходи 2-3 пъти до Америка - Путин го е поръчал ))) ))) Този ни прави на глупаци! Оставка веднага!

Един калибър може да те уцели в спалнята през прозореца, грешка 2-3 метра. Така да не е Русия, питай Боко ;)

Само ги погледнете Тиквата и Каскета...като излязли са от "1984" на Оруел...."Истината,свободата, покушение, евроатлантическа насоченост,".... всякаква папагалски цитати за да се оневинят и да продължат властта си...Гимнастици!!

Аре и тоя задъвчи дъвката Русия. Руснаците сигурно не знаят кой си. И кой ще те убива теб?! Да не си вкарал някой в затвора случайно?!

Тавариш Гешев, не сме ние. Ако бяхме на 100% нямаше да даваш пресконференция.

Обвинител №1 заяви, че една от версиите, които чува е, че зад атентата, целящ убийството му, е възможно да стоят интереси на Руската федерация. Не знаех , че Руската федерация използва новогодишни пиратки за атент срещу Гешев.

Душко, това изявление го очаквахме доста по рано от теб...

Мдааа, най-вероятно лично Путин е издал заповедта, а Петров и Боширов са изпълнили поръчката ... убеден съм, че точно така е станало.

скоро беше в САЩ - спомена е още свеж !

Ако Русия искаше да те очисти, сега нямаше да говориш глупости...

Това което скроиха Габриел и Денков е пълна порнография. Не казаха, че има коалиция, а алтернативно управление. Само Гешев е прав. Олигарсите и агентите на Кремъл печелят, а Българите губят.

Кой те познава теб,че да си цапа ръцете да те трепе,бре.Не си вдигай акциите,ами кажи защо измисли тоз цирк.

Е ако не е Путин лично то поне на кучето му................. къде без руската връзка.......... аман

Че кой друг? Путин им е скочил шапките на всички, дано по-скоро си довърши работата, иначе те ще ни довършат!

Гешев, след тава изказване, ако бях на твое място, щях да се страхувам наистина от руснаците. Ако досега не им е пукало за теб, то сега сам привлече внимание.

Ти обърка мястото за киментарите,бе. Внимавай друг път къде какво пишеш.

Май май а това мирише

Тоя ако и така обвинява престъпниците, не се учудвам че съдът ги пуска.

Има добър резултат, булките ще се вземат и влизаме във война с Русия, Гейшата отива посланик, всички доволни. Наложи се малко да го респектираме с бомбичката.

На инструктаж в Хамерика. Сега само Путин ше ти е виновен. Както един писа преди мен след това изказване наистина ще се притесняваш за живота си !

ПИПО

То по презумпция за всичко са виновни руснаците и в частност Путин, но ако наистина бяха те гн. Гешев, то вече щеше да си история.

Сега пък Русия била зад "атентата"! Сещам се за една реплика от филма "Мера според мера": - Дилбер Танас по такива не стреля! Дилбер Танас такива со камъне че ги утепа, бе!

Тоя толкова лъжи произвежда, че дори първото твърдение, че е мъж, трябва да бъде проверено щателно.

Има ли някой още да му вярва на тоя..? Таман си мислиш за някой че не може повече резил да бере, и той те опровергае..

Атентата е целял да го умори от смях най-вероятно?

аз го знаех това още като видях новината, че има атентат... кой друг да е виновен????

Ееее , най-на края! Дочакахме това изявление ! Ама как да не е Русия бе, то това си беше направо нарисувана руска тайна операция! Каскет, дъниш се! Чак днеска ли прочете смс-сът от козяк?

колкото и зад фалшивите заплахи за бомби в училищата

бе, да! Русия ти е таковала в гащите! Как можем да имаме такива жалки хорица на високи постове. А и се га се задава едно "обещаващо" правителство...

Русия действа точно по този начин

АЛА-БАЛА, никой не ти вярва! Реалността е винаги различна от плановете. Ако нямаш подкрепата на Доганя, сигурна е твойта смяна, тогава по-добре подай оставка. Винаги идва време, в което от участник ставаш наблюдател на събитията, за едни по-рано, за други по-късно, при което най-важното е да не се пречкаш.

ПИПО

С пиратка?

Е, кажи си най-сетне, изплюй камъчето и покажи на кого служиш и откъде получаваш инструкции, продажник долен! Това го писах още на третата минута след новината за пиратката, че е замислено от наглосаксонски идиоти с главното участие на продажни бългрски мекерета! Абе тъпак, ако Русия реши да те махне мислиш ли, че ще ти се размине???? Но ти си твърде нищожен, за да се занимава Русия с тебе!

лично путин оставил пиратката, очаква се да бъде потвърдено от свидетели

Ей 30 години не случихме на главен прокурор. Все едно гледам мъпет шоу.

Иван Гешев: Зад атентата, целящ убийството ми, е възможно да стоят интереси на Русия или пък интереси на друга цивилизация или може би на японската мафия, която така се е оплела с австралийската , че най-вероятно ще да е чикагската , която със синдикати на боклуджиите от Ню Йорк са направили съюз със сицилианската, която няма нищо общо с Пловдив и за това отивам да изям един крем карамел там!

Как така отзадЕ мУ стояла била само Русия, направо Путин мУ стои отзадЕ и чака момента . . . Прости управляващи /вкл съдебна мласт/- слаба държава!

5 000 000 пълнолетни българи 5 000 000 причини да му искат нещастието. Толкова години бди да не се случи нещо на шайката заграбила държавата.

Всеки ден, час, минута е толкова обидно и тъжно това нещо да ти е главен прокурор...

Щом избираме такива управници дълго ще сърбаме попарата на боклуците които ни ръководят

Ако беше русия щеше да е мъртъв