Иван Гешев иска отвод на членове на ВСС. Пусна запис, в който е замесен и Бойко Борисов (видео)

Длъжен съм да кажа истината, защото тя ще ни направи свободни, заяви главният прокурор

Обратно в новината

Коментари - Иван Гешев иска отвод на членове на ВСС. Пусна запис, в който е замесен и Бойко Борисов (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каскет пътник си.. давай още компромати. Някой ден ще ги разгледат и тях. А путкотурата, пардон прокуратурата ще бъде яко променена. Не може да бъдете безотчетни и безконтролни, винаги над закона. Приключи този филм.

Аз виждам нещата така. След като отзоваха Габриел от Брюксел е явно, че щеше да има кабинет, ПП-ДБ без да му махнат главата нямаше да се навият никога и е имало уговорка да тръгнат всички срещу него, Бойко като влиятелен политик е изпратил вестоносец ,за да отпуши държавата като му предложи сделка.. но това е . Информацията, че и Герб тръгва срещу Гешев са имали също ПП-ДБ като така същевременно веднага я получават и по оста Дубай-ЮАР-Белград и вече бомбата и писмото , което е твърде лично с елементи издаващи Борисов зад него нещо хич не ми се връзва ,изведнъж Борисов да седне да пише поеми при положение ,че изобщо не е имал проблеми с Гешев...

Не само Агата Бойко А и Султанката Корнелиая да и се извади досието Те всиюки са в тоя котел

Иска отвод на тези, които са срещу него във ВСС ! Оня ден не искаше тези, които са внесли искането срещу него да участват в някакво гласуване ?! Значи ако хайдутите искат да си сменят воеводата, последният трябва да ги събере и да каже, хайде сега да гласуваме , но първо тези, които са против мен, да хващат гората, останалите ще гласуват ! Демократично, нали ?! Ама дори и хайдутите не са го правили така !

руска връзка?ти луд си бе?никой не те знае в Русия.На кой му пука за теб,че да те убива.какво е това смешно неграмотно писмо?заплаха?смешник!!!!злобчо!!!!

А защо мълча досега за ВСС, бе пръдльо??!??

Цитат: "Според главния прокурор има бум на наркотиците, катастрофи и връщане в тъмните времена на 90-те години." И кой трябва да повдига обвинения на тези? Ами прокуратурата! И кой е главен прокурор и отговорен за това? Ами Гешев! Защо е бездействал престъпно? Защо си позволява престъпления на конференции, като обиди, клевети, нарушаване презумпцията за невиновност, ръсене на омраза по националност (с предвидени до 4 години затвор) и така нататък? Защо онези вярва, че сам си е направил взрива и се е изказал така в "заплашителното писмо" от снимка тук? Цитат: "Той ми каза, че всички са срещу тебе. Изпадаме в изолация", предава Стоев думи на Бойко Борисов, с когото е говорил." Кои изпадат в изолация и защо е написано все едно са в един кюп? Нещата в политиката се обръщат. Борисов бе с БКП, БСП, СИК, "царчето", Първанов го прави генерал, после видя сметката на коалиционните партньори като Атака, а след това на "патриотите", на личности като Ц.Ц.. Да не забравяме тефтерчето Златанов (осъден на 3.5 години, че прикрил Плевнелиев), кого да се удари и как да се предаде: И.Ф. - Ц.Ц. - Б.Б.

"Кой ли ще е следващият главен прокурор,на когото ще трябва да се подмазвам и да правя свирки? Иначе и аз ще си загубя топлото местенце. Не ми се работи като редови прокурор!"

Сега излезе наяве, че боклука е повсеместен-то не бяха политически боклуци , то не бяха купувачи на депутати- не визирам точно гела, да не ми се обиди, сега излезе и голата истина , че във всички звена на съдебната система нещата са като контейнери запълнени догоре с боклуци. И тъй като системата за прибиране на боклуците е или в стачка или е приватизирана от мафиоти, миризмата на развалено се надигна. Добре, че още не е лято, иначе вонята щеше да е до небесата.

И очаквайте трети епизод на долнопробния сапунен мафиотски сериал "Гешефтарят Гешев срещу Боко Тиквата". Приятно гледане и внимавайте да не се подмокрите от смях!

Гешефтарят Гешев е мошеник,далавераджия и търгаш.

за настойници ....и консултанти.... врагове не ти трябват......техните винаги стават твои

Циркът продължава. Спрете се бе циркаджии! Не подозирах, че този е толкова скрит талант…

Приказки под шипковия храст от предаването "Лека нощ, деца" - ако има наивни, да му вярват.

каскета май лека ракия ще излезе. какви ултра компромати с емотикони извади....

Опит за антиконституционен преврат в съдебната власт чрез заплаха и изнудване. Това излиза от записите, които чухме. Това си е престъпление срещу държавата по наказателния кодекс. Сериозна работа е това, не е жълтини този път. Лошото за политиците е, че има очевидци и видени разговори, поети "ангажименти" и "гаранции"... Не знам как ще ги обясняват тези работи... Надявам се не със "съдебната реформа", защото всички отиват в съда, вероятно и в затвора.

Иване, удряй здраво, безкомпромисно и безпощадно. Не забравяй, че оттук нататък си в ситуация “или полковник или покойник”. Средно положение няма. Или ги смачкваш бързо поотделно и вкупом или те, теб.

Кой ти обръща внимание в Русия бе сопол

Има нещо хубаво за народа и то е, че Бойко сам се вкара в кошарата с простотията си и сега е куче на каишка, ще прави всичко, което поискат от него, за да се опита да спаси кожата. Така че най-накрая има мегдан за сериозни промени в пробитата правосъдна система. Хубаво е също, че партньорите на запад най-накрая ни обърнаха сериозно внимание след 12 г. мафиотски изпълнения. Има надежда. А най-добрият край за Бойко, след като насила помогне за поправянето на всички бакии, които сътвори, най-вероятно ще бъде пенсия някъде в изгнание, не виждам как би избегнал затвора у нас.

Умишлен запис на Гешев за да се прави на честен

Шрек не вижда как компрометира себе си с тези записи. Тъпо парче! Като ги е знаел що за стока са, защо досега си е траял? Нали главното му задължение като главен прокурор е да се бори с престъпността? От записа освен всичко друго се вижда как са навързани като свински черва в съдебната система.Четири пъти повтори как бил "мъж". Сякаш има комплекс за мъжка недостатъчност.

Сигурно пак ще те ударат с взрив да се усетиш.

На атанасова ще й направят генг бенг понеже е казала на гешев че ще го порят? пп дб сега ще спасяват герберите ли? Гласоподавателите на герб и пп дб са пълни дебили.

ще кажа нещо,ама няма.гааадно мръсно ченге!казвай кото има да казваш,мишкааа смотана.типични полицейски номера!ще кажа,ама няма. гаддд мръсеннннн.

Потрес. За тази мърша и герберска подлога няма нищо свято. Петни паметта на Бенковски и на съдия Фолконе,като се сравнява с тях. А бе мършо Фолконе защищаваше народа като се бореше с мафията,а ти се бореше с налода,като защищаваше мафията. Сега когато те употребиха и изхвърлиха се правиш на защитник. Колко герберски крадци си вкарал в затвора до сега? Нито един,а сега те ще те вкарат там.

Съдебната система в татковината е като Темида. Сляпа. Събирай лайна от всички. По миризмата. Рано или късно замерянето ще започне.

Истината в такава атмосфера. Е като пръдня в лайнян тайфун.

Държавна Агенция "Национална Сигурност" САД "ФИНАНСОВО РАЗУЗНАВАНЕ" Рег.N:ФР-10-7326 04.11.2015 До Върховна Касационна Прокуратура Г-н Сарафов, Уведомявам Ви, че след проведено разследване от ДАНС и изискани финансови документи чрез механизмите на международното сътрудничество за банкови операции,е установено че лицето Иван Стоименов Гешев е съдържател на безименни и номерирани банкови сметки,конкретно в Конфедерация Швейцария и Кралство Монако. Към 27.10.2015г. в сметките са 4 247 578,75 CHF(швейцарски франка).И така,да повторя-четири милиона двеста четиридест и седем хиляди,петстотин седемдест и осем швейцарски франка!!! Лицето има достъп чрез електронно устройство-мобилен терминал с интернет свързаност,чрез която осъществява банкови транзакции. Финансовите активи са постъпили в сметките на г-н гешев от частни и юридически лица,предимно от сметки в Кралство Лихтенщайн,Република България и Руската Федерация, в различни траншове,43 на брой,в размери от 99 328,19 CHF(швейц.франка) до 473 842,74 CHF(швейц.франка),през отчетеният период от откриването на сметките на 01.Януари 2010 до 23.Октомври 2015г. Резултатите от оперативните мероприятия и протоколите от СРС са приложени,общо 78(седемдесет и осем)страници. П.С...доста е спестил от боза и закуски "инструмента" на Господ,но най вече от споразуменията с бандитите!!! А с колко ли са набъбнали сметките на каскета от 2015г. досега?!!! Имам чувство че каскета май е намагнитен...!!!! и между другото,това че едно прасе е ухапало друго прасе, не променя нищо в кочината!!! ЛУСТРАЦИЯ е нужна,погледнете какво правят в Румъния!!!

В Румъния правят щото САЩ им е разрешил!!! А тук САЩ не дава! Причината е че там в Румъния има изградена системан за ранно известяване и ПВО на НАТО което да брани Западна Европа от Русия и Азия! На САЩ им трябва нахранен, напоен и мирен народ! Тук му трябва просто зона в която да падат съборените летящи обекти!!

3бати новината, тва не моем го изчетем бе

Гаранции 100 % лично за него и за семейството му ? Това как да се тълкува - че няма да ги трепят или, че и семейството нещо е крало и няма да го преследват или, че всички, включително о семейството ще получат някакви бонуси ?

Всички да се махат, и линчуват като се започне със стратезите Доган,Пеевски, Ментата, Хамид, Борисов, Т.Дончев, Делян Добрев, ,Биков,Манов,Т.Петкова, целите им групи, Побойниците от МВР, цялата прокуратура,ВСС, Цацаров, и още много друг. Срам за тези които им слугуваха и тези които гласуваха за тях. Всички са съучастници в превземането на държавата. Отвратително!!!!!!!

Видяхте ли колко бързо Каскета им нареди правителството! Борисов и герберите Радев ги остави месец и половина да лъжат и мажат, на цяла Бъргария свят й се изви от лупингите и въртележките! И накрая Гешев си дойде от пътешествията в чужбина и с едно само свое изказване им направи правителството:) Като всъщност те го помолиха - като Мутрата с Габриел то направи неин пръв приоритет! Какви ли чудеса следват, като имаме предвид, че Гешев тепърва е решил да се разприказва:)

Гешев - техният избранник - им скри микрофоните на герберите и депесарите:) Този започва да ми става симпатичен, нищо че и той е много прост и арогантен.

Чайка май пак ще идва избранника му се усра то ясно некадърник е ама и работа не им свърши!

А представяте ли си пък още каква помия е?!? Гешев каза, че на заседанието на ВСС ще иска оставките на лица от ВСС и ще им снима още картинки и записи, но на закрита маст от заседанието, за до … не се излагали пред хората;) Е на къде повече, бе Каскет:)

Игрички…. за сметка на тъпия избирател….

Специално тия ние не сми ги избирали! ТЕ са си ги подбирали и инсталирали, по ТЕХЕН образ и подобие!

Голям резил! Но в никакъв случай неочакван!

Не му вярвам на Гешев. ГОЛЯМ ИГРАЧ И МАФИОТ. ВСИЧКО ЩЕ ЛЪСНЕ НО СЛЕД ВТЕМЕ

А на комуниста с двете присъди за лъжене вярваш ли?

АБЕ БРАТЧЕДЪ КАКЪВ КОМУНИСТ Е БОКО ТИКВАТА ? ТОЙ Е ПОЛЕЗНИЯ ИДИОТ ЗА МАРИХУАНЦИТЕ . ТИКВАТА НЯМА НАЧЕНКИ НА МИСЛОВЕН ПРОЦЕС ...РЪКОВОДИ СЕ САМО ОТ ИНСТИНКТИ .

Какво не вярваш, бе! Каскета ти пуска запис! Пред всички! А за автентичността му де факто потвърждават и другите участници - нали искат да бъде отстранен от ВСС, че ги бил записвал! Това какво е, ако не (само)признание за истинността на записа! Иначе Сарафов щеше ли да избяга, когато Каскета му го е пуснал пред всички там в кабинета му! Като на някой не вярваш, а на себе си и на очите си вярваш ли поне?

Някакъв коментар няма ли да дадете за тоя цирк бе, гербопитеци прости?

Е какво да кажат! Като всичко вече е пределно ясно! Изгубиха и звук, и образ! Ама така е по-добре:) Че са много нагли…

Гешев засягза много хора, нищо чудно че искат да го убият. Разбрах че записвал политици, противно на мнението юристите че е противозаконно, е задължително в нашите условия. Това което каза Сарафов до момента е вярно, жалко за Гешев ако държи дела на трупчета.

Ти уроци ли взимаш по простотия, или така си по рождения, скъпа?

Те всички от край време се записват! Увековечават мъдрите си мисли - за поколенията:)

Шрек, Плевнята, цвъ цвъ, кирчовци, цъкльовци, тикви, калинки, гъдулки не знам си какви, всичките в една торба и назначени за посланици на остров Елба, Македония или Украйна, по избор.

Какъв закон в тази джунгла! Вече две седмици 150 - 200 хиляди абонати са жертва на лакомията и простотията на новият собственик на БулСатКом. Нищо не се случва с жертвите на безхаберието на ламята Спаска. Хората са си платили да гледат телевизия, но такава йок! Пълна информационна мъгла - няма нито журналисти, нито прокурори. Както казва един велик човек от Хардвард - да го ду...ат бедните. Това е майка България бедни ми Македонски.

К'во му пука на Боко. Той си получава таксата спокойствие. Иначе от почтен бизнесмен и голям български предприемач ставаш държавен враг номер едно. Справка - Черепа.

Тоя не става за нищо. Милиционер по рождение. Държат го на каишка и хай е гъкнал ще гушне букета. Вяра в така наречената правосъдна система - никаква. Всички са от един дол дренки, синове и внуци на червените хайдуци. Такива не се променят, веднъж комунист, за цял живот такъв. Не очаквайте нищо от тази плява, освен неприятности.

Ясно Гешеф що за стока е... но да напишеш на главен прокурор "иди си с мир" си е доста показно за какво става въпрос в цялата държава. Мафията наистина е октопод и пипалата вече са хванали каквото има за хващане, в момента се ядат едно друго. И не, не се радвайте, защото като приключат вече няма да има държава.

Светата вода ненапита, която, всички помним как беше инсталирана за главен прокурор и викаше на Тиквата "шефе", седнала да ми обяснява какъв мъж бил! как спазвал Конституцията, докато разпространяваше наляво и надясно "чувствителна" информация, както и когато на него му отърваше! И как хората излязоха по улиците точно заради наказателната акция на неговите еничари срещу Президентството (говоря за институцията!)! Мамин сладък той, инструмент господен, тръгнал да ми цитира Бенковски и Фалконе! Смръдливо лайно такова, подавай си оставката и ни спести неадекватните си театрални постановки! До оня ден с Борисов и Пеевски (ама за него нещо на разсеян се правиш, че май те е страх нещо, а?!) от една каца мед ядеше, днес жертва го играеш! Аре, друм!

А какво чака че не я каза толкова години? За един прЕател питам.

Браво Гешев ! С теб сме

Дали сибира компромати и чака кога ще му е удобно да шантажира некой тулуп? Вместо веднага да да защити закона! Много мек тоя пръст Божий!

Питай некое друго въпросче!

Винаги до днес принципът ми е бил: "Само добро за съдебната система", макар и със съзнанието, че не са идеални, но... до днес. От днес вече смятам, че трябва да бъдат изринати всички, начело с гл.прокурор. Пускат се разговори, които не са събрани по предвидения ред за събиране на СРС, т.е. този запис няма никаква стойност, разговорът се бута от г-н гл. пр. в определена посока, като зорлем се мъчи да вкара някакви имена в разговора, я на б.б., я на р.р. и други в сценария си. Наистина един болен мозък, който, за съжаление, е бил обект на защита от мен. Това нещо трябва да бъде изкоренено! Срам, простотия! Когато и да бъдат изритани тия циркови артисти-мошеници от съдебната власт, ще е късно - най-добрият момент да си подадат оставките беше вчера!

Истината няма две лица! Ако трябва всичко да запише и да покаже на това стадо тука! Само един смел човек може да направи това. Много е страшно да заплашват семейството ти.

На мен ми изглежда като фрапантен опит за отклоняване на вниманието на обществото..въпросът е "ОТ какво?!?!?"......... Смятам няма изненадани, че Бойко е и в тоя панаир..те го държат на синджир от ес и сащ, но и той още държи някои ключови фигури тук...........

Първото общо нещо между Гешев, Борисов и Пеевски е, че и на тримата бащите им са полковници от комунистическото МВР.Второто общо е, че Борисов и Пеевски откраднаха милиарди, а Гешев още ги пази. А третото е, че и тримата заслужават да са дълго време при бай Ставри.