Ицо Хазарта: Не е честно парите за музиканти да са по равно

Задължителната квота за излъчване на българска музика в медиите - това винаги е бил спасителният пояс на всички некадърници, заявява още изпълнителят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Некой да ми каже една песен на Рут Колева ,че не знам

Само боза нищо друго

Браво Ице .Аман от тарикати в нашата държава .Крият доходи неплащат осигуровки и данъци и после дасме им длъжни ами да са си спестили.Да продават в интернет дигитално съдържание .Ако немогат да се преквалифицират работа има за всичкии.Пазарна икономика баце .

пруятелю боко и вас ще ви купиу както учителите , свещениците и прочие

Браво, Ицо. Принципната позиция винаги е правилна. Обаче, идат избори. Знаеш как е ...

Не е честно въобще да вземате от парите на тези дето внасят за да си продължавате живота както си знаете... Отидете в чистотата защото срамна работа няма като ревете за мангизи ама не сте свикнали реално да се трудите..

Даже въобще не трябва да ви се дават и стотинки ви са много.Пълни отрепки и бокл.ци дето никой не слуша ,певци които не са платили нищо на хазната,но сега е изборно време и някой пазарува с нащи пари .

Не е честно въобще да има пари за тях. Заведенията са отворени, те могат да работят, продават записват, плащат им есе авторски права от "Музикаутор" и без да правят концерти.

tonk11

Прав е. 100%

Браво Ицо! Винаги си казвал нещата такива, каквито са за лентяите и тъпанарите. То в България, като видиш, че си тъпанар и нищо не става от теб на псевдо музикант и певец се правиш. "Браво, браво господине. Тъпотията им няма да загине но поне главите ни да си починат от тях." Пари искат, но когато изкарваха големите пари и не плащаха данъци и осигуровки, бяха много горделиви. После защо нямали пенсии...... Няма смисъл да продължавам.

Почерпи се с едно курвоазие, повози се на шевролет корвет и си пусни Хазис.

Нямаш елементарно възпитание

Мутра си купува музиканти, за да го изберат и да продължи с пълненето на шкафчето, след което ще забрави, че съществуват. Вместо да гласуват за умен и интелигентен премиер, който няма да ги кара да просят.

Във Франция има такъв закон от 30-на години, и имаше много добър ефект върху френските творци.

Страотен , само дет нема един фраянцуизн на световната сцена муахахах

И какъв е "ефекта" ? Пълен джоб и шкембета от ядене да. Световна известност - НЕ!

хора без достойнство ,чакащи на подаяния от власта, която ще ги използва до последно до изборите за да гласуват за тях и после ще ги изрита вместо да стане обратното...именно те да изритат тази власт която ги прави просяци!

Просяци ги правят некадърността им и липсата на интерес към творбите им

Да извадят данни за почивките им екзотични по колко пъти са ходили и които си направиха последните години и изкуствените ц..ци; носове, г...зове и др. От участия във филми , още хонорари. Имат скъпи и прескъпи палати и обзавеждане. Постоянно се търси работна ръка на пазара. Що не продават картофи на кооперативните пазари ами си правят СПА и маникюр? Безумно решение!!!!

"творец" на простотии за простаци, а не музикант!

един по дебел чеп....защото хората когато работеха и взимаха трохите, те пълнеха джобове с пачки за плйбек концерти!

какви музиканти сте вие...палячовци! Признавам и шапка им свалям на музикантите с награда ГРАМИ в джоба, а вие сте селски базиканти!

Че ти да не си богопомазан бе, боклкук!

Той се мисли за грами изпълнител....но без "Грами"

с драми, че е такъв селянин!

Него го знае цяла България, а ти кой си бе бай Никой ?

Всеки гледа от собствената си джамийка. Последните изяви на Ицо са по разни формати, дето май няма криене на доходи. Тези пък, с така наречените "участия", демек пеят по сватби, кръщенета и тям подобни са толкова в сиво, че чак чернее. Да сте чули някой от тях да е издал фактура или касов бон. Така че, Ицо е прав принципно, но това му мнение е само защото му е изгодно. И още. Пример относно квотата за българска музика. Слушам основно радио "Енерджи". Винаги ми е било интересно, как точно се определя, кое може да бъде излъчено и кое не. Постоянно въртят Ицо, некво хлапе Били, дори и руски простотии от сорта на "Черна пантера", но ако пожелаете да ви пуснат Криско - не може. Не харесвам нито Криско, нито Ицо и не виждам разлика в липсата на каквато и да било художествена стойност в творчеството и на двамата, но явно има някаква разлика. Ако някой може да ме осветли, ще бъда благодарен.

и двамата са от боклуците на обществото!

Чиче , ако сам не откриваш разликата нема кой да ти помогне

Стефчо, бях сигурен, че някой ще помогне да различа "Голямо дупе, мамо" от "Кой ще я бара тази яка дупара". Втората не я изпълнява Криско, но е негово творение. Аз сам не мога, виждам, ти също.

Браво,господине!Поздрави от Търново!

Наистина всички певачи требваше да земат еднакви пари, точно 0 лева. През цялото време музикнти печелеха пари от платформи за стрийм, щото някой ги слиша, помощи на кадърен шоумен не тряат

Нямаше ни джиесеми ни интернеет, Азис беше само Васко педерасса.

Тутурут е един анимационен герой,който обиколи всички риалита.Ицо е много прав!

Наглец....

Прав е.....той се осигурява....плаща си данъците...а Рут...беше в някакво мексиканско село.и ..„твореше”...

Кой беше тоя

говорещ музикант с претенции за "музикант" и творец с много"проекти" за шибана музика!

в неговия стил "музика"!

не е честно да се хрантутят търтеи! може да бъдат подпомогнати като всеки обикновен данъкоплатец през трудовата бораса...ако са се осигурявали разбира се...

Браво на Ицо. За пореден път има най-разумната и адекватна позиция, когато другите не могат да мислят...

Така се печелят избори. Жалка история.

Боуци долни,за тези утрепки 4300,а ца децата по 35 лв. на дете.

Интересни разсъждения и винаги "разумни" тези пари са като онези за дърна и електричество. Без значение дали въобще си правил вноски. Все пак това не е пенсия; защото и там по същият начи се разпределят не по това, което си направил , а по това какво си получавал. Да Ицо, това не са пенсии да претендираш какво си декларилрал. Видно е че и дс детските е така взима 3000 лава чисти и получава колкото онзи с 300 -хайде сега му намалете или премахнете. Сякъш онзи дето има високи доходи е вдигал по -тежки крака. Нима според тебе е правилно, драги Ицо, и този с пенсия от 1200 лева и другият със пенсия по болест да получават еднакво 50 лева!? Или този с 360 лева за празниците да взема 40 лв празнични, а онзи с 360,55 лева да не ги получава!; явно ти така виждаш честното и справедливото

Не мога да им се начудя на такива. Песни написал не една и две, които описват абсурдите в Абсурдистан... Но се завъзмущавал, че не било честно. Ами то да живееш в някаква бяла и уредена държава разбирам да се възмущаваш... Ама у нас кое е честно, че той сега изведнъж се жегнал, че това не е? Все едно от Марс пада. По-добре да си беше изразил чувствата под формата на песен, според мен щеше да спечели повече симпатии.

Нищо не каза пич..

Заради твоята лакомия и комерсиалност разби "Ъпсурт",слагай пижамата и лягай,Помак

Този човек винаги говори смислено и разумно. Браво на момчето, зареждаме позитивно и когато изразява гражданска позиция и когато пее. Благодаря ти Ицо.

Не знам аз какъв творчески талант е Ицо Хазарта, ама като се замисля, всички песни на "Ъпсурт" са изпълнение с простотия от до!

Само някой, който никога не е слушал "Ъпсурт" и който е музикален инвалид, може да сложи минус. Но ето част от текста на една от последните им песни - Този Танц: Не искаш по-младички, не За кво ми е по-млада? Ше я пребия от секссс Големо дупе, мамо, ме гони , големо дупе. Големо дупе, мамо, ме гони , големо дупе. .... .... Гъзи бузи, боцуни, боцуни, гъзи бузи. Гъзи бузи, боцуни, боцуни, гъзи бузи. .... .... Клати дупето, дупето, дупето клати. Клати дупето, дупето, дупето клати. .... .... Насладете са на изкуството на тези творци!

За ирония да си чувал, малоумник? Тази песен усмива любимия ти жанр.

И аз пея такива песни на кучката си. Дай дай дупе дай Дупе дупе дай Дупе, дупе, дупе дай Дай дупе дай. И тя идна при мене, застава с дупето си към мене и го върти, а аз я пошляпвам по дупето и продължавам да и пея ДАЙ, ДАЙ ДУПЕ ДАЙ и тя е щастлива

музикант, аз ще се нарека композитор, въпреки че съм музикален инвалид!

По-натам ще има светло бъдеще...

не е честно ицо да се прави на музикант

На чалгарите не им се полага нищо

този не е никакъв музикант и явно е много малък за да знае, че има изгорял архив за пенсиите на музикантите. смешно е когато някакви световно неизвестни хлапета се опитват да дават мнения за сериозни неща

Те тез от архива не измряха ли вече?! 32 години минаха от тогава.

Нищо да не им се дава! Когато броя на протестиращите срещу най-отвратителното правителство достигаше до 100000 къде се бяха потопили представителите на тъй наречената художествено-творческа ителигенция?! Къде беше подуенският "бунтар" В.Кръпката? Къде беше "революционера"К.Маричков? Къде пиеше ракия "дисидентът" Й.Караджов. М.Славова и още куп дребни дущици, пълзейки и надявайки се на подаянше от кой? - от най-безкрупулните властници в цялата ни история. Сега плачете! Нещо повече: предлагам целокупният български народ да не купува продукцията на певците, да не посещава филмовите и театрални постановки ...щом така наречените "творци" не желаят да подкрепят протестиращите, които са и техни фенове, да им отговорим със същото незачитане! Има нещо по важно от концертите, филмовите и театрални постановки а това е ДОСТОЙНСТВОТО !!!

Нищо да не им се дава! Когато броя на протестиращите срещу най-отвратителното правителство достигаше до 100000 къде се бяха потопили представителите на тъй наречената художествено-творческа ителигенция?! Къде беше подуенският "бунтар" В.Кръпката? Къде беше "революционера"К.Маричков? Къде пиеше ракия "дисидентът" Й.Караджов. М.Славова и още куп дребни дущици, пълзейки и надявайки се на подаянше от кой? - от най-безкрупулните властници в цялата ни история. Сега плачете! Нещо повече: предлагам целокупният български народ да не купува продукцията на певците, да не посещава филмовите и театрални постановки ...щом така наречените "творци" не желаят да подкрепят протестиращите, които са и техни фенове, да им отговорим със същото незачитане! Има нещо по важно от концертите, филмовите и театрални постановки а това е ДОСТОЙНСТВОТО !!!

Прав е.

Да им дадат пари, но нека си ги изработят! Това си е чиста дискриминация. Останалите хора, които са в тежко положение от кризата, те явно не съществуват! Не може певци, които се чудят на кой екзотичен курорт да си пекат дупето да получат помощи! За пореден път се убеждавам, че живеем в Ъбсурдна държава! Бате Боко си "купи" гласовете на пенсионерите с некви мизерни 50лв.,сега си купува +1000 гласа ,но не с пари от неговия джоб, а с пари от данъкоплатците. Така се управляват чужди пари!

Ицо пак е безпощадно точен.

Значи такъв тъп закон за пускането на родна музика имат в Франция, така че идеята им дори не е оригинална, както и музиката. А за това да се раздават пари ей така при положение, че не са плащали данъци е просто насърчаване на сивата икономика. Прав е Ицо.

Не забравяй, че Ицо плаща данъци от скоро 3-4 години, чак след като данъчните му спретнаха ревизия. Преди това и той беше в сивата , не в черната икономика. Сега го е яд, че той декларира сигурно част от доходите си.

Лапам, гълтам и се тласкам заднишката

Поздравления за адекватната позиция на Хазарта, за пореден път! Всички разумни хора са на същото мнение. В нормалния свят е така - компенсират те на базата на декларирани доходи и приноса ти в хазната, а не както е сега, предизборно подаяния на калпак.

Е добре защо ние пенсионерите не протестираме срещу 50 лева? Да не би да са много?

Пенсионерите никой от управляващите не ви бръсне. Бойко упражнява геноцид към всички уязвими групи.

Защото тройната коалиция не бръснеше пенсионерите за сливи по времето на Станишев, а Р.Овч като го направиха министър по това време каза, че социализма е свършил ако и хората да не очакват да им се раздава.

Не грачи

Социално слаби,тогава да им дават помощи.