Италия отлага отварянето на ски пистите заради високия брой заразени с коронавируса

Вечерен час от 18 ч. в 15 департамента във Франция, Великобритания с нов рекорд по заразени, затваря училищата в най-засегнатите райони

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесно - велико- то бабите и дядовците над 70 години само на ски ходят.

Стойте си в къщи и си душете пръдните, там дробовете не се напрягат. Освободете ни планината и ни оставете да ги напрягаме, наши са си! Колкото по-малко хора, толкова по-добро каране!

Процентът на заразените в Италия е по-нисък от този в България. У нас пистите са отворени,обаче....

Затвори се.

Не ски курортите, а ресторантите трябва да затворят. Ако всеки си носи сандвич с кашкавал и шпек салам, няма да има толкова заразени!

Какви ски ве, нещастници?? Хващам бас, че всеки който направи тази глупост точно този сезон - със сигурност ще се разболее. Освен ако вече не е изкарал болестта - но и това няма как да стане, защото възстановяването отнема МЕСЕЦИ. Всички зимни курорти би трябвало да са напълно затворени тази година - но ако не, толкова по-добре. Тъкмо да се доразболеете по-бързо всички и да отминава епидемията до пролетта.

Месеци, ако си неграмотен и не знаеш как да го изкараш за три дни.

Аз пък се хващам на бас че всеки, който не отиде на ски тази година ще му излезе мазол отзад.

Аз вече сефтосах годината :)

Къде ве, смешник? На плюс 20 градуса ски си карал, ама не по сняг.

Абе , Аполо ,много си наплашен бе човече! Заминавам на ски ,ако ще и камъни да падат от небето. Ясен ли съм ? Никакъв вирус или бактерия не може да ме спре.Освен това миналата година вируса го изкарах за 3-4 дни, колкото беше и при Доналд Тръмп.Карал съм много по-тежки грипове.Не си пъхай гагата където не разбираш.Животът ще се живее на 100% със или без вируси.Кой си ти бе ,че ще казваш да не се карат ски ?

Сорос плаща ли двойно в неделя?

Чиба бе,трол!

В Лондон пакитата и индийците не си мият ръцете след като са срали, затова се разпространява инфекцията...

Само Бай Ганьо вика отваряйте, че ми се живее и ми нарушавате правата..... :(:(Тъпанариии, кой ще ви лекува??? Скоро ще се стигне и дотам, че няма да могат да се ваксинират и хората, които искат!!!

Ами бай Ганьо си живееше през лятото както искаше и в Испания имаше затваряни, карантини, маски, мерки и теглилки. И сега ще стане същото. И за лекуването не му бери грижата, той бай Ганьо му намери цаката как да го кара в къщи за 3-4 дни без да безпокои лекарите напразно. Да му мислят тези дето им трябват маркучи.

+++++

Нали НИЕ сме отворили нашите ски. Исти!

По-безмислен спорт от ските няма!

И по-безмислен вирус няма

И аз така казвам. Навремето като трябваше да се науча, на 10 годинки, се разболял от един гаден грип. И оттогава си викам -- абе туй ските голяма глупост и се катеря по скалите.

По-голям смешник от тебе няма.Отиди в Австрия и кажи ,че няма по-безсмислен спорт от ските и ще те гледат като някакъв избягал от лудницата.

Тия на амфети ли са?! Какво общо имат ски пистите с вируса?! Всеки е с маска, стоиш на 2 метра на опашката, навън си, в планината!?!?? Нещо не са в ред!

Аха, а хотели, ресторанти и кръчми после?? Транпспорт? Обратното: трябва да си луд при вирус, който върлува точно зимата - да ходиш да си напрягаш дробовете в най-големите снегове. Това е сигурна болест! ЛЯТОТО е времето, когато може да се рискува - НЕ зимата.

Дробовете се напрягат в града, не в планината...

Дробовете се напрягат при усилие и дълбоко дишане, ти говориш за друга дума. Добави към това най-големия възможен студ - и си наполовина болен, дори при нормални условия. Добави и Ковида... и какво става?

Знаеш ти за най-големия възможен студ и напрягането на дробовете... Пак ще повторя, напрягането на дробовете и носа е на връщане в Мордор, if you know what I mean...

Да беше видял каква дистанция се спазваше на опашката пред кабинката в Боровец! Тоя народ наистина е мн прост! И в кабинките влизат хора от различни семейства! Наистина ги съжалих... сега идват и 4 те шама грип и ще се получи прекрасно! Вижте бройките след две седмици.. ненаоразнували се...

Ъхъ, точно тъй е. В Лидл и Кауфланд вирусът не влиза, но в кабинките в Боровец върлува с невиждана сила. На опашката на открито също...

Абе едно е Меркел да иска да купи действащ курорт, друго е да иска да купи фалира курорт.

150+