Италиански здравен работник отиде на ваксинация с "фалшива" ръка

Местните власти разказват, че силиконовата протеза, която мъжът използвал, много наподобявала на истинска ръка с истинска кожа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩОТО МАСОВО ВАКСИНИРАНИ УМИРАТ.............

От къде ги копаете тия лъжи и дивотии

Измамниците плъзнаха навсякъде. В това число и всред лекарското съсловие. Особено пък в мафиотска Италия е нещо нормално.

Страничен ефект-прави те малоумен.Уф грешка.Бил си и преди, за да се бозвели....

Аз такива хубави сертификати издаван във .jpeg формат, тоз ше ми оди с силиконови протези...боже боже.

Който се разболее от ковид и стигне до болница ще запее друга песен и за ваксините.

Най-вече ако е бил ваксиниран :)

Като няма изолиран вирус от какво се мъча с температурна и всички останали екстри вече18 дни,?

тъпите антиваксъри защо си я обичате толкова тази идиотщина с "неизолирания" вирус? Освен че е пълно с електронно микроскопски снимки из нета, не ви ли прави впечатление, че е определен дори геномът на всеки един вариант изцяло. Всеки ген и всеки белтък. То бива невежество, ама вашето е извън пътя.

Твоето

Дира вие сте яко жълт вестник...по зле сте от ПИК...

В Израел двойно ваксинираните не са ваксинирани. Изискват им трета доза. Където има масова ваксинация там Ковид Фашистите налагат тежки мерки . Защото ваксинираните пълнят Ковид отделенията и всички останали отделения. Всеки втори има тежки странични ефекти. Това само след две дози. А след още няколко не е възможно да има жив ваксиниран.

че говориш за около два милиарда човека почти ваксинирани вече? Един милиард само в Китай напълно. Дали има вероятност де е вярно това "Всеки втори има тежки странични ефекти." , как мислиш? Чувството за мярка вярно е неприсъщо за антивакс тролството, ама все пак... Оляхте се да лъжете.

Нещо си се спекъл май!

Doses given 7.81B Fully vaccinated 3.33B % of population fully vaccinated 42.7% Това е за цял свят.

В ЮАР имало много заразен и смъртоносен вариант Омикрон. Уж е много опасен ,а само 25-30 човека умират от него дневно от 60 милиона население. Омикрон е теория на конспирацията защото не е изолиран . Дори не са изолирани Алфа,Бета,Делта и Делта плюс . Без изолат не е възможно да има ваксина. Затова хората не вярват на ваксините.

Кой ти каза, че е много опасен? Можеш ли да цитираш?

Откъде ги измисляте толкова глупости. Вземете да прочетете и да се информирате. Надали ако не бяхте анонимен драскач в нета ,щяхте да си позволите да излезете с лице и да ги говорите тези глупости пред хора

Истински лекари са доказали съдържанието на ГРАФЕНОВ ОКСИД във ваксините срещу фалшивия вирус.

Не я научихте тая химия. С основно образование ли сте? Графена е чист въглерод. Като се окисли се получава или въглероден двуокис или въглероден окис както се казваха преди да ги кръстят оксиди. Въглероден диоксид съдържа всяка газирана напитка, но съм някак сигурен, че ваксините не са газирани. Марш да пишеш домашни и да четеш.

така е,като я е купил от алиекспрес!

На ваксърите не им ли светва ѝервената лампичка от това, че ЛЕКАРИ не искат да се ваксинират? Или според тях (ваксърите) нежелаещите да се ваксинират лекари не разбират, и не знаят за какво става въпрос???

И какво като лекари не искат да се ваксинират? Точно хора като Вас мразят лекарите и в червата, 'щото ги смятат за 'бялата мафия', нещо като 'фарма мафията' ама като Ви изнася ги смятате за страшно компетентни.

Ваксината е течна иглата е дълга къде щеше да отиде течността??

Няма нищо случайно на този свят.

Браво, супер идея

Да, супер наистина, лесно го хванаха!

Не е измамник човекът. Опитал се е да се спаси от "ваксината".

Милият той! Вдигнете му паметник.

Изобретатетелен е , жалко че номера не е минал .

ЗАЩО ЧОВЕКЪТ ДНЕС НЕ Е ЧОВЕК, А ТОЙ Е САМО ЕДНО ОБЕЗПЕЧЕНИЕ, ТОЙ Е САМО ЕДНА БИОЛОГИЧНА СТОКА "Всеки нормален човек на практика е нормален само отчасти." Зигмунд Фройд Глобалното бедствие НАСТЪПИ вследствие на съмнителни представителни политически, финансови и религиозни машинации на шепа "хора". Става все по-очевидно, че натрупаните ОГРОМНИ дългове от тях НЕ могат да се изплатят от останалите "хора". Цялата система е базирана именно на ТОЗИ дълг, дълг натрупан от шепа хора - привилегирован елит и паразит, а останалите ТРЯБВА да платят този дълг, той не е техен дълг, но е НАЛОЖЕНО от тях чрез постоянно: физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ върху теб, всеки ден, ти да го платиш. Загубата на доверие в тази безумна система, наложена безусловно върху теб я срива напълно. Дългът, дори да е въображаем, пари без никакво реално покритие, пари без никаква реална стойност сами по себе си, е създаден срещу някакво обезпечение. Базира се на идеята, че НЕЩО ще бъде направено, за да се погаси. Вижда се, че хората са това обезпечение, вижда се, че ти си това обезпечение. Само дългът на САЩ натрупан от шепа хора, привилегирован елит и паразит, чрез представителни политици, финансови и религиозни лидери е десетки стотици трилиони долари, и НЕ може да се изплати с ЦЯЛОТО световно производство. При население от над седем милиарда жители, ограничени ресурси, неустойчиво потребление и рухване на САМО една от основните системи: петрол (енергия), вода или храна, тогава терминът обезпечение, от англ. collateral damage - допустима жертва, Ви разкрива всичко. Вече няма свободен човек, а има само готова, допустима и лесна жертва, тази жертва си ти, който и да си ти, където и да си ти. Представителните политици финансови и религиозните лидери, те никога не искат свободен човек, те винаги искат хората да са като овце - биологична стока, безусловно подчинени на овчаря си. Човекът днес е само една стока, защото това е много изгодно само на шепа "хора" - привилегирован елит и паразит, ЛИДЕР и останалите, господар и роб. Там където има двоен стандарт, там винаги има САМО робство или фашизъм. Там винаги има роб-стока и господар, този който притежава биологичната стока, този който те притежава теб безусловно всеки ден, този който те притежава постоянно теб законно. Защото само тогава за ЛИДЕРИТЕ - господарите има във всеки един момент: готови, допустими и лесни жертви. Вие вече не сте хора, днес вие сте готови, допустими и лесни жертви - биологична стока. Вие сте продадени, вие сте купени десетки пъти през вашия така наречен живот, защото сте биологична стока, а не свободен човек тук и сега.

а после българският Ганьо не вярвал на ваксините щот жулел ракия ядял чесън... а ето че италианеца също не вярва

Разликата е, че 70% от българите са ганьовци и само 30% от италианците

70% от италианците нямат един истински документ и цифра ;) у лево с техните данни и хвалебствия

А ти си помияр

е взела голяма награда за тъз така доблестна постъпка! Прички от кукловодите и одобрително потупване по трътката...

На идиотските изисквания се отговаря с идиотски средства!

За съжаление медицинската сестра е бил с промит мозък, като сестрата от "Полет над кукувиче гнездо".

редовно употребява дилда, щом на първо пипане е открил/а разликата...

Ганьо, ориенталски, булгаристански, балкански, необразован секяндур, вярващ в плоската земя 5 G, Сорософоб, антиваксър... Не е завършил най-великия университет за всички времена - НБУ!

Приятелката ми пък е ваксинирана, но не си изкара зелен сертификат, защото не подкрепя идеята. Хора всякакви…

Приятелката ви е достойна за уважение!

Съсипва си нервите жената само... Авторитаризъм се бори с неговите похвати, не с демократични мерки

да не си я "ваксинирал" ти?при втората доза малко по-отзад ;)

Пандемията приключи,Омикрон е лек грип,а продължават да ни плашат и настояват да се ваксинираме.Защо ли?

Защо така реши? Май акъл колкото тоя с ръката демонстрираш. Пък може и с фалшивата глава да е тръгнал оня и той като тебе. Не пише дали са проверили главата.

вероятно санитар или болногледач. Гений просто.

Виждаш ли наборите какво правят !

Нормално,фалшива пандемия - фалшиви ваксини - фалшиви ръце!

Като нормален човек, същото си помислих и аз.

Не виждам да сте щастливи във вашата нормалност.