Коментари - Жегата разпали пожари в Италия, има жертва | dnes.dir.bg
назад

Жегата разпали пожари в Италия, има жертва

Жена почина в обхванатата от пожари Италия, заради които временно бе затворено шосе край средиземноморския бряг, предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Жегата разпали пожари в Италия, има жертва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снощи миришеше на изгоряло! Сутринта отивам на спирката в 5 часа да чакам служебния автобус...бря,румънеца го няма! Викам си значи Суверето е изгоряло и тоя живее там. Ето защо миришело цяла нощ!

Само там да беше...

От средата на август започва движение на въздушни маси характерни за пред есенния период. Не може да има повече брутални жеги. Ако има ще са ни демократичен подарък от началниците.

сички ше умреми...

Даже и тия дето бягат за здраве,и те един ден ще умрат!

Това е то глобалното затопляне при демокрацията, а то при комунизма какъв студ беше. Но нали ще измрете като демократи, това е успокоение за душата. А то е съвсем просто, ако боцко увеличи вноските срещу глобалното затопляне може би жегите ще спрат.

...оставете времето на мира!Стига сте създавали страхова психоза след хората! Може ли нон-стоп да се обявява, че жегата била"смъртоносна" ?? Едва ли не, хората излизат навън и падат като круши...Мерки?? - светли и удобни дрехи,много течности, лека храна. Да не се работи на открито между 12 и 19 часа. Ако питате мен, жълт, предупредителен код и червен код би трябвало да се ползват за опасност от ..управляващите. Вече 28 години живеем в условия на жълт и червен код. Да, политическата класа е наистина смъртоносна за народа си. Какво е виновно времето - ако има обилни дъждове, защо има и наводнения - защото в повечето случаи водоемите се стопанисват от мутри,тъпи, прости мутри.Защото горите се изсякоха и коритата на реките се пълнят.Защо има горски пожари - защото или хората ги създават или заради престъпна стопанска небрежност - след като ожънеш, би трябвало да обработиш, да разореш граничните части на блока, така че, ако стане локален пожар, той да не се разрасне към съседни храсталаци и гори. Но и това не се прави.После - що имало изгорели къщи, вили и градини. Да, глобално,климатът се измени.Но сме виновни ние, хората. С тия вредни емисии вече го докарваме на все-по-осезателен парников ефект.В майката природа винаги е имало баланс, но ние, хората отдавна сме го нарушили . Ха-ха, при тия големи жеги като гледам колко народ ходи с рунтави бради, направо го докарваме като в Пакистан.

Много точно!