Българка убита в Италия при опит за изнасилване

58-годишна българка, която се грижела за възрастен италианец в град Акри в италианската провинция Козенца е била убита.

Обратно в новината

Коментари - Българка убита в Италия при опит за изнасилване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За 26 г. успяха да направят от мен антикомуниста преди 10 ноември , сега върл комунист. Отивам да си направя една чаша за кафе с декупаж на Тодор Живков и вече ще си пия кафето всяка сутрин любувайки му се и спомняйки си хубавия живот през социализма, айде чао , за половин час чашката е готова с образа на дедо Тошо.

Заради такива като тебе АНТИКОМУНИСТИ-ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ, сега и моята дъщеря работи на запад като гурбетчийка. Въпреки английската си и германската си магистърски дипломи. Пий си кафето и иди да целунеш на ТАТО задника.

На чужд гръб. 100тояги са малко. Италианците. Са гадове мързеливи родени са в държава музей имат самочувствие. Гадове са

Немотия, немотия. От хубаво ли е отишла жената в Гърция? Гърците са гадни, казано е " Когато грък се ражда и еврейна плаче" Колко млади българки са били унизявани в Гърция, само те си знаят. Изреждали са се бащата, сина та и внука.

В Италия не гърция.

Какво ти гледане, тоя е бил направо за Колизеума да се бие с ножове.

стига вече с това Тошово време, нямате си идея докато сте били по два пъти на почивка, мой дядо е бил в Белене и мишките са му яли петите, бил е без пети. Майка ми се е криела по нивите да играе на КАРТИ, докато най добрия приятел ги е издавал за пари.

най е смешно когато някакви тикви стил Динко които не са били родени даже тогава, говорят какво било по Тошово време. По Тошово време може да е било "рай" само за пролетариата (аналогично в момента 85% подоби подкрепят Путkин) и партийните крадци, за които социализма/комунизма беше само за горепосочените, а за тях - нещо като монархия.

Да, но нашия съсед също беше в Белене и беше голям мръсник. Собствената му жена казваше, че там му е мястото и че всички били изроди като него. Което не изключва и по изключение и съдебна грешка там да е попаднал читав човек, например дядо Ви.

глупости Читави хора не са пращани в Белене. Не го ли виждаш онова горе - води се дисидентче - дядо му бил в Белене, а майка му се криела да играе карти по храсталака.

ако българката е била добра , съвестна жена , мисля , че италианците няма да защитят нейния убиец ...

Явно не си много наясно колко "правова дъжава" е Италията. Да не говорим, когато става дума за съдебни спорове м-у местен и чужденец.

Изчетох коментарите и разбрах само, че тая държава трябва да се запали от всички страни и никой да не остане, толкова идиоти на едно място не е на добре, от къде изпълзя тая сган бе мааму стара, от година на година повече помияри и откровенни идиоти.

Все повече хора губят ориентири поради нисък интелект, липса на образование, липса на възпитание или липса на религиозно въздействие. При демократично управление такива дефицити водят до това , което си забелязал.

и по-лошото е , че и двамата имате право , а най-лошото е , че много "хора" ще ви напишат и на двамата минуси без да се замислят !

Това, че има турски тролове, подиграващи се не означава, че държавата трябва да се пали, или подобни глупости.

Ето защо е измислена вендетата - с тъпите италианци по италиански .

Не се съмняваме в това. Правописа обаче се оказва трудна работа.

правописът бе, идиот

Не беше идеално при бай Тошо, но българите не бяха принудени да скитат по цял свят за парче хляб.

тия що работиха в коми, либия и тнт за какво работеха?? някой още не са си взели паричките.

Тези работеха не за парче хляб, а за големи заплати. И не заминаваха по принуда,а по желание. Дори връзки трябваха.

viktor

а сега бг платената армия ходи на мисии по други държави за чия кауза

Abe idiot dobre che ne sa mogli da izlizat navan, a mnogo hora napraviha sustoqnie tam, blagodarenie na evropa imam vsichko za a ne na tazi jalka darjava

Да благодарим на бкп,че сами си направиха преврат да сменят режима с демокрация!! Да благодарим и за техните умения,че техни издънки ни водят двадесет и...години с различни имена на партии,които постоянно ни показват някаква светлина в края на тунела. Благодарско,поздрави на майките ви,само това ни остана от мечтаната демокрация,да ви поздравяваме родата.

Аз за кво си лягам с сина на дядото. Тъй дъртия го е страх да ми посегне.

мен италианските кандидат пенсионери ме питат как е в България? Яде ли се добре ,еве ли се без да си плащаш? Туй ма питат,и после идват с хиляди в България.

не трябва да упреквате българите отишли в чужбина! у нас има мощна кампания за изгонване на хора от тука или за принудата им или за прилъгването им да отидат в чужбина! които не е минал през този ад не знае какво е, а които е минал предпочита да не говори от страх от срам от желания да забрави! да се отървем от европата!!!

Глупости,глупости,никой не гони нашенци от тук!Просто желанията,мечтите и от друга страна ВЪЗМОЖНОСТИТЕ на много нашенци със прекалено високо самомнение не съвпадат.А желанията са поне БМВ,поне триетажна къща с басейн,поне 11 метрова яхта,поне половин милион в банка.Само че възможностите на самите тях са...?!?!?! Неолибералните консуматорски въжделения са изпили ума на много,включително интелигентни и образовани нашенци.Нищо,ще дойде време и ще съжаляват!!!

Този 78 годишен перверзен дъртак изобщо не се нуждае от гледане. Гледачките да минат един курс по самозащита. Ама с Боко едва ли. Всъщност какво казва по въпроса? Благодарности на Италианците може би?

не знам как е възможно дядо на 80 години да те изнасили, та той едва ходи, леко да го блъснеш и е паднал......... странно ми е.

ako ne si vijdala 80 god it dartak ela i vij i todava govori

И-126-години-да-минат-все-ще-са-"виновни"комунистите.

Така е, само че без кавичките около виновни! Няма как те да са на власт, а друг да им е виновен. НЯМА КАК!!!

Тона ни донесе прехвалената демокрация-да се гаврят с жените смрадливите старци-чужденци и после да ги заколят,а мъжете да мият чинии и прозорци и да са черноработници без достойнство.Колкото и да се хвалят изгнаниците ни в чужбина,дори медиците,освен да бършат задници по хосписите или да мизеруват наплашени-всичко друго е лъжа.

Нещата за Италия са ясни! Българите не трябва да стъпват в провинциите -Калабрия,Пулия и Кампаня ,ако не искат да робуват и да бъдат заклани като животни! Лека и пръст на горката жена!

kalabria ne e italia no po cial sviat ima izrodi .Jenata ot nemotia e tragnala i ne zaslujava takav krai.Dartaka ni6to niama da mu storiat na tazi vazrast spored Italianskoto zakonodatelstvo

... lol-4e, щом "образуванието" ти е хамериканско... значи, си наясно с... "лолитcката" лъубов...

това направиха смрадливите нагаждачи "демократчета" - и леви, и десни боклуци, които унищожиха икономиката на България. Направиха българите роби и робини по света, да ги унижават, изнасилват и колят като животни.

Какви демократчета ти се въртят в главата, бре? Ти не знаеш ли, че вече 26 години след преврата срещу бай ТодЪр, България продължава да се управлява от бившите комуноиди, техните копИлета и подставени лица? Никой, който не е от тях, или не е тяхно протеже, не може да притежава власт в тази страна!

От комуноидите и от външните им господари, които подкрепят, обясняват, индулгират свършата у нас, инвестират в колектори за износ на националния ни доход, искат да плащаме за АЕЦ, а да потребяваме зеуен ток на двайсеторни цени...

Богда я прости! Нека смъртта и тежи на съвестта на всички говеда, които ни набутаха в еврогейския бардак. Да горят в АДА!!!

сигурно си прав! те в комунистическият бардак не изнасилват! щото всички са обратни!

Направо от извора. Това е планински квартал в Калабрия. Калабрия е известна с своята мафия -Ндрангета. Дъртия през 2012 година е направил опит за изнасилване на друга бадантка на 40 години,но тя е успяла да избяга и да подаде жалба на карабинерите. Защо този дъртак не е бил поставен под постоянен полицейски контрол е друг въпрос. Явно не е случаен дъртака.

Българката е започнала работа при него едва от десетина дни. Лека и пръст на жената. Между другото,според спогодба ,подписана още по времето на Мусолини и цар Борис,италиански пенсионери живеещи за постоянно в България тршбва да получават пълният размер на италианската си пенсия без удръжки -ИПРЕФ-20 процента. С една дума в България пенсионера взема 1000 евро,в италия-800. Тези им права трябва да бъдат отнети чрез закон!

Za da se promeni sporazumenieto mejdu Musolini e car Boris niakoi triabva da go napravi.Nie sme prodajno pleme ,bogotvorim cujdenzite ,nemojem da si za6titavame sanarodnicite GADNI SME

Колко унижения претърпяват възрастните българи, които работят в чужбина, само те си знаят.

ТАКА Е, СЛЕД 45 ГОДИНИ СОЦИАЛИЗЪМ И ДРУЖБА С МОСКВА, ТОВА СА ПОСЛЕДСТВИЯТА. МЪЖЕТЕ РАБОТЯТ ПО СТРОЕЖИТЕ А ЖЕНИТЕ СА ИЛИ ГЛЕДАЧКИ НА ПЕНСИОНЕРИ ИЛИ ПРОСТИТУТКИ. ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ КЪДЕТО Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ Е ЕДНО И СЪЩО!

27 години минаха вече, все с това ли ще се оправдавате.

по време на комунизма бяхме цветуща икономика, имахме прекрасно и селско стопанство и индустрия, и армия, и образование, и здравеопазване

Това, което казвате, не е точно така..Няма да ви оборвам, само ще ви задам един въпрос - защо, според вас, по време на комунизма не се позволяваше на обикновените граждани да пътуват свободно в страните от Западна Европа?

ха ха - наричаш го прекрасно защото не си имал възможност да сравняваш с това на западна европа. в момента в които се отвориха пазарите всичко се срина - калпавата продукция стана неконкурентоспособна.

На тази възраст,тоя гад в затвора няма да влезе според италианските закони. Но,пък ще трябва да плати живота на жената.

Ще плати ако го осъдят. Ама не вярвам Плювналиев да тръгне да търси адвокати. Така че може и да се наложи някой да плати адвокатите на дъртия пръч.

Това е ежедневие с всички жени, които работят в южна италия. Българките за тях са проститутки и леки жени. Само защото изхранват роднини в България и са принудени да работят като роби у домовете им, само за това си позволяват да ги унижават и да се гаврят с тях.

someone

против изнасилванията съм и искам наказние за този мъж, но в такава ситуация е по-добре жената да изтърпи един секс, да се махне после и да заведе дело, отколкото да се бие с мъж, да я ръгат с ножове и накрая да я убият -жена рядко надвива над мъж, дори и стар.

someone

ако нашенските политици - чисти българи, но какво ни грее това - крадяха и си пълнеха гушите по малко - тази жена може би щеше да остане в българия да живее и работи и щеше да е жива.

Тия по средиземноморието явно са един дол дренки всичките..или поне дъртите. В Гърция са същите - дърти и изкуфели, ядат трева и зехтин, пият някакви отвари и живеят по 90-1000 години. И като иде българка да гледа дъртак, онзи задължително си иска и почти винаги успява! Общото между всичките тях е, че макар и съхранени като физика, защото почти не са работили през живота си,в акъла са увредени генетично или от кръвосмешения, породата им е такава, ориенталска. За италианците не знам, но за гърците може да се каже, че са православни мюсюлмани.

семити. В южна Италия мелези от семити и сарацини. Боко постигна заръката на ционистите - обезлюдена България.В чужбина няма да видите евреин, грък, арабин или италианец с лопата в ръка.Нито да са домашна прислуга. На българите им взеха земята през 1944г., сега и живота.

КОМУНИСТИТЕ ПОСТИГНАХА ЗАРЪКАТА, 1990 КАТО ОТВОРИХА ГРАНИЦАТА ЗА 2 ГОДИНИ СЕ ИЗНЕСОХА 300 000 ДУШИ. АКО НЕ БЕШЕ ЧЕРВЕНАТА ЧУМА, СЕГА БЪЛГАРИЩ ЩЕШЕ ДА Е 11 МИЛИОНА.

Трябвало е да му пусне на дядката,или да му посвири малко на дудука,и сега да си е още жива и здрава.

А сега си представи, че можеше да става дума за твоята майка.

Тва Акри е там дето са се заселили пра-българите!

не се занимавайте с италианци! Повечето са жалки долни полуарабски мангали, които се мислят за много велики, а са пълни нищожества.

Много, много точно казано! Така е!

pegenes

Бах мааму, тия дъртите италианци много натопорчени, бе! Па тя защо се е дърпала, на 58 години колко мераклии има за нея?

Това да ли е имала много мераклии или не, не означава дъртия да отиде и да я изнасилва и убива, глупако.

Бог да прости жената!Надали от хубаво е отишла там да слугува, може и до последно да не е смеела истински да се защити.Ясно е какво щеше да я чака, ако нарани дъртуфелника.Интересно, какво ще направи сега съда им с него?Дали мн-о-о-о-го ще го уплашат с пробация?Или ще го тикнат в затвора с поредната източноевропейска бавачка?

ТОЯ ПЪК 78Г., НЕ СИ ПОРЪЧА 18Г., И СИ ЗАПЛАТИ, А СЕ Е ЗАНИМАВАЛ С "ГЛУПОСТИ"

Защо тъмните хора са толкова злобни и лоши? Един светъл човек е по малко предразположен към престъпления.

Защото са рептилски лайна всичките видове мангали от Мароко до Индонезия и всички останали не-бели.

Този отдавна не е тъмнокос, дявол знае каква коса е имал, но е синеок като тебе.

Жабарите са боклуци, не ходете в Италия, имам много български приятели които са ходили в Италия и са отвратени от жабарските боклуци. А по начало много българи живеят там и не са никак доволни. Лека и пръст на жената.

А ЗАЩО НЕ СА СИ СТОЯЛИ ПО РОДНИТЕ СИ МЕСТА, ТЕЗИ КОИТО СА СЕ ОПЛАКВАЛИ/ТУКА НЯМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ/ А ХОДЯТ ПРИ "ЖАБАРИТЕ"

Защото няма работа тъпанар такъв . А Бойко ти ли си бе - пак ръсиш простотии по форумите .

Повечето се връщат, или отиват към по западна Европа. Но има и още българи които правят грешката да отиват в Италия или Гърция да работят.

От много евро-атлантически ценности икономиката на България е съсипана. Явно хъбчетата на Боко не са достатъчни да се изхранва народа, 26 години мизерия.

Българчетата нямаше да ходят в Италия, ако русначитета не бяха опоскали България.

Българите сами сме си виновни за случващото се !

Спор няма. Никой не ти е виновен. Не се оправдавай с българите.

Кога ли ще свърши най-сетне Господи, тази пуста българска Карма? Толкова ли са виновни обикновените българи, че преди 1000 години са били избивали Твоите пратеници, богомилите? Толкова ли дълбоко религиите атеизъм и християнство са поразили Православието, че след 500 години робство в Османската империя, сега сме на тресени да робуваме на NWO? Сякаш отново сме "принудени" да се молим, с "БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ."?!

Докато стоим като овце и не ходим на простести даже така ще е. Другите народи са си извоювали свободата с революции, а не с молитби.

Ако с революция-инволюция се постигаше свободата, нямаше днес 1% от хората да притежават 50% от световното богатство. СКУИЗ, ЦУНГ-ЦВАНГ се нарича ситуацията в която светът се намира и всеки еди от нас, също. ИЗХОДЪТ: Опознай Себе Си, обхвани и контролирай собствените си тирани! Намери вътре в себе си СИЛАТА, която ще те направи свободен. Живей в МИГА и заради МИГА! Жокер: Това не са "празни" думи, а "конспект" от въпроси за разрешаване за д стане възможно преминаване от пропадане в "гъстата материя"- инволюция, в ДУХОВНО ИЗРАСТВАНЕ - ЕВОЛЮЦИЯ. Едва тогава се постига, ВЕЧНАТА СВОБОДА.

Който е неспособен да направи от страната си нормална държава, ще обира лайната на боклуците в чужбина-:).

Лошото е да си глупав и вулгарен ... цял един живот.

Добра житейска позиция си си избрал - плюещ форумен анонимник.

Италиански мангусти гнусни. Още една жертва на демокрацията. Трябва да издигнем паметник на преждевременно умрели по всякакви начини българи от западната демокрация.

ха ха ха откъде пари за 2-3 милиона умрели от демокрация? ами за отвлечените и продадените в робство, а? от евро-фондовете ли? ха ха ха

Нека ва трепат, вашта м...а, щом сте алчни и жадни за пари това ва чака, ем ша им мийте лайнага и гъзовете, ем ша ва трепат кат мухи. Нямате ли си Родина, елате тук опитайте да направите нещо съзидателно, да промените нещата отвътре. Никой няма да дойде да ни подреди собствената къща, не го ли сторим сами. Но най-лесния начин е да са дезертира, да са избяга по най-малкото съпротивление, по егоистично му. Ми тогава мийте чужди задници и нека ва задират дърти извратени типове убийци.

То заради такива психично болни като тебе бягаме.

нека позная-водите се на оtchет в психодиспансер!

работа срамна няма. срамна е само душевната педарастя като твоита и вроденто гузyблизтво