Първите преразпределени в ЕС бежанци отпътуваха от Италия

От Италия отпътуваха за Швеция първите бежанци, преразпределени в рамките на ЕС. Очаквайте вълни от разселени в следващите дни и седмици, обяви ЕК.

Обратно в новината

Коментари - Първите преразпределени в ЕС бежанци отпътуваха от Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tova e t.n. EXspanzia ZA PRETOPIAVANE na otdelnite nazii v Evropa - i ako ne beshe svarzano s isliamskia fundamentalizam pod formata na arabelite ili 4ernite, steshe da e gore-dolu ponosimo. No nai-loshoto e 4e niama REFERENDUM za tozi tolkova vajen ? - za da se 4ue NARODNIA GLAS vse oshte........predi da sme pretopeni!!!!

Черно и бяло е новият хит на АББА.

Да ги ппосрешнем в България с "ДОБРЕ ДОШЛИ"!

Скоро русите шведки ще се променят в шоколадови мулатки.

меркел е боклук и ще бъде съдена по законите, по които рб и нпо-тата на рб- гей- евреите нанесофа щети на всички народи!!! ще бъдете съдени, рб. Това е!!!

.. каза 'православният християнин'

рб е мъртвец!!! минималная памят за щерката на ционистите!

рб е мъртвец!!! минималная памят за щерката на ционистите!

сащ засилва цензурата благодарение на дпс/бхк/ рб в бегето на родинопродателите! а именно ДС! защо царистите са погниснели, заедно с професорите на рб??? та трият така екстремално, сякаш са педофили?

Наскоро ходих до Нов Български Университет в Овча Купел и ми се изправи косата: стотици арабски мангали се бяха скупчили пред сградата на ул. Маестро Кънев и всичките говореха по мобилни телефони. Оказа се, че богатата българска държава им е предоставила зона с безплатен Wi-Fi интернет на Виваком. Освен, че ги хрантутим, поим и живеят безплатно им се осигуряват и екстри, точно като на циганите, каквито в същтност са си. Докога????

След тях започват да прииждат техни роднини, съседи, приятели и др

По разумно би било тези негри да не бъдат трапосвани за прехрана от шведския народ, а да бъдат върнати в Африка. Европа не може да храни цялата паплач на Африка и Арабите.

Да вземеш плъхове от мазата и да ги настаниш в хола си е чисто безумие. Като са един-два, може и да ги приемеш, но като се размножат и почнат да ти ядат ушите, тогава ще е късно. Действия против човешката природа - това правят чиновниците и политиците в Европа. ЕС очевадно показва колко е неадекватен при всяка по-голяма криза. Мерките при финансовата криза изискваха години, сега е същото...

Кога ще пристигат и бежанците в България?

Дано да е никога

сега ще ги наричаме не "мигранти" или "бежанци", а "търсачи на убежище"?! По-така , юридическо издържано е някак си! Макар че "убежище" е нещо в което да се криеш и пазиш от " близката околна среда" така да се каже! Ако аз искам да избягам, да се опазя от гадната среда във Варна, убежище мога да намеря в самата Варна, ако се издухам в София, там вече не е убежище, а смяна на средата...Някой пак не е чел речниците....

Ще ги наричаме "преразпределени по квотен принцип търсачи на убежище"! Някак си по-добре звучи, като "американец от африкански произход". Краварите са царе на измислянето на глупости.

Хахахха , аз да не прозвуча злостно или глупаво , ама да питам .... , "по нашата "квота" " - като започнат да пращат разните арабески- ще им покажете или "усмивките"...или щеима слълзи и откази...????? То , дали изобщо ще има идиоти , които биха поискали да живеят е гетото на Европа "България" ?????? Как мислите вие , а :)))))))))))

Ще има брато, не се притеснявай за това! Нали ще цоцат от 2 места: от едното ще им плащат бейовете щото те са ги пратили тука за да ислямизират гяурите, т.е. нас, от другото еврогейте ще им плащат с нашите пари от данъци за да са "демократи" и щото ФАЩ така им нарежда.

Честито на всички!

Германците са се видели в чудо И ВЕЧЕ ТЪРСЯТ СЪДЕБНА ЗАЩИТА: 1.Ръководството на Байерн ще се обърне към Конституционния съд за ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННОТО поведение на Меркел,във връзка със създадения от нея хаос с бежанската вълна. 2.Консервативната дясна партия АфД /Алтернатива за Германия/ е предявила съдебен иск с/у Меркел за КАНАЛДЖИЙСТВО.

спокоино никои няма да подведе меркел под съдебна отговорност камо ли да я съди защото съда в германия е почти толкова независим колкото в българия когато става въпрос за политици на високо държавни постове и тези от бавария знаят това много добре но и заплахата в момента е върши работа за натиск срещу самозабравилата се напълно изклучила канцлерка

Те "вурстовете" за Нобелов лауреат за мир ще я разглеждат!

трябва да се изметат час по скоро, защото без да има война в Европа доведоха страните от ЕС до там, че да бъдат завладени от безскрупулни мошеници и друговерци от цял свят!

Изселването на 2 милиона нашенци от БГ го преживяхме някак си макар и трудно. Ама сега настаняването на милиони от тия цръните дали ше моем да го преживеем, а!? Бая нанаогроно ми се чини таа работа, като гледам за мангустите как отива половината държавен бюджет, Боце си го каза това в прав текст. "Началниците" от ЕС му били казали да даваза мангустите здраво, че да не оди манго при тех да им разваля въздуха. И Боце понеже е уставен близалогъзец-дава, къде ше оди!

какво става в Еритрея, та има бежанци оттам?

Деветнайсет търсачи на убежище от Еритрея заминаха тази сутрин от Рим за Швеция в рамките на първия трансфер, организиран в ЕС Ей, всичките едни "русички", "белички" и усмихнати.

Абе кой го плаща всичко това за да се хили весело тоя!? Ние , нали? А някой нас пита ли ни искаме ли да му плащаме усмивката на тоя и на още за сега стотици хиляди, с тенденциа да станат милиони!? От техното хилене ние ще се озъбим от зор!

Бате дай няква стинка бе бате.

Тия ако ги беха натоварили на товарния влак за БГ немаше да се хилят, а щяха да се озъбят!

Споменът за ония 71 в камиона още им държи.

Ако ги бяха натоварили за България, нямаше да са така ухилени...Абе, вярно ли , че някакъв уродливец от БСП, искал извинение за Живков?

Мизерник с чалма или брада, дето си нацъкал на всеки един коментар "-" Защо не си напишеш/защитиш мнението открито, та да те изядезм публично! или и да пишеш не можеш?

е те затова ще продължават да идват в европа -тъпанари прости

Абе Обама какво прави на снимката там?

странно или....? ( нерегистриран ) 09.10.2015 15:22 . Комунистите навремето са заселвали турци и цигани в подбалканските села. Сега ЕС следва същия принцип. Преди това османците са заселвали турци и азиатски племена в лудогорието - ядрото на българските традиции.

И вие се притеснявахте, че младото поколение няма да усети комунизма и времето на перестройката.... Та то сега е 10 пъти по силно!

А, аз прочетох. ЕК - Очаквайте вълни от разтреляни. Ама, май съм се объркал наистина.

И доволни, доволни, усмихнати. От Еритрея отиват в Италия. На тези, дето ще ги качват на самолета за България ще им замръзнат усмивките.

Слагам чалмата и отпрашвам за берлин. Пък после да ме повозят до Дания, Швеция или Франция.... егати безплатната екскурзия ще си изкарам...

Сега ще се отпочне едно лудо разкарване на чалмосани от единия край на Европа до другия, едно развиване на дейност, пушилка и т. н.....!!!!Само и само да се правим на демократични и толерантни, а парите за всички тези екскурзии и социални помощи ще са за сметка на европейските данъкоплатци, т. е. за наша! защо не бягат към Саудитска арабия, кувейт, Катар, ами се влачат насам!? Ще берем плодовете на глупостта си много скоро. Те са ничужди по вяра, манталитет, бит...Носят и сеят непознати и несрещани вече болести...

Нали затова всеки трябва да си живее на собствена територия - там където се е родил. И светът ще е чудесен.

Тези луди ли са, зомбита ли са европедалите от Брюксел! Че чак самолети, дайте им и бизнес класа на тези икономически имигранти и терористи!! Не на ордите в Европа!

Еритрейци от какво бягат? Там няма война ,имат море, поля и планина. Не е пустиня. Не мрат от глад.............................От какво бягат те ?

Бягат от нуждата да работят за прехрната си, защото вече ще им я дават наготово. Проблемът е къде ще избягат шведите от тия?

И с какви пари разкарват тези мигранти?Сметката е плаща всеки от нас.Да сте чули от големите лидери да е дарил нещо..!!??

Дано Меркел излезе по майчинство, та да се успокои.

link Що не пратим нашата квота преселници на Белене, ще им дадем 50 въдици, 4-5 мрежи, но лодки няма да имат, ще запушим устата на ЕС, защото ще са в България, а ако искат и една джамия от дърво и кал да си построят.

скриха линка "Мгинго - най-гъстонаселеният остров в света"

тоя пич се кефи като знае какви руси мацки го чакат в швеция ебре животе обаждаи се веднага в еритрея да идват веднага да не губят време европа е ваша ние ще ви изхранваме и ще ви даваме заплати и помощи африканци бегом към европа докато още я има

Ех, дано Меркел не реши да ражда, че тогава ще стане още по страшно.

Бежанец да си излиза, че е по-добре отколкото българин, живеещ в България. След години като си уредят живота в европейските страни, ще живеят пак 10 пъти по-добре от нас.

В Балканската пустиня Ви чака - омраза, глад, безработица, студ, мизерия, измами, кражби, убийства, агония и тотален рекет....Ще се озъбите яко!

Зеехофер каза, че от името на област баерн ще даде меркел на съд!

Отдавна се надявах на това. Къде е публикувана тази информация?

Верно казват от ЕК! Понякога началото е трудно, докато влезе глЪвЪтЪ. После, рамене нема!

Негърчето на снимката. И то ли е сирийче?

криСталина, криСталина, ти цепиш въздуха в чужбина, и колегите ти от тоз' пример заразени, приказват глупости на смени.

нашите заселници да не са толкова черни ще ги посрещнем с хляб и сол но дали ще се навият да работят за 300 лв ако въобще си намерят работа джамии има 1500 няма проблем дасе молят когато си искат дпс ще стане водеща партиина сила на етническа основа

каде си видял негар да работи .те са над тези неща.

Може да ги посрещнем със сол. Има такива пушки, зареждат ги със сол и пуцат по съмнителни елементи с тях...

Ако беше разбрал , че го пращат в България, дали щеше да белее зъбки?

Хаха! Това "да белее зъбки" звучи много мило :)))

те забките му не са толкова бели.просто фона е много тамен.