Путин иска позитивни отношения с Италия

Руският президент Владимир Путин се надява, че отношенията между Италия и Русия ще се развият по-позитивно,макар че в момента не преминават през най-добрия етап

Обратно в новината

Коментари - Путин иска позитивни отношения с Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре,че всички италианци не са магерини !

Шаломов... нали знаеш че Италия са от Г7 и какво ти казаха днеска? Слушкай и ще получиш кокалче.

..Путин иска позитивни отношения с Италия.. --- Путин да си върне италия щото тя винаги е била руска! докога ще търпим окупираната от англо-сакси-американици "италия" с измислената "римска империя", "римско право " и т.н. Путин, прибери си италията, за да не я приберем ние от маалата!

Разширяването на териториите и благополучието не са в пряка завивисмост и от тази гледна точка Путин сбърка много. Анексирането на Крим дискредитира Русия през международната общност и я вкара в икономическа война срещу целия свят.

ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ,КОИ СА ПЪРВИТЕ 7 СТРАНИ ПО ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ И ЩЕ ВИДИТЕ,ЧЕ СЕ СЪБИРАТ ИЗПАДНАЛИ ОТ ПЪРВИТЕ МЕСТА ДЪРЖАВИ!!!НЕ МОГАТ ДА ИЗОЛИРАТ РУСИЯ!!!ТОВА СА ФИКС ИДЕИ НА БОЛНИ МОЗЪЦИ!!!

То и СССР беше нерушим съюз. А загнилия Запад го чакахте да се гътне...

Че Русия не е в първите 7- това самият Путин ще потвърди. А за изолацията руснаците сами са си виновни - сега ги подкрепя единствено 'велика' Боливия.

Джуна казала че санкции падали!

И сега бил ли е Путин на срещата на Г-7 или се е надявал да го поканят? Щото преди да нахлуе в Крим Русия участваше във формата!Както и беше член на СТО и ползваше още много привилегии! Но!Каквото си направиш сам никой не може да ти гъ направи!

Путин иска "позитивни отношения " със страни от еврогейския съюз..ха.ха

В Италия президента е по-безгласен и от българска опозиция. Путин все едно е говорил на вятъра.

кой те излъга ?