Италия се надява Г-7 пак да стане Г-8 с Русия

Италия се надява, че Русия в скоро време ще се върне в групата Г-8, от която беше извадена заради кризата в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Италия се надява Г-7 пак да стане Г-8 с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отдавна не бях чел изказване на високопоставен дипломат от ЕС, което да има смъсъл. От началото на кризата ЕС е повече от жалък и посредствен. Чек ме беше хванал срам от моят европейски идеализъм.

Русия и сега играе роля. По данни на ООН, Русия е приела над 10 хиляди бежанци от Източна Украйна, спасили се от демократичното етническото прочистване.

За твое съжаление Русия си получава утилизираната терористична армия, а бежанците бягат в Киев. Днес една бежанка рускиня от Славянск даже се оплаква в мрежите, че хората и дали ядене, дрехи, даже превръзки и дали, а виж, цигари не и дали на "бежанката" от ДНР Днес в ДНР: 1. Момиче е застреляно заедно с инструктора си край Шахтьорск, Донецка обл. момичето натиснало газ без да иска при приближаване на блок-пост на колоради 2. В Славянск и Краматорск е обявена тотална мобилизация на всички мъже, които са в състояние да държат оръжие. Огромно количество хора се крият и бягат. Има много разстреляни на място като дезертьори.

Nikolai Vasilev

за твое съжaление твоите киевски бендеровци ще получат голия от изтока така че се примиряваи!!!!!!!!!!!!!

"Има много разстреляни на място като дезертьори." От кого са растреляни? Киевските власти раследват ли тези неща? Ти в кое разузнаване работиш, че да имаш обективно мнение по въпроса. Чета във форума, че ни заливаш с информация какви терористи са така наречените "сепаратисти", но от къде потвърждение? Това разбира се важи и за обратното, но интересното е, че клиповете в тубата, на които се вижда престаплениета на така наречената национална гвардия удобно се трият

Че какво общо може да има Русия с бандеровците, власовците, Десен сектор, Свобода все фашистки военни организации и с американските части Грейстоун и Блекуотър, които действат в Югоизточна и Източна Украйна! Събитията в Украйна бяхя финансирани от САЩ, предизвикани от САЩ и слугите им от ЕС, подклаждани от същите и въоръжавани от тях както и участие с пряка намеса на военни формирования на САЩ! Какво въртите гъза и прехвърляте всичко на Русия! А руснаците от тези региони сами си възстанаха срещу бандата метежници поставили американските марионетки на власт! Ще бягат хората кой накъдето си иска, някои към Русия и Крим, други към Киев!

Съдейки по количеството туристи този сезон в Крим, намеренията са били: Или Крим ще е безлюден, или ще е Руски! Но стига с работа наполовина! Сега Крим е безлюден и риски!!!!

абе ти кога бе там вчера ли?? а навярно и вода няма и ток и банки и хора а??????????

Бай Ставри

Вицът го разказа един кримчанин, нещастник!!!

Въпроса сега не е дали вие поставяте условия а дали Русия ще иска. Иначе всяка организация има нужда от балансьор и хора с по- различно виждане, а сега останахте само послушни паленца и тежест май нямате!

Пука й на Русия за Г 7, това си е някакъв формален и куцащ формат.

Много ви трябва Русия, а и без нея може.

няма как да стане щото Г7 подгъзуват на интересите на САЩ, а на Русия и писна

но ще е с Китай и без САЩ :) :) :)

да и впрочем по статията-дали ще минат същите номерца спрямо Италия,каквито минават спрямо нас-реформатори и платени протести????едва ли...

Един виц от Донбас: Г-н Путин казвахте че като дойдат Десен сектор ще стане лошо. Ами то вече е лошо, а Десен сектор още ги няма?

един виц от болния ти мозък-насрах ли се? не. ами от какво мирише? от този на съседното легло...

бегеец,колкото и да се напъваш да драскаш тука с тези произволни букви за никове,източна украйна е загубена за любимите ти киевски отрепки.....остават си със гладната западна част и да вървят на май...а си в ес и където щат............а ти си оставаш една психясала твар и нищо повече.

Абе пич след като Донбас храни Украйна ,може ли да ми кажеш кой храни в момента Украйна? Истината е ,че Украйна е хранила Донбас винаги,както хранеха и Крим. Донбас живее от централните субсидии за мините. Ако не ги субсидираха мините ще бъдат затворени веднага ,както са затворени в Ростовска област. Това ги чака миньорите ако се отделят от Украйна. Кой ще ги субсидира след това? ДНР и ЛНР ли? Които са ръководени от криминални структури.

храни я ес,демек ние,и цру с парите на американските данъкоплатци.

Русия няма място в нормалния свят! Руските терористи безчинстват в Изт Украйна. Грабят, убиват, изпитват удоволствие от върховенството на въоръжения и безнаказан витяз. Отдавна вече местните руски патриоти не ръководят. Дойдоха руски, чеченски и казашки башибозуци, криминални наемници и авантюристи, които просто обичат да раздават правосъдие с калашник в ръце. Заповедта е като 41-ва година: да се изгори земята пред немските войски. Сега е: ДА СЕ ИЗГОРИ ИЗТОЧНА УКРАЙНА пред фашистите от Киев. Нищо, че фашистите са в Кремъл. Важно е да се изгори! Заграбените от колорадите украински градове са сривани методично и украинското население е изселвано. РУСКИ ГЕНОЦИД В 21-ВИ ВЕК. РУСКИ ТЕРОР, КОМАНДВАН ОТ КРЕМЪЛ!

Крадеца каза дръще крадеца. Та и твойта работа

Иха-а-а...хвърчат слюнки и от монитора! Сега остава да ме убедиш, че например американците терористи не безчинстват не само в Украйна, а и в цял свят...ма нашио се загледал само в руснаците! Да, руснаците може и да не са стока - но има много да се учат от бандеровците, галичниците и най-вече - от американците. На тема тероризъм, разбира се.

ъхъ шъ му кажа и на Троцки и на теб...))))

Обонго за шеврон ка е подпалил фитила на румънците щом те не са в украйна за молдова и в Бг за 17 кв.км ивица покрай морето значи сме в началния стадии

ПОРЕДНО КОНЮКТУРНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ДОКАЗАНИ ТЕРОРИСТИ ... На 5 юни стана известно, че от Западна Европа в помощ на Порошенко ще тръгне "международен" миротворчески батальон от 300 чиченци (пробладаващата част, от които са обявени за международно издирване по дела свързани с масови убийства и тероризъм) от Грузия, Азербайджан, Полша, Литва, Естония, Швеция, Англия, Норвегия, Дания, Франция, Австрия, Финландия и дори от Русия, носещ името на Джохар Дудаев. (link

1. Жалко за мирните граждани. 2. Удобен момент ФСБ да организира "ареста" за 300 престъпници

Ха ха ха. Та къде са живели тия чеченци в Западна Европа? След като са извършили масови убийства? Да чеченците вече са в Украйна и дойдоха от Русия. Така наречените Кадировци. Натоварени на Камази пресичат границата всяка вечер.

Я от Украйна се появиха Интернет орки

big_uncle@dir.bg

И ти, разбира се, си бил там и си видял всичко!

Киев. Колона военна техника е пресякла границата между Русия и Украйна в района на село Новая надежда, съобщава УНИАН. По данни на командира на батальона Азов Ярослав Гончар, колоната се състои от 6 бронетранспортьора , 6 камиона КАМАЗ и цистрерна. Кога най-после нашите погранични застави ще получат подкрепление? Ако не затворим границата ще провеждаме антитерористичната операция с години, заяви Гончар.

Как да няма коридор за бежанци да избият мирното население.Ей и Турция Не затвори границата със сирия.Явно нацизма цъфти

Ти си много кух бе? Тя границата там никога не е била построена. Който иска може да я пресече. Няма нужда да минава през пропускателен пункт. Та как ще спрат бежанците ако ги има изобщо. Много руска пропаганда четеш. Коридор??? Щом хиляди терористи преминават границата с камиони и БТРи от Русия към Украйна, то тогава кой ще спре "бежанците" да отидат в Русия? А бежанците от Луганск и Донецк бягат на запад или в Полша.

Ируги източници потвърждават ли това. И ако е вярно защо Украйна на обяви война на Русия??? Или само си пишем и оправдаваме стрелбата по собствените си граждани и безсилието на власта в Киев

Ами защото те влизат като " доброволци" , а не като руската армия. Но всички знаят кой ги праща. Нали не мислиш , че може да си купиш БТР на пазара в Ростов или Москва.

Киев. В източния украински град Снежное, който се намира в Донецката област, са пристигнали близо 300 сепаратисти, предаде УНИАН, позовавайки се на данни на украинския депутат и бивш кандидат за президент Олег Ляшко. Съобщавам за ново струпване на терористи, а именно: 5 бронетранспортьора, 300 терористи, по-голямата част от които не са руснаци, пише Ляшко на страницата си във Фейсбук. Северодонецк. Двете групи наблюдатели на ОССЕ, изчезнали миналата седмица, се намират в град Северодонецк, Луганска област, заяви вицепремиерът на ДНР Андрей Пургин, предаде РИА Новости. По града стрелят със самоходни минометни оръдия калибър 120 милиметра. А в него има 9-етажни блокове. Населението е 100 хиляди души. Има голям химически завод, който може да бъде бомбардиран и да настъпи катастрофа. Ето защо, за да не стрелят, в качеството на застраховка, там държат две мисии на ОССЕ. Наблюдателите се държат в добри условия, техните колеги знаят къде са. Кога и при какви условия ще ги освободят, за сега не е ясно, заяви Пургин.

Я виж ти...и откога Фейса стана източник на официална и сериозна информация? Ами че тогава по-добре да гледаме bTV, те поне лъжат откровено!

Псаки

италианците са мнооого, много гладни и имат нужда от инвестиции, сътрудничество и РАБОТА, точно както и ние. тяхното селско стопанство беше на 50% затрито от ЕС и сега те се шматкат гладни и на групи по лондон. а какво точно е казал техния министър - не е важно. важни са фактите. в москва е пълно с гладни италианци, които работят в международни компании, женят се за рускини, получават статус и остават... НА ПУТИН МУ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА!

Шило

Проблем, наречен "Крим" няма. При нерегистрирани граници няма и как да има. А и вече никой не говори за Крим. Кремъл ясно демонстрира отношението си, така че, вече е прочетена страница.

Италианците никъде не са казвали такова нещо. Тя казва ,че следващият Г7 ,не е окончателния край на Г8 с Русия. Това заглавие е руска измислица. Путин е просто бесен ,че го изритаха.

Шило

Дреме му за това, че няколко човека са решили нещо си. Гледа си интересите на Русия и това е.

martenichka@mail.bg

Точно затова даде половин Русия на Китай.

Руснаци винаги дават всички световни новини в своята интерпретация.

България се надява Г7 да остане Г7 - с Русия и без САЩ.

Ти може да се надяваш , но България не иска такова нещо? Ти не си България.

Да живее САЩ и ЕС, люлката на цивилизацията.

Или не си испил хапчетата, или трябва да си смениш дилъра.

Такава цивилизацие е Гей съюза с помоща на Хамерика че скоро време италия ще се люшка на арабския

Шило

Проблем, наречен "Крим" няма. При нерегистрирани граници няма и как да има.

След нормандия членовете от Гей 7 са ходили в бохемската гора за своя ритуал с млади момчета.

А Путин е изпил 18 водки и е паднал под масата в несвяст.

но си останал мъж

Без САЩ и Европа Хитлер нямаше да падне.

Без земята Хитлер нямаше да го има?!! WTF?

А на Русия въобще не и трябва тази организация. Да заседават във формат Г-7 и да си гледат работа.

А на Европа пък съвсем не и трябва Русията.

Прав си. Китай напоследък се доказва като нов азиатски "тигър" в световната икономика, историята с Япония се повтаря. А напоследък все повече се говори и за Индия, която върви по пътя на Китай.

Нали? Особено ако беше още на власт другаря Берлускони, приятеля на Бойко Борисов, който даваше мило и драго да бъдат дуе и гщи с такива диктатори като Муамар Кадафи и Владимир Путин. Берлускони се беше изказвал за Русия ласкаво, нещо в стил "Кат' Русия няма втора...". А като знам че бяха приятели с Бойко Борисов... мога да си представя и наш Бойко накъде му гледат очичките! Като му свирне Путлер и му викне "дръж", и нашия Бойко вика "Бау-Бау!" и тича да хване пръчката! Само един друг извод мога да си направя, който още не съм видял никъде да се коментира: Като говорят за България, че е Троянския кон на Русия в Европейския Съюз, не е зле да споменат и Италия покрай нас. Не сме само ние.

Да не са те лекували тасиметрови шофъори от христо ботев

жабара не може да разбере че кадето и да сложиш русия ще мерише. много се насраха кремалските джуджета

ГеЙ-8 не е променяна соропичове. Просто Русия не беше поканена и мястото беше сменено.

По-скоро Г9 би станало. Докато е Путин, няма да видим Г8. Това не е детска Игра.

Не може шепа селяни корумпирани русофили да определя бъдещето на България

явно си чужденец и не ги разбираш работите,гледай да не си разбиеш носа от ударите в някоя стена и да не ти падне капачката от главата.

Явно ти си чужденец, не си българин със сигурност. Русофил=българофоб.

преди години в нета.А помисли дали няма да стане.Е италианците спасяват бежанците като потапят корабите им уж се обърнали но не всички.

ДИРа може ли да даде оригиналния източник на тая новина? Защото руснаците обикновено пишат това което те искат да чуят. Аз намерих това: Mogherini, next G7 not the definitive end to the G8 The decision to exclude Russia from the next G8 meeting is not the definitive end of the format, but until Moscow de-escalates in Ukraine it will be difficult to sit at the same table. This was Minister for Foreign Affairs Federica Mogherinis statement from The Hague, who specified that a channel for dialogue with Russia remains open, underscoring that yesterday foreign minister Lavrov did not meet only with Kerry but also with his Ukraine counterpart. Никъде не пише ,че Италия се надява Г7 да стане Г8. Това е руска измислица. Тя казва ,че сегашния Г7 ,не е окончателния край на Г8 с Русия.

..........

По долу цитирах путин не иска Гей 8 това пише в руските сайтове.Чуства се в гнездо на главорези.

Така ще говори след като ги изритаха. За киселото грозде я знаеш приказката нали?

Следващия парад на Путин за освобождението на европа от хитлер трябва да е в Берлин.

Чета простотиите на ДИРа до ИТАР-ТАСС и после не чета. То е ясно ,че е поредната руска пропаганда. ДИРа като едно руско пале винаги публикува руските простотии. Сигурен съм че италианците не са казали такова нещо. Те руснаците винаги всичко извъртат на 180 градуса.

Ако не са.Ванга е казала :Мюсюлмански рим.

Русия освен с една газ май и едни оръжия няма с какво друго да я свържем.Газ, оръжия, газ , оръжия.Е това ли е цивилизацията?

Едно си бае.Бегай да тии леят коршум против страх от русия

Някой май държеше на въоръжение 17 самолетоносача...Ее,това ли е цивилизацията? Така че не е само Русия.Или ти слушаш само новините,които ти спускат?

САЩ да се ангажират, че ще доставят газ в кандило за всички италианци да има с какво да си светят. Италия да се извади от Г7 и да станат Г6. Да се забранят спагетите и пиците по целия свят...

Трябваше меркел да покани Путин в берлин за освобождаването на Германия от хитлер или си го уважава нали е негов наследник.

Сталин е бил по-зле от Хитлер, така че да не ги сравняваме.

Бе взел мерки сега да няма гъзолизци и да избиват славяни Горбачов е за бесило

Как ли се е чуствал путин в нормандия в гнездото на главорези на жени и деца.

Как ли са се чувствали западните лидери в присъствието диктатор , офицер от КГБ и убиец журналисти и свободномислещи хора.

Свободно мислещите българи и славяни ги бомбардират.

По добре да нямаме работа с Русия за каквото и да било, винаги ще ни прекара.

Тебе кога те е прекарала та си станал кат кончита

А кой няма да ни прекара? Дори ние българите сами се прекарваме.

ти ако си глупав винаги ще те прекарат, това е законът на капитализма

червените боклуци са активизирани - пишат и хвалят Путкин... НО ТОВА НИКАК НЕ ПРОМЕНЯ ИЗБОРНИЯ ШАМАР КОЙТО САМИ СИ ЗАШЛЕВИХА - 15/15 И 30,4:18,93!!! А ЧЕ РУСНАЦИТЕ НЕ ЖИВЕЯТ ПО - ДОБРЕ ОТ ГЕРМАНЦИТЕ, ФРАНЦУЗИТЕ, АНГЛИЧАНИТЕ, АВСТРИЙЦИТЕ... МИСЛЯ , ЧЕ САМО БОЛЕН МОЗЪК ОБВИТ В ЧЕРВЕНА МЪГЛА МОЖЕ ДА НЕ ВИДИ!!! Айде почвайте с минусите вие друго не можете - опорните точки са ви ги начукали добре ...

Учителска заплата в русия минимална 2200 евро.

Коалицията БСП-ДПС победи с 36% прасето от Банкя с 30%

Източният манталитет , начин на мислене и изобщо чип на Русия , който се е инсталирал в главата на българина е пагубен.От там идват и всичките ни проблеми.

Ако ти имаш проблеми ние с китайците сме на ти.

На какъв език си на ти с китайците, на комунистически ли?

а бе китайците не ви броят за хора, ама как да знаеш като жив китаец не си виждал

проблемът ти идва от сообствената ти генетична обрмененост, селска и дребно-тарикатска природа, добре описана и докуентирана в manual-а по БГ простащина на А. Константинов - "Бай Ганьо". Това е много преди всякакви комунисти и Съветски съюзи да излезнат на сцената и да станат удобно оправдание за бедите и несгодите на некадърния и ограничения бантускот, който както винаги с цел да си достави имагинерен психологически комфорт вечно търси вината у другите - именно това е пагубното в природата ти, все другите са виновни, а ти си перфектният, който вечно няма нужда от промяна.

Пише се "да излязат' а не "да излезнат", но това е нормално за червените 15-ски.И психологически погледнато тоя славянски робски манталитет ни е довел то там да станем васали на Русия.Защото нямаме истинско самочувствие и гордост, пък и кадърност и акъл.

Не ми било руснаци, майно льо ,най ми било съветски червени кагебистки олигарси!

Де е майна,все е лайна!Колко стотинки взе ма?!

ОТ 1944 Г. ДО СЕГА МОСКВА ДИКТУВА ЖИВОТА НИ И ЗАТОВА СМЕ ИЗОСТАНАЛИ ОТ ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ. И НАШИТЕ НЕОБРАЗОВАНИ ЧУГУНЕНО-ГУМЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЛАВИ ЗАЩИТАВАТ МОСКВА. А КАТО СЕ СЪБЕРАТ НА СЕДЯНКА ВСЕКИ СЕ ХВАЛИ ЧЕ НЕГОВОТО ДЕТЕ ИЛИ ВНУЧИ ЖИВЕЕ И РАБОТИ НА ЗАПАД.ЧЕ СИ КУПИЛ ХУБАВА КОЛА ЧЕ ХОДИЛ НА ЕКСКУРЗИЯ В ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ И КАК ТАМ ИМА РЕД ЧИСТОТА. ВСИЧКИТЕ НИ ЗЛИНИ ИДВАТ ОТ МОСКВА С ПРОВОДИМОСТТА НА ТЕЗИ ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИСТИТЕ.

Изостанал си като не учиш.А дращиш тука за пари.

Точно от учене стигнах до този извод.

САЩ и ЕС са местата с май-развита човешка цивилизация.Ние там ли ще ходим или в някаква си Русия дето един хладилник не прави.Съоръженията в Сочи още ли не са почнали да ги разфасоват и крадат, време е.

Еми мангали като теб,оф съжалявам(американско миграционни семейства)не са взели руски визи.

Руснаците сами ще ги окрадат, само гледай до няколко години какво ще остане от съоръженията - само скелети.

Дойдоха аборигените на власт и сасипаха хладилния ни завод за хладилници мраз да си чувал.А руските зил цял влизаш вътре а автоматична руска перална вятка.Ако не бяхте аборигените сега твоя компютър да е с 6 шест ядрен процесор елбрус руски.

Ауууу истински ме разсмя.Добре , че не дойдоха на власт азиатските аборигени, че тогава щяхме да сме виждали бяла техника само в списанията, както си беше и при Живков де.

Друго си е да имаш Зил и Вятка нали.Тежат над 150 кг стават за вторини идеално.

Нали знаете, кажи му руснак и не го обиждай повече.

Путин е доста тъпо парче.Хем загуби Украйна , хем загуби пазара си на газ.Руска работа - тъпа работа.

Путин е бита карта, стои като наакан в Нормандия.Никой цивилизован човек не иска да говори с азиатеца.

Три поста от един и същ идиот с различен ник!Даже не си смешен!

Ха-ха,комунистическите червени идиоти поливани с рубли не свършиха в България.

Русия има по-добра идея. Алтернативна група с Китай,Индия...и т.н.

Ами да ходи при циганите.Циганин при циганин отива.Много ни е притрябвал в Европа.

Путин скоро ще осъзнае ,че е изтеглил късата клечка, но тя няма да го изтегли от блатото .в което сам влезе.

Още ли не си взел жълтата книжка?

Е изтеглила късата клечка, като те е родила!

Я, си стягайте редиците! Какви са тези самоволни изпълнения на италианският другар. Ще има строго мъмрене и после изключване от редиците на Комсомола (Комисията).

Не излезе скоро забрана за жабешките бутчета! Защото са нарушени правата на жабешкото щастие.