Спасени са три братчета от руините след труса в Иския

Италиански спасителни екипи извадиха живи трите братчета, затрупани под отломките на къща, рухнала на италианския остров Иския след земетресението.

Обратно в новината

Коментари - Спасени са три братчета от руините след труса в Иския | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това да наследиш къщата на пра-пра-пра-пра......... пра-пра... баба си. И стотици поколения да живеят, без да създадат нещо хилядолетия..... аз на това му викам не любов към историята, а ...южняшки мързел. Щото преди 500 г не е имало туризъм с любов към историята.

Какви са били тези сгради,след като са се срутили при такова слабо земетресение?!?!? От 4 до 5 по Рихтеер не би трябвало да има проблеми,а то са се сринали половината сгради,че и жертви,това са били сгради от кал и камъни...

Няма нищо странно. В Италия има много наистина стари сгради, които просто не са издържали дори на този трус. Отидете и ще се убедите с очите си. Там старините са на всякъде.

в неаполския залив не дремеше ли едно ужасно чудовище, което ако се разбуди, ще ни помете всички? Дали тогава ще имаме възможност да преоценим желанията и постъпките си?! Дали ако не си даде друга възможност ще бъдем различни? Това земетресение е, може би, едно от най-опасните - поне според мен.

Ох, пак се просълзих от умиление....Колко затрогващо....

Да ви имам словореда, ДИР. Редакторите, колко имате по граматика?

Горките хора. Дано няма повече жертви! Слава Богу за бебенцето, дано извадят успешно и братчетата му.