Италия оряза партийните субсидии заради жертвите на земетресения

Експертното правителство на Италия оряза финансирането на политическите партии за сметка на пострадалите при земетресения в страната през последните години.

Обратно в новината

Коментари - Италия оряза партийните субсидии заради жертвите на земетресения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно, колко малко коментари под тази новина?! Италианците са проявили солидарност към пострадалите и са се лишили от партийните субсидии. А в малка и бедна България, където ВСЕКИ ДЕН е БЕДСТВИЕ и борба за ОЦЕЛЯВАНЕ на хиляди хора партийните централи продължават да "усвояват" народни пари под формата на субсидии. Не само, че е неморално, според мен е ГРЯХ да смучеш такива пари от народ, чиято минимална пенсия е 145 лв !

Издръжката на нашите партии е почти 51 милиона лева годишно и както те казват "ама това е държавна издръжка" все едно тези пари падат от небето. Да си се издържат от членски внос не от нас, не сме длъжни да им плащаме семинарите, пътуванията сбирките на партийните ин функционери и членове. В България всяка партия минала 1 % получава от тези пари, та дори и да не си в парламента взимаш народна пара за да се "издържаш" ти и партийците около теб!

ДА ТОВА Е ИТАЛИЯ.КОГАТО БЕШЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО БЕНЗИНА И НАФТАТА ПОСКЪПНА С 5 ЕВРО-ЦЕНТА И ТЕЗИ ПАРИ ОТИДОХА ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ В РЕГИОНА.