Критици на палми в Милано: ”Липсват само камили и минарета!”

Оазис от палми насред централния площад на Милано породи неочаквана полемика, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Критици на палми в Милано: ”Липсват само камили и минарета!” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ааладин Мадър Факаааааа....... йо...

тъкмо прочетох новина, че в германия се плашели от интерактивни кукли, тези пък се плашат от палми! накъде отива Европа?

Камили няма да има, но минарета ще даде Аллах. По цялата земя на мъглата

нататрузиха ли ви го маврите. След векове отбрана на Европа италианците се предадоха, Меркел им пусна маврите изотзад. Не са закъснели минаретата - в проект са. Камили - имаше предсказание на баба Ванга за камили в България и в Европа, сещам се сега.

Всичко се връща!

още малко ще липсват, идва пролет, с нея ще дойдат щъркелите, чаршафосаните резаци и камилите им...липсата им е кратка, за сметка това присъствието им ще е доста по-дълго и запомнящо се.

То да е само Милано, ми Пловдив целия са го нацвъкали с палми. Лятото се чувства все едно си в арабска държава.... Особено в центъра, джамията с минаретата и палмите до нея...... е къ нема турчолята да се чувстват удома?!

А преа зимата защото сме много богати ги отопляват

TRETA SERIA

Няма да се плашите, братя! И минарета ще ви издигнем, и камили ше ви докараме, и джизие ше ви уредим да плащате :)

Винаги съм се чудел защо хората си падат по палмите? По-добре борчета, поне миришат хубаво и са полезни за кислородния кръговрат.

Пловдивският кмет, подсъдимият Тотев е любител на палмите (явно има далавера). Нацвъкал ги е из града и тук коментарите бяха, че палмите прилягат на маймуните от герб.

Да им пратим Данчето Ф. да им направи настилката на най-централната улица с жълтички и кафяви клинкерчета и "ретро" LED лампи.

И В КАЗАНЛЪК,ВСЯКА ПРОЛЕТ ИЗКАРВАТ ЕДНИ САКСИИ С ПАЛМИ!ЯВНО ТОВА ПАТЕНТ НА ГЕРБ, ПОКЛОННИЦИ НА ИСЛЯМА!!!

Такива малоумни дрънканици имаше за палмите в Бургас и по Черноморието.Странно е, че такъв въпрос се повдига в Италия..Явно и там има кретьовци.Как може едно растение, да бъде кич?Щом може да вирее, защо не?Не било характерно..Те и картофите не са характерни, ама всички ги отглеждат и нагъват

Не е кич,но е грозно, нито прави сянка като хората,нито чисти въздуха.

Нито клон ще счупи нечия кратуна, нито купища листа ще се търкалят по улиците...Грозни били...Салкъмите и магарешките бодили са много Убави

За сянката си е абсолютно вярно! Бяхме на почивка в Тунис и в един горещ ден търсихме сянка из града. На картата имаше обозначен парк. Като го намерихме, само палми. Никаква сянка, ужас! Там хората са свикнали, но за нас това дърво не е характерно. По-добри са липите - хем наши, хем сенчести, хем красиви, а като цъфнат, ароматът ти взима дъха.

Аз

Спокойно! Камилите и минаретата също са на път. Пъзелът накрая ще се нареди точно.

А, не било типично. Даже палмите са си баш на място. Приветстват новите "европейци". Да се чувстват като у дома си, д ане тъжат, д ане се чувстват дискриминирани

тея па кво се оплакват... палмите нали не се гъзят на изток и не ги карат да се съобразяват с техните традиции... засега...

Преди две години имаше Старбъгс на 50 м от катедралата... Може би още не е официално открит

N. S.

Абе, наречи го директно СтарбУгс и да се изясним окончателно, кой кум, кой сват и кой на булката брат.

N. S.

http://howjsay.com/pronunciation-of-starbucks

Ами то във Варна всяка пролет изкарват едни палми по улиците .... Да вземат поне разсад от тези, дето издържат на -15 градуса, че белким спестят от транспорта.

Mарко Бей! Хахаха. Е как няма да има и джамии!

палмите са ГМО внесено преди 2000 г от Рим

И в София един пловдивски цървул дойде за да изкорени японските вишни за да насади палми. То маймуни без палми не могат да виреят :)

Минаретата и камилите няма да липсват още дълго.

Хотел " Маринела" не следва тенденции а създава такива, лошото е че има кой да ги взима за пример!!!!!

Че той халифата териториално ще стигне до Рим. Гответе се гейтаци.

Spirit

До Римската Античност палмите, фурмите, маслините, смокините и един куп други средиземноморски плодове и растения не са били "част от етествения облик" на Западното Средиземноморие. В Испания, Италия и южна Франция те са били пренесени от римляните през І-ІІ век и сега идеално се вписват в географската среда. Изобщо хейтъри и злобни малоумници не липсват навсякъде. Още повече и у нас.

Че това е кич няма спор. Милано отдавна е заприличал на ориенталски град - особено около централната гара и в центъра, с всички произтичащи от това негативи. Имайте идно наум ако сте затръгвали насам!

значими за българите новини.