Крадец в Италия бяга по ”Карабинерна”... до карабинерите

Лош късмет извади днес 43-годишен румънски апаш в Кортемаджоре, на 20 км от Пиаченца, в италианската област Емилия Романя, съобщи кореспондент на БТА.

Обратно в новината

Коментари - Крадец в Италия бяга по ”Карабинерна”... до карабинерите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв румънец е тоя? Братовчед на румънците по много далечна индийска линия. Но в медиите пише румънец. Както пишеха, че българи са си направили катун в Булонския лес.

Какво ще кажат адвокатите от БХК? Бай Мангал е бързал да предаде чантата с парите на карабинерите.

Тракаше, и пърдеше, от 14:40 до Петнайсе. На тротоара, точно под пенджера ми, а Стопанин, нямаше? Някъде се луташе с Папка пот мишница, 2 пъти се появи, ала Мотора си, не спира, презрително ме гледа. Да бях, аз , Карабина, или някоя картечница, С един в главата, с два- три тегела, маслото бих Светила на тази Свиня, която отрови квартала! една бабичка

Важи за всяка фтора-трета улица ! А побегнеш, дивеч ставаш? Стрелят, на месо! За кожата премия им дават! ТелеЖка прЖолка, баровска пенция! Колко му трябва, на Търбуха?

румънски апаш.в област романя...това да не е виц?

Карабинери- марабинери, а карабините им ръждясяли ! Нашите, Полюций, стрелят, като луди, с "Калачници", и С пистолети, а Шефовете си носят и тежки гранатомети? Бандитите, по принцип, се появяват с ножове и брадви! Но, народеца, горкия, обича те-такива приказки, да слуша, А най обича Веско да се поти, на "Родната полюция ни пази"

В Румъния, както и в България - кога Манго ще нацели чанта с €1800, та да си заслужава риска?! Даже на тоя свят да отърве кожата, от ъклото няма да има спасение, та това струва ли си за 5 лева? Затова ще нарастват джебчийските гастроли в уредените държави.

Пъклото

Къде са правозащитниците и представителите на "веселяците"?