EК: Франция и Италия нарушиха духа на Шенген

Франция и Италия са нарушили духа на Шенген през април, когато влязоха в спор заради наплив на имигранти от Тунис, но взетите мерки са отговаряли на правилата на Шенгенското пространство без граници.

Обратно в новината

Коментари - EК: Франция и Италия нарушиха духа на Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разгул на организираната гнила подземна улична престъпност, нахлуване на Запад на катуни цигани, мърсящи и крадящи, внос на проститутки, на банкоматни апаши, на цялата пяна на българското общество - защо се сърдите на Европа?! Мястото на България е в Ориента, при турските нужници и в Анадола, а не в Алпите. Това не е народ, това е мърша, е казал поета. И е прав хиляди пъти - такова падение нацията не познава. Да благодарим на милицията, на мутрите, на иопите с бицепси и никакъв акъл, на цялата крадлива престъпна тумба негодници на власт.

Когато става въпрос за мое и твое, още повече и за пари- няма "дух"... Хубаво е и българите да го разберат!

То тоя дух на Шенген много готин. Аз давам документи на емигранти, за да взлязат в чуждия двор.

Браво на Франция и Италия, за ограничаването на наплива от "мангусти". Родните мангусти, ако не се подкрепят от европейците с "пустинно мислене", ако тези същите "пустинници" от "Тясната улица", не подкрепят МАФИЯТА ни, кучешкият български народ е в състояние САМ да се справи с националната многоизмерна катастрофа.