Италия иска да ускори експулсирането на мигранти

Италия иска да ускори експулсирането на мигранти извън границите си, последвано от репатрирането им.

Обратно в новината

Коментари - Италия иска да ускори експулсирането на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато става дума за сключването на някоя зарообваща сделка като Дъблин, СЕТА, изменение на кнституциите относно плащане на дългове и дефицит, тъпия меркелостан е единен. Но когато става дума за експулсиране Италия и предполагам всяка друга страна трябва да си действа сама. Егати и съюза!

Значи първо ги спасяват и вкарват без грам проблем в Европа, след това си плащат и подкупват държавите им за да си ги приберат обратно и то след тежки съдебни процедури. Е няма как да го разбера това! Европа получава точно това което си е заслучула. Лошото е, че и България е в кюпа на жертвите.

"...Ние, бежанците не искаме да живеем в една и съща страна с вас. Вие можете и аз мисля, че вие трябва да напуснете Германия. И ако обичате, вземете и Саксония и AfD с вас. Германия не ви подхожда, защо живеете тук? Защо не отидете в друга страна?..." Из публикация в der Freitag от 12.10.2016 под заглавието "Die Wutbürger sollten Deutschland verlassen".

Толерастията поражда педерастия......

Да разбирам, че Кадафи беше прав или? То ще излезе, че т.нар. диктатори най-добре са виждали проблемите. Няма ли да свалите и режимите в Саудитска Арабия и ОАЕ. Там пребиват с камъни и бият за алкохол.

Да бе, искала Италия ускори експулсирането на мигранти, ама дръжки! "Италия и Норвегия се изхвърлят с няколко отпращания на границата под наименованието "депортации" с цел да успокоят гнева на хората, но Ангела Меркел продължава да внася масово мигранти, въпреки надвисналата над Европа заплаха от Кьолн до Гибралтар..." Така започва вчерашна публикация относно мигрантите във френския Егалите е Реконсилиасион под заглавието "Мигранти: "депортации, които прикриват импортация. Европа на Меркел продължава самоубийствената си политика" ("Migrants : des "déportations" qui cachent une importation. L'Europe de Merkel continue sa politique suicidaire", Publié le : mardi 3 janvier 2017, Égalité et Réconciliation).

Кузнесов ще завие и ще лятят шалвари в Неапол. Всички в морето при рибите.

Защо?! Това не е демократично! Вие искате да ограничите свободното движение на всяка биологична единица пристигнала от гз на географията. Както е тръгнало ще забраните и канибализма и педофилията. И ние ще се чудим къде да експулсираме вечно репресираната прослойка. Не дейте, спрете се!

Няма защо да се тревожите за арабите, афганистанците, чернилките и др. там народи които влизат без документи в България. Това е държавна политика на страната ни да ги пускат а не да ги залавят и то без да ги регистрират. Мои познати от граничните места, които всеки ден срещат бежанци др. подобни казват че са навсякъде катуните им. Самите горски и граничари са предупредени от едни батковци с големи джипиве които отговарят за различни населени места относно каналите, да не звънят на 112 или на други телефони а да си мълчат. Ако не си мълчат като виждат бежанците са заплашени с увилнение от работа. Така че не се тревожете това си е държавна политика за пускане ба територията на България и поддържане на каналите за трафик. Момчетата които отговарят за каналите са представители на големи български оръжейни фирми. Няма нищо страшно спете спокойно..

то е от ясно по-ясно, че в бг всичко ненормално и извратено се възприема от политиците ни командвани от шепа мутри, пардоннннн - "бизнисмени" за нормално и естествено - те колят, те бесят вече тридесетина години - но когато другите народи се събудят и политиците им започнат да дават отпор на опушените от африка и азия, надявам се и нашите лешояди да се освестят под давлението на международното обществено мнение, силно се надявам също тръмп като влезе в длъжност да каже на някои, дето се мислят за много толерантни кой кой е

АРАБСКИТЕ БЕЖАНЦИ ЗАЩО НЕ МИГРИРАТ ПРИ БРАТЯТА СИ В САУДИТСКА АРАБИЯ И ПРИ БРАТОВЧЕДИТЕ СИ В ИЗРАЕЛ А СЕ ЮРНАЛИ НА АБОРДАЖ КЪМ СЕВЕРА ...КАКВО ОБЩО ИМАТ ТЕЗИ ХОРА С ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА НА ГЕРМАНЦИТЕ И ВИКИНГИТЕ

италия знае че еднострани решеня не могат да се вземат.европа трябва да опази народите си от фашизма,италия го знае но новината е за вътрешна употреба-отклоняване на интереса на италянците от разрушената икономика.така че много прикажки без нищо. европа ще остане демократична.

губи се моментът в който европа стана демократична !?

Не само Италия трябва да направи това, но и целия ЕС.