От Италия: Мафията се е настанила удобно в България

Организациите на италианската мафия отдавна са се настанали във всички страни на Източна Европа – преди всичко в България и Румъния.

Обратно в новината

Коментари - От Италия: Мафията се е настанила удобно в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя мафия ще надделее - българската или италианската.

Деси, мама, колко пъти ще ни претопляш една и съща манджа и ще ни я представяш за "новина"? А и каква новина е нещо, което всички в държавата ни го знаят по-добре и от италиянците, че и от останалите европейци! Не, че те не го знаят, та затова не ни искат в Шенген! Но се правят на ущипани, защото им трябваме за клоака на джагали-джихадисти като буфер срещу експанзията им към Европа. Нещо по-различно от 14-ти век, впрочем???

Голяма привелегия е да се прегръщаш и целуваш с най големия на Балканите за меркел,юнкер. Нищо ,че Държава България вече няма. До това успяхме да се докараме за 30г.

държава България не е имало още от преди времето на бай ти Ганя!

Този специалист от Италия да си гледа работата. Др. б. борисов каза, че България е много стабилна и просперира, подобрява се постоянно високия жизнен стандарт, пътищата са в прекрасно състояние, правораздаването работи прецизно и справедливо, всички обществени поръчки се предоставят чрез обективни конкурси, Парламентът твори нови, още по-добри и защитаващи интересите на гражданите, закони. Така че, гледайте си вашата Италия, защото имате много проблеми и, едва ли, ще достигнете стабилността на България.

Суджук Паша, нещо ще кажеш ли по въпроса ?? Как така тия италиански мафиози ще имат наглостта да се настаняват удобно в България и да подбиват бизнеса на СИК ?!!! Ти що дреме? Или мачле риташ пак, а ???

ние от кога разправяме, че имаме държава на мафията. Добро утро. Или помагайте или ни вадете от ЕС за да няма какво да папа мафията. Ние така и не разбрахме нищо от това членство.

Ало жабаритеее, мафията в България си има правителство вие кво имате бе макарони.

Друже Мафиотто, що ни пратихте мафиоти втора и трета ръка, т.е. боклуци, нямат класа, няма мозък, няма идея и правила по Мафиотския кодекс, елате и си ги приберете,не искаме да ги издържаме и да ни ограбват ежеминутно,че и във властта се настаняват дълготрайно, вземете ги, щото вече не се търпи,благодарим и ви чакаме

Нямаме нужда от подобни констатации. Да вземат да кажат как да преборим тези мръсни същества, дето са превзели всички институции.

като още по татово време си другаруват с десе по контрабандите сделки ???

Така, така. Ама нали не направиха пълна лустрация, защото са защитавали родината. Трънки, а? Я искайте пълна лустрация да видите как ще реват като ощипани. Ама точно те - доведоха престъпността и безправието в България.

Викате - да конфискуваме италиански капитали и те нека да докажат че не са мафиотски. И немски ...

"Когато мафиоти купуват дялове във вестници, хотели, ресторанти и ТВ канали, те влияят на общественото мнение и това е проблем" Мда, в едни грами и Нашия беше описан така: Борисов безсрамно си правеше реклама като главен секретар, умело комбинирайки влиятелни контакти със собствениците на медии и по холивудски перфектните си медийни инстинкти, за да осигури благоприятно отразяване, върху което се базира имиджът му. Споменава се, че лично той е изградил стройна машина за ПР, която да гради публичния си образ. Български журналисти обаче не са спестили в частни разговори пред служители в посолството истината, че спрямо тях се прилага методът на моркова и тоягата. Борисов или плащал в брой за да бъде хвален в медиите или директно заплашвал непослушните."

Нарко каналите бяха създадени от ТАТО и ДС, през комунизма само партийни секретарчета се друсаха и доставяха дрога. Да не говорим за по-дребната престъпност.

У нас бъка от мафии. Българска,италианска,американска и какви ли още не.Ами че,то за нас вече място не остана. Кой от де се пръкна,се намърда тук. Що ли им е толкова добре в България.

Ами щото сте възпитани овце затова и ви е страх публично да кажете истината. Ей затова. Ако имаше обществена нетърпимост нямаше да ви изнасилват. Ама явно ви харесват ценностите на мафията.

А ти от кои си, че не разбрах? Страничен наблюдател? Първа оФца в блеещото стадо .... щото е модерно да хулиш , сакън нЕкой да не повЕрва, че може е различен от отреденото му битие на овца

Роберто Савиано -За България се използва изразът:Италия е демокрация с мафия вътре,България е мафия с демокрация вътре.Савиано бил много добре запознат с българския проблем и случващото се в България. Според него проблемът е вътрешен. Държавен. Правителствен. Савиано е писател и журналист.Държавата Италия му назначава охрана ,за да го пази от мафията.Той заявява , че мафията в България това е правителството. Институциите не работят, защото са свързани с мафията. България не може да се справи сама в борбата с корупцията.

могат да минат на обучение тук, кое как и защо. НЛО отдавна го изпяха.....животът е у нас, у вас е проза.. от българската мафия привет!

В България няма мафия, тук има само честни бизнесмени като Гинчето от Пазарджишко!!!

Купували политици, те пък купували нас и печелили изборите.... доста ограничена констатация.Дума не е казана за родните магистрати!

В Италия има мафия, а в България мафията има държава ;) Ама на кой му пука - важното е да се яде и сере обилно.

Да го четат всяка сутрин " компетентните органи" и предводителите им.

Мафията ли се е настанила в България или БСП. Което е едно и също.

Най-голямата мафия на изток е комунистическата мафия която се е трансформирала след рухването на режима в икономическа. Та италианската мафия газ да пикае, няма лесно да си намери място на изток.

По минусите ще познаете ,че казвам истината

По-минусите ще познаем , че си тъп фен на боко тиквата

Още 100г все комунистите ще са ви виновни, че сте крадливи и некадърни капиталистически експлоататори.

Цецо, разкриха ни! Звънни ми на другия номер. Спешно е.

Дано да е така. Но едва ли. Тук има монопол на ОПГ ГЕРБ.

б българия има почва, защото и българската мафия е силна... въобще мафиите си сътрудничат международно вече.

аз имам подозрения и за българо-немската мафия, а и за руско-турската връзка.

Глупости! Ако мафията се е настанила в Източна Европа, това означава комунистите да бъдат напълно изгонени, а както се вижда комунистите имат пълната власт и държат всички политически партии! Всичките.

Да ти имам и логиката гумо хахаха!!! ХО ХО ХО

Сещам се за един италиянец, живял в Германия и беше станал общински съветник в Пазарджик от партия ГЕРБ! А, иначе в Пазарджик и Пловдив е пълно с италиянци, дори идват на почивка на нашето черноморие горките ...

А добро утро.. :) И Фрапорт. Заедно с махнатия съответен немски министър на транспорта, отговорен за заигравките, както и правителството над него (немското, нашето я ясно, че е в мармалада до ушите).

Тиквата и гуменката са спецове по сигурността няма как мафия да се настани в кочината ХААХАХАХААХАХ

....в герб ...." тиa ни изпяаa " !!!..и сега кво праим ?!?

30 години мълчание и сега: Каква сензация само! Чак в Германия се намериха ръководните структури!

Мафията наречена скапани руски олигарси.

Присмял се хърбел на щърбел. И какво не им харесва на талянците? Ако е престъпна и гнила нашата част на Европа - защо е престъпна и гнила? Ако е вдъхновена и напредваща - защо е Орбан?

Напротив тя направо си е слята с държавната.

През 2000г. една малка и неизвестна до тогава банка, купи перлата на българските банки - БУЛБАНК. Същата тази малка банка изкупи повечето външно търговски банки от соц. блока. Сега, тази вече хич не малка банка е спонсор на Шампионска лига и една камара други мероприятия. Сега, тази група е една от най-големите финансови институции в света. А нейният продавач, подписал договора за приватизацията и, сега е нейн председател. Левон Хампарцумян. Комисионната разбира се отиде за Костов. Иван Костов.

Бесилка за такива като тези двамата.

САВОЙСКАТА АФЕРА по която като обвиняеми в Италия бяха привлечени тогавашния български министър председател САКСКОБУРГГОТСКИ , БРАТОВЧЕД МУ ВИКТОР ЕМАНУИЛ , И МИНИСТРИТЕ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ , ПРИЯТЕЛЯ НА САКСА - Спас Русев .. Тогавашния главен прокурор БОРИС ВЕЛЧЕВ , койтоо е братовчед на единият от обвиняемите /МИЛЕН ВЕЛЧЕВ/ извзе материалите от италианците и те не ВИДЯХА БЯЛ СВЯТ!! ЯХТЕНИЯ СКАНДАЛ БЕ СВЪРДАН СЪС САВОЙСКАТА АФЕРА И ЗА СНИМКИТЕ ПО НЕГО ПЛАТИ С ЖИВОТА СИ Иван Тодоров /ДОКТОРА/ При неуспешния първи опит за убийството му ДОКТОРА посочи като извършител ген. Василев. ДНЕС ВСИЧКО КОЕТО БЕ ЗАМИСЛЕНО В САВОЙСКАТА АФЕРА ВЕЧЕ Е ФАКТ!!! ВЪЗБРАНЕНИЯ ВИВАКОМ Е СОБСТВЕНОСТ НА СПАС РУСЕВ благодарение на Милев и Георги Велчеви. Кой ще спре нашата МАФИЯ и кой ще правораздаде?? ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР , КОЙТО С ПОВЕДЕНИЕТО СИ ПРЕДИЗВИКА ФАЛИТА НА КТБ ЛИ? НА КОГО ЛИ МУ ПУКА ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ У НАС?!

ДОКТОРА бе част от МеЖдународен КАНАЛ за огромни к-ва КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ за ИТАЛИЯ през Сьрбия-Чернагора

Че България най-официално се управлява от мафиот. Ама наш, роден, български! И ний сме дали нещо на света!

Ей това ще е краят на италианската мафия! Който се е хванал с нас хаир не е видял!

И японската мафия - джакузи ли беше, якудза ли, и тя е тук, само че са си направили пластични операции като във филма за Джеймс Бонд. Аз се чудех защо като ида някъде да поискам справка, да подам молба или друго, все ме мразят и гледат накриво. Платиш ли си налозите - край, никой не те е..ва за слива повече , и така през четири години. А то виж кои били. Нека пожелая както прокурора на доживотно осъдените за Нова година - "За много години" и весели празни.ци.

Iivanov84

мафията си е купила позитано 20 и една банкянска тиква..

НДРАГЕТА-УНИкредито-Иван Костов-ХАМПАРЦУМЯН-ЗЕТЯ на Костов банкер от Милано-ГЕРБ-Яхтсмена Чочо Александров-ПРАНЕ наПАРИ -ЯХТИ-Хеликоптери -Самолетна авокомпания -Вилни селишя СЬНИ ДЕИ на Сльнчака

Да ви пик.я на Европата и джендъроатлантическите ценности

Вече почти 10 години властта в България я държи мафията ГЕРБ. Нейните пипала са оплели всички държавни, общински и обществени сектори с една единствена цел - да се откраднат колкото може повече пари. А начело стои един як, прост и дебилен субект, без образование, езици и възпитание.

Ние това си го знаем и сме потърпевщи, ставаме все по-бедни и ограбвани от тая мафия. Само че има разлика, защото в всяка страна има мафия, а в България мафията си има държава!

Тва не мое да бъде щот не мое да бъде! Ний сме преЦедатели!

,,...От Италия: Мафията се е настанила удобно в България след като мина през нас...,,!!! това е правилното...!!!

и...по-леко ли ти става?

тази статия вече я публикувате за 2-ри път... мама ви д*ба