Директор на ”Техномаркет” е задържан по искане от Италия

По искане на италианските власти е задържан Николай Китов – представител на Съвета на директорите на „Техномаркет“ и „К и К Електроникс“, съобщи прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Директор на ”Техномаркет” е задържан по искане от Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и какво било...?? бг бизнесмени било почнали честно и от нищо...истински гурута в икономиката...

Нещо ми подсказва, че имаме борба на конкуренти, които внасят стоки от Китай и някой бърка в едно място на друг, който преди това му е теглил една шпатла.

Странно, нали имаше честни български бизнесмени или били, като честните партийни секретари- рядко срещано животно.

След фалита на КТБ главният акционер в Техномаркет е италианчето Миролио. Дриници, защо ми триете коментара?? Кое е нередното, че споменавам въпросният синьор?

Може и да греша, но собственик на техномаркет е внучката на Гриша Филипов-член на политбюро на цк на бкп.Ще докажем за пореден път, че по-яко от българското правосъдие няма в света.

Не знам дали грешиш ама Гришата изкара спокойни старини в Ю.Африка и хичне му е пукало за "социализъма,комунизъма и капитализъма!"-пък сега да му мислят наследниците!

Грешите. Съпругът на Людмила Филипова е собственик на Технополис - основен конкурент на Техномаркет.

Познавам човека от ранната му младост. Виждам, че тогавашните ми впечетления са били точни.

СЕНЬОРИ ИТАЛИАНЦИ, НЕ СА ХАБЕТЕ!!! НАЛИ ВИДЯХТЕ КАКВО СТАНА С БРЕНДО!?!?!?!?!?!?!?

Господа редактори, каква е тази длъжност - Представител на Съвета на Директорите. Излиза, че "Техномаркет АД" се ръководи от този човек неформално, както години наред ГЕРБ се ръководеше от ген.Бойко Борисов!

Само се хабят. Няма да лежи. В РъБъ няма наказания за таквизи:)

хубава новина! Браво!

господи , благодаря ти за тази обнадеждаваща новина и направи да има много повече справедливост на нашата земя ! амен!

Ех, тези италиянци, не разбраха ли че нашите са честни бандити :)

Явно, човекът не е виновен, иначе отдавна да е заминал, я в ЮАР, я в Дубай.

Мурджо едно време тази персона беше виден партиен деятел на БКП после на БСП и едва ли си е затрил книжките, идеите и навиците за конспирации и далавери както всички пръкнали се от тези партии.

ДДС измамата тип Карусел (въртележка - б. а.) е хит сред белите якички използващи форми на данъчни измами, свързани с презгранични сделки, като например верижни измами или вътреобщностни измами с липсващ търговец. Практикуват се различни техники за измама с ДДС - например тип липсващ търговец", елементи на Х-образна схема, подмяна и легитимиране на стоковия поток на едни стоки с потоци на други стоки или услуги, т.нар. карусел" с участието на две страни-членки на ЕС, мними ВОД от действащи BG търговци, мними ВОП от BG търговци тип пощенска кутия".

точно ни трябваше четвърти за бридж

И ТОЯ НЕ СИ Е ВНЕСЪЛ ЛЕПТАТА НА ГЕРБ !!

+++++++++++++

Ако е червена гадина, и парите няма да му помогнат.

няма вече червени , всичките се пребоядисаха , скоро и имената ще си сменят , ако им се наложи! нали сме циркаджийска държава , само артисти майките са раждали ...

Крайно време беше !!!

Оставете го в БГ-то да го "изпуснат" нашите магистрати!

Лошото е,че е хванат в България! Сега тук ще го изкарат невинен,защото сме раят за престъпниците,тук всички престъпници,било то и убийци,са невинни!!!! Дано от Италия да настояват за експулсирането му и да го съдят там,защото тук съд няма и ще го пуснат,като ще го изкарат по чист от Господ!!!!!!!!

ТОВА СЕ КАЗВА ПОЛИЦИЯ!!!А НАШИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ САМО ЗНАЯТ ДА ИСКАТ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ И ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ НА 40Г. ПЛЮС БОНУС ОЩЕ 20-ХИЛКИ!!!ВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА И ТОГАВА ИСКАЙТЕ!!!

жалко, че и мамин прасчо не е отишъл в Италия, за да го задържат и него!

отдавна трябваше ... и той-и останалите. да благодарим на италианската прокуратура, че нащата цацаратура не обръща внимание на такива ..

Продавачите в Техномаркет са такива мърлячи, че няма накъде повече. Събират се на групички и си приказват празни приказки вместо да помагат на клиентите да си изберат търсен от тях уред.

Със сигурност е по-добре да не ти "помагат" да си избереш уред. Полезната им работа е само да ти го донесат и да попълнят гаранцията. Ако ти препоръчат нещо, обикновено е по-добре да избереш друго.

м да, ама кво общо има

Ти ако разчиташ на тия младежи с по 500 лева заплата да са ти пътеводителя в света на техниката...

Ако не знаеш какво искаш, ще получиш каквото не ти трябва. Житейска мъдрост.