Китай ще подпише 90 споразумения с Германия, Русия и Италия

Китай възнамерява да сключи с Русия, Германия и Италия около 90 споразумения в рамките на започващата днес обиколка на китайския премиер Ли Къцян.

Обратно в новината

Коментари - Китай ще подпише 90 споразумения с Германия, Русия и Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бегеец, бегеец, бегейче!!!

До всички руски зомбита и тъпанари от атака Русия и Путин загубиха всичко, което можеше да загубят на първо място УКРАЙНА Доверие в света Клиенти и партньори

А бе Геец, не си актуален бе човек, времето ти изтече. Вземи прочети какво пише Кисинджър по темата и влез час.

хахаах смехотворни изказвания! Точно такива като теб са зомбитата. Гледа телевизия, слуша радио, промиват му мозъка, защото не може да направи изводите си само. Аз не харесвам русия, не съм гласувал за никой, камо ли а-така. Но ако съм на мястото на Путин и аз ще защитя териториалните си интереси. Крим никога не е била украинска територия, а задай си въпроса, защо европата и нато толкова усилено се пънат да им бутат пари и военна техника на украинците. МИСЛЯТ ЗА ЖАЛКИЯ СТРАДАЩ УКРАИНСКИ НАРОД ЛИ? Вярвай ми като ти казвам, че руснаците ще загубят много по-малко от европа от измислените им санкции. Та дори на нашите местни фермери тази година им изкупиха продукцията на по-ниска цена под предтекст "санкции към русия". След ситуацията с украйна аз лично загубих доверие в евросъюза и щатите.

Обонго сигур гас пикай в бялата кочина и се чуди какви санкции да наложи на Германия...Смешник

китайците първо със САЩ са се договорили, питали ... и после правят тези стъпки ... нали не мислиш, че Китай ще се откаже от най-големия си партньор?

След като Германия ни прави автомобили и техника , САЩ ни дариха с компютри и интернет, нека китайчртата се понапънат да бачкат повече да произвеждат по-евтини стоки. В България е рай, няма от какво да се оплачем.Имаме си всичко без да е напрягаме много . Само руснаците да спрът да ни клатуркат със скъпите горива и сме на шест.

Друг те клатурка с горивото, не Руснаците. Но за съжаление прехваления от теб запад така те е промил, и лоботомия да ти направят, положението е неспасяемо!

нещо не си в час. не някой друг, а "братята" руснаци ни клатуркат с най-скъпия газ. нали сме братя.... как да не се прецакваме....

Стрина Меки, пък, не проявява вменяваната ни гнусливост към азиатските модели. Руският газ не и индуцира нездрава зависимост, и тя не го договаря на двойна цена за съотечествениците си. Не се свени от огромната добавена стойност на своя източен износ, изтръгната през преексплоатация на азиатските популации и природа.

Не ви ли стана ясно,че Китай вече е първа икономическа сила.

Роба (китай) или Робовладелеца (САЩ) са силата? Не ти ли е ясно че китай е "трастиковата платнация" на келешите от САЩ?

Защо не вземеш да отидеш до Китай и да видиш, кой е роба, и яде ли хасан баница. Напоследък робовладелеца започна да си изпуска юздите, та даже с една ИД не може да се справи сам. Дали не е пред фалит, или иска останалия свят да му свърши работата, а после пак да ми продава петрола в долари.

Да правят споразумения. Директна търговия в евро и рубли и долара в боклука! Основният пазар на Китай е САЩ, и те осъзнават своята зависимост.

Някакво си китайче говорило на Ли Къцян да прави договори с Германия и Италия и за пореден път да предаде братския руски народ.

Докато ЕС се самоизолира чрез системата от санкции от Руските суровинни ресурси,Китай много внимателно усвоява възможност- ите на Руския пазар.

Чинизийците, познавайки азиат-чизмарското коварство доставят много малко суровини от большевикистан, оборотът им $75 милиарда, а със САЩ и Европа - над трилион.

Ми що така бе баце, нали западняците не работят с комунисти, още повече ако последните печелят повече? Махни това, ами не са и демократи... Вай вай...

Как няма да го усвоява, нали Китай=САЩ. Цялата мръсна индустрия на янките е изнесена там щото е по-ефтино. А за тази индустрия на САЩ трябва гас. И сега си го набавиха като се представиха за Китай. Вие да не си помислихте че този газ ще отиде за хората и ще се газифицират колибите и рикшите им?

Да продължават да се представят за китай докато изчезнат напълно.

Кат гледам минусите, дет получавам, май нема много мераклии сред прогресивната туземна популация да се влеят в редиците на чинизийския пролетариат, а правят опашки на ул.Козяк за реакционни американски грин карти ? Що тъй бе таваришчи ?

Айде баце ти си! Почвай да се вихриш, че другите още спят!

pmotikov@abv.bg

След минути тръгвам на крос с Дакелката из Гората около старата тв кула.

Защо бе Иречек, а обясни? Русия не дава зелени карти, хрантути тюркути от бившите републики, както и хазари от Украйна. Циганите като теб ще и дойдат в повече. Взимай си "грина", картата и дим да те няма.

50 споразумения с врага Русия? Айде НПОтата къде спите????

Нобелова Награда по Химия пак у Американците, а по Физика пак у чинизийски Американец, комуту политбюро на чинизийската компартия забранявала да го патентова ???

То и нобеловата награда за мир беше печелена от Обама представи си?!?!

Кой е този Нобел бе Иречек, не е ли евреин като теб, роден в Норвегия? Няма да дават пари на гоите, я.

АМИ КВО ДА КАЖА ? ... ВЛИЗАШ В КИТАЙСКИТЕ САЙТОВЕ АЛИ БАБА ИЛИ АЛИ ЕКСПРЕС (ЗА ПО-ДРЕБНИ ПОРЪЧКИ) ... ПЛАЩАШ СИ СТОКАТА - ОТ МАШИНИ ДО ПОМАДА .. ДОСТАВЯТ ТИ Я ДО АМЕРИКА ... И ТИ ИЗЛИЗА 30% ПО-ЕВТИНО ОТКОКОТО НА АМАЗОН ИЛИ И-БЕЙ ... ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НЕ-УЕБ МАГАЗИНЧЕТА И ВЕРИГИ :))) .... ЗАТОВА КИТАЙ ИМА БЪДЕЩЕ :))

Тичай от Обеля-4 у чинизия, оттам ще дращиш и пазаруваш йощ по-евтино.

ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ХОРА ПО АМЕРИКА СТАНАХА БОГАТИ ОТ ТОВА ДА КУПЯТ ЗА 1 ДОЛАР В КИТАЙ И ДА ГО ПРОДАДАТ ЗА 3 В ОБЕЛЯ .... ...ОБАЧЕ КИТАЙЦИТЕ ВЕЧЕ САМИ ПОЧНАХА ЯКО ДА ПРОДАВАТ ПО ИНТЕРНЕТ :)))

На чинизийските фалители пожелавам да се влеят в редиците и да заживеят живота на прогресивния чинизийски пролетариат.

На американските такива пожелавам да ги застигне еболата...и да ги цери американски доктор...за малко пари...

А знаеш ли, че пожеланията се връщат 100-кратно с цялата си сила върху главата на пожелателя си?

Очевидно, "световното правителство" рути САЩ, за сметка на Китай.

Китайците са къде по-удобни - изпълнителни, организирани, дисциплинирани, непретенциозни и най-важно лишени от идеи и прозрения. Идеалните биологични роб-оти.

А като нахитреят гледай какво става..

Те това е нация!Произвеждат стоките на цял свят. Тихомълком без да парадират вече са НАЙ-ГОЛЯМАТА световна икономика. Изключително работливи и дисциплинирани.Виждал съм го с очите си. Да ми бяха казали,че това са японци-щях да вярвам! Ама понеже е комунизъм сме готови да ги загърбим! В името на някой си... НАПРОТИВ-ДОБРЕ ДОШЛИ И У НАС!!!

Сега китайските комунистически лидери трябва да помислят и за населението но едва ли. Това би вдигнало цената на труда и отиде икономиката.

Не спират да мислят. Скоро ще им имплантират и чипове, за да могат да следят здравословното им състояние, да ги улеснят в разплащанията, да повишат сигурността им...

Ех как си мечтаете да се превърнете в роботчета! Наистина ли не си давате сметка, че Китай си е една робовладелска държава, всъщност. Китайците извън Китай са просяци. Замислете се как в едно зрънчо, например, има играчка, която разбира се е произведена в Китай, пътувала е до България, някой е платил и играчката и пътя й до тук и е на печалба, а вие си я купувате заедно със зрънчо за няма и 1 левче, смятайте каква е заплатата на китаеца.

и вече официално Китай стана първа икономика в света според мвф. ай честито на доларовите фенчета и фенки.

Китайските комунисти са по-големи капиталисти от някои други . Гледат си търговията и друго не ги интерисува. Какви са взаимоотношемията ЕС и Русия например. Те да си прилагат взаимно санкции , а Китай ще търгува и с едните и с другите.

аха,европейците явно си нямат нашенските протестъри да му поискат оставката на наглия китаец,който ще подписва договори с терораша!!!

Шило

Мдаааа, бизнесмени са хората. Така се гради икономика. Полза ще имат, дори и ако част от съглашенията са насочени към заобикаляне на санкциите, от които никой няма полза