Историята на една жена, преборила рак на гърдата

Животът й се преобръща по време на ин витро процедури, когато открива бучка в гърдата си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е единствения излекуван пациент на тия мошеници.Явно служи ,като рекламен случай ,за да продължават да доят другите болни.Защо след като са толкова големи специалисти не излекуват няколко човека без пари и после им гарантирам ,че ше дойдат милиони хора в тяхната измислена клиника.Отговора е защото не могат и всичко е за да доят болните и техните близки.Пожелавам им да лекуват себе си от болестта, в която уж са специалисти.

ЖЕНАТА Е РЕАЛНА, ХОРА...КОЙТО ИСКА ДА ВЯРВА, НЕГОВА СИ РАБОТА...ТЯ Е РЕШИЛА ДА СПОДЕЛИ, ЗАЩОТО ЗНАЕ КОЛКО ТРУДНА И ТЕЖКА Е БОРБАТА...ЗАЩОТО ИСКА ДА ПОМОГНЕ И НА ДРУГИ ХОРА В БЕЗПЪТИЦАТА...КАКТО ТЯ СЕ ЧУВСТВАШЕ В НАЧАЛОТО...НО...ТЯ ГО КАЗА...ЧОВЕК ТРЯБВА СЪЩО ДА УЧАСТВА АКТИВНО В СОБСТВЕНОТО СИ ОЗДРАВЯВАНЕ...ТОГАВА СИ ПОБЕДИТЕЛ...

Жената съществува, реална е! За съжаление и аз посещавам центъра заради мой близък и съм наясно с цялата ситуация! Доктора не е шарлантанин, но не е и магьосник! Много хора си отиват, но и на много хора помага! Метода на лечение е друг, вярно не е евтин, но въпроса е човек сам да избере как да се лекува.

Изобщо се учудвам как мафията с химио и лъчетерапия ще допусне съществуването на алтернативно лечение, или просто пазарния дял на този човечец е малък и не застрашава тяхната индустрия. Туй е положението, парите диктуват всичко в този свят, но поняга има проблясък на надежда. –(може би от горе...) Ще минем през големи уроци преди Господ да разстеле светлината на човечността повсеместно. Дивия запад ще е по-мащабен от колкото в приказките на Марк Твен от миналия век. За съжаление, всичко потвърждава тази тенденция. Не вярвам в изведнъж събудилата се отговорност и човечност сред глобалните финансови акули. Туй е положението.

Ето го центъра за всички, които се нуждаят: http://integramed.org/%D0%B7%D0%B0-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B0/

За съжаление, навремето подобна статия за Интеграмед ни даде надежда, че баща ми може да бъде излекуван и да е сред нас още поне няколко години...

Само не е написала, колко й е струвало в пари всичко това.

Парите ли са по-важни от резултата!?

Никой човек не може да пребори рака (!?) И стига апатични и атеистични хора мултиплицират тази безумица "преборване" на рака ! Ако не прояви Господ-Бог своята милост към определени хора(а защо е така само Той знае) не би се спасил никой от рака ! Вярата е позитивно чувство, а когато има позивитизъм и оптимизъм,дори и в отвъдния живот, тогава и и Бог помага ! Многото пари не лукуват рака (пример:Стийв Джобс) !

Кога ще променим това да не заставаме с името си . Никой не е застрахован от тази гадна болест. И какво като хората който те познават разберат за заболяването ти. Срамно ли е !?!? Толкова сме тесногръди и с някакво остаряло мислене.

Жалки сте с тези некомпетентни, елементарни и прости коментари! Засрамете се! Изливате си негативизма от личните си несполуки върху хора, които се борят да постигнат нещо положително в нашата жалка държава! Не си струва труда и усилията, които полагат, заради хора като вас! Всеки, който е постигнал нещо е оплюван и мачкан от такива комплексари като вас! Преди да коментирате, информирайте се! Не изливайте помията си само за да си "почешете" егото, на гърба на другите! Четете повече, информирайте се, има съществена разлика между шарлатани и ИНТЕГРАТИВНА МЕДИЦИНА, има научни публикации за достиженията на методите, има всичко, което е необходимо... само да има кой да ги прочете! Възхищавате се на високите постижения извън граница, а не се радвате и неоценявате, че има хора, които се борят и постигат резултати касаещи всички ни!

Съжалявам, но не вярвам, още вчера прогнозирах, че интервюираната жена ще бъде жена-фантом - без имена, без снимки, нищо конкретно. В интернет има много теми за въпросния център, който междудругото неколкократно е затварян заради липса на специалисти онколози, които да работят реално в него, както и заради оплаквания на много ужилени хора - с много много пари, а болните починали. Вчера също писаха много хора, от които въпросният "доктор" взел много пари, а не е направил нищо и те са починали. Не мисля, че е хубаво да се прави такава реклама, защото всички се бунтувахме, че Гала кани шарлатани в предаването си и им прави реклама, сега не е редно да мълчим - спомнете си Теодора, която наскоро почина след шарлатанското лечение за много пари в Бразилия - това тук не е по-различно.

А знаете ли колко са починалите лекувани със стандартната медицина в онкологията и окръжните онкодиспансери? Вие явно нямате онкоболен в къщи и не знаете през какво се минава. Теодора е тръгнала в Бразилия във вече напреднал стадий на болестта и не е издържала на пътуването.

Извинявай ама и ти си същия фантом та да не кажа и джендър-фантом! Относно дали трябва да има онколози или не, няма да е лошо да прочетеш закона и да видиш, че онкологичния стандарт е премахнат от съда !!! Ако поне малко се напънеш и поразровиш ще видиш, че този център е само с опити за затваряне от Медицински Одит,(същия тоя одит който в момента е разследван за множество корупция!!! ) Хора, престанете да плюете преди да сте се ограмотили малко по която и да е тема!

Интервюто звучи твърде по махленски. Въпросът с онкоболните хора е изключително сериозен и да се обяснява една диагноза и метод на лечение по този елементарен начин е направо престъпление.

Звучи Ви махленски , защото не сте се сблъскали с това заболяване. Проблемът е сериозен и пациентите трябва да се информират за новите методи. Лечението е комплексно и не се лекува с едно хапче и една - две операции.

Хормоналната свръхстимулация при инвитро-процедурите не е безвредна,а тук направо е нанесла директна вреда.Някой тук е за интервю с медицинската ДАНС.

Да, в тия инвитро центрове ги блъскат като луди с тия полови/растежни хормони без да се замислят какво правят ....такава стимулация при жени със слаба имунна система 100% ще водят до тумори. Има експерименти с инжектиран бета естрадиол в женски плъхове с отстранени яйчници, това предизвиква до огромна хиперплазия на хипофизата

Към хората, които списват и редактират този сайт - нима наистина вярвате в порфюмираните глупости, които се опитвате да пробутвате? Има и морална страна на проблема - като рекламирате недоказани методи за лечение на рак, отклонявате болни хора от доказано ефективното лечение. Това може да струва живота на някои хора! Замислете се малко! Не бъдете толкова алчни и необразовани! В науката има процес на потвърждаване на резултати. Нека първо рекламираният от вас метод получи признание от сериозни институции (да публикуват във водещи медицински списания), пък тогава пишете за това.

Хората, списващи тоя сайт, се интересуват само то сумата, която ще получат и от нищо друго. Тоя доктор голяма кампания прави от седмица насам по всички медии. Сигурно луди пари е пръснал. Парите на ужилените, на които никой не дава думата.

Статията съдържа продуктово позициониране.

Трета поредна статия, много намирисва тази работа, доктора явно добре си е платил за рекламата... а на вашата съвест ще тежат животите на тези които са могли да се спасят...

Всеки ден нова статия за тоя шарлатанин! Аде спрете се......

Преди да се обявяват подобни неща, не трябва ли да се натрупа някаква статистическа достоверност за този метод на лечение, например - от 100 болни с един вид рак или с различни видове рак , 99 са се излекували, 1 не е, нещо такова преди да се разпространяват подобни неща. То и баба ми през 80-те имаше рак на стомаха с много разсейки и двама доктори от Пирогов още през тези времена бяха светила и успяваха да я стабилизират, оперират и излекуват.

E, какво е това?! Докторът си прави реклама нали.

Браво, момиче, вярата и хубавите помисли са голямата част от човека и съществуванието му. Животът е много по-лесен, когато вярваме в доброто. И без друго живеем във време разделно, но когато добруваме, това е хубаво и за нас и за всичко около нас. Материалните неща и желанието да ги притежаваме на всяка цена обричат на провал отношенията с роднини и близки, това е тормоз.....йзлишен, много малко хора го осъзнават. Хора, обичайте се, не се лакомете, помагайте сии йколко е дълъг живота и дали си струва дс се оставим на вещите да ни управляват?

Наивник/ца! Това момиче съществува толкова, колкото и Дядо Мраз!

А на теб явно и мозъкът ти е рибешки и като плуваш в собствената си злоба, поне не заливай останалите с нея.