Истории от чекмеджето на Георги Милков

Журналистът Георги Милков - за технологията на филма “Навални”, медиите и интересните истории в първата му книга

Обратно в новината

Коментари - Истории от чекмеджето на Георги Милков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как до Афганистан е стигнал със сал!?!?!? WTF!?!?! Шибан миндил. Как до Афганистан със сал, видински морук!?!?!? Позорно лъжливи говеда около нас! Повръща ми се!

Гошо не пиши глупости.Откажи се от лъжите и стани продавач на колбаси в някоя колбасарница.

Гошо,не пиши глупости,за наркомана ,алкохолика и предателя Навални.И, още той няма жена и деца-измислиха ги соросоиди ,като тебе.Наивници,обаче ,сред българите няма.И, никой не е против Русия и Путин-напротив за Путин и Русия е Китай, Индия, малките тигърчета, Куба, Унгария, Сърбия, България, Турция, Латинска Америка.Само най-тъпата страна в всета сащ и каторжническа Канада ,фашистите от Полша и Окраина са против Русия.

Изумително глупав, лъжлив и претенциозен любовник на тресавището Венелина, тлъста, дърта Гочева.

Джорето като сънува глупости за "тайните служби", да не ги публикува, щото няколко човека влязоха в болница - почти умряха от смях...

Истории от чекмеджето на Бокондел Тиквов.. ббаахахаха

А кога ще видим нови истории с чекмеджетата и гардеробите на Главния мутро-гербопитек на републиката??

Оффф пак ли чекмеджета.Днес излизат записи ,Красимир Каменов - Къро заедно с Цецо от Белград и Бобокови са ортаци с Кирчо ,Асенчо и Мравояда,закрили са спецправосъдието и са дали 400 000 евро да махнат МВР шеф на отдел убийства... но дир ни занимават с чекмеджета

Книгата на Георги Милков със сигурно е много интересна. Няма как да не е топ попадение.

Не се излагай, тоя Нахални е абсолютен смях. Най-веселото е, как остави жена и деца и доброволно се качи на влака за Русия ;) Е, решил е да осигури децата, това е ясно, ама гилям радетел за демикрация - хайде стига! Още повече, тая дума вече има безумно значемие в наши дни.

Чекмеджето на баце е по интересно ….