В Браунау не искат асоциации с Хитлер, но пазят дома му

Родната къща на Адолф Хитлер е естествено притегателно място за туристи в град Браунау на Ин. Живеещите тук обаче не го смятат за най-голямата забележителност.

Обратно в новината

Коментари - В Браунау не искат асоциации с Хитлер, но пазят дома му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По същата логика най-добре ще е да разрушат целият град за да няма никъкав спомен от Хитлер.

Преди около 35 год , възрастен човек (бивш жител на Ямбол с немска гимназия) - ми каза, че 2-3 немски танкови дивизии били дилоцирани в този район с очакване да нахлуят в Турция. Целта била - петролни залежи. В неговата къща квартирувал немски офицер - сприятели се. На 1 юни немеца дошъл с бутилка ракия напили се, той се разплакал и му казал, че ги пращат да се бият с руснаците! И до сега е незвестно, кой накара Хитлер да направи тази голяма грешка да нападне Русия!

Ако не желаеш нещо да се повтори то не става с унищожаване на някаква история а с ЛИКВИДИРАНЕ ПРЕДПОСТАВКИТЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ ОТНОВО! Вместо това управляващите в Германия с престъпната си политика активно създават предпоставки това да се повтори! Преди 20 години ако е имало някой във ФРГ мечтаещ за нов Хитлер, това са били броящи се на пръсти болни мозъци. Сега разумни, образовани и културни хора, съзнаващи и всички минуси от подобно нещо, се молят това да се случи възможно най-скоро докато не е станало твърде късно ......БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ!

Абсолютно вярно, тук, в Бавария хора говорят открито за това, при това германци с демократични политически убеждения

Хитлер е част от историята на Германия, Европа и света. Зъл гений или не вески е свободен да го възприема както прецени. Неоспорим факт обаче са качествата му на лидер, съумял да направи от развалините на Германия една свръхдържава и да подчини милиони на своята идеология

Като не минава в съда, просто променяме закона. Бабо, да си кандисала като ти предлагахме с добро. Егати ... Мислех, че по белия свят не стават такива работи.

така преведена тази стара новина е поредния фишек, но трябва да се говори за бабата"!!! добрите преводи се правят от хора, които освен езика разбират и от същността на темата. добрите лекари са онези, които преглежат човека, задават въпроси, говорят с него, а не за него!! да оставим настана, че може да си е здрав. но какво ли да пиша, няма смисъл. важно е да има къде да се канализира недоволството на народа. :(

нека и аз се изкажа за Хитлер....разбира се че той е един зъл гений, разбира се че е бил много жесток и е избил много народ по света, но едно трябва да му се признае че той успя да фанитизира германците, да въздигне във възход немската промишленост, да открие много иновации, да създаде 6 милионна армия и то много добре въоръжена и да създаде ред ...това безпорно не може да му се отрече..само че той направи грешка и не трябваше да напада СССР, ако не беше ги нападнал сега може би още държави щеше да има под германско владичество, но понеже е комплексар и мечтател за света нападна СССР и сгреши....жалко за милионите загинали по негова заповед.. той беше един гений признат от всички по света....и сеге съ върти в гроба си като турбина като гледа в националния отбор по футбол има един негър и че ислямиститне навлязоха в неговата държава ..той нямаше да позволи това!

А пък нашите седесари, с техните си евроатлантически ценности, взривиха мавзолея на Георги Димитров. А можеше да е страхотна атракция и да си събираме такси от билетчета, ама де толкоз акъл... тъпанарчета!

За съжаление чичкото с мустаците ще става все по актуален. Изглежда че колкото повече време минава, толкова повече избледняват ужасите от ВВС и остават само легендите които отразяват фюрера в романтична светлина. Интересното е че най вече идва от такива които той със сигурност щеше да изпържи при първата удобна възможност - българи, сърби, украйнци, руснаци и други изт. европейци. Нов Хитлер няма да има (е, поне не в Германия) и се надявайте и да няма такъв защото след като се справи с мюслитата - а това няма да е трудно - ще доде ред на тъмните балкански субекти!

Да не говорим че повечето тъмни балкански субекти почитащи Хитлер са всъщност някакви тъпи, пъпчиви тийнейджъри или сдухани от всякъде чичковци-седерасти, реститути или просто пенсионирани преподаватели в аонсу или закапечета.

не си чел достатъчно по история мои човек. българите сме му били добри съюзници и тои никога нямаше да се обърне срещу нас. даже за целта е било проведено научно изледване което доказало, че българския етнос е точно толкова арииски колкото и германския. виж, за цигани и евреи не знам какво щеше да им се случи. ти наи-вероятно ди от вторите.

скоро може и да поискат. някои знае ли колко бежанци са засeлили там? па може и в родната му къща да настанят някое мусли...

Цитат: Около 50-годишен българин, представил се единствено като Бойко, прокара пръсти по инициалите "МБ" на секретаря на Хитлер Мартин Борман. "Тук съм на поклонение", каза мъжът. Дали е бил Борисов? ;) Ама е вече по-близо до 60-те. То и Хитлер се е родил в Австрия. Това значи ли, че трябва да бъде разрушена? Все пак това е историческа ценност. И пирамидите са строени с робски труд, ама още не са ги бутнали. Тоя Волфганг Соботка кой знае от какво славянско потекло е с тази фамилия.

Соросите са варвари, виновни за много повече жертви в близкия и далечния изток ! Сега притежават европа, но и нея са в процес на разрушение с ислямизацията !

В Браунау не искат асоциации с Хитлер, но пазят дома му Пазете домът му , че знае ли човек.

Ей, стягайте къщата, че скоро с тия аллах акбар из моловете ще трябва :)

Какви аллах акбар, немците казаха, че това са последователи на Брейвик от Ирак:)))

Такова нещо, като риба от овчи произход няма мойто момче :)

всяко седмица ли ще пускате новина за дома на Хитлер в Браунау? А спрете се малко. Ставате банални.

До 20-30 години еворпейците ще се молим за такъв лидер като Хитлер.