Испански политик открил убитата българка в Испания

Съветникът по образованието Константино Руис чул викове, докато пресичал площада "Хесус Апарисио"

Обратно в новината

Коментари - Испански политик открил убитата българка в Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.

Тая е на 29

"Първата се ражда в България, когато Моника е само на 14 години..." Пишете истината - Цигани с български паспорти!

автора на статията да не е избягал от някаква журналистическа лудница

опитва се да се интегрира....както Моника и Бисер.

мултикултурни събития - готвене?

Този случай вече е подробно известен,престанете с него!!! Нас ,живеещите в България, ни интересува изключително докога лицето борисов ще се гаври с България?!?!

Направо ми подсладихте сутришното кафе.Няма ли кой да ви научи поне малко на уважение и кой ви е допуснал така свободно да драскате всякаква клоака която научите.

На 14 години мъжът и я забременява, изкарва 2 деца, на 28 и реже гърлото и вика: NEEEXT!!

Не ни заливайте с тези жълти хроники за убийства и "трагедий" между циганската паплач по света .Ставате най-зле от най-гадните жълти вестници.Спрете тази помия,с която заливате читателите.Тенденцията да ни запознавате с живота на циганите,българските цигани по света не е най-добрата.Направете си отделно издание за това!Найстина!!!И не трийте коментарите на хората,на които им писна от вашите тъпи статий!

Моника, Милена... деца 15 и на 14 години, пишат после дечица, тя както и да се казва родила първото на 14год. Пълна безсмислица е статията, от някой пиян написана. Но разбрах едно - за ЦИГАНИ иде реч. Но моля Дира да прави разлика между лица с Българско гражданство и Българи!!!!

Ето защо не Ви пусках да излизате на запад, за да не сте чистачи трета ръка хора, които да експлоатират по зле от домашните животни хак да ви е

където и да иде, пак ще си е говедо .отнася се за 55 на сто от популацията .може би повече ,но се надявам ,че не .

Е как той е открил жертвата пък пишете, че като дотичал съседите му я показали???

Или Милена? Поне веднъж може ли да постнете една статия без груба грешка?

Поредният комплексар. Защо себе си не е убил, ами нея?

и с такива които едва успяват да прочетът заглавието. Подзаглавито ги отказва напълно, за до съдържанието въобще не стигат. То си е написано, че това са, чергарите от Индия, които са се довлякли с редовната османска армия. За съжаление имат български паспорти.

Милена, Моника, Бургас, Бургос, България , Испания.. Пияни ли сте?? Това го четохме отдавна, за някакви цигойнери става дума. Все пак, като гледам какво сте сътворили - струва ми се , че заслужават уважение - поне им напишете имената като хората.

И аз се обърках. "Испански политик е открил убитата 28-годишна българка Моника в град Бургос" "престъплението е извършено в испанския град Салас де лос Инфантес" Намерили трупа в Бургас, ама убийството станало в Испания. "Испански политик е открил убитата 28-годишна българка", "свидетели му показали тялото на Моника" Политика ли я открил или други свидетели? Абе баси статията.

Снимка има в Стандарт-статия "Българин уби майката на децата си в Испания" 09 юли, 2019

българка на 29 години има дъщеря на 15 години! мого българка е тая, от най расовите!

Не това е нова психопатщина. От както е капитализъм почнаха психопатщините като в Америка. Много хора не понесоха прехода от соц в капитализъм.

цигания

Стара новина. ДИР, кой Ви диктува важността на новините? Мулти-култи?

с тези българи по статиите! Придържайте се към български граждани. Колко българки са женени и раждат на 14 години?